NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
9
6
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
4
3
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
2
2
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
1
1
Cleveland Browns - Buffalo Bills
1
1
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
1
1
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
1
1
USA és a világ
31 feliratkozó
10 hónapja
Amúgy a béke hanyadik napját írjuk, számolja vki?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
10 hónapja
Ez nem azt mondja ami itt lett leirva, hogy Trump uj fegyvereket kuld (btw, szerintem kivanatos dolog lenne, ha nem engedne el teljesen az Ukranok kezet). Ez arrol szol, hogy egy repi kepviselo benyujtott egy ilyen tervezetet, de minden hulyesegre be szoktak, hogy kiposztolhassak. Elozo hetekben az egyik kepviselo a Mt. Rushmore-ra akarta Trump arcat felvesetni, arra nyujtott be tervezetet 😀www.reddit.com/r/hungary/comments/1imrkj8/fegyver_ukrajn%C3%A1nak_a_h%C3%A1bor%C3%BAs_b%C5%B1n%C3%B6s_putyin/Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
Illetve akkor megsem Putyin ugynoke Trump aki odadobja Ukrajnat az oroszoknak? Nem ertem, mert itt nekem utobbit irtak. Akkor most mi a helyzet? Csak felig Putyin csicskaja?
undisputedly
NB2
Ha jol tudom, 95%-a az ilyen javaslatoknak nem kap meg csak szavazast sem a hazban.
Szerkesztette: undisputedly
10 hónapja
Már vártalak MórickaVan amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
Illetve akkor megsem Putyin ugynoke Trump aki odadobja Ukrajnat az oroszoknak? Nem ertem, mert itt nekem utobbit irtak. Akkor most mi a helyzet? Csak felig Putyin csicskaja?
undisputedly
10 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1imrkj8/fegyver_ukrajn%C3%A1nak_a_h%C3%A1bor%C3%BAs_b%C5%B1n%C3%B6s_putyin/Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
undisputedly
10 hónapja
mint a milkshake?Nem baj, Lorincnek vannak banyai, majd Magyarorszag kibanyassza.arról nem is beszélve hogy az általa kért nyersanyagok azok bizony jelenleg orosz kézen vannakLehet 😀 Akkor bebizonyosodna amit itt a tobbseg vall, Trump is meg Tulsi is Putyin ugynoke!Lehet, hogy leselejtezett fegyvereket küld. Vagy fegyvert küld, de lőszert nem. 😊Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
undisputedly
somoskovig
Atmentem google talalatok listajan, sehol nem irnak Trump altal jovahagyott ujabb fegyverekrol,arrol viszont igen, hogy ritkafoldek stb. kell neki cserebe az eddigi tamogatasert.
Abba bele se megyek inkabb, hogy Trump ha beket akar (ma landolt egy rejtelyes amerikai kuldott Moszkvaban), akkor nem engedheti el teljesen Ukrajna kezet, mert az oroszoknak akkor nem erne meg beket kotni.
undisputedly
Negritis, a vajda
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Nem baj, Lorincnek vannak banyai, majd Magyarorszag kibanyassza.arról nem is beszélve hogy az általa kért nyersanyagok azok bizony jelenleg orosz kézen vannakLehet 😀 Akkor bebizonyosodna amit itt a tobbseg vall, Trump is meg Tulsi is Putyin ugynoke!Lehet, hogy leselejtezett fegyvereket küld. Vagy fegyvert küld, de lőszert nem. 😊Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
undisputedly
somoskovig
Atmentem google talalatok listajan, sehol nem irnak Trump altal jovahagyott ujabb fegyverekrol,arrol viszont igen, hogy ritkafoldek stb. kell neki cserebe az eddigi tamogatasert.
