NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 12
132
14
19:00
Chicago Bears - Minnesota Vikings
32
14
19:00
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
17
5
22:05
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
10
7
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
4
3
22:25
Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
Viccek topic.Ne vegyük már ennyire komolyan.
(Lehet, Pep törölte?)
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
de érted a reakciók maradnak, vagyis az eredeti is látszik, tényleg ennek így én sem látom értelmétMost komolyan törölve lett? 😀Pedig milyen régi...Hogyan kezdi a munkásságát a hóhér? GyerekfejjelBan!
Pep71
És vazzzz!
🥴
zemanla
Matthew99
warr_b
a vicc félig durva volt, félig humoros, de ha radír, akkor úgy illene, hogy a reakciók is mennek a levesbe
több mint 2 éve
Nem ez volt a cél!Most komolyan törölve lett? 😀Pedig milyen régi...Hogyan kezdi a munkásságát a hóhér? GyerekfejjelBan!
Pep71
És vazzzz!
🥴
zemanla
Matthew99
warr_b
lehet inkább 😀 kellett volna....de annyira lezsibbasztott. (ha régi is, még nem hallottam)
Szerkesztette: zemanla
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Most komolyan törölve lett? 😀Pedig milyen régi...Hogyan kezdi a munkásságát a hóhér? GyerekfejjelBan!
Pep71
És vazzzz!
🥴
zemanla
Matthew99
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Pedig milyen régi...Hogyan kezdi a munkásságát a hóhér? GyerekfejjelBan!
Pep71
És vazzzz!
🥴
zemanla
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Hogyan kezdi a munkásságát a hóhér? GyerekfejjelBan!
Pep71
És vazzzz!
🥴
több mint 2 éve
If your workplace requires password changes every 90 days...
— Dad Jokes (@Dadsaysjokes) October 25, 2022
...Just set it to the name of the current UK Prime minister and you should be fine.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tegnap egy hegymászó segítséget akart kérni tőlem. Először nem értettem mit akar, de aztán leesett!
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Fontos, hogy segítsük egymást a bajban! pic.twitter.com/2XOL5pa7lt
— Des™ (@DesolateHun) October 25, 2022
több mint 2 éve
- Anyu, az iskolában mindenki Rambonak hív...- Beszéljek az igazgatóval?
- Hagyd anya, ez az én harcom!
Gyerek sírva megy haza.
-Anya, anya, az iskolában mindenki Backstreet Boysnak hív!
-Ki hív így?
-Everybooodyyyyy
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Gyerek sírva megy haza. -Anya, anya, az iskolában mindenki Backstreet Boysnak hív!
-Ki hív így?
-Everybooodyyyyy
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 2 éve
A kis Bill Gates egyszer ezzel a kéréssel fordult a szüleihez:-Anya kinyithatom az összes ablakot?
-Igen, csak ne csinálj belőle rendszert!
több mint 2 éve
Tolls paid by dad today: five.
— Super 70s Sports (@Super70sSports) October 17, 2022
Toll booth attendants who have shit themselves today: also five. pic.twitter.com/eKmanIV8cy
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Én is...Ezért ezt is belájkoltam 😀bmeg ne engem likeoljatok nem én raktam be 😀ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
dugo93
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 2 éve
nevezzük át a topicot JC által elfogadott humornak ...ez fájt 😊Nekem is fáj, hogy a viccekbe került.
www.facebook.com/watch/?v=2199737296971344
NB2
VICCEK.
jobbágy#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
dugo93
4 224
Ezért ezt is belájkoltam 😀bmeg ne engem likeoljatok nem én raktam be 😀ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Oda is ment a lájk, de te a megfejtésért ill. magyarázatért kapod 😀bmeg ne engem likeoljatok nem én raktam be 😀ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
bmeg ne engem likeoljatok nem én raktam be 😀ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
- JC6
6 959
ez fájt 😊Nekem is fáj, hogy a viccekbe került.
www.facebook.com/watch/?v=2199737296971344
NB2
VICCEK.
több mint 2 éve
Hogy hívják a német ejtőernyőst? ZuHans
több mint 2 éve
Atya.Isten.jajjajjajjjajjj...rotfl....XD, paff, kész vagyok.ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
jajjajjajjjajjj...rotfl....XD, paff, kész vagyok.ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos