NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
40
6
2:20, Arena4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
Az internet még mindig verhetetlen. The guy doing those mashups is a gem 😂
— Paweł BANAN Panasiuk (@pawpanasiuk) August 18, 2022
Frank Drebin in Detroit: Become Human by eli_handle_b pic.twitter.com/W2bc7k7TqO
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
All the NFL coaches speech before the joint practices 😂😂😂 pic.twitter.com/qD6MPz7pYU
— Ramon Foster (@RamonFoster) August 17, 2022
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Az Amerikai Entomológiai Társaság (ESA) kapott egy megkeresést, amit jóváhagytak. Komoly, mégis szvsz vicc amerre tartunk.Egyszerre vicces és siralmas ahol tartunk fejlődéstörténetileg.
Tehát kisvártatva a félelemkeltõ illetve kirekesztõ elnevezésū Ázsiai óriás lódarázs avagy Gyilkos darázs, Északi óriás darázs néven éli kis életét.
(Nincs több killer bees. Pedig hány NFL csapatnak volt.)
ulpianus
Tényleg kezd megérni az emberiség a pusztulásra!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
akkor nem vagyok egyedül 😀A régészeket meglepték a sírból feltárt egyenes nyílvesszők. Kun kori fegyverekre számítottak.Először részegeket olvastam ez lehet egy jel 😀
iktriad
Wester
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A régészeket meglepték a sírból feltárt egyenes nyílvesszők. Kun kori fegyverekre számítottak.Először részegeket olvastam ez lehet egy jel 😀
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
A régészeket meglepték a sírból feltárt egyenes nyílvesszők. Kun kori fegyverekre számítottak.
több mint 2 éve
— rare insults (@insultsrare) August 17, 2022
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Kinek volt vele gondja, az ázsiaiaknak vagy a gyilkosoknak?Nem lehet hivni egyiknek sem. Mert a "Gyilkos" az felelemkelto. az "Azsiai" pedig kirekeszto. (Hogy megis kit rekeszt ki egy darazs az nem vilagos.)Az Amerikai Entomológiai Társaság (ESA) kapott egy megkeresést, amit jóváhagytak. Komoly, mégis szvsz vicc amerre tartunk.De gyilkos darázsnak lehet még hívni, csak ázsiainak nem?
Tehát kisvártatva a félelemkeltõ illetve kirekesztõ elnevezésū Ázsiai óriás lódarázs avagy Gyilkos darázs, Északi óriás darázs néven éli kis életét.
ulpianus
És mitől lett északi? Rájöttek, hogy nem is Ázsiából származik vagy inkább a déli féltekén annyira nem elterjedt vagy mi?
Lúdas Solymi
Nekem egyebkent az jutott eszembe, hogy hivhatjuk a medvet plussmackonak, attol meg pont ugyanolyan veszelyes, ha talakozol vele. Nem a neve lesz a problemad.
ulpianus
több mint 2 éve
Nem lehet hivni egyiknek sem. Mert a "Gyilkos" az felelemkelto. az "Azsiai" pedig kirekeszto. (Hogy megis kit rekeszt ki egy darazs az nem vilagos.)Az Amerikai Entomológiai Társaság (ESA) kapott egy megkeresést, amit jóváhagytak. Komoly, mégis szvsz vicc amerre tartunk.De gyilkos darázsnak lehet még hívni, csak ázsiainak nem?
ulpianus
És mitől lett északi? Rájöttek, hogy nem is Ázsiából származik vagy inkább a déli féltekén annyira nem elterjedt vagy mi?
Lúdas Solymi
Nekem egyebkent az jutott eszembe, hogy hivhatjuk a medvet plussmackonak, attol meg pont ugyanolyan veszelyes, ha talakozol vele. Nem a neve lesz a problemad.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Az Amerikai Entomológiai Társaság (ESA) kapott egy megkeresést, amit jóváhagytak. Komoly, mégis szvsz vicc amerre tartunk.De gyilkos darázsnak lehet még hívni, csak ázsiainak nem?
ulpianus
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Az Amerikai Entomológiai Társaság (ESA) kapott egy megkeresést, amit jóváhagytak. Komoly, mégis szvsz vicc amerre tartunk.Akkor a wutang lemezeket bezuzzak?
ulpianus
Pl wu tang killa bees -the swarm
több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Az Amerikai Entomológiai Társaság (ESA) kapott egy megkeresést, amit jóváhagytak. Komoly, mégis szvsz vicc amerre tartunk.Tehát kisvártatva a félelemkeltõ illetve kirekesztõ elnevezésū Ázsiai óriás lódarázs avagy Gyilkos darázs, Északi óriás darázs néven éli kis életét.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
www.vezess.hu/vezetunk/2022/08/15/16-friss-sirva-rohogos-foto-a-takolas-poklabol/😛
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Nekem az jott le h nem😅Esti koma ,szorfozes a csatornak kozott.De ő a második csoportban, ugye?
Rtl gold celeb vs noname survivor.
Kiiras
Gaspar evelyn
Kozgazdasz.
Oriasi
YoungZeeZee
zemanla
több mint 2 éve
Esti koma ,szorfozes a csatornak kozott.De ő a második csoportban, ugye?
Rtl gold celeb vs noname survivor.
Kiiras
Gaspar evelyn
Kozgazdasz.
Oriasi
YoungZeeZee
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Esti koma ,szorfozes a csatornak kozott.Rtl gold celeb vs noname survivor.
Kiiras
Gaspar evelyn
Kozgazdasz.
Oriasi
több mint 2 éve
Mármint János vagy Soros?Ma be is lehet zárni az internetet.Mi lesz velünk ha meghal? Ki lesz az ellenség?!
iktriad
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Ma be is lehet zárni az internetet.Mi lesz velünk ha meghal? Ki lesz az ellenség?!
iktriad