USA és a világ
32 feliratkozó
több mint 3 éve
Ember nem tudni mikor van parlamenti választás nyelv rokonaink országában. Az álkeresztény tothgabi lelöki a rolexet.És mivel fingom nincs a konkrét finn politikai helyzetről, pártokról, ezért mondom azt, hogy majd kiderül.És simán van 1-2 százaléknyi férfi ott is akik csak azért fognak rá szavazni mert dugnák. Ezután a video után 5% is. Még nagyobb többséget fog szerezni a koalícióban.Mindegy én mit értek, a szavazók számítanak, akik nagyrésze hipokrita, és egy ilyen hétköznapi bulizásba könnyebb belebukni, mint bármilyen szakmai teljesítménybe.mit értesz valós kormányzati teljesítmény alatt, baszki, mer hónapokon keresztül teleböfögted, hogy kurvára nem számít, ha mégis fullzsebre dolgoznak?Nem ismerem a finn választási rendszert, a koalíciókat, de szerintem a következő választások után már nem ő lesz Finnország miniszterelnöke, ami azt jelenti, hogy a pártja nem nyer választást, és úgy vélem, hogy ennek az lesz az oka, hogy az emberek -a finneknél is- hipokriták, és sokkal többet nyom a latba egy ilyen piti faszság, mint a valós kormányzati teljesítmény.Most tisztázzuk, hogy a te értelmezésedben mit jelent a nem megúszás. Hónap végéig lemond emiatt az ügy miatt? Nem nyeri meg a következő választást? Ami konkrétan bármi mástól is lehet nem egy kis táncikától. Vagy megnyeri de jóval kevesebb támogatottsággal és a pártja éppen csak a többséget fogja képviselni a koalícióban? Mert bármelyikre rá tudod húzni hogy ezt bizony nem úszta meg.Szerintem ezt nem fogja (a már írt "álszent a választó" elv alapján), de majd kiderül kinek a prognózisa jön be.COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Így a crushod szépen belebukik majd ebbe a semmiségbe.
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Végülis nekünk tök mindegy.
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Őszentsége Sobri Jóska
vagy ugyis mindegy csak köccmintabeton
Gróf de sutianap
Ennyi az állításom.
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Mikor lesznek ott a választások?
Na azután.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
És mivel fingom nincs a konkrét finn politikai helyzetről, pártokról, ezért mondom azt, hogy majd kiderül.És simán van 1-2 százaléknyi férfi ott is akik csak azért fognak rá szavazni mert dugnák. Ezután a video után 5% is. Még nagyobb többséget fog szerezni a koalícióban.Mindegy én mit értek, a szavazók számítanak, akik nagyrésze hipokrita, és egy ilyen hétköznapi bulizásba könnyebb belebukni, mint bármilyen szakmai teljesítménybe.mit értesz valós kormányzati teljesítmény alatt, baszki, mer hónapokon keresztül teleböfögted, hogy kurvára nem számít, ha mégis fullzsebre dolgoznak?Nem ismerem a finn választási rendszert, a koalíciókat, de szerintem a következő választások után már nem ő lesz Finnország miniszterelnöke, ami azt jelenti, hogy a pártja nem nyer választást, és úgy vélem, hogy ennek az lesz az oka, hogy az emberek -a finneknél is- hipokriták, és sokkal többet nyom a latba egy ilyen piti faszság, mint a valós kormányzati teljesítmény.Most tisztázzuk, hogy a te értelmezésedben mit jelent a nem megúszás. Hónap végéig lemond emiatt az ügy miatt? Nem nyeri meg a következő választást? Ami konkrétan bármi mástól is lehet nem egy kis táncikától. Vagy megnyeri de jóval kevesebb támogatottsággal és a pártja éppen csak a többséget fogja képviselni a koalícióban? Mert bármelyikre rá tudod húzni hogy ezt bizony nem úszta meg.Szerintem ezt nem fogja (a már írt "álszent a választó" elv alapján), de majd kiderül kinek a prognózisa jön be.COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Őszentsége Sobri Jóska
Gróf de sutianap
Ennyi az állításom.
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Mikor lesznek ott a választások?
Na azután.
több mint 3 éve
És simán van 1-2 százaléknyi férfi ott is akik csak azért fognak rá szavazni mert dugnák. Ezután a video után 5% is. Még nagyobb többséget fog szerezni a koalícióban.Mindegy én mit értek, a szavazók számítanak, akik nagyrésze hipokrita, és egy ilyen hétköznapi bulizásba könnyebb belebukni, mint bármilyen szakmai teljesítménybe.mit értesz valós kormányzati teljesítmény alatt, baszki, mer hónapokon keresztül teleböfögted, hogy kurvára nem számít, ha mégis fullzsebre dolgoznak?Nem ismerem a finn választási rendszert, a koalíciókat, de szerintem a következő választások után már nem ő lesz Finnország miniszterelnöke, ami azt jelenti, hogy a pártja nem nyer választást, és úgy vélem, hogy ennek az lesz az oka, hogy az emberek -a finneknél is- hipokriták, és sokkal többet nyom a latba egy ilyen piti faszság, mint a valós kormányzati teljesítmény.Most tisztázzuk, hogy a te értelmezésedben mit jelent a nem megúszás. Hónap végéig lemond emiatt az ügy miatt? Nem nyeri meg a következő választást? Ami konkrétan bármi mástól is lehet nem egy kis táncikától. Vagy megnyeri de jóval kevesebb támogatottsággal és a pártja éppen csak a többséget fogja képviselni a koalícióban? Mert bármelyikre rá tudod húzni hogy ezt bizony nem úszta meg.Szerintem ezt nem fogja (a már írt "álszent a választó" elv alapján), de majd kiderül kinek a prognózisa jön be.COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Őszentsége Sobri Jóska
Gróf de sutianap
Ennyi az állításom.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Mindegy én mit értek, a szavazók számítanak, akik nagyrésze hipokrita, és egy ilyen hétköznapi bulizásba könnyebb belebukni, mint bármilyen szakmai teljesítménybe.mit értesz valós kormányzati teljesítmény alatt, baszki, mer hónapokon keresztül teleböfögted, hogy kurvára nem számít, ha mégis fullzsebre dolgoznak?Nem ismerem a finn választási rendszert, a koalíciókat, de szerintem a következő választások után már nem ő lesz Finnország miniszterelnöke, ami azt jelenti, hogy a pártja nem nyer választást, és úgy vélem, hogy ennek az lesz az oka, hogy az emberek -a finneknél is- hipokriták, és sokkal többet nyom a latba egy ilyen piti faszság, mint a valós kormányzati teljesítmény.Most tisztázzuk, hogy a te értelmezésedben mit jelent a nem megúszás. Hónap végéig lemond emiatt az ügy miatt? Nem nyeri meg a következő választást? Ami konkrétan bármi mástól is lehet nem egy kis táncikától. Vagy megnyeri de jóval kevesebb támogatottsággal és a pártja éppen csak a többséget fogja képviselni a koalícióban? Mert bármelyikre rá tudod húzni hogy ezt bizony nem úszta meg.Szerintem ezt nem fogja (a már írt "álszent a választó" elv alapján), de majd kiderül kinek a prognózisa jön be.COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Őszentsége Sobri Jóska
Gróf de sutianap
Ennyi az állításom.
több mint 3 éve
mit értesz valós kormányzati teljesítmény alatt, baszki, mer hónapokon keresztül teleböfögted, hogy kurvára nem számít, ha mégis fullzsebre dolgoznak?Nem ismerem a finn választási rendszert, a koalíciókat, de szerintem a következő választások után már nem ő lesz Finnország miniszterelnöke, ami azt jelenti, hogy a pártja nem nyer választást, és úgy vélem, hogy ennek az lesz az oka, hogy az emberek -a finneknél is- hipokriták, és sokkal többet nyom a latba egy ilyen piti faszság, mint a valós kormányzati teljesítmény.Most tisztázzuk, hogy a te értelmezésedben mit jelent a nem megúszás. Hónap végéig lemond emiatt az ügy miatt? Nem nyeri meg a következő választást? Ami konkrétan bármi mástól is lehet nem egy kis táncikától. Vagy megnyeri de jóval kevesebb támogatottsággal és a pártja éppen csak a többséget fogja képviselni a koalícióban? Mert bármelyikre rá tudod húzni hogy ezt bizony nem úszta meg.Szerintem ezt nem fogja (a már írt "álszent a választó" elv alapján), de majd kiderül kinek a prognózisa jön be.COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Őszentsége Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Szép befutó. 😊2019ben a szocik 17,7%ot értek el, a második párt 17,5öt a harmadik 17%ot. Itt azért nincsnek nagy különbségek. Ha tényleg számít ez az ügy a kormánypárt az első háromban se lesz benne. Érdekes lesz.Nem ismerem a finn választási rendszert, a koalíciókat, de szerintem a következő választások után már nem ő lesz Finnország miniszterelnöke, ami azt jelenti, hogy a pártja nem nyer választást, és úgy vélem, hogy ennek az lesz az oka, hogy az emberek -a finneknél is- hipokriták, és sokkal többet nyom a latba egy ilyen piti faszság, mint a valós kormányzati teljesítmény.Most tisztázzuk, hogy a te értelmezésedben mit jelent a nem megúszás. Hónap végéig lemond emiatt az ügy miatt? Nem nyeri meg a következő választást? Ami konkrétan bármi mástól is lehet nem egy kis táncikától. Vagy megnyeri de jóval kevesebb támogatottsággal és a pártja éppen csak a többséget fogja képviselni a koalícióban? Mert bármelyikre rá tudod húzni hogy ezt bizony nem úszta meg.Szerintem ezt nem fogja (a már írt "álszent a választó" elv alapján), de majd kiderül kinek a prognózisa jön be.COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Így pláne számít 1-2 százalék, amit így még könnyebben leamortizálhat egy ilyen videó, és nyilván a finneknél is van negatív kampány, és gondolom ott is rá fognak erre menni a politikai ellenfelei.
