USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
⚡️Satellite imagery shows 985-foot-long mass grave in village near Mariupol.A trench that appears to be a place of mass burial was dug out between March 23 and March 29, according to satellite imagery found by RFE/RL.
Photo: RFE/RL t.co/sey5u8wLen

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Meeting with Shoigu always makes me tempted to press button that activates trapdoor. t.co/QDcrAwxW4dDP

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Jó ég, nem tudom hogy röhögjek, vagy fogjam a fejem, nagyon kemény ez a csoport, főleg a Mariupol-ban rekedt "NATO tisztekről", a hsz-ek valami eszméletlen táptalaja a kollektív agymosásnak xdEz nem vicces, inkább sírni támadt kedvem.
www.facebook.com/groups/lepjunkkiaNATObol/
Go Vikings!
több mint 3 éve
Ja, lehet, bár szerintem csak többen vallották magukat ukránnak orosz helyett a 2014-es orosz támadás után.A June–July 2017 survey indicated that Ukrainians had grown to 59% of Mariupol's population and the Russian share had dropped to 33%.2002-ben 44,4 %.Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy a Szovje...Oroszországba "kimenekített" ukrán civilekkel mi lesz ezek után? Hazatérhetnek majd vagy "önként" letelepednek, mert rájöttek, hogy ők amúgy világéletükben szovje...oroszok voltak, csak nem tudtak róla?Engem meg az érdekelne, hogy a Mariupolban lakó (nem tudom pontosan mekkora számú) orosz kisebbséggel mi lesz?
Solymi
Mert feltételezem az ő pecóikat meg egyéb vagyonukat is lebombázták, őket majd kártalanítják, ( nyilván 😊 ) vagy megmondják, hogy daragíje druzja, ez volt a szabadság ára, kezdhetitek újra a nulláról?
Tényleg, mekkora orosz kisebbség volt Mariupolban, tudja valaki?
Jan
ender1112
warr_b
több mint 3 éve
24.hu/kulfold/2022/04/21/orosz-ukran-haboru-olekszij-aresztovics/www.youtube.com/watch?v=1xNHmHpERH8&t=810s
'Megjósolta' a mostani háborút.
több mint 3 éve
A June–July 2017 survey indicated that Ukrainians had grown to 59% of Mariupol's population and the Russian share had dropped to 33%.2002-ben 44,4 %.Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy a Szovje...Oroszországba "kimenekített" ukrán civilekkel mi lesz ezek után? Hazatérhetnek majd vagy "önként" letelepednek, mert rájöttek, hogy ők amúgy világéletükben szovje...oroszok voltak, csak nem tudtak róla?Engem meg az érdekelne, hogy a Mariupolban lakó (nem tudom pontosan mekkora számú) orosz kisebbséggel mi lesz?
Solymi
Mert feltételezem az ő pecóikat meg egyéb vagyonukat is lebombázták, őket majd kártalanítják, ( nyilván 😊 ) vagy megmondják, hogy daragíje druzja, ez volt a szabadság ára, kezdhetitek újra a nulláról?
Jan
ender1112

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
2002-ben 44,4 %.Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy a Szovje...Oroszországba "kimenekített" ukrán civilekkel mi lesz ezek után? Hazatérhetnek majd vagy "önként" letelepednek, mert rájöttek, hogy ők amúgy világéletükben szovje...oroszok voltak, csak nem tudtak róla?Engem meg az érdekelne, hogy a Mariupolban lakó (nem tudom pontosan mekkora számú) orosz kisebbséggel mi lesz?
Solymi
Jan
több mint 3 éve
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy a Szovje...Oroszországba "kimenekített" ukrán civilekkel mi lesz ezek után? Hazatérhetnek majd vagy "önként" letelepednek, mert rájöttek, hogy ők amúgy világéletükben szovje...oroszok voltak, csak nem tudtak róla?Engem meg az érdekelne, hogy a Mariupolban lakó (nem tudom pontosan mekkora számú) orosz kisebbséggel mi lesz?