Abba bele se megyek inkabb, hogy Trump ha beket akar (ma landolt egy rejtelyes amerikai kuldott Moszkvaban), akkor nem engedheti el teljesen Ukrajna kezet, mert az oroszoknak akkor nem erne meg beket kotni.
undisputedly
Negritis, a vajda
10 hónapja
arról nem is beszélve hogy az általa kért nyersanyagok azok bizony jelenleg orosz kézen vannakLehet 😀 Akkor bebizonyosodna amit itt a tobbseg vall, Trump is meg Tulsi is Putyin ugynoke!Lehet, hogy leselejtezett fegyvereket küld. Vagy fegyvert küld, de lőszert nem. 😊Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
undisputedly
somoskovig
undisputedly
10 hónapja
Lehet 😀 Akkor bebizonyosodna amit itt a tobbseg vall, Trump is meg Tulsi is Putyin ugynoke!Lehet, hogy leselejtezett fegyvereket küld. Vagy fegyvert küld, de lőszert nem. 😊Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
undisputedly
somoskovig
10 hónapja
Lehet, hogy leselejtezett fegyvereket küld. Vagy fegyvert küld, de lőszert nem. 😊Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
undisputedly
10 hónapja
Van amugy barmi hir arrol, hogy Trump ujabb fegyvereket hagyott jova vagy ezek meg a Biden altal allokaltak? Mert rakerestem es semmi uj szallitmanyrol nem irnak.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
csebi
10 hónapja
Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Az európaiak azért küldenek fegyvert hogy legyen háború, Trump azért hogy legyen beke!
Legyen béke!
Amadeus the Young
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Orwell egy modern próféta volt. Igaz, ő elsősorban a kommunizmus utópiájának szánta a művet, de mivel a mai észak-nyugati világrend ideológiai alapja ugyanonnan ered, ezért tökéletesen bejött az előrejelzés.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Békefegyvereket.
Legyen béke!
Amadeus the Young
Amikor a 90-es években olvastam az 1984-et, nem gondoltam volna, hogy kicsit később a mindennapok része lesz az újbeszél.
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Az Idiocracy-ról se gondoltuk, hogy valósággá válik.Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Békefegyvereket.
Legyen béke!
Amadeus the Young
Amikor a 90-es években olvastam az 1984-et, nem gondoltam volna, hogy kicsit később a mindennapok része lesz az újbeszél.
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Nahát, Trumpék fegyvereket küldenek Ukrajnának.Békefegyvereket.
Legyen béke!
Amadeus the Young
10 hónapja
Kozeledunk a JFK fajlok kozzetetelehez. A DNI mar megkuldte Trumpnak a nyilvanossagrahozatal tervet. Kozben az FBI meg talalt 2400 dokumentumot (14 ezer oldal) a merenyletrol amit eddig soha nem adtak meg oda a vizsgalobizottsagoknak, de most hirtelen megtalaltak 😀www.axios.com/2025/02/10/trump-jfk-assassination-records
Ugy hallom jol lehet veluk kacsara vadaszni.Allitolag intel volt rola, hogy tobb irani ugynok is amerikaban tartozkodik es fold-levego raketakhoz van hozzaferesuk.Mondjuk azért a második alkotmánykiegészítésről sokat elmond, hogy random embereknek hozzáférése van föld-levegő rakétához. (irónia, mielőtt)
undisputedly
Gyurma Pappa
10 hónapja
Cbs/Yougov pollban Trump 53%-os tamogatottsagon all. Sosem allt meg ilyen magasan allitolag.Bocs, így skrimmelés közben out-of-context ezen akadt meg a szemem elsőre, és kicsit meglepődtem, hogy már itt tartunk. Nagy ugrás ez egy karlendítés után
Mas: ma megjelent hirek szerint az irani merenylet eselye sokkal nagyobb volt az elmult evekben, mint amit sejtetett a Secret Service es a tobbi ugynokseg. Allitolag intel volt rola, hogy tobb irani ugynok is amerikaban tartozkodik es fold-levego raketakhoz van hozzaferesuk. Volt ra pelda, hogy Trumpot csali repulo elozte meg az utjan meg jeloltkent tavaly, a hatosagok annyira tartottak tole valamelyik ut soran, hogy a privat gepet leszedik raketaval. Valamikor tavaly ev vege fele pedig egy dron kovette Trumpek konvojat es allitolag menet kozben az SS egy magneses(?) fegyverrel kellett leszedje azt.
