NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
...gondolod, hogy helikopterrel mesélve életszerűbb lenne? 😀
(Tudom, Rogán és a villamos...😀)
zeman zemanla
több mint 2 éve
tényleg, le sem esett, hogy nem Szfv felett van EplényAkkor pont Veszprém felett kellene lennie. Csak elnézték akkor azt a pár centit, mert úgy mindkettő a helyén lenneA ski centert sem tudtam megfejteniski center = Eplény
A handballt szerintem Veszprémre akarták csak kicsit elnézte a térképet
ozibozi
slowmotion
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 156
Akkor pont Veszprém felett kellene lennie. Csak elnézték akkor azt a pár centit, mert úgy mindkettő a helyén lenneA ski centert sem tudtam megfejteniski center = Eplény
ozibozi
slowmotion
több mint 2 éve
Rogán utazik a villamoson. Véletlen rátapos a mellette álló nő lábára, aki erre ad neki egy pofont.Rogán szó nélkül hagyja, mire odajön egy férfi és ő is lekever egy irtózatos fülest. Rogán dörzsöli az arcát és megkérdi:
- A nőt értem, de magától miért kaptam? Erre a férfi:
- Ja... azt hittem elkezdődött.
(Tudom, Rogán és a villamos...😀)
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
A ski centert sem tudtam megfejteniski center = Eplény
ozibozi
több mint 2 éve
Jó régi lehet, Fehérvárnak mikor volt jó kézicsapata? Inkább a hokit kellett volna
iktriad
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Nagyon patika kis muzsika a birodalmi induló ebben a formában is. Amúgy nyilván a többitől elhatárolódomtöbb mint 2 éve
9gag.com/photo/aYrXdzv_460sv.mp4
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
— absolutely insane youtube comments (@insanepplYT) July 30, 2022
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
A celom elertem😀A kezembe kerult egy vicc konyv..belelapoztam.Megérett a dislike gomb a visszahozatalra
Hogy szamol az angol drogos?
Van, tű, fű, por
Phúuuuuuuuuuuuuuuuuu
YoungZeeZee
davemayer
több mint 2 éve
ozibozi
17 156
A Helsinki-Toronto járat 400 utassal és mindössze 200 ebéddel volt megrakva. Hibázott a légitársaság, nehéz helyzetbe került a személyzet! Viszont egy okos légiutas-kísérő előállt egy ötlettel! Körülbelül 30 perccel a felszállás után közölte az utasokkal:"Hölgyeim és uraim! Nem tudom, hogy történhetett, de 400 utas van a fedélzeten és csak 200 ebéd! Aki lesz olyan kedves, hogy lemond az ételéről más javára, az ingyen korlátlan mennyiségű italt kap a repülés során! "
A következő bejelentése 6 órával később történt:
„Hölgyeim és uraim!
Ha valaki meggondolná magát, még mindig van 200 ebédünk! "
több mint 2 éve
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Az a polmarketing zsonglorkodes csucsa, hogy a rezsi dijak durva emelkedese kapcsan is a "rezsicsokkentes" szo van leeroltetve a kozbeszed torkan...
steelwolf
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
több mint 2 éve
A kezembe kerult egy vicc konyv..belelapoztam.Megérett a dislike gomb a visszahozatalra
Hogy szamol az angol drogos?
Van, tű, fű, por
Phúuuuuuuuuuuuuuuuuu
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
A kezembe kerult egy vicc konyv..belelapoztam.Hogy szamol az angol drogos?
Van, tű, fű, por
Phúuuuuuuuuuuuuuuuuu
több mint 2 éve
Csütörtököt mondok. pic.twitter.com/R9tkfzkujn
— Bate 🐑🏳️🌈 (@Bate81) July 28, 2022
több mint 2 éve
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Itt valami nem frankó 😀nekünk van egy ijen macskánk aki asziszihogykutya
One of these is not like the others pic.twitter.com/xJndbTJ3Lo
— Andrew (@Andrew__Albert) July 26, 2022
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Itt valami nem frankó 😀One of these is not like the others pic.twitter.com/xJndbTJ3Lo
— Andrew (@Andrew__Albert) July 26, 2022
több mint 2 éve
Ezzel? Nullára 😀
steelwolf