Viccek
51 feliratkozó
több mint 14 éve
Azt hiszem van egy könyve, amelyik tele van ilyenekkel, ha jó emlékszem Az őrület határa a címe.Nekem pedig ez:Ezt tegnap hallottam: Nekem nagyon tetszett, főleg, h nagy kedvencem Volt Boncz Géza.Boncz Géza: "Sztálingózik a hó..."
" Éljél, az omnibusz tetején. "GRAFI
nekem ez a kedvencem Tőle. R.I.Pdavemayer
Az élet elszáll, mint a viadukt, mondta Matuska Szilveszter.vadibandi
Egyik kedvencem tőle:
"Megtörtént történet:
Reggel arra ébredtem, hogy a szomszéd szobában a takarítónő - az őrület határát súrolja. Falról az egyik rokonom képe a tenyerembe mászik.A szöges cipőben futó kaland. Ajtó csapódás és tudom, Anyám kirándulni ment a hegyek közé az anyagi forráshoz..
Elindulok. A lépcsőházban jövök rá arra, hogy vannak még korlátok. Jó reggelt! - köszön a Házmester, és udvariasan megemeli - a feleségét.Elindulok.Egy rég nem látott barátommal akadok össze. Alig tudom zakóm gombját kiszedni a pulóveréből.
Elmondja: Van szép felesége, jó állása és egy Dunára néző - vízfejű gyereke.Még integetünk egymásnak, amikor elnyeli a tömeg.
Én is éhes vagyok. A vendéglőbe bemegyek, a bal 7-eshez ülök és elnyom az álom.
Arra ébredek, hogy megjött az eszem. Eszem, - töltött káposztát. Lassan fizetek és hazamegyek. Az ablakon kinézek, majd összesöpröm az üvegcserepeket.Közben odakünn hull a hó.
De inkább a hó hulljon, mint a legjobbjaink ..."
több mint 14 éve
- Doktor úr! Hogyan is hívják azt a német úrt, aki minden éjjel átrendezi a szobámat?- Mr. Alzheimer-nek!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=7g0AJPqKybsAki tud angolul ki ne hagyja! 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Nekem pedig ez:Ezt tegnap hallottam: Nekem nagyon tetszett, főleg, h nagy kedvencem Volt Boncz Géza.Boncz Géza: "Sztálingózik a hó..."
nekem ez a kedvencem Tőle. R.I.Pdavemayer
Az élet elszáll, mint a viadukt, mondta Matuska Szilveszter.
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=C_oOLQi5-isGeorge Carlin nagy kiraly 😊
sokadszorra hallgatom, még mindig hilárius 😀konqueror
több mint 14 éve
-Doktornő, valamiért nem szeretnek a nők. -Maga jóképű, gazdag, művelt. Vajon hogy lehet ez?
-EZT NEKED KÉNE TUDNOD, TE FÉLESZŰ RIBANC!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=C_oOLQi5-issokadszorra hallgatom, még mindig hilárius 😀
több mint 14 éve
Ezt tudom, hogy abban az időben keletkezett:Nem tudom, de bármelyik időszakra illik, szerintem 😀Józsi bácsi elmegy a zaciba, hogy beadja a tévét.ez a Ferenc testvér által uralt időszakban keletkezett, nem?tüsi91
Útközben találkozik a miniszterelnökkel. Azt mondja neki az elnök:
- Józsi bácsi, hát ne adja be a tévét a zaciba, mert jövő héttől nagyon jó műsorok lesznek benne!
- Tényleg?! - kérdezi az öreg - és milyen műsorok fiam?
- Hétfőn én leszek, kedden a feleségem, szerdán a családom, csütörtökön a pártom! Péntek-szombat-vasárnap - az emberek!
Na, az öreg hazamegy, az asszony meg kérdezi tőle, hogy miért nem adta be a tévét a zaciba? Mire Józsi bácsi:
- Találkoztam a miniszterelnökkel, és azt mondta, hogy jó műsorok lesznek, inkább visszahoztam!
- És milyen műsorok lesznek ?
- Hétfőn: A Félkegyelmű, kedden: A makrancos Hölgy, szerdán: A rém rendes család, csütörtökön: Ali Baba és a 40 rabló, péntek-szombat-vasárnap: A Nyomorultak!JC6
Tetszetős 😀JC6
- Miért gyűlölik a politikusok a Trabantot?
- Mert kormányváltós.
😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, de bármelyik időszakra illik, szerintem 😀Józsi bácsi elmegy a zaciba, hogy beadja a tévét.ez a Ferenc testvér által uralt időszakban keletkezett, nem?tüsi91
- Józsi bácsi, hát ne adja be a tévét a zaciba, mert jövő héttől nagyon jó műsorok lesznek benne!
- Hétfőn én leszek, kedden a feleségem, szerdán a családom, csütörtökön a pártom! Péntek-szombat-vasárnap - az emberek!
Na, az öreg hazamegy, az asszony meg kérdezi tőle, hogy miért nem adta be a tévét a zaciba? Mire Józsi bácsi:
- Találkoztam a miniszterelnökkel, és azt mondta, hogy jó műsorok lesznek, inkább visszahoztam!
- Hétfőn: A Félkegyelmű, kedden: A makrancos Hölgy, szerdán: A rém rendes család, csütörtökön: Ali Baba és a 40 rabló, péntek-szombat-vasárnap: A Nyomorultak!JC6
Tetszetős 😀
több mint 14 éve
Ezt tegnap hallottam: Nekem nagyon tetszett, főleg, h nagy kedvencem Volt Boncz Géza.Boncz Géza: "Sztálingózik a hó..."
nekem ez a kedvencem Tőle. R.I.P
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Ezt tegnap hallottam: Nekem nagyon tetszett, főleg, h nagy kedvencem Volt Boncz Géza." Éljél, az omnibusz tetején. "
több mint 14 éve
Kurvára megy a pénz! - mondta apám is, anyám is, csak más hangsúllyal...konquerorFábry klasszik😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Kurvára megy a pénz! - mondta apám is, anyám is, csak más hangsúllyal...
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Józsi bácsi elmegy a zaciba, hogy beadja a tévét.ez a Ferenc testvér által uralt időszakban keletkezett, nem?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Józsi bácsi elmegy a zaciba, hogy beadja a tévét.Útközben találkozik a miniszterelnökkel. Azt mondja neki az elnök:
- Hétfőn: A Félkegyelmű, kedden: A makrancos Hölgy, szerdán: A rém rendes család, csütörtökön: Ali Baba és a 40 rabló, péntek-szombat-vasárnap: A Nyomorultak!
több mint 14 éve
Orvos a műtőben:-Nővérke, kérem vágja le a beteg bal lábát.
-(Bumm)
-A LÁBÁT!!
-(Bumm)
-A BALT!!!!
-(bumm)… 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
mérhetetlen különbség.Férfi bemegy a kocsmába.Ezt úgy ismertem, hogy: Játékpénz jó lesz? 😀FViktor93
- Kérek egy sört.
- Alkoholmentes jó lesz?
- Játékpénzt elfogad? 😀
Vrijbloed
egyébként már 2x is bent volt ez.
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Férfi bemegy a kocsmába.Ezt úgy ismertem, hogy: Játékpénz jó lesz? 😀
- Kérek egy sört.
- Alkoholmentes jó lesz?
- Játékpénzt elfogad? 😀
.Vrijbloed
több mint 14 éve
Maka
2 760
És mi a különbség a kacsa közt?Mindkét szárnya egyforma, különösen a bal.
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
két kígyó megy az úton, egy balra, másik kobrami a különbség és a krokodil között? hosszabb, mint zöld
két tehén szotyolát hegeszt a pincében, mi ebből a tanulság? kakaóscsiga
több mint 14 éve
Két medve megy az erőben. Egyik jobbra másik barna.A nyuszika és a róka mennek az erdőben.Ketten jönnek ki az erdőből. Az egyik futva, a másik medve.konqueror
A nyuszika a tóhoz ért.
A róka a villanyszereléshez, de nem nagyon.Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
A nyuszika és a róka mennek az erdőben.Ketten jönnek ki az erdőből. Az egyik futva, a másik medve.
A nyuszika a tóhoz ért.
A róka a villanyszereléshez, de nem nagyon.Sinisa
több mint 14 éve
Előre bocs:Amerikai óvodában rajzolni tanulnak a gyerekek:
- Jack, rajzolj egy négyzetet és egy kört!
- Sajnos én csak négyzetet tudok, de Tony Curtis.
Férfi bemegy a kocsmába.
- Kérek egy sört.
- Alkoholmentes jó lesz?
- Játékpénzt elfogad? 😀
A cigány asszony kiordítja a férjének:
- Gazsi, hozd be a zöldséget a kertből!
- Nem tudom.
- Oszt mért nem?
- Mert a szomszéd kint van a kertben.
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Ismerősöm egyik kedvenc idézete: "Ha az igénytelenséget fűtőenergiává lehetne átalakítani, bezárhatnák az atomreaktorokat."