Solymi
több mint 3 éve
Jó ég, nem tudom hogy röhögjek, vagy fogjam a fejem, nagyon kemény ez a csoport, főleg a Mariupol-ban rekedt "NATO tisztekről", a hsz-ek valami eszméletlen táptalaja a kollektív agymosásnak xdwww.facebook.com/groups/lepjunkkiaNATObol/
több mint 3 éve
Szerintem igen, mert a közvélemény 90%-a nem tudja, mi a különbség atom meg atom közt.Akinél eddig nem veszítette el a jófiú szerepet, annál szerintem egy taktikai atomfegyver használat után sem veszítené el.A taktikai atomfegyver a neve miatt (atom) egy rettegett eszköz, de a korlátozott hatóerővel semmivel sem kegyetlenebb, mint mondjuk egy termobarikus bomba, ami kitépi az élő ember tüdejét. Azt meg már bevetették az oroszok, még a háború elején. Szóval nyerhetnek is vele, sokkal gyorsabban és hatékonyabban pusztíthatnák az élő erőt, infrastruktúrát. Nem válaszolna rá a NATO nukleáris válaszcsapással, ez szinte biztos. Amit veszthet vele Putyin, az a jófiú szerep, ami a világ egyik felének a szemében még létezik.Azt gondolom, hogy a taktikai atomfegyver bevetésére sem fog sor kerülni addig a pillanatig, amíg van vesztenivalója az oroszoknak. Egyelőre van.Mostanában nem igazán követem a háborús híreket mélységében, nem olvasok elemzéseket, szakértőket.Fordítva: csak anélkül érik el, amit akarnak. Az egész háborúnak nyilván van egy célja. Ezt stratégiai atommal nem lehet elérni, mert az kölcsönös megsemmisüléssel járna, felesleges volt háborúzni, lehetett volna egyből stratégiai atommal kezdeni. A taktikai atomot viszont én simán elképzelhetőnek tartom, "deeszkalációs" céllal, illetve a nyugati reakció tesztelése céljából. Na annak azért lenne visszhangja, de gondoljuk át, mit tehetne a NATO? Ugyanúgy semmit, az eddigi lépéseket lehetne szigorítani, szorítani a hurkon, amíg valakiknek a kremlben elege nem lesz, és Putyinnak kijön a novicsok allergiája.
Annyi lenne a kérdésem, hogy akik szerint nem fognak az oroszok előbb-utóbb ledobni atomot, azoknak mik az érveik?
Csak annyi, hogy "annál okosabbak", vagy "anelkül is elérik, amit akarnak simán" vagy van életszerűbb is?
Sobri Jóska
Amúgy a másik kérdésre, hogy taktikai meg stratégiai közt mi a különbség:
Egyrészt nyilván a hatótáv, másrészt a hatóerő. A stratégiai általában több robbanófejet hordoz, egy indítással több célpontot is meg lehet semmisíteni. De a legfontosabb, hogy a taktikai atomra a stratégiai elhárító rendszerek nem jeleznek indítást, nem indítják el a védelmi protokollt, stb. Ugyanazok a rakéták hordozzák, amiket eddig is eregettek az oroszok (pl Iszkander). Leegyszerűsítve egy nagyon nagy harctéri pukkanás.
Lecsó
Gyurma Pappa
Lecsó
Mikey
Csak annyit tud, hogy azzal lehet a világot elpusztítani. Eddig ez a fegyver tabu volt, aki ezt a tabut ledönti, az szerintem sokat bukik "népszerűségben". Persze biztos maradnak utána is rajongói, de azért atomot dobálni a 21. században Európa közepén (még ha csak geometriai is), azért meleg pite. Minden más elfogadott, de az atom az ultima ratio.
több mint 3 éve
www.valaszonline.hu/2022/04/21/kijev-bucsa-meszarlas-voros-szabolcs-podcast/"Mintha Twitteren néznénk a második világháborút. Ahogy az orosz katonák akkor viselkedtek a Baltikumtól Németországig – tömeges nemi erőszak, tömeggyilkosságok, felszabadítási pszichózis –, az megy most is. Ezt játsszák újra. A második világháborút. Nácítlanítanak – márpedig a náci nem ember, meg lehet erőszakolni, tömegsírba lehet lőni."
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Akinél eddig nem veszítette el a jófiú szerepet, annál szerintem egy taktikai atomfegyver használat után sem veszítené el.A taktikai atomfegyver a neve miatt (atom) egy rettegett eszköz, de a korlátozott hatóerővel semmivel sem kegyetlenebb, mint mondjuk egy termobarikus bomba, ami kitépi az élő ember tüdejét. Azt meg már bevetették az oroszok, még a háború elején. Szóval nyerhetnek is vele, sokkal gyorsabban és hatékonyabban pusztíthatnák az élő erőt, infrastruktúrát. Nem válaszolna rá a NATO nukleáris válaszcsapással, ez szinte biztos. Amit veszthet vele Putyin, az a jófiú szerep, ami a világ egyik felének a szemében még létezik.Azt gondolom, hogy a taktikai atomfegyver bevetésére sem fog sor kerülni addig a pillanatig, amíg van vesztenivalója az oroszoknak. Egyelőre van.Mostanában nem igazán követem a háborús híreket mélységében, nem olvasok elemzéseket, szakértőket.Fordítva: csak anélkül érik el, amit akarnak. Az egész háborúnak nyilván van egy célja. Ezt stratégiai atommal nem lehet elérni, mert az kölcsönös megsemmisüléssel járna, felesleges volt háborúzni, lehetett volna egyből stratégiai atommal kezdeni. A taktikai atomot viszont én simán elképzelhetőnek tartom, "deeszkalációs" céllal, illetve a nyugati reakció tesztelése céljából. Na annak azért lenne visszhangja, de gondoljuk át, mit tehetne a NATO? Ugyanúgy semmit, az eddigi lépéseket lehetne szigorítani, szorítani a hurkon, amíg valakiknek a kremlben elege nem lesz, és Putyinnak kijön a novicsok allergiája.
