USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
aki legalább mi megmaradunk 😊Jó lesz, ha véget ér a háború, mert a szezonkezdésre nem lesz fórum........megveszi a kesma és csak a narancsmezes csapatok szurkolói maradnak. A többiek kapnak 4 meccsenként 5 percet.
csi77
Amadeus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jó lesz, ha véget ér a háború, mert a szezonkezdésre nem lesz fórum........megveszi a kesma és csak a narancsmezes csapatok szurkolói maradnak. A többiek kapnak 4 meccsenként 5 percet.
csi77
több mint 3 éve
Jó lesz, ha véget ér a háború, mert a szezonkezdésre nem lesz fórum........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Be lett bizonyítva hogy a liberális fórumelit elnyomja a nemzeti, jobboldali emberek... 😀Médiatúlsúly van, kész, holnaptól a Bowl.hu óvodásokat operál át 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
The Presidents of Poland, Lithuania, Latvia and Estonia are on their way to Kyiv to meet with President Zelensky.
— Visegrád 24 (@visegrad24) April 13, 2022
Poland and the Baltic Three have emerged as leaders when it comes to the response to the Russian aggression of Ukraine.
🇵🇱🇱🇹🇱🇻🇪🇪🇺🇦 pic.twitter.com/yiHqvLrnNY
nem meglepő persze.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Elvtársasozás után rögtön Orwellel és az 1984-gyel jönni felettébb posztmodern

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ne vesszünk el a tényekben ...ez a csodálatos benne.Én nem akarlak megzavarni a harcodban, de ki írta le a hogy pénzért nyújt szexuális ellenszolgáltatást a női felmenőd!?Okcoub.com/view/f43mgHiggadtság urak, túlpörgés van ismét.Valahogy azt aki engem provokált anno azt nem vettétek elő...
Amadeusnak se kellett volna ebben a stílusban reagálni természetesen. De azt is illene tudni, hogy egy orosz-ukrán háborúról szóló topicban le-elvtársozni a másikat kb. olyan, mint Auschwitz-ban zsidó viccet bedobni. Más a jelentése, mint általában. Ha tisztában van vele aki csinálja, ha nincs. Legközelebb tessék odafigyelni jobban és nem fog senki senkit felidegesíteni.
peterk2005
davemayer
😉
ender1112
De ez miben is jogosít fel téged vagy bárki mást hogy a "kurva anyám"állapotáról érdeklődjön?
VvAlekosz
Matthew99
😊
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Higgadtság urak, túlpörgés van ismét.Teny, de ugyanez vonatkozhat a politika meg barmelyik topicra.
Amadeusnak se kellett volna ebben a stílusban reagálni természetesen. De azt is illene tudni, hogy egy orosz-ukrán háborúról szóló topicban le-elvtársozni a másikat kb. olyan, mint Auschwitz-ban zsidó viccet bedobni. Más a jelentése, mint általában. Ha tisztában van vele aki csinálja, ha nincs. Legközelebb tessék odafigyelni jobban és nem fog senki senkit felidegesíteni.
peterk2005
Es amugy jogos dave felvetese, mert ezert ugyanugy bannak kellene lennie.
több mint 3 éve
Nem, ez a hiszti része.Nem, egyáltalán nem érthető - vagy ez már flame, ha reagálni merek?! Kb 5 hszt írtam x idő alatt, ez flame?!Lol töröld ki a hszem, annak sok értelme van...Lol írtam pm-et..... ha nem tűnt volna fel amire reagáltál az is eltűnt.
davemayer
Remélem azért most már érthető, hogy miért említettem flamet és hisztit......
KoporShow
davemayer
Anélkül kezdtél el a magas lóról lolozni, hogy meggyőződtél volna, hogy nem csak a te kommentedet töröltem hanem Bazzaniét is.
