Viccek
51 feliratkozó
több mint 10 éve
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
OFF: akkor én nem is vagyok igazi székely 😕 eaglesmcnabb- Hogy van székelyül a spin move?
- Mócsa.
több mint 10 éve
Mikor anno Erdélyben voltam, ez a sztereotípia elég hamar cáfolatot nyert...OFF: akkor én nem is vagyok igazi székely 😕
Annyi szófosó embert egy helyen rég láttam 😊
Lecsó
ON
www.facebook.com/OfficialFunniestCrazyVideo/videos/470089176482537/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Közel-Keleti pályaudvar 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
www.facebook.com/LatinosPost/videos/801426939971581/Was That a... Machete?
Posted by Latinos Post on Tuesday, May 5, 2015
Machete
Szerkesztette: petey
több mint 10 éve
Egy öreg papa feleségül vesz egy fiatal, csinos nőt. Eljön a nászéjszaka. A papa kijön a fürdőszobából, farkán koton, az orrán egy ruhaszárító csipesz. A nő megkérdezi:- Minek a farkadra a koton?
Mire a papa:
- Nem akarok gyereket csinálni az első éjszakán.
- És minek az orrodra az a csipesz?
- Nem bírom az égett gumiszagot!
több mint 10 éve
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11235434_857975674279654_7985569512691165258_n.jpg?oh=20d21b386636490f51b331d558170b75&oe=567581BF
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/videoton-benne-lehet-a-bravur-a-poznan-ellen-juhasz-2434583
Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
star wars 7 trailerSzerkesztette: r.baggio
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor.
több mint 10 éve
Mikor anno Erdélyben voltam, ez a sztereotípia elég hamar cáfolatot nyert...Annyi szófosó embert egy helyen rég láttam 😊
több mint 10 éve
Két székely utazik a szekéren, s szokás szerint beszélgetni kezdenek.- Van kendnek fia?
10 percre rá:
- Van.
Negyed óra múlva:
- Bajusza van-é?
- Van.
Egyszer csak hirtelen a semmiből előtűnik egy teherautó, nekimegy a szekérnek, felborítja, s a két székely kórházba kerül.
Ott fekszenek egymás mellett a kórteremben, mire megszólal az egyik:
- Oszt pödri már?
Szerkesztette: HanSolo
több mint 10 éve
tágabb rokonságban van egy, aki idén megy suliba, és már használja simán... szóval ez már nem vicc. :- )
Gabesz92
több mint 10 éve
Na ezt a topikot is elvesztettük.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
én ezt úgy ismertem hogy miért nincs tavaszi szünet a bme-n 😀annak, aki még a Y2K-n onnan kezdte az egyetemet, annak ez úgy szólt, hogy:
bocsánatot kérek!
Amadeus91
K: Miért csak két nap a hétvége?
V: hogy a műszakisok nem tudják egy hétvége alatt elvégezni a Közgázt
egyébként nincs harag, én pl leszarom az eltejogosokat 😛
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
annak, aki még a Y2K-n onnan kezdte az egyetemet, annak ez úgy szólt, hogy:
bocsánatot kérek!
Amadeus91
K: Miért csak két nap a hétvége?
V: hogy a műszakisok nem tudják egy hétvége alatt elvégezni a Közgázt
egyébként nincs harag, én pl leszarom az eltejogosokat 😛
több mint 10 éve
amikor a valóság szüli a viccetJó vicc, csak ez a beszélgetés valószínűleg soha nem hangzott el...
www.youtube.com/watch?v=UuRllPcJJI8
DiamondsHead44
De amúgy tényleg jópofa. 😊
több mint 10 éve
... és akkor vissza a viccekhez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Fasz leszek, nálunk elte àjk;nem tudom, mikor én jártam a pázmányra akkor éppen kezdett eltűnni a különbség a két egyetem között. más tárgyak voltak a szívatósak az alapak mellett, de attól még egyik egyetem sem volt egyszerű. talán annyi különbség volt, hogy keresztfélévszerű volt nálunk egy időtől fogva, de az elég lutri volt főleg ha vki polgárból ment, akkor nagyon sokat lehetett veszíteni. btw én kerjogból egyetlen pont miatt csúsztam ki abból, hogy időben államvizsgázhassak. az igaz, hogy más rendszer volt, számos olyan évfolyamtársam volt, aki meg sem engedhette volna, hogy ne államira járjon, mégis elvégezte és utána szép kis karriert kezdenek kiépíteni. ők a mostani rendszerben már nem lennének jogászok.
Alapból nincs keresztfélév
Gyakorlatilag minden tárgy csúszós (=ha buksz, akkor +1 év), erasmus szintén jó eséllyel +1 év. Napi 10-12 óra vizsgaidőszakban, félpontokért lehet éveket ráhúzni. Tetejében van 80 államis a 450 fős évfolyamon, ergo fizetünk mint a katonatiszt.
Nyugtasson gondolat, hogy ezzel a küzdéssel csak többek lesztek, minden irónia nélkül. Nálunk zongorázni lehet a különbséget egy eltés és egy pázmányos között, gondolom hasonló fennáll a BME és más intézmények relàciójában is a ti területeken.
Amadeus91
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.