NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
153
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
77
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
58
13
22:25
Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Mikor epp hazaernel, de az asszony radcsorog, hogy emlekeztessen, "ugye nem felejted el hogy hoznod kell a boltbol abbol a | z akcios szirszarbol... | " mindegyismibol... 😄egész ügyes fake, kicsit kellett volna dolgozni a mozgásdinamikán, és durva jó lenne
youtu.be/X9VN-Aue2mY
RedFive
több mint 2 éve
Mikor epp hazaernel, de az asszony radcsorog, hogy emlekeztessen, "ugye nem felejted el hogy hoznod kell a boltbol abbol a | z akcios szirszarbol... | " mindegyismibol... 😄youtu.be/X9VN-Aue2mY
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
www.youtube.com/shorts/4steq_HW8uY
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Most minden szar, ezért idehoztam ezt a kis videót egy francia showból, ahova meghívtak egy rakás embert, akiknek fura a nevetése. pic.twitter.com/IWcuvECmHk
— 🅒🅗🅡🅘🅢 🇭🇺 (@ChrisGuru) September 29, 2022
több mint 2 éve
simán kaphatta apucitól is a szekeret, ahhoz még jól csinálni sem kell semmit... illetve jó helyre kell születni, de ennyiHidd el, ez igazabol nem akarod megnezni. Agyhalal. En szoltam... 😳Cserébe biztos van amit jól csinál és még gondolkoznia se kell...
— Clown World ™ 🤡 (@ClownWorld_) September 27, 2022
RedFive
Matthew99
több mint 2 éve
Hidd el, ez igazabol nem akarod megnezni. Agyhalal. En szoltam... 😳Cserébe biztos van amit jól csinál és még gondolkoznia se kell...
— Clown World ™ 🤡 (@ClownWorld_) September 27, 2022
RedFive
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Hidd el, ezt igazabol nem akarod megnezni. Agyhalal. En szoltam. 😳— Clown World ™ 🤡 (@ClownWorld_) September 27, 2022
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Still one of the best videos to date 🤣 pic.twitter.com/AJBpyWq380
— Daily Loud (@DailyLoud) September 27, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
szerintem ez pont ide illik:az összes német rokonom kurva szerencsés lehet akkor h evvel még nem szembesültek
Sok német pékségben már sötétben kell megvásárolni a kenyeret 😀 😀 😀
www.origo.hu/nagyvilag/20220926-europai-energiadomino.html?fbclid=IwAR1e6G3w6P43SZQbF6Rb_ABmK_VfDJwjLvLvOpw_L2nfR3ogzYvqbeWgKGU
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 2 éve
szerintem ez pont ide illik:Sok német pékségben már sötétben kell megvásárolni a kenyeret 😀 😀 😀
www.origo.hu/nagyvilag/20220926-europai-energiadomino.html?fbclid=IwAR1e6G3w6P43SZQbF6Rb_ABmK_VfDJwjLvLvOpw_L2nfR3ogzYvqbeWgKGU
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Ez egy szar😀hvg.hu/kultura/20220926_katar_foci_vb_labdarugas_lil_babyÉn szerintem zeneileg elég nyitott vagyok, de ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy tökéletesen illik a katari vb-hez...
Beki
Szokol
több mint 2 éve
NFL meeting week 3 pic.twitter.com/MyTk8leIm9
— Annie Agar (@AnnieAgar) September 27, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
hvg.hu/kultura/20220926_katar_foci_vb_labdarugas_lil_babyÉn szerintem zeneileg elég nyitott vagyok, de ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy tökéletesen illik a katari vb-hez...
Beki
több mint 2 éve
picsázás kimaxolvaBUTT PUNT pic.twitter.com/vyOyV65QmD
— Bryan Fischer (@BryanDFischer) September 25, 2022
iktriad
több mint 2 éve
BUTT PUNT pic.twitter.com/vyOyV65QmD
— Bryan Fischer (@BryanDFischer) September 25, 2022
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Nagyon divatosak mostanaban a prequelek, ugye van a Tronok Harca elozmenysorozata a Sarkanyok Haza, a Gyuruk Uranak a Hatalom Gyurui, es a Szolgalolany Mesejenek Magyarorszag Kormanya
— Mosatlan Frufru (@diaur) September 24, 2022
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Alapigazság:Hát ez kurva jó, de eddig elkerülte a figyelmem:Kemény 😊
hu.m.wikipedia.org/wiki/Ignobel-d%C3%ADj
Willie Parker
bcsarli, Udvari Főkóstoló
A kutatás leglényegibb megállapítása: minden európai országnak magasabb lenne a GDP-je, ha abba beleszámolnák a prostitúcióból, illegális drogkereskedelemből, csempészetből és más, jogtalan pénzügyi tranzakciókból származó bevételeket.
több mint 2 éve
Hát ez kurva jó, de eddig elkerülte a figyelmem:www.youtube.com/watch?v=emzF8xDDTak
Willie Parker
kolléganőknek pont ma meséltem az orrdugulás és a sex kapcsolatáról 😊
több mint 2 éve
Hát ez kurva jó, de eddig elkerülte a figyelmem:Kemény 😊
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Hát ez kurva jó, de eddig elkerülte a figyelmem:hu.m.wikipedia.org/wiki/Ignobel-d%C3%ADj