A flamet már elmagyarázták neked a politika topikban, nem megyek bele én is.
több mint 3 éve
ez a csodálatos benne.Én nem akarlak megzavarni a harcodban, de ki írta le a hogy pénzért nyújt szexuális ellenszolgáltatást a női felmenőd!?Okcoub.com/view/f43mgHiggadtság urak, túlpörgés van ismét.Valahogy azt aki engem provokált anno azt nem vettétek elő...
peterk2005
davemayer
😉
ender1112
De ez miben is jogosít fel téged vagy bárki mást hogy a "kurva anyám"állapotáról érdeklődjön?
VvAlekosz
Matthew99
😊
több mint 3 éve
Nem, egyáltalán nem érthető - vagy ez már flame, ha reagálni merek?! Kb 5 hszt írtam x idő alatt, ez flame?!Lol töröld ki a hszem, annak sok értelme van...Lol írtam pm-et..... ha nem tűnt volna fel amire reagáltál az is eltűnt.
davemayer
KoporShow
Na jó látva a reagálást azt hiszem én az itteni fórum tevékenységemet befejezem, majd visszaváltok olvasói módba. Gratulálok mindenkinek amivé vált ez a fórum, további jó szórakozást hozzá. Ja és azért írok ide hogy nehogy szétflameljem a topicot (ezt is).
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Lol töröld ki a hszem, annak sok értelme van...Lol írtam pm-et..... ha nem tűnt volna fel amire reagáltál az is eltűnt.
davemayer
több mint 3 éve
Lol töröld ki a hszem, annak sok értelme van...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
@AmadeusKérlek, ne minősítsd senki anyukáját még ha leelvtársasoznak akkor se.
@davemayer
@VvAlekosz
Elég volt a flame-elésből, és a hisztiből.
Tiszta óvoda basszameg.
2-3 év alatt nem kellett foglalkoznom ilyen szarságokkal, csak a csöcsmennyiséget kontrollálni a PO eredménykövetőben.
Nem tudom, hogy feltűnt e de csak a legvégső esetben küldünk bárkit 1 hét pihire. Átválthatok nácimod módba ha akarjátok de én nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás. Igaz akkor utána lehhetne az elvtársakat meg a jó édes kurva anyjukat is utánam küldeni és talán nem egymást basztatnátok.
Legyen ez egy figyelmeztetés mindenkinek.
Tartsuk be az alapvető fórumozási szabályokat!
Köszönöm!
több mint 3 éve
Azért itt olyan sokat nem kell találgatni hogy falnak mehess 🤣Hú én attól falnak megyek mikor valaki megmondja mire gondol a másik.Szerintem ne kezdjük ez elemezni hogy a "jó édes anyád" használatakor mire gondolhatott a költő...Én nem akarlak megzavarni a harcodban, de ki írta le a hogy pénzért nyújt szexuális ellenszolgáltatást a női felmenőd!?Okcoub.com/view/f43mgHiggadtság urak, túlpörgés van ismét.Valahogy azt aki engem provokált anno azt nem vettétek elő...
peterk2005
davemayer
😉
ender1112
VvAlekosz
Matthew99
davemayer
| Ettől még nem ártana a pihenő pár embernek. |
Matthew99
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hú én attól falnak megyek mikor valaki megmondja mire gondol a másik.Szerintem ne kezdjük ez elemezni hogy a "jó édes anyád" használatakor mire gondolhatott a költő...Én nem akarlak megzavarni a harcodban, de ki írta le a hogy pénzért nyújt szexuális ellenszolgáltatást a női felmenőd!?Okcoub.com/view/f43mgHiggadtság urak, túlpörgés van ismét.Valahogy azt aki engem provokált anno azt nem vettétek elő...
peterk2005
davemayer
😉
ender1112
VvAlekosz
Matthew99
davemayer
| Ettől még nem ártana a pihenő pár embernek. |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Szerintem ne kezdjük ez elemezni hogy a "jó édes anyád" használatakor mire gondolhatott a költő...Én nem akarlak megzavarni a harcodban, de ki írta le a hogy pénzért nyújt szexuális ellenszolgáltatást a női felmenőd!?Okcoub.com/view/f43mgHiggadtság urak, túlpörgés van ismét.Valahogy azt aki engem provokált anno azt nem vettétek elő...
peterk2005
davemayer
😉
ender1112
VvAlekosz
Matthew99
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én nem akarlak megzavarni a harcodban, de ki írta le a hogy pénzért nyújt szexuális ellenszolgáltatást a női felmenőd!?Okcoub.com/view/f43mgHiggadtság urak, túlpörgés van ismét.Valahogy azt aki engem provokált anno azt nem vettétek elő...
peterk2005
davemayer
😉
ender1112
VvAlekosz

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Öööö...he?Okcoub.com/view/f43mgHiggadtság urak, túlpörgés van ismét.Valahogy azt aki engem provokált anno azt nem vettétek elő...
peterk2005
davemayer
😉
ender1112
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Okcoub.com/view/f43mgHiggadtság urak, túlpörgés van ismét.Valahogy azt aki engem provokált anno azt nem vettétek elő...
peterk2005
davemayer
😉
ender1112
több mint 3 éve
coub.com/view/f43mgHiggadtság urak, túlpörgés van ismét.Valahogy azt aki engem provokált anno azt nem vettétek elő...
peterk2005
davemayer
😉
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
1984Higgadtság urak, túlpörgés van ismét.Valahogy azt aki engem provokált anno azt nem vettétek elő...
peterk2005
davemayer
Regény, George Orwell
"Mindenki egyenlő de az egyenlők között is vannak egyenlőbbek " (sorry ha nem pontos az idézet rég olvastam)
Vagy amit szabad Jupiternek azt nem szabad a kisökörnek
Amadeusz pedig itt Jupiter te meg.......
több mint 3 éve
Higgadtság urak, túlpörgés van ismét.Valahogy azt aki engem provokált anno azt nem vettétek elő...
peterk2005
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Higgadtság urak, túlpörgés van ismét.Vicc és belemagyarázás de nem is vártam többet.
peterk2005
en.m.wikipedia.org/wiki/Comrade
Tényleg honnan tudod hogy én a kommunistákra utaltam vele ? De tényleg gondolat olvasó vagy vagy mi? Általánosítás és kész.De amint látod elvtárs lehetsz te is meg Pisti is meg én is úgy is hogy még soha nem hallottunk a kommunistákról végtére is ez egy amerikai focis fórum és elvben szeretjük ezt sportágat tehát érted ugye? DE azért azt megnézném zsidó viccet hogy mesélsz zsidó vagy héber vagy izraelita megnevezés nélkül?Na mindegy ......
De igazad van a "kúrva anyámat"és ez rendben van és védhető,meg szerintem nem nagyon lehet ezen mit félereérteni.
Meg nem beszélve arról hogy simán tarthatom annak és nevezhetem is úgy ha jónak látom.
Igaz ő is mondhatja azt hogy a kurva anyám ok és okozat,csak itt már sok ember el lett küldve egy hét pihenőre Amadeusz meg már nem is első bálozó e témában .De ha alap kommunikációs etikettet sem tartjuk akkor én is nyugodtan megkérdezhetem elméletileg/elviekben hogy a te anyukád hogy van ? (Példaként hoztam fel ) és mehet a kommunikáció ilyen és hasonló mederben.
De igazad van ezt is túl ragoztuk/tam mi ti ők de leginkább én
Agyam eldobom
több mint 3 éve
Higgadtság urak, túlpörgés van ismét. Amadeusnak se kellett volna ebben a stílusban reagálni természetesen. De azt is illene tudni, hogy egy orosz-ukrán háborúról szóló topicban le-elvtársozni a másikat kb. olyan, mint Auschwitz-ban zsidó viccet bedobni. Más a jelentése, mint általában. Ha tisztában van vele aki csinálja, ha nincs. Legközelebb tessék odafigyelni jobban és nem fog senki senkit felidegesíteni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)