USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Biden azért nem néz ki olyan fittnek, szó-szó...Amúgy csak nekem volt fura, hogy az ötben okoskodó Vona Gábortól nem kérdezte meg senki, hogy anno mennyi pénzt hozott KGBéla azért cserébe, hogy rákapcsolja a magyar szélsőjobbot Putyin nemi szervére? A Fidesz csak tovább bővítette ezt a kört.Na ja.
Ami nekem borzalmasan fáj, hogy pl 9gagen is iszonyú nagy rajongótábora volt Putyinnak a medvén lovagoló kurva kemény arcnak, aki előtt remeg mindenki. Aztán a háború első napjától utálja mindenki az orosz propagandabotokon kívül. Ez valahogy a magyar társadalomban nem megy ilyen sebességgel. Az ellentmondást a nyugat szidásával oldják föl. Basszus rossz nézni.
andree
Azért mert van az ami mondjuk egy darabig vicces, de egy adott idő után nem.
És van aki átérzi a helyzet súlyát, van aki nem.
Kollégám szerint beteg emberek hoznak döntést, mert mindegyik már elmúlt 60+, meg vannak ilyen bajaik, stb. stb.
Inkább nem szóltam közbe, hogy, de azért ugye nem gondolod, hogy akár az EU-ban vagy az USA-ban indítanak vagy ne adj isten megválasztanak egy arra alkalmatlant? Jó, Trumpot most hagyjuk, mert ő a kivétel.
Ezek nem ilyen diktatórikus országok, ahol az a menő, hogy addig vagy hatalmon, amíg le nem fordulsz a székről...
Solymi
több mint 3 éve
Amúgy csak nekem volt fura, hogy az ötben okoskodó Vona Gábortól nem kérdezte meg senki, hogy anno mennyi pénzt hozott KGBéla azért cserébe, hogy rákapcsolja a magyar szélsőjobbot Putyin nemi szervére? A Fidesz csak tovább bővítette ezt a kört.Na ja.
Ami nekem borzalmasan fáj, hogy pl 9gagen is iszonyú nagy rajongótábora volt Putyinnak a medvén lovagoló kurva kemény arcnak, aki előtt remeg mindenki. Aztán a háború első napjától utálja mindenki az orosz propagandabotokon kívül. Ez valahogy a magyar társadalomban nem megy ilyen sebességgel. Az ellentmondást a nyugat szidásával oldják föl. Basszus rossz nézni.
andree
Azért mert van az ami mondjuk egy darabig vicces, de egy adott idő után nem.
És van aki átérzi a helyzet súlyát, van aki nem.
Kollégám szerint beteg emberek hoznak döntést, mert mindegyik már elmúlt 60+, meg vannak ilyen bajaik, stb. stb.
Inkább nem szóltam közbe, hogy, de azért ugye nem gondolod, hogy akár az EU-ban vagy az USA-ban indítanak vagy ne adj isten megválasztanak egy arra alkalmatlant? Jó, Trumpot most hagyjuk, mert ő a kivétel.
Ezek nem ilyen diktatórikus országok, ahol az a menő, hogy addig vagy hatalmon, amíg le nem fordulsz a székről...
több mint 3 éve
Szijjártó Péter: Magyarországon nem haladhat át halált okozó fegyver UkrajnábaHuh basszus bicska nyilik az ember zsebeben. Majd ha nalunk lesz valami gaz, akkor megnezem ki fog nekünk segiteni. Mert addigra Oroszorszagbol nem jon majd semmi. Marmint Rubelt kuldhetnek majd tuzelonek. Annyira szegyenlem magam az ilyenek miatt kulfoldon.
Miért nem lehet szimplán kussolni bazmeg?
