Viccek
51 feliratkozó
több mint 10 éve
index.hu/galeria/index/tech/2015/07/16/mukodnek_a_reformok_a_memeskutban/rég röhögtem ilyen jót 😀😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A holland mezes gyereknek egy életre elment a kedve a soccertől ezek után. 😀
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=y9pDkxNBbqMValaki magyarázza meg legyen szíves, hogy a bot jobb végét hogyan hozta át a korlátoszlopon... min. fél méter túllóg. (Sztem a korlát van tükrözve)civilmanupetey

Fly Eagles Fly!
több mint 10 éve
www.facebook.com/triplemrocknews/videos/vb.154686341223625/912815672077351/?type=2&theatermost láttam de beszarás ez a madár
több mint 10 éve
Valaki magyarázza meg legyen szíves, hogy a bot jobb végét hogyan hozta át a korlátoszlopon... min. fél méter túllóg. (Sztem a korlát van tükrözve)petey
Go Jets!
több mint 10 éve
Bezáratta a teakonyhákat a jegybanki vezetés, ételt sem vihetnek be a Magyar Nemzeti Bank épületébe a dolgozók, és ezt ellenőrzik is. Közben a munkatársak utalványt kapnak, amit csak a jegybank által alapított cég üzemeltetésében levő büfékben vásárolhatnak le. 😛 (:-/ )Mondjuk az engem is zavarna, ha valaki a melóhelyre hozná be kis láboskában a pörköltöt tarhonyával, a másik meg a smarnit, és a sparherden melegítgetnék.
hvg.hu/gazdasag/20150713_Szurrealis_tortenetek_lengik_korul_Matolc?s=hk(ozibozi
Egy munkahely nem népkonyha.
Az MNB környékén kb ezer étterem van, jóétvágyat!
Meg különben is, napközben enni nem egészséges, eltereli a figyelmet a munkáról.
több mint 10 éve
Bezáratta a teakonyhákat a jegybanki vezetés, ételt sem vihetnek be a Magyar Nemzeti Bank épületébe a dolgozók, és ezt ellenőrzik is. Közben a munkatársak utalványt kapnak, amit csak a jegybank által alapított cég üzemeltetésében levő büfékben vásárolhatnak le. 😛 (:-/ )hvg.hu/gazdasag/20150713_Szurrealis_tortenetek_lengik_korul_Matolc?s=hk(
több mint 10 éve
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Azt hiszem ezzel melegítek majd a holnapi Djokovic-Federer meccsre. 😀 www.hbo.com/comedy/7-days-in-hell/video/7-days-in-hell-trailer-2.html?autoplay=true
több mint 10 éve
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Ciara & Russell Wilson (plátói?) viszonya jót fog tenni a memegyáraknak. 😀
több mint 10 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...

petey