undisputedly
Mondjuk azért a második alkotmánykiegészítésről sokat elmond, hogy random embereknek hozzáférése van föld-levegő rakétához. (irónia, mielőtt)

10 hónapja
Cbs/Yougov pollban Trump 53%-os tamogatottsagon all. Sosem allt meg ilyen magasan allitolag.EMP
Mas: ma megjelent hirek szerint az irani merenylet eselye sokkal nagyobb volt az elmult evekben, mint amit sejtetett a Secret Service es a tobbi ugynokseg. Allitolag intel volt rola, hogy tobb irani ugynok is amerikaban tartozkodik es fold-levego raketakhoz van hozzaferesuk. Volt ra pelda, hogy Trumpot csali repulo elozte meg az utjan meg jeloltkent tavaly, a hatosagok annyira tartottak tole valamelyik ut soran, hogy a privat gepet leszedik raketaval. Valamikor tavaly ev vege fele pedig egy dron kovette Trumpek konvojat es allitolag menet kozben az SS egy magneses(?) fegyverrel kellett leszedje azt.
undisputedly
10 hónapja
Cbs/Yougov pollban Trump 53%-os tamogatottsagon all. Sosem allt meg ilyen magasan allitolag. Mas: ma megjelent hirek szerint az irani merenylet eselye sokkal nagyobb volt az elmult evekben, mint amit sejtetett a Secret Service es a tobbi ugynokseg. Allitolag intel volt rola, hogy tobb irani ugynok is amerikaban tartozkodik es fold-levego raketakhoz van hozzaferesuk. Volt ra pelda, hogy Trumpot csali repulo elozte meg az utjan meg jeloltkent tavaly, a hatosagok annyira tartottak tole valamelyik ut soran, hogy a privat gepet leszedik raketaval. Valamikor tavaly ev vege fele pedig egy dron kovette Trumpek konvojat es allitolag menet kozben az SS egy magneses(?) fegyverrel kellett leszedje azt.
10 hónapja
fortune.com/2025/02/08/openai-whistleblower-suchir-balaji-death-police-investigation-san-francisco-family-questions/Ezek a sípfújók igen gyakran így végzik. Mindegy, hogy Moszkva vagy San Francisco.
Negritis, a vajda
10 hónapja
fortune.com/2025/02/08/openai-whistleblower-suchir-balaji-death-police-investigation-san-francisco-family-questions/
10 hónapja
Nem azt írtam, hogy 40 évig egy helyen, hanem h 40 évig dolgozol. Az most tök mindegy, hogy egy cég vagy több, de ha nincsen edukáció, akár vállalat, állam vagy szakszervezet által akkor dolgozhatsz az általad felvázolt emberekkel együtt.Pontosan. Ez hívják szabadságjognak, hogy én eldöntöm, hogy kulturális antropológiával, gyöngyfűzéssel vagy kisebbségi jogvédelemmel akarok foglalkozni aNade ácsi, azért azt is végig kellene gondolni, hogy az emberek az életük jelentős hányadát munkahelyeken töltik.Mi a célja a cégnek? Miért jött létre? Tedd fel ezt a kérdést az egyházak (társadalmi munka része), a civil a szervezetek és alapítványok tekintetében, és rögtön látni is fogod, hogy mi a különbség az első és az utóbbi három között.Nem akarom újra kezdeni ezt, de azért mindig megdöbbenek, amikor felvilágosult emberek szájából ilyet hallok.meg a cégek bezárták a DEI programokat (teljesen helyesen, semmi ilyen dolga nincs a vállalatoknak).Nagyon szórakoztató ez az elnöki ciklus is, bárki bármit mondd. Pont ugyanolyan káosz van 🥰kíváncsi vagyok, hogy Orbán hol fos leesni a Trump wagonról
Gyurma Pappa
Amadeus the Young
A DEI programoknak amúgy sem volt sok értelme
Gyurma Pappa
Ez kb. ugyanaz a hozzáállás, hogy ne az iskola nevelje a gyereket, mert az a szülő dolga.
Aztán látjuk milyenek azok akiket az "élet nevel".
Ha a cégek nem indíthatnak semmiféle népnevelő programot a kormányzat nyomására, irányításával, akkor az egyházak se nevelhessenek és a civilek se szerveződhessenek és alapítványok se legyenek.