Amadeus
több mint 3 éve
Hatar elott szetszerelik a fegyvereket, igy csak alkatreszek, hatar utan osszeszerelik. Pofon egyszeru.Volt kollégám mesélte h mikor MALÉV-es volt kellett áthozniuk a vámon vmelyik műrepülő világbajnoknak vmi alkatrészt, zsákban volt benne a nagy fémdarab mikor megkérdezte vámos h ez mi, közölték h fémhulladék, jah akkor tessék csak 😀
Borbinho

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Pedig úgy tünt végre kikászálódik Putyin segéből, mert észrevette, hogy büdös van ott. Úgy látszik a nyelvét csak sikerült bennehagyni.ne hidd el, hogy SzP ebben a szituban mond bmit is, amit OV nem hagyott jova, vagy kotelezte volna arra. nem komplexusa miatt mondja ezt.Én voltam és tartom. Ha nincs mit mondani, akkor lapítson az ember ne ugasson. Az a baj, hogy ezekben van egy ilyen kis komplexus legbelül, mutogatni akarják, hogy ők mekkora janik 0-24. Ezért nem tudnak kushadni akkor sem, amikor a bőrük a tét.Hatar elott szetszerelik a fegyvereket, igy csak alkatreszek, hatar utan osszeszerelik. Pofon egyszeru.A legegyszerűbb lenne csöndben maradni, ahogy azt itt korábban írta valaki. Petikének miért nincs ennyi esze?
Borbinho
SBL
De még ehhez is ostoba gecik. Nem fogták még fel, hogy kurvára a bőrük a tét.
Amadeus
csebi
több mint 3 éve
először azt hittem talán orosz naptárban van, de nope ott sincseh 😊Jó hosszú időt adott az EU-nak. Lesz idő átgondolni.
Február 31-ig adott időt Európának az Oroszországot sújtó szankciók visszavonására Ramzan Kadirov
NB2
SBL
több mint 3 éve
eh 😊Jó hosszú időt adott az EU-nak. Lesz idő átgondolni.
Február 31-ig adott időt Európának az Oroszországot sújtó szankciók visszavonására Ramzan Kadirov
NB2
több mint 3 éve
ja persze nem egyetértek.most nem tudom ki esett neki a masiknak. nem veled vitatkozom, hanem azzal, hogy ebben a helyzetben ilyet tudunk mondani. mert ebben a szituban meg a kislanyom jateka is halalos fegyver. de sztem hagyjuk, tul van targyalva. ertem es tudom az alap kategoriat, csak ez a kiemeles most nevetseges SzPtol. na peace, ezen nem eri meg igy osszekulonbozni.de bmeg, nem attól halálos fegyver vmi h meghalt valaki ha használták, akkor a párna is az, mert meg tudlak ölni vele? vagy egy ceruza?foleg h az nem is fegyver, hanem kenyszerito eszkoz, es meg igyis voltak halalos aldozatok.Azért nem túl életszerű, hogy bárki is mondjuk tasert küldjön az orosz tankok ellen. Amilyen fegyvert most bárki is küldene, az biztos halálossokkolót isEzek szerint akkor még küldhetünk ki csúzlit.persze, rengeteg. itt és most ebben a helyzetben? kb zéróSzijjártó Péter: Magyarországon nem haladhat át halált okozó fegyver Ukrajnábaszokasos kerdesem: van olyan fegyver ami nem halalt okoz?
Amadeus
csebi
briareos
dugo93
meg nem arról van szó h mi küldünk e v nem
de h nyugatról küld bárki halálos fegyvert ki kell kerülnie hu-t
mondjuk ha usa vinné ő vihetné nem? elvileg szabad kezet kaptak térhasználatra nem?
briareos
kapitnono
csebi
halálos fegyver = rendeltetésszerű használat meghalsz
nem halálos fegyver = rendeltetésszerű használatnál jellemzően nem halsz meg. persze eldőlhetsz beverheted a fejed, leállhat a szived, vagy járhatsz úgy mint az a szerencsétlen aki előbb paprikasprayt majd tazert kapott és égett mint a fáklya, attól még nem halálos fegyver. És az h épp itthon kényszerítő eszköznek hivják, szemantika.
briareos
csebi
pöcsök ezek ebben is egyetértünk!