több mint 3 éve
2019ben a szocik 17,7%ot értek el, a második párt 17,5öt a harmadik 17%ot. Itt azért nincsnek nagy különbségek. Ha tényleg számít ez az ügy a kormánypárt az első háromban se lesz benne. Érdekes lesz.Nem ismerem a finn választási rendszert, a koalíciókat, de szerintem a következő választások után már nem ő lesz Finnország miniszterelnöke, ami azt jelenti, hogy a pártja nem nyer választást, és úgy vélem, hogy ennek az lesz az oka, hogy az emberek -a finneknél is- hipokriták, és sokkal többet nyom a latba egy ilyen piti faszság, mint a valós kormányzati teljesítmény.Most tisztázzuk, hogy a te értelmezésedben mit jelent a nem megúszás. Hónap végéig lemond emiatt az ügy miatt? Nem nyeri meg a következő választást? Ami konkrétan bármi mástól is lehet nem egy kis táncikától. Vagy megnyeri de jóval kevesebb támogatottsággal és a pártja éppen csak a többséget fogja képviselni a koalícióban? Mert bármelyikre rá tudod húzni hogy ezt bizony nem úszta meg.Szerintem ezt nem fogja (a már írt "álszent a választó" elv alapján), de majd kiderül kinek a prognózisa jön be.COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nem ismerem a finn választási rendszert, a koalíciókat, de szerintem a következő választások után már nem ő lesz Finnország miniszterelnöke, ami azt jelenti, hogy a pártja nem nyer választást, és úgy vélem, hogy ennek az lesz az oka, hogy az emberek -a finneknél is- hipokriták, és sokkal többet nyom a latba egy ilyen piti faszság, mint a valós kormányzati teljesítmény.Most tisztázzuk, hogy a te értelmezésedben mit jelent a nem megúszás. Hónap végéig lemond emiatt az ügy miatt? Nem nyeri meg a következő választást? Ami konkrétan bármi mástól is lehet nem egy kis táncikától. Vagy megnyeri de jóval kevesebb támogatottsággal és a pártja éppen csak a többséget fogja képviselni a koalícióban? Mert bármelyikre rá tudod húzni hogy ezt bizony nem úszta meg.Szerintem ezt nem fogja (a már írt "álszent a választó" elv alapján), de majd kiderül kinek a prognózisa jön be.COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
több mint 3 éve
Most tisztázzuk, hogy a te értelmezésedben mit jelent a nem megúszás. Hónap végéig lemond emiatt az ügy miatt? Nem nyeri meg a következő választást? Ami konkrétan bármi mástól is lehet nem egy kis táncikától. Vagy megnyeri de jóval kevesebb támogatottsággal és a pártja éppen csak a többséget fogja képviselni a koalícióban? Mert bármelyikre rá tudod húzni hogy ezt bizony nem úszta meg.Szerintem ezt nem fogja (a már írt "álszent a választó" elv alapján), de majd kiderül kinek a prognózisa jön be.COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ja, le van mentve az EU soros elnökségét átvevő rendezvényről a képe, pont nem érdekel már 😂Szerintem ezt nem fogja (a már írt "álszent a választó" elv alapján), de majd kiderül kinek a prognózisa jön be.COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 3 éve
Bazmeg.A topic cime feltunt? Pont arra van, hogy ilyesmikrol diskuraljunk, lehetoleg anelkul, hogy a fideszes honatyak miatt erzett kollektiv buntudatot elohuznank. De ha meg a politika topikban veseznenk is, nem lenne fair a magyar kozelethez hasonlitani. Koruti gyrosost a fine dininghoz kaliber.
Regényeket lehetne írni arról, hogy a konzervatív, keresztény vezetőink miket művelnek az éjszakában és egy táncolós videón akadtok fenn?
Kósáról bazmeg színdarab készült. Engedjük már el.
Amadeus
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Szerintem ezt nem fogja (a már írt "álszent a választó" elv alapján), de majd kiderül kinek a prognózisa jön be.COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Bazmeg.Regényeket lehetne írni arról, hogy a konzervatív, keresztény vezetőink miket művelnek az éjszakában és egy táncolós videón akadtok fenn?
Kósáról bazmeg színdarab készült. Engedjük már el.
több mint 3 éve
Oke, de ugye kb az adja az egyetlen relevanciajat az orszagnak, hogy az oroszokkal hatarosak. Ennyi.COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Ugye ez eleg erdekes kerdes. Finnorszag 5 millio fos picinyke orszag, geopolitikai jelentosege nem sok, skandinavokhoz hasonloan relativ transzparens ey nyitott tarsadalom, alacsony korrupcio, a miniszterelnoki hivatal gyakorlatilag egy nagyobb "polgarmesteri" pozicionak feleltetheto meg. Ezert is kapta meg 3x evesen.Finnország EU-tag, mostmár NATO tag és az hosszú-hosszú határa van az Orosz Föderációval. A norvégok után a második legnagyobb Északi-tengeri flotta az övék, GDP per fő a világ 20 leggazdagabb országa között vannak. Jelentős ipari kapacitásokkal, fejlett vegyipar (norvég olajra épülve), jelentős acélgyártók.
undisputedly
Oroszország rendszeresen bele akar avatkozni a finn belpolitikába, hiszen a svédekkel együtt igen fontos a földrajzi elhelyezkedésük.
Relatív, de azért a finn miniszterelnök személye nem annyira mellékes.
Gyurma Pappa
Ilyen szempontbol siman elmehet bulizni, mert nem kell atomcsapasrol dontenie barmelyik pillanatban.
Ezt a Szajeres osszehasonlitast meg nem ertem. Az egyik egy sima brusszeli diplomata, a masik meg kozjogi meltosag. Elobbihez sokkal lazabb magatartasszabalyok tarsulnak, mint a masikhoz.
Az meg, hogy magyar allampolgarkent velemenyezem, mit szamit? En tehetek szemelyszerint a Szajer meleg gangbang orgiajarol? Nem.
Nekem tovabbra is az az egyetlen gondom a videoval (szemelyes szinten), hogy a ferjet elegge megalazo helyzetbe hozta. Aztan lehet, hogy nyitott hazassaguk van, elhajlasi engedelye van vagy fene tudja, vegulis az o dolguk.
több mint 3 éve
Eltűnt egy védett okostelefon -vélhetően nemzetbiztonság szempontjából fontos infókkal- agyon keresték, kb minden hatóság, dns tesztek voltak meg minden, és nem lett meg.Én nem emlékszem. Mi történt? Telefon?Vagy talán nincs is mit csámcsogni rajta, mert ez egy megrendezett esemény volt, nem úgy mint a másik.Szerintem is. Csak ugye kevésbé érdekes. Ki érti miértA dán egészségügyi miniszter: vm.tiktok.com/ZMNnxnEhU/"Ő csak egy eü miniszter" kommentek 3, 2, 1...
Nem látom a nemzetközi sajtó visszhangot
Gyurma Pappa
Szerintem jó arc ő is.
Mikey
Gyurma Pappa
Leírtam már, hogy nem ítélem el azért amit csinált, valószínű tényleg az is benne van, hogy teljesen más a pozíciójának megítélése arrafele, de ez talán egy jó tanulság volt számára, hogy lehetőleg odafigyeljen arra, hogy ne készüljenek róla ilyen felvételek, mert az csak támadási felületet nyújt.
El kell fogadni, hogy a világ többségének ez elfogadhatatlan ebben a pozícióban és ezt nem lehet egyik pillanatról a másikra megváltoztatni.
Bár, ki tudja, elfogadtuk Trump twitter rohamait is...
Meg ugye emlékszünk, mi volt a trónörökös sajátláb Ráhel esküvőjén is...
Lúdas Solymi
vpi
szerk: én ezt hallottam, de a hivatalos verzió nem ez volt
Szerkesztette: Jan
több mint 3 éve
Én nem emlékszem. Mi történt? Telefon?Vagy talán nincs is mit csámcsogni rajta, mert ez egy megrendezett esemény volt, nem úgy mint a másik.Szerintem is. Csak ugye kevésbé érdekes. Ki érti miértA dán egészségügyi miniszter: vm.tiktok.com/ZMNnxnEhU/"Ő csak egy eü miniszter" kommentek 3, 2, 1...
Gyurma Pappa
Szerintem jó arc ő is.
Mikey
Gyurma Pappa
Leírtam már, hogy nem ítélem el azért amit csinált, valószínű tényleg az is benne van, hogy teljesen más a pozíciójának megítélése arrafele, de ez talán egy jó tanulság volt számára, hogy lehetőleg odafigyeljen arra, hogy ne készüljenek róla ilyen felvételek, mert az csak támadási felületet nyújt.
El kell fogadni, hogy a világ többségének ez elfogadhatatlan ebben a pozícióban és ezt nem lehet egyik pillanatról a másikra megváltoztatni.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Szájer belebukott, amint nyilvánosságra került. Tulajdonképpen Borkai is.Szájer Józsi országában különösen érdekes olvasgatni a finn miniszterelnököt elítélő megnyilvánulásokat.COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Ugye ez eleg erdekes kerdes. Finnorszag 5 millio fos picinyke orszag, geopolitikai jelentosege nem sok, skandinavokhoz hasonloan relativ transzparens ey nyitott tarsadalom, alacsony korrupcio, a miniszterelnoki hivatal gyakorlatilag egy nagyobb "polgarmesteri" pozicionak feleltetheto meg. Ezert is kapta meg 3x evesen.Finnország EU-tag, mostmár NATO tag és az hosszú-hosszú határa van az Orosz Föderációval. A norvégok után a második legnagyobb Északi-tengeri flotta az övék, GDP per fő a világ 20 leggazdagabb országa között vannak. Jelentős ipari kapacitásokkal, fejlett vegyipar (norvég olajra épülve), jelentős acélgyártók.
undisputedly
Oroszország rendszeresen bele akar avatkozni a finn belpolitikába, hiszen a svédekkel együtt igen fontos a földrajzi elhelyezkedésük.
Gyurma Pappa
csebi
több mint 3 éve
Szájer Józsi országában különösen érdekes olvasgatni a finn miniszterelnököt elítélő megnyilvánulásokat.COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
undisputedly
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
COVID alatt elment bulizni pozitívan, azt is megúszta.Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
undisputedly

több mint 3 éve
Érdekes lesz, merre megy ez el, gyorsan ki fog derülni, mennyire is nyitott a társadalom.A legtöbb társadalom társadalomkent álszent.
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Vagy talán nincs is mit csámcsogni rajta, mert ez egy megrendezett esemény volt, nem úgy mint a másik.Szerintem is. Csak ugye kevésbé érdekes. Ki érti miértA dán egészségügyi miniszter: vm.tiktok.com/ZMNnxnEhU/"Ő csak egy eü miniszter" kommentek 3, 2, 1...
Gyurma Pappa
Szerintem jó arc ő is.
Mikey
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
A dán egészségügyi miniszter: vm.tiktok.com/ZMNnxnEhU/Valoszinuleg tul van amugy beszelve, de hogy Mikey kommentjere is reflektaljak, az nalam valid erv, hogy egy miniszter meg az egyik legfobb kozjogi meltosag kozott jelentos kulonbseg van 😊
Gyurma Pappa
Ugyanakkor ahogy lentebb is irtam, nem mintha az atomtakasrol kellene donteni barmelyik pillanatban, mint finn miniszterelnok.
Valoszinuleg a vilaghatalmak hasonlo poziciojaban latottak miatt van bennunk egy prekoncepcio a poziciot illetoen. Es ez a prekoncepcio nem a kicsiny, skandinav joleti allamok kozjogi meltosagain alapszik 😀
Mondjuk nekem tovabbra is az a vezerelvem, hogy aki bekeidoben a legfobb politikai hatalmat celozza, az tobb, mint valoszinu, hogy nem egy jo ember 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Szerintem is. Csak ugye kevésbé érdekes. Ki érti miértA dán egészségügyi miniszter: vm.tiktok.com/ZMNnxnEhU/"Ő csak egy eü miniszter" kommentek 3, 2, 1...
Gyurma Pappa
Szerintem jó arc ő is.
Mikey

több mint 3 éve
A dán egészségügyi miniszter: vm.tiktok.com/ZMNnxnEhU/"Ő csak egy eü miniszter" kommentek 3, 2, 1...
Gyurma Pappa
Szerintem jó arc ő is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
A dán egészségügyi miniszter: vm.tiktok.com/ZMNnxnEhU/Nem látom a nemzetközi sajtó visszhangot