Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
dehogynem.minden nő meztelen.pucér nők ruhában élnek Azerbajdzsánban.tumbliról lopva:De ha egy férfi ing van rajta nem is meztelen 😛Toca
Férfi ing egy meztelen nőn: Kitűzött zászló a meghódított váron..brk
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
gerendásbanemütamennykő-replika"Tessényi Tibi fohásza😊 amúgy komoly 😊
Kedves mindenki!
Nagy melegséggel töltené el a szívem,ha valaki tudna kölcsönbe adni or szerezni egy villanyos bőgőt,vagy legalább egy egyenes botot ami fel van bundolva,mert ehhez még birkabélt csak-csak kerítenék,hisz egyre közeleg az "Ítélet napja" és nekem még meg kéne tanulnom zenélni is.
Itt a Jicsiny-i rejtekadó erdő mélyén -latba vetve minden ösmertségem-,sajnos csak a következő dolgokat tudnák kölcsön adni a jószívű helybéliek:
-kenyér;
-Sthil fűrész;
-vízmérték;
-különböző kerti szerszámok;
-disznó pörzsölő és egy forrázó teknő /de ezt keddig vissza kell adni/;
-5000Ft,de csak elsejéig;
-malter keverő;
A Sthil-lel még el lennék,ha játszanánk pár Death Metal dalt,de a többi...Ezért nagyon szépen megköszönném,ha minél többen megosztanátok -egymás közt!-,hátha ez végett nem jön a tavasz(?),cserébe én is megosztanék 1-2 kutyás,macskás vagy "eltűnt a 97éves Jolika" posztot annak ellenére,hogy a vallásom tiltja az ilyesfajta cselekedeteket.Sajnos a feleségem elhagyott,férjem nem is volt és rengeteg éhes szájat kell öööö...,betömnöm./Esetleg szívesen fogadnék még rizst,száraztésztát,marhahúst valamint háztartási szereket:cigarettát,égetett szeszt esetleg bort vagy sört nagy duzzogva és mosóport/.Ha netán ez nem megy akkor egy like (y) is igazán sokat jelentene,lélekben megerősítene!De valami kib@szott módon!
Előre is köszönöm:
I.Tibor Tessényi
a legkirályabb királyság királya valamint I.Ferenc pápánk útmutatásait követve a szegény egyház mintájára a legszegényebb királyságé is egyben.
(zen)Éljen a nép!!!"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
tumbliról lopva:De ha egy férfi ing van rajta nem is meztelen 😛
Férfi ing egy meztelen nőn: Kitűzött zászló a meghódított váron..brk
több mint 13 éve
tumbliról lopva:Férfi ing egy meztelen nőn: Kitűzött zászló a meghódított váron.
több mint 13 éve
Hiába na, megy ez 😊És máris megoldotta, hogy ne kapjon ki :dWyattehhez csatlakozva:davemayer
reggeli rádióműsorban volt:
Mi lesz a Pápa legfontosabb dolga a héten?
Szombaton fogadja a Debrecent... 😊yooker

több mint 13 éve
zenékbe nem mertem, nehogy 'discliket' kapjak. 18+ szókimondó szövegek.www.youtube.com/watch?v=sW_J7drWEqY
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Házasodik a gazda 2.0?Ha tudnák a plázacicák, hogy mennyibe kerül egy traktor... nekik is parasztfiú kellene. 😉sütipbs.twimg.com/media/BHdXtVKCAAAGWlP.jpg:largejjncaaVidéki menyecskék számáralaccoo74
több mint 13 éve
Ha tudnák a plázacicák, hogy mennyibe kerül egy traktor... nekik is parasztfiú kellene. 😉pbs.twimg.com/media/BHdXtVKCAAAGWlP.jpg:largejjncaaVidéki menyecskék számáralaccoo74
több mint 13 éve
Louis de Funes választott végre, vitte a szárnyát 😛De miért van comb a táblán? 😀dcsicsakJayB
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
A gyóntatófülkében egy öregember azt mondja a papnak:- 92 éves vagyok. Csodás feleségem van, aki 70 éves. Gyerekeim, unokáim, dédunokáim vannak. Tegnap három stoppos tinédzser lányt vittem az autómmal, megálltunk egy motelnél és mind a hárommal közösültem.
- És megbántad ezt a bűnt, fiam?
- Miféle bűnt?
- Hát milyen katolikus vagy te?
- Zsidó vagyok.
- Akkor miért mondod ezt el nekem?
- MINDENKINEK elmondom!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal

davemayer
JayB