több mint 3 éve
hvg-n jött velem szembe 😊eh 😊Ezt hol találtad? 😁
NB2
kapitnono
hvg.hu/vilag/20220228_Legiriado_Kijevben_az_ukranorosz_targyalasok_reggelen_Bergyanszk_varosat_elfoglaltak__percrol_percre_hirfolyam/pp/89934
15.52-es hír
több mint 3 éve
most nem tudom ki esett neki a masiknak. nem veled vitatkozom, hanem azzal, hogy ebben a helyzetben ilyet tudunk mondani. mert ebben a szituban meg a kislanyom jateka is halalos fegyver. de sztem hagyjuk, tul van targyalva. ertem es tudom az alap kategoriat, csak ez a kiemeles most nevetseges SzPtol. na peace, ezen nem eri meg igy osszekulonbozni.de bmeg, nem attól halálos fegyver vmi h meghalt valaki ha használták, akkor a párna is az, mert meg tudlak ölni vele? vagy egy ceruza?foleg h az nem is fegyver, hanem kenyszerito eszkoz, es meg igyis voltak halalos aldozatok.Azért nem túl életszerű, hogy bárki is mondjuk tasert küldjön az orosz tankok ellen. Amilyen fegyvert most bárki is küldene, az biztos halálossokkolót isEzek szerint akkor még küldhetünk ki csúzlit.persze, rengeteg. itt és most ebben a helyzetben? kb zéróSzijjártó Péter: Magyarországon nem haladhat át halált okozó fegyver Ukrajnábaszokasos kerdesem: van olyan fegyver ami nem halalt okoz?
Amadeus
csebi
briareos
dugo93
mondjuk ha usa vinné ő vihetné nem? elvileg szabad kezet kaptak térhasználatra nem?
briareos
kapitnono
csebi
nem halálos fegyver = rendeltetésszerű használatnál jellemzően nem halsz meg. persze eldőlhetsz beverheted a fejed, leállhat a szived, vagy járhatsz úgy mint az a szerencsétlen aki előbb paprikasprayt majd tazert kapott és égett mint a fáklya, attól még nem halálos fegyver. És az h épp itthon kényszerítő eszköznek hivják, szemantika.
briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Magyarországról is korlátozzák a berepülést az oroszokbazmeg ez a fej. mintha épp suprise buttsex történne
vpi
több mint 3 éve
Hátha Orbán a múltheti facebookos történet után nem veszi észre magát, akkor ő is meghülyült.ne hidd el, hogy SzP ebben a szituban mond bmit is, amit OV nem hagyott jova, vagy kotelezte volna arra. nem komplexusa miatt mondja ezt.Én voltam és tartom. Ha nincs mit mondani, akkor lapítson az ember ne ugasson. Az a baj, hogy ezekben van egy ilyen kis komplexus legbelül, mutogatni akarják, hogy ők mekkora janik 0-24. Ezért nem tudnak kushadni akkor sem, amikor a bőrük a tét.Hatar elott szetszerelik a fegyvereket, igy csak alkatreszek, hatar utan osszeszerelik. Pofon egyszeru.A legegyszerűbb lenne csöndben maradni, ahogy azt itt korábban írta valaki. Petikének miért nincs ennyi esze?
Borbinho
SBL
Amadeus
csebi
több mint 3 éve
Amúgy nem kurva mindegy? Mind értjük mit akart mondani Szijjártó.foleg h az nem is fegyver, hanem kenyszerito eszkoz, es meg igyis voltak halalos aldozatok.Azért nem túl életszerű, hogy bárki is mondjuk tasert küldjön az orosz tankok ellen. Amilyen fegyvert most bárki is küldene, az biztos halálossokkolót isEzek szerint akkor még küldhetünk ki csúzlit.persze, rengeteg. itt és most ebben a helyzetben? kb zéróSzijjártó Péter: Magyarországon nem haladhat át halált okozó fegyver Ukrajnábaszokasos kerdesem: van olyan fegyver ami nem halalt okoz?