Sőt, kérjük meg a cégeket, amiket mindenféle civil szervezeteknek meg alapítványoknak küldenek, hogy vegyék vissza, mert nincs joguk az emberek életét ilyetén mód befolyásolni.
Lúdas Solymi
(Cégek képviselőit valahogy ritkán látom AIDS-es gyerekek, tífuszos felnőttek, vagy két frontvonal között, sérülteket menteni. Egyházakat, alapítványokat, civil szervezeteket meg igen. Nyilván DEI vezetőnek lenni, szép autóval járni, és lazacos-kaviáros konferencián beszélni a nehéz sorsú kisebbségek védelméről, majd visszamenni abba az irodába, aminek a bérlése több, mint néhányszáz gyerek éves orvosi kezelés (szándékosan volt demagóg) nos, nehéz ezt komoly arccal hallgatni.
De amikor a McDonalds vezér, az évi 65 millió dolláros fizetése mellett Szudánban menti a gyerekeket 7/24, vállt vállnak vetve a DWB-s orvosokkal, azonnal megváltozik a véleményem. Addig meg inkább tartom képmutató, hányingerkeltő, álságos és minden egyéb washingnak, mint valós cselekvésnek.)
MC12
Iskolában jó esetben töltesz 12-16 évet, aztán elkezded a munkát és dolgozol 40 éven át egy olyan helyen ahol az állam már nem oktat, senki sem oktat vagy szabályoz, hanem a cég az állami szabályok által meghatározott keretek között.
Ha meg még jót is akar magának, akkor még felbérel külsős cégeket is, hogy alakítsák ki a megfelelő szabályokat, amiket tudnak a cégen belül alkalmazni, plusz időnként programokat tartanak, hogy edukáljanak, érzékenyítsenek és felkészítsenek a folyamatos változásokra, amik a világban történnek, különben a cég látja kárát, hogy a dolgozók nem képesek viselkedni.
Amit itt te és gyurma kiemeltek, azok a kivételek vagy épp pont a szabályozatlanságból adódnak.
És elhiszem, hogy egy egyház meg egy alapítvány civil szervezet az más, csak épp a legtöbb ember hogyan találkozik velük, hogyha nem megfelelő az elérésük vagy az adott tömeg jó részét nem érdekli?
Mert a tömeg jó része még iskolába se járna, szóval mit is akarsz rájuk bízni? Azt, hogy önmaguktól eldöntsék, hogy akkor ők most edukálódnak meg szocializálódnak? Sok sikert.
Lúdas Solymi
munkám mellett. Vagy éppen semmivel, csak sörözni és tévézni.
Mire te egy céghez kerülsz, ezek a minták már készek vannak benned a családi, tágabb családi, baráti és iskolai szocializációdon keresztül. A szabolcsi gyári munkásnak elmondhatod 23szor, hogy legyen toleráns a melegekkel, meg értse meg a transzokat, jobb esetben leszarja rosszabb esetben ki is röhög, aki meg elfogadja annak meg nem kell oktatni. És ezen semmilyen cég nem fog változtatni semmilyen képzéssel.
Az egész DEI-képzés itt - is - bukik el, mert egyrészről borzasztóan top-down, tehát fentről jön a kurvaokos bölcsész, aki szép öltönyben, kiskosztümben elmondja a parasztnak, hogy eddig ő egy paraszt volt itt szabolcsban, de most majd Ő nyugati embert nevel belőle, amire nyilván köp egyet a csabolcsi és elküldi az anyjába (magában, ki ne rúgják), másrészt meg tartják ezeket a kurzusokat pesten - saját maguknak, miközben nekik meg nem kell, mert rendes multi-szolgaként már benyalták ezeket, így azon kívül, hogy lelkesen visszaböfögik egymásnak az okosságot, érdemben nem történt semmi.
