NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
51
6
2:20, Arena4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 2 éve
Ma be is lehet zárni az internetet. több mint 2 éve
Hat ez mi3 éves sztori.
m.facebook.com/attila.zsinko.3/videos/2858303714474457/?sfnsn=mo
YoungZeeZee
De az igazsága örök érvényű.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Hat ez mim.facebook.com/attila.zsinko.3/videos/2858303714474457/?sfnsn=mo
több mint 2 éve
Ilyen ez a megyei foci:— No Context Clips (@NoContextClips_) August 11, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
ez volt az apropó hogy egy tavalyi meme-t elővegyekDe legalább triggerelte a demokratákat
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Musk admitted Hyperloop was about getting legislators to cancel plans for high-speed rail in California. He had no plans to build it
— Alexander Demling (@alexdemling) August 10, 2022
Musk said public transit was “a pain in the ass” where you’re surrounded by strangers, including possible serial killers https://t.co/4oFHohXs4E
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
De legalább triggerelte a demokratákat
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Egy fiatalember eltéved egy kis faluban, valahol Wales területén. Találkozik egy falusi öregemberrel. Megkérdezi az öreget, hogy hogy hívják, de az öreg nagyon feldühödik a kérdésen, és így szól:- Látja azokat a házakat ott? Mindet én építettem. És házépítő Jones-nak hívnak? Egy fenét!
Látja azokat a vasúti síneket ott? Azokat is én építettem. És vasutas Jones-nak hívnak? Egy fenét!
Látja a hidat a folyón? Azt is én építettem. És hídépítő Jones-nak hívnak? Egy fenét!
Viszont sok sok evvel ezelőtt egyszer megdugtam egy birkát...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Metró-, villamos-, vonat-, sőt, hajópótló autóbuszt is láttam már, de ILYET még sosem. pic.twitter.com/dp15NpPHEH
— Antonio Coimbra de la Coronilla y Azavedo (@Aldyr42) August 10, 2022
több mint 2 éve
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
több mint 2 éve
eddig biztos voltam hogy a tiktok live a legpokolibb resze a magyar social medianak, de szerencsere a kereszteny facebook minden erejet bevetette mostanaban pic.twitter.com/ufTo9QgbOk
— gabor. (@nemkoszi) August 7, 2022
több mint 2 éve
edition.cnn.com/2022/08/05/europe/scientist-space-image-chorizo-intl-scli-scn/index.html
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
— No Context Clips (@NoContextClips_) August 7, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Hibátlan. 😊
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Filmimádók előnyben.több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Regi mert lengyelorszag mint friendsJó régi lehet, Fehérvárnak mikor volt jó kézicsapata? Inkább a hokit kellett volna
iktriad
slowmotion
több mint 2 éve
— No Context Brits (@NoContextBrits) August 1, 2022
több mint 2 éve
lúí vütton táska boltba inkább 😀...gondolod, hogy helikopterrel mesélve életszerűbb lenne? 😀
(Tudom, Rogán és a villamos...😀)
zeman zemanla
slowmotion