Amadeus
csebi
briareos
dugo93
briareos
kapitnono
csebi
több mint 3 éve
az a kérdés, ha függetlennek akarsz látszani, akkor az elismerése, hogy az orosz oldalra álltál vagy azért tényleg próbálsz középen lavírozni
több mint 3 éve
eh 😊Ezt hol találtad? 😁
NB2

több mint 3 éve
eh 😊mikor kiküldöd ctrl c+ ctrl v-vel az előző havi jelentést oszt itt-ott elfelejtetted frissíteni
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
ne hidd el, hogy SzP ebben a szituban mond bmit is, amit OV nem hagyott jova, vagy kotelezte volna arra. nem komplexusa miatt mondja ezt.Én voltam és tartom. Ha nincs mit mondani, akkor lapítson az ember ne ugasson. Az a baj, hogy ezekben van egy ilyen kis komplexus legbelül, mutogatni akarják, hogy ők mekkora janik 0-24. Ezért nem tudnak kushadni akkor sem, amikor a bőrük a tét.Hatar elott szetszerelik a fegyvereket, igy csak alkatreszek, hatar utan osszeszerelik. Pofon egyszeru.A legegyszerűbb lenne csöndben maradni, ahogy azt itt korábban írta valaki. Petikének miért nincs ennyi esze?
Borbinho
SBL
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
de bmeg, nem attól halálos fegyver vmi h meghalt valaki ha használták, akkor a párna is az, mert meg tudlak ölni vele? vagy egy ceruza?foleg h az nem is fegyver, hanem kenyszerito eszkoz, es meg igyis voltak halalos aldozatok.Azért nem túl életszerű, hogy bárki is mondjuk tasert küldjön az orosz tankok ellen. Amilyen fegyvert most bárki is küldene, az biztos halálossokkolót isEzek szerint akkor még küldhetünk ki csúzlit.persze, rengeteg. itt és most ebben a helyzetben? kb zéróSzijjártó Péter: Magyarországon nem haladhat át halált okozó fegyver Ukrajnábaszokasos kerdesem: van olyan fegyver ami nem halalt okoz?
Amadeus
csebi
briareos
dugo93
briareos
kapitnono
csebi
több mint 3 éve
Én voltam és tartom. Ha nincs mit mondani, akkor lapítson az ember ne ugasson. Az a baj, hogy ezekben van egy ilyen kis komplexus legbelül, mutogatni akarják, hogy ők mekkora janik 0-24. Ezért nem tudnak kushadni akkor sem, amikor a bőrük a tét.Hatar elott szetszerelik a fegyvereket, igy csak alkatreszek, hatar utan osszeszerelik. Pofon egyszeru.A legegyszerűbb lenne csöndben maradni, ahogy azt itt korábban írta valaki. Petikének miért nincs ennyi esze?
Borbinho
SBL
több mint 3 éve
Csak én érzem azt, hogy az ilyen kijelentések sodornak minket leginkább a háború felé? Nem azért, de ez kb egy nyílt elköteleződés az orosz katonák mellett. Mert ugye nem nekik mennének azok a fegyverek, hanem az Ukrajnát védő csapatok kezeibe.
több mint 3 éve
Hatar elott szetszerelik a fegyvereket, igy csak alkatreszek, hatar utan osszeszerelik. Pofon egyszeru.A legegyszerűbb lenne csöndben maradni, ahogy azt itt korábban írta valaki. Petikének miért nincs ennyi esze?
Borbinho
több mint 3 éve
foleg h az nem is fegyver, hanem kenyszerito eszkoz, es meg igyis voltak halalos aldozatok.Azért nem túl életszerű, hogy bárki is mondjuk tasert küldjön az orosz tankok ellen. Amilyen fegyvert most bárki is küldene, az biztos halálossokkolót isEzek szerint akkor még küldhetünk ki csúzlit.persze, rengeteg. itt és most ebben a helyzetben? kb zéróSzijjártó Péter: Magyarországon nem haladhat át halált okozó fegyver Ukrajnábaszokasos kerdesem: van olyan fegyver ami nem halalt okoz?
Amadeus
csebi
briareos
dugo93
briareos
kapitnono
több mint 3 éve
igen evvel inditottam majd csebi nekemugrott mintha én akadályoznék bármitAzért nem túl életszerű, hogy bárki is mondjuk tasert küldjön az orosz tankok ellen. Amilyen fegyvert most bárki is küldene, az biztos halálossokkolót isEzek szerint akkor még küldhetünk ki csúzlit.persze, rengeteg. itt és most ebben a helyzetben? kb zéróSzijjártó Péter: Magyarországon nem haladhat át halált okozó fegyver Ukrajnábaszokasos kerdesem: van olyan fegyver ami nem halalt okoz?
Amadeus
csebi
briareos
dugo93
briareos
kapitnono