NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
178
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
87
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
77
15
22:25
Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
jajj. azért kösz.ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
több mint 2 éve
dugo93
4 224
Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Belőlem szerdán jött ki egy régóta lapuló nagyon rossz:
iktriad
- Ő odakint nem él nemi életet
- Miért? Bentancur?
több mint 2 éve
nekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 872
Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Apparently some men can’t find the cathedral. pic.twitter.com/ruOUnB0ijj
— No Context Brits (@NoContextBrits) October 18, 2022
több mint 2 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2022/10/20/magyar-kupa-ivancsa-fradi-omsz-beszolas/Hatalmas, minden bizonnyal a csávó azóta már csomagol, a propaganda team érinthetetlen!
több mint 2 éve
Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
— Decent Patter (@decentpatter) October 20, 2022
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
www.reddit.com/r/FostTalicska/comments/y7u1l0/természetesen/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
0_oEs tenyleg... 😄
Fogd a söröm!
gyeek
RedFive
több mint 2 éve
0_oEs tenyleg... 😄
Fogd a söröm!
gyeek
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
0_o
iktriad
Fogd a söröm!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=ULF-KcdFH7s
több mint 2 éve
The look on Pep's face 😂pic.twitter.com/9j7GQW9x8g
— Troll Football (@TrollFootball) October 16, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Ettől tényleg könny szökött a szemembe:Ma szép napsütéses idő volt, így az irodámban felment a hőmérséklet 21,5 fokra.
uploads.disquscdn.com/images/64014b042cf45c25667f55bd890a09d818cbd7a2cec21dcc9aead8b5111007a1.jpg?w=800&h=348
Tactful Cactus
Bekapcsoltam a klímát, hogy betartsam a 18 fokos előirányzatot.
Kérem - a portás - kapcsolja ki!
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 872
Ettől tényleg könny szökött a szemembe:P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
több mint 2 éve
shagi0206
10 937
Nem vagyok Steelers fan, de ha itt látom a képet, szerintem simán én is annak olvastam volna 😀Steelers szurkoló... elsőre frankón azt olvastam Tomlinnak 5 almája van
shagi0206
Jan