NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
448
54
18:30-tól, ARENA4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 6 éve
twitter.com/TomMunns1/status/1060592423586402305?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2F444.hu%2F2018%2F11%2F09%2Fgyerekinzultalason-garantaltan-nem-nevettel-meg-ilyen-jot
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Madden hates me.
több mint 6 éve
twitter.com/NFL_Memes/status/1059994635831980032ha lett volna egy második szereplő, akkor a seggrepacsi is mehetett volna 😊
Sixo
több mint 6 éve
444.hu/2018/11/07/borat-szalonnat-szort-egy-zsido-ele-hogy-ne-tudjon-elmenni-szavazni?fbclid=IwAR2FCi1DDBSAzsnjPUJ1nrb2zNZYaKBDyDDl4QDnEOrQ5bHUJC64csZclNE😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Oh,www.instagram.com/p/BYMZt-UASajnáljuk, ez az oldal nem érhető el.
vpi
Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál, vagy az oldalt eltávolították. Visszatérés az Instagramra.
Negritis
és így?
több mint 6 éve
www.instagram.com/p/BYMZt-UASajnáljuk, ez az oldal nem érhető el.
vpi
Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál, vagy az oldalt eltávolították. Visszatérés az Instagramra.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=rpwIu73YjR4
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
egyebkent eleg fura belegondolni, hogy akik bent vannak, ugyan ugy szavaznak, munkaba jarnak, gyereket vallalnak, mint normalis emberek. de egyszeruen elkepzelni se tudom, milyen lehet. mmint h erre te magadtol vallalkozz.hogyvolt.blog.hu/2018/11/05/valo_vilag_9x01_bekoltozes_avagy_szavazzatok_ram_mert_neger_vagyoknem ment át, igazából vissza sem jött. csak megadja a trashrealityknek, ami nekik jár.
nem is tudom, melyik a jo topik hozza 😀
soha nem neztem VV-t meg nem is tervezek, de ez a cikk kurva jo. igaz a szerzo is atment alpariba, de nagyon sirok a fogalmazasain 😀
Borbinho
slowmotion
meg 18 evesen is inkabb visszataszitonak/gaznak tartottam, mint h de meno lenne. mert oke, h ha jol csinalod, akkor celeb lehetsz otthon, de egy bankrablot tobbre tartok 😀 annak is a penz kell, de legalabb nem akarja egy orszagnak bemutatni, h mekkora egy gyoker.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
hogyvolt.blog.hu/2018/11/05/valo_vilag_9x01_bekoltozes_avagy_szavazzatok_ram_mert_neger_vagyoknem ment át, igazából vissza sem jött. csak megadja a trashrealityknek, ami nekik jár.
soha nem neztem VV-t meg nem is tervezek, de ez a cikk kurva jo. igaz a szerzo is atment alpariba, de nagyon sirok a fogalmazasain 😀
Borbinho
több mint 6 éve
hogyvolt.blog.hu/2018/11/05/valo_vilag_9x01_bekoltozes_avagy_szavazzatok_ram_mert_neger_vagyoksixx-nek zseniális vv kritikái vannak, én nem néztem soha, de amióta van hogyvolt azóta ott olvasom 😀
Borbinho
több mint 6 éve
hogyvolt.blog.hu/2018/11/05/valo_vilag_9x01_bekoltozes_avagy_szavazzatok_ram_mert_neger_vagyoknem is tudom, melyik a jo topik hozza 😀
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Látom az éjjel a Bills szurkolók megpróbáltak segíteni az impotens Bills offensen egy kis ösztönzéssel.. 😊 😊 😊twitter.com/SBNation/status/1057093401990950912
több mint 6 éve
Madden hates me.
több mint 6 éve
Láttatok már teljesen bepörgött mókust? 😊