Viccek
51 feliratkozó
több mint 10 éve

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a "szőke" 😀
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
DiamondsHead44Én egyszer éjszaka, arcpakolás nélkül jártam így. 😀
több mint 10 éve
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
hát ez beszarás így estére 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
abduzeedo.com/instagram-hashtag-series-combophotos

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
kb BigMac-et kértek a Börgerkingben, csak nem mekdonálcul mondták, hanem kentákkifrájcsikenül.Azt hiszi az ember, hogy ez csak a viccben van, de tök priceless az eladó csóka arca, amikor odatipegő lányzó kér egy B-Smartot iTwisttel. Majd a meghökkenő tekintetet és visszakérdést követően elismétli. Amúgy a Burger Kingben voltunkWyattezt nekem elmagyaráznád?Sixo67
több mint 10 éve
Azt hiszi az ember, hogy ez csak a viccben van, de tök priceless az eladó csóka arca, amikor odatipegő lányzó kér egy B-Smartot iTwisttel. Majd a meghökkenő tekintetet és visszakérdést követően elismétli. Amúgy a Burger Kingben voltunkWyattezt nekem elmagyaráznád?
több mint 10 éve
Azt hiszi az ember, hogy ez csak a viccben van, de tök priceless az eladó csóka arca, amikor odatipegő lányzó kér egy B-Smartot iTwisttel. Majd a meghökkenő tekintetet és visszakérdést követően elismétli. Amúgy a Burger Kingben voltunk

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hát ezen sírtam 😀
több mint 10 éve
Jááááj, ma szembe jött egy réééégi ismerős... Diszkomúszá!!!
több mint 10 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Leplezték az új Star Wars filmek lépegetőit. 
A Birodalom úgy tűnik súlyos pénzhiányokkal küzd majd. Fel is veszik a Görögország nevet.
több mint 10 éve
Hát ez nem volt szuper, Márió! 😀