Annyi lenne a kérdésem, hogy akik szerint nem fognak az oroszok előbb-utóbb ledobni atomot, azoknak mik az érveik?
Csak annyi, hogy "annál okosabbak", vagy "anelkül is elérik, amit akarnak simán" vagy van életszerűbb is?
Sobri Jóska
Egyrészt nyilván a hatótáv, másrészt a hatóerő. A stratégiai általában több robbanófejet hordoz, egy indítással több célpontot is meg lehet semmisíteni. De a legfontosabb, hogy a taktikai atomra a stratégiai elhárító rendszerek nem jeleznek indítást, nem indítják el a védelmi protokollt, stb. Ugyanazok a rakéták hordozzák, amiket eddig is eregettek az oroszok (pl Iszkander). Leegyszerűsítve egy nagyon nagy harctéri pukkanás.
Lecsó
Gyurma Pappa
Lecsó
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
A taktikai atomfegyver a neve miatt (atom) egy rettegett eszköz, de a korlátozott hatóerővel semmivel sem kegyetlenebb, mint mondjuk egy termobarikus bomba, ami kitépi az élő ember tüdejét. Azt meg már bevetették az oroszok, még a háború elején. Szóval nyerhetnek is vele, sokkal gyorsabban és hatékonyabban pusztíthatnák az élő erőt, infrastruktúrát. Nem válaszolna rá a NATO nukleáris válaszcsapással, ez szinte biztos. Amit veszthet vele Putyin, az a jófiú szerep, ami a világ egyik felének a szemében még létezik.de hát... de hát nácik ellen használná!
Lecsó
több mint 3 éve
A taktikai atomfegyver a neve miatt (atom) egy rettegett eszköz, de a korlátozott hatóerővel semmivel sem kegyetlenebb, mint mondjuk egy termobarikus bomba, ami kitépi az élő ember tüdejét. Azt meg már bevetették az oroszok, még a háború elején. Szóval nyerhetnek is vele, sokkal gyorsabban és hatékonyabban pusztíthatnák az élő erőt, infrastruktúrát. Nem válaszolna rá a NATO nukleáris válaszcsapással, ez szinte biztos. Amit veszthet vele Putyin, az a jófiú szerep, ami a világ egyik felének a szemében még létezik.Azt gondolom, hogy a taktikai atomfegyver bevetésére sem fog sor kerülni addig a pillanatig, amíg van vesztenivalója az oroszoknak. Egyelőre van.Mostanában nem igazán követem a háborús híreket mélységében, nem olvasok elemzéseket, szakértőket.Fordítva: csak anélkül érik el, amit akarnak. Az egész háborúnak nyilván van egy célja. Ezt stratégiai atommal nem lehet elérni, mert az kölcsönös megsemmisüléssel járna, felesleges volt háborúzni, lehetett volna egyből stratégiai atommal kezdeni. A taktikai atomot viszont én simán elképzelhetőnek tartom, "deeszkalációs" céllal, illetve a nyugati reakció tesztelése céljából. Na annak azért lenne visszhangja, de gondoljuk át, mit tehetne a NATO? Ugyanúgy semmit, az eddigi lépéseket lehetne szigorítani, szorítani a hurkon, amíg valakiknek a kremlben elege nem lesz, és Putyinnak kijön a novicsok allergiája.