Az állam feladata az alapvető dolgok, mint az eü, az oktatás, az alapvető szocializáció, a honvédelem stb. biztosítása. Az egyházak a civil szervezetek, az alapítványoké a szociális és társadalmi munka, aminek lényege az önkéntesség, az adományozás és segítés kultúrájának építése és biztosítása. A cégek dolga hogy a bankos applikáció rendesen működjön és ne nézegessem kéthetente, hogy most éppen mi nem elérhető mert folyton berhelni kell a rendszert. És ez fordítva is igaz, az államnak nem dolga, hogy beleszóljon melyik bankot válasszam, hol vegyem meg a cipőmet és az mennyibe kerüljön (normális esetben). Az alapítványoknak nem dolga a haszonszerzés, a cégeknek meg nem dolga beleszólni a szociális ügyekbe. Ez a rendje a dolgoknak. Ha meg a fentebbiek nem végzik rendesen a dolgukat, nem az a megoldás, hogy egyik helyről a másikra dobjuk a feladatot, mert abból az a káosz lesz, ami most van. Hanem rákényszerítjük a feladatainak elvégzésére.
40 évig egy helyen? Hol élsz te? A legújabb generáció 4 évet nem tölt el sehol, nemhogy 40et....Nyugat-európában 3,6 év egy átlagos munkahelyen eltöltött idő, nálunk magasabb, de csak azért mert a posztszocialista országokban a 40 feletti korosztály szocializációja miatt nem ugrál, a hazai városi 20on éves fiatalok átlagos egy munkahelyen töltött ideje 1-3 év, abszolút hozzák már a nyugati átlagot. Ez azt jelenti, hogy kb 8-10 munkahelye van egy embernek a munkával töltött ideje alatt, hát, ennyi DEI-programot bemagolni és hitelesen képviselni - sok sikert.
MC12
Én elhiszem, hogy neked erről könnyű beszélni, mert a te munkádban nem ilyen emberekkel találkozol vagy dolgozol együtt, csak attól még az igény ott van a többi embernél, hogy legyen egy közös viselkedési minta és szabályozás, ami hogy-hogy nem, többnyire a cég saját szabályzata.
Ha leviszel egy szabolcsi faluba egy multit, ott nem fog átalakulni a cég viselkedése az ottanira, csak azért mert az a norma, hanem max. olyan embereket vesznek fel aki beleillik ebbe.
Az meg, hogy az edukációt csak azért üli végig h ki ne rúgják, hát istenem, ez ilyen, de talán ragad rá valaki.
A tűz és munkavédelmi oktatást is meg kell csinálni minden évben, ha más nem, max annyi ragad az emberre, hogy merre kell kimenni, ez is eredmény, nem?
Valahol el kell kezdeni.
Nameg lehet böködni az államot, hogy az ő feladata lenne, csak ha nem csinálja, akkor más se csinálja?
Inkább örüljünk, hogy a multik jó része normális értékrendet vall és tart megfelelő képzéseket az átlag embernek, mint nekem is.
Az meg, hogy a DEI programokat szerinted be kell magolni és hitelesen képviselni kell, az lehet h némely cégnél így működik (melyek azok, mert nem szeretnék ott dolgozni), de ahol én voltam eddig, ott mindenhol normális külsős cégek végezték az ilyen munkát.
És egyébként lehet kutyázni a programot, viszont nagyon sokat segített nekem is abban, hogy megtanuljam, mire figyeljek, hogyan kommunikáljak JOBBAN más habitusú, vallású, származású, nemű emberekkel és hogyan legyek toleránsabb.
Mert lehet, hogy ez neked meg Gyurmának evidens, mert ilyenek vagytok vagy már megtanultátok, csak épp az ország nagy része nem, sőt, szakadnak le.
De nem kell DEI-zni, szerinted a Kaizen effektíve miről szól? Nem csak termelés hatékonyságról, de vállalati és szociális kultúráról is, hisz egy multi környezet az egy mini társadalom.
Arra a felvetésedre meg, hogy miért hagyták abba a DEI-t a cégek? HÁt valszeg azért, mert vagy megérezték, hogy változás lesz, mert mondjuk az anyacég amerikai vagy azért mert az ottani, itthoni kormány is ezt fogja csinálni és ha tovább folytatják, jönnek a büntik.
De valóban, tapsikoljunk ennek, hogy ez mennyire jó, majd ők elhozzák a maguk igazságát, az apa férfi, az anya nő, de a négy fal között úgy buzulsz ahogy akarsz, csak legyen két gyereked meg egy kamu feleséged.
