Viccek
51 feliratkozó
20 órája

The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
+ A legjobban másnaposan teniszező seniorFarkas Bertalan: az egyetlen magyar áruló.
FuckYoElonMusk
Jan
2 napja
meg lajkó!!!Meg a Lukácsjancsi.csókolom csókolom, anettka már szart se ér?Farkas Bertalan: az egyetlen magyar áruló.
FuckYoElonMusk
Jan
Negritis, a vajda
Szokta énekelni, hogy:
"Kilépek az űrbe,
A bőröm a szkafander,
Elmaradt mögöttem már
Rég a Naprendszer"
slowmotion
2 napja
Meg a Lukácsjancsi.csókolom csókolom, anettka már szart se ér?Farkas Bertalan: az egyetlen magyar áruló.
FuckYoElonMusk
Jan
Negritis, a vajda
Szokta énekelni, hogy:
"Kilépek az űrbe,
A bőröm a szkafander,
Elmaradt mögöttem már
Rég a Naprendszer"
2 napja
csókolom csókolom, anettka már szart se ér?Farkas Bertalan: az egyetlen magyar áruló.
FuckYoElonMusk
Jan
2 napja
Ezt most fotóztam a Róna utca elején, a Kerepesinél, ahol kb. száz méteren van vagy ezer kátyú. Ötletes.

3 napja

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi
4 napja

5 napja
5 napja
Nem hittem, hogy fogok látni Gyokovicstól szimpatikus megnyilvánulást 😊Néztem egy Tiborcz interjút youtube-on (mazochizmus, tudom)...hozzászólás alatta:Ha már behoztuk a politikát ide megint, ez valami elképesztő
"Magyarországon a legmagasabb az egy vőre jutó jövedelem!"
Stoki
m.hvg.hu/vilag/20250414_vucsics-elo-adas-hamisitas-kisfiu-level-szerbia-dokovic
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 napja
de most komolyan mennyire lehet valaki ennyire hülye? 😊Néztem egy Tiborcz interjút youtube-on (mazochizmus, tudom)...hozzászólás alatta:Ha már behoztuk a politikát ide megint, ez valami elképesztő
Stoki
r.baggio
legalább lett volna egy tényleg olyan levél gyerekírással...
5 napja
Néztem egy Tiborcz interjút youtube-on (mazochizmus, tudom)...hozzászólás alatta:Ha már behoztuk a politikát ide megint, ez valami elképesztő
Stoki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
Néztem egy Tiborcz interjút youtube-on (mazochizmus, tudom)...hozzászólás alatta:"Magyarországon a legmagasabb az egy vőre jutó jövedelem!"