Sobri Jóska
Lecsó
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Azt gondolom, hogy a taktikai atomfegyver bevetésére sem fog sor kerülni addig a pillanatig, amíg van vesztenivalója az oroszoknak. Egyelőre van.Mostanában nem igazán követem a háborús híreket mélységében, nem olvasok elemzéseket, szakértőket.Fordítva: csak anélkül érik el, amit akarnak. Az egész háborúnak nyilván van egy célja. Ezt stratégiai atommal nem lehet elérni, mert az kölcsönös megsemmisüléssel járna, felesleges volt háborúzni, lehetett volna egyből stratégiai atommal kezdeni. A taktikai atomot viszont én simán elképzelhetőnek tartom, "deeszkalációs" céllal, illetve a nyugati reakció tesztelése céljából. Na annak azért lenne visszhangja, de gondoljuk át, mit tehetne a NATO? Ugyanúgy semmit, az eddigi lépéseket lehetne szigorítani, szorítani a hurkon, amíg valakiknek a kremlben elege nem lesz, és Putyinnak kijön a novicsok allergiája.
Sobri Jóska
Lecsó

több mint 3 éve
Mostanában nem igazán követem a háborús híreket mélységében, nem olvasok elemzéseket, szakértőket.Fordítva: csak anélkül érik el, amit akarnak. Az egész háborúnak nyilván van egy célja. Ezt stratégiai atommal nem lehet elérni, mert az kölcsönös megsemmisüléssel járna, felesleges volt háborúzni, lehetett volna egyből stratégiai atommal kezdeni. A taktikai atomot viszont én simán elképzelhetőnek tartom, "deeszkalációs" céllal, illetve a nyugati reakció tesztelése céljából. Na annak azért lenne visszhangja, de gondoljuk át, mit tehetne a NATO? Ugyanúgy semmit, az eddigi lépéseket lehetne szigorítani, szorítani a hurkon, amíg valakiknek a kremlben elege nem lesz, és Putyinnak kijön a novicsok allergiája.
Sobri Jóska
Szerkesztette: Lecsó
több mint 3 éve
Szovjet zászlók kezdtek el feltűnni az oroszok által elfoglalt részeken.hogy örülnek most 56 fideszes örökösei 😊
Vrij6
több mint 3 éve
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy a Szovje...Oroszországba "kimenekített" ukrán civilekkel mi lesz ezek után? Hazatérhetnek majd vagy "önként" letelepednek, mert rájöttek, hogy ők amúgy világéletükben szovje...oroszok voltak, csak nem tudtak róla?Nem az volt, hogy elvették az ukrán útlevelüket és oroszt adtak nekik? Akkor maradnak és elnyomott kisebbségnek vallják majd magukat.
Solymi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
csak az a kérdés, hogy mekkora terület marad, amit újjá lehet építeni.Szerintem az igazi biznisz nem a háború, hanem Ukrajna újjáépítése lesz. Ha megnézed az EU már most belengette, hogy vállalja a nagyját = nagy, nyugati vállalatok fogják vinni a történetet, akkora profittal, amekkora a Marshall segély óta nem látott ez a kontinens.nálam is két pont körül forognak a gondolatok:Nem tudom, hogy meg merik-e lépni. Azért az egy teljesen új szint lenne. Európában atomot robbantani.Az teljesen nyilvánvaló beismerése lenne annak, hogy a hagyományos haderejük lószart sem ér.Beasattak a sajat katonaikat a fertozott foldbe csernobil mellet.Mostanában nem igazán követem a háborús híreket mélységében, nem olvasok elemzéseket, szakértőket.Senki nem dobál atomot a saját szomszédjában, főleg úgy hogy közben ott vannak a saját katonáik is.
Sobri Jóska
Az egy darab atomos példánál sem épp a közelben használták az amcsik.
Klaci79
Szted erdekel ott barkit barmi?
Taktikai atom sztem siman benne van ha nem fognak ugy haladni a dolgok.
gabokocka
Jan
Amadeus
1, én is hajlamos lennék vörös vonalnak hinni a nukleáris fegyverek bevetését, de lényegi ellencsapást az usákok tudnának adni (mind konvencionális, mind nukleáris szinten), és attól tartok, hogy ők szerintem pont elvannak, amíg itt megy a tűzijáték;
2, rengeteg pénzt, paripát és fegyvert adtak a nyugati országok az ukránoknak, de élőerőt nyilván nem - vagyis hajlandóak pénzügyileg áldozni az oroszok ellen. vajon hagyják ezeket eredménytelenül elveszni, vagy az utolsó előtti pillanatban beszállnak katonailag, hogy ne legyen értelmetlen az addigi áldozat?
slowmotion
Nem fognak ekkora koncot elengedni.
Mi persze kimaradunk belőle a faszarcúgeci Orbán miatt, de ez csak az old school hungarian way.
