Viccek

51 feliratkozó

több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 867 — Steelers fan
Nem értettem mi a vicces abban, hogy 239ft a hagyma. Először valami Mozart-i poénnak gondoltam, de leesett... 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

Mindig jövőre
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 468 — Ajmo Vatreni
Nekem Áderről mindig ez jut eszembe:

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 004 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 167
Oroszos csattanóval záruló csoda történt Oroszország távol-keleti régiójában: egy férfi teljesen kiütötte magát egy vodkázós partiban, a mentősök szerint meghalt, ezért bevitték a hullaházba. Ott azonban magához tért és zavaros állapotban dörömbölt a fagyasztó terem bezárt ajtaján. Végül kiengedték, kihallgatták, majd szabadon engedték őt.Az orosz férfi életét és szabadságát visszanyerve újra felkereste a piás parti helyszínét, ahol a barátai továbbra is italoztak, akkor épp azért, hogy őt gyászolják. Döbbenten fogadták a halottnak hitt, de élve visszatérő barátjukat, de a gyászolás hamarosan vidám ünnepséggé alakult. --Russia Today-- BUÉK
ozibozi
Én ezt a sztori ano-val ismerem.
Sixo
MONDJUK ÉN A MENTŐSÖKKEL IS FÚJATTAM VOLNA EGY SZONDÁT...😊
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 197 — LIGHTS OUT!
Oroszos csattanóval záruló csoda történt Oroszország távol-keleti régiójában: egy férfi teljesen kiütötte magát egy vodkázós partiban, a mentősök szerint meghalt, ezért bevitték a hullaházba. Ott azonban magához tért és zavaros állapotban dörömbölt a fagyasztó terem bezárt ajtaján. Végül kiengedték, kihallgatták, majd szabadon engedték őt.Az orosz férfi életét és szabadságát visszanyerve újra felkereste a piás parti helyszínét, ahol a barátai továbbra is italoztak, akkor épp azért, hogy őt gyászolják. Döbbenten fogadták a halottnak hitt, de élve visszatérő barátjukat, de a gyászolás hamarosan vidám ünnepséggé alakult. --Russia Today-- BUÉK
ozibozi
Én ezt a sztori ano-val ismerem.

több mint 10 éve

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 www.youtube.com/watch?v=3XwKepsOjKA

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Azt hiszem az Office minden része helyet érdemelne itt de ez most nagyon betalált nálam 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 098 — The Mathematician
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/578907_10206677845598620_1407054925255008852_n.jpg?oh=d1e7fc4e463b975d0d72c7fea488944e&oe=57045153

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 315 — Eagles fan

: D

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 004 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Csöpi döntött: Az Oakland költözik LA-be... (Tv2 Hamis a baba)
ozibozi
az árverés helyszínén meg olyan szép BMW E30-ok vannak... 😊
gamerkr
És újra márkában fizetnek a németeknél! És Drachmával a görögök, akik nincsenek csődben. 😊
több mint 10 éve
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 794 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

ozibozi
az árverés helyszínén meg olyan szép BMW E30-ok vannak... 😊

több mint 10 éve

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 315 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
😊 😊 😊
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 078 — situational football
 www.youtube.com/watch?v=vTUYvLV49a0

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 098 — The Mathematician
Hallottátok Ákos új számát?
06-20...
Sobri Jóska
"Jó napot, kívánságműsor?
A telekom dolgozói küldik Kovács Ákosnak a valami véget ért című dalt és mindenkinek aki szereti."
empty taxi
Tegnap még úgy hallottam, hogy a magyar kormány küldi a Telekomnak 😊
H_Marko
küldte volna, de a telekom lekapcsolta a vonalat még előtte 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
06-20...
Sobri Jóska
A telekom dolgozói küldik Kovács Ákosnak a valami véget ért című dalt és mindenkinek aki szereti."
empty taxi
Tegnap még úgy hallottam, hogy a magyar kormány küldi a Telekomnak 😊

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26
06-20...
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 485 — #NoStress
06-20...