Illetve minden migránst utálni kell, majd a kormány megmondja, hogy kit nem kell, ők vajh kapnak majd csillagot is?
@Gyurma: Ja, tök jó jönni ide az északi meg svéd modellel, tudom h neked ez a szívügyed, csak van egy kis gond...hogy itt ez nem igazán van, szakszervezetek se, mert a kormány letöri.
Szóval ezt is nézni kellene és nem csak mondani, hogy szar minden.
Az meg, hogy egyénenként neveljük egymást és irányítsuk, nagyon jó elképzelés, csak épp rengeteg energiát és időt igényel, amit a legtöbb ember nem nagyon akar másra költeni, pluszban jó ha van szaktudás is, mert a baráti tanácsok sokszor többet ártanak, mint használnak.
Illetve akkor menjél le Borsodba vagy bármilyen hasonszőrű helyre és okítsad, irányítsad az embereket napi szinten ezen irányelvek nélkül.
De amúgy megkérdezném, a törvények miért vannak? Illetve ha nekem vannak szabadságjogaim, akkor abba nem foglalható bele, hogy kérjem azt, hogy a munkahelyemen is, ahol az életem jó részét töltöm, legyenek megfelelő irányelvek?
Illetve a te példádat felhozva, látszik, hogy sikeresen alkalmaztad a módszert a volt párodon, te nyertél vele pár évnyi terápiát.
Meg tök jó, hogy példálózol magaddal meg a te cégeddel, hogy mennyire faszán alkalmazzátok magatoktól a DEI-t, csak épp azt is látni kellene, hogy valszeg te vagy a kivétel és a standard az más.
10 hónapja
Otthon én sem látnám az értelmet, itt igazából olyan hatalmas elonyom nincs, van staff Committee ugynoksegen belül ami nem szakszervezet hanem erdekkepviselo szervezet mkinek, nincs tagdíj.Én nem már…egyrészt nálunk addig volt erős a szakszervezet, amíg szoci kormány volt, a jelenleginél minden döntésnek lefeküdtek és megmagyaráztak. Most mondjuk újra próbálkoznak, de mára meg átálltam a másik oldalra.Én isHa már le lettem kutya-kapitalistázva, hadd kérdezzem meg, hogy hányan szakszervezeti tagok itt?Jelen.
Gyurma Pappa
zinedine5
csebi
Sajnos nekem úgy tűnik mindent megtesz a hatalom, hogy kiüresítse a szakszervezetet. Az emberek saját magukért sem mernek kiállni, nemhogy egy közösségért.
Anno emlékszem huszonx éve, amikor rakodó voltam és kérdeztem miért nincs itt szakszervezet? Pár órával később már az akkori főnököm mondta mindenki előtt, hogy ha szakszervezetet merek csinálni pics@n leszek rúgva…és ezt szó szerint! Mára vicces, de igazából valahol ez egy szomorú sztori.
Klaci79
Viszont érték valasztaskent tekintek arra hogy beléptem egy nagyba ami képvisel minden EUs ügynökségnél COMnal is minket és harcolnak bizonyos előnyökért, valamint támogatják a bajba jutott tagokat. Ezért fizetek otthoni viszony hoz képest magas díjat de bőven belefér.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Én nem már…egyrészt nálunk addig volt erős a szakszervezet, amíg szoci kormány volt, a jelenleginél minden döntésnek lefeküdtek és megmagyaráztak. Most mondjuk újra próbálkoznak, de mára meg átálltam a másik oldalra.Én isHa már le lettem kutya-kapitalistázva, hadd kérdezzem meg, hogy hányan szakszervezeti tagok itt?Jelen.
Gyurma Pappa
zinedine5
csebi
Sajnos nekem úgy tűnik mindent megtesz a hatalom, hogy kiüresítse a szakszervezetet. Az emberek saját magukért sem mernek kiállni, nemhogy egy közösségért.
Anno emlékszem huszonx éve, amikor rakodó voltam és kérdeztem miért nincs itt szakszervezet? Pár órával később már az akkori főnököm mondta mindenki előtt, hogy ha szakszervezetet merek csinálni pics@n leszek rúgva…és ezt szó szerint! Mára vicces, de igazából valahol ez egy szomorú sztori.