Amadeus
több mint 3 éve
Szovjet zászlók kezdtek el feltűnni az oroszok által elfoglalt részeken.ránézésre valami csapatzászló
Vrij6
több mint 3 éve
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy a Szovje...Oroszországba "kimenekített" ukrán civilekkel mi lesz ezek után? Hazatérhetnek majd vagy "önként" letelepednek, mert rájöttek, hogy ők amúgy világéletükben szovje...oroszok voltak, csak nem tudtak róla?
több mint 3 éve
A legviccesebb az, hogy ha mindez nem lenne, akkor ő lenne az első, aki lelépne nyugatra valahova ... aztán onnan szidná hazafelé tovább a nyugatot / istenítené tovább az oroszokat .... és egy másodpercre nem érezné akkor sem, hogy ellentmondás van a tettei és a dumája között. 😀Ma újra meghallgathattam egyébként fideszszavazó kollégámat, hogy a köcsög nyugat, ha nem tömné az ukránokat fegyverrel, akkor már régen vége lenne a háborúnak, valamint hogy a szar ukránok miért nem adják meg magukat, miért harcolnak, miért jó ez nekik, és hogy miattuk (!!!) ártatlanok halnak meg.Én ezt 1 órán keresztül hallgattam fizuosztáskor a tulajtól. Ez a hanyatló nyugat, szegény háborúba rángatott oroszok, Európa kivéreztetése, önző ukrán elnök témák állandó toposzok. Persze mindegyiknek van nehezen támadható igazságmagja, de az arra épített narratívák totál hamisak. Amikor majdnem elvesztettem a hidegvérem az akkor volt, mikor az EU mocskolós témakörben felvázolta, hogy az EU gáncsolta el a déli áramlatot, és ezért nem tudtunk diverzifikálni. Megkérdeztem mégis honnan jött volna az a vezeték, és a válasz mindenféle türk népek voltak. Csak ki kell cserélni a nyomvonalat a Nabuccoval és mellé rendelni a gonosz nyugat elgáncsolta dolgot a déli áramlatból és kész is a narratíva. Amúgy ő kilépne az EU-ból, mert jól meglennénk anélkül is. Mondja ezt úgy, hogy az eu támogatással vásárolt gépekkel dolgozom, az Eu fizette fél évig a fizetésem, 2 eu támogatásból épített csarnoka van legyártva és még vannak tervben, és az irodában is ott figyel az eu-s tábla a vállalatirányítási rendszerről. Konkrétan az előtt beszélgetünk. Mondjuk megértem, hogy cash outolna. 😀
Hiába hallottam a saját fülemmel, megint, még mindig nehéz elhinnem, hogy ilyen felfogású emberek léteznek.
Mikey
andree
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
minden másra ott a mastercard.de van rezsicsökkentésSzerintem az igazi biznisz nem a háború, hanem Ukrajna újjáépítése lesz. Ha megnézed az EU már most belengette, hogy vállalja a nagyját = nagy, nyugati vállalatok fogják vinni a történetet, akkora profittal, amekkora a Marshall segély óta nem látott ez a kontinens.nálam is két pont körül forognak a gondolatok:Nem tudom, hogy meg merik-e lépni. Azért az egy teljesen új szint lenne. Európában atomot robbantani.Az teljesen nyilvánvaló beismerése lenne annak, hogy a hagyományos haderejük lószart sem ér.Beasattak a sajat katonaikat a fertozott foldbe csernobil mellet.Mostanában nem igazán követem a háborús híreket mélységében, nem olvasok elemzéseket, szakértőket.Senki nem dobál atomot a saját szomszédjában, főleg úgy hogy közben ott vannak a saját katonáik is.
Sobri Jóska
Az egy darab atomos példánál sem épp a közelben használták az amcsik.
Klaci79
Szted erdekel ott barkit barmi?
Taktikai atom sztem siman benne van ha nem fognak ugy haladni a dolgok.
gabokocka
Jan
Amadeus
1, én is hajlamos lennék vörös vonalnak hinni a nukleáris fegyverek bevetését, de lényegi ellencsapást az usákok tudnának adni (mind konvencionális, mind nukleáris szinten), és attól tartok, hogy ők szerintem pont elvannak, amíg itt megy a tűzijáték;
2, rengeteg pénzt, paripát és fegyvert adtak a nyugati országok az ukránoknak, de élőerőt nyilván nem - vagyis hajlandóak pénzügyileg áldozni az oroszok ellen. vajon hagyják ezeket eredménytelenül elveszni, vagy az utolsó előtti pillanatban beszállnak katonailag, hogy ne legyen értelmetlen az addigi áldozat?
slowmotion
Nem fognak ekkora koncot elengedni.
Mi persze kimaradunk belőle a faszarcúgeci Orbán miatt, de ez csak az old school hungarian way.
Amadeus
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
⚡️⚡️#Austria has stopped importing and refining oil from Russia, says the oil and gas company OMV..
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil