Viccek
51 feliratkozó
több mint 14 éve
szerintem nem volt még ha igen akkor szorry : Az öreg Mama már 40 éve New York közelében lakik. Szeretne a kertjében krumplit ültetni, de egyedül van, öreg és gyenge. A fia ártatlanul ül egy börtönben. Sokat leveleznek. "Kedves Fiam, Samuel" Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok a kertemben krumplit ültetni. Biztos vagyok benne, hogy ha itt lennél, tudnál nekem segíteni felásni a kertet. Szeretlek. Mama. Másnap Mama levelet kap a fiától. Kedves Anyám. Ne nyúlj a kerthez. Ott rejtettem el a hullát. Én is szeretlek. Samuel. Másnap hajnali 4-kor lerohanja az öreg házát az FBI, CIA, a Ranger-ek és a Nemzetbiztonsági Hivatal is. Átkutatják a házat és felássák az egész kertet, minden millimétert átkutatnak, de semmit sem találnak. Aztán reggel csalódottan távoznak. Másnap az anyja újra levelet kap a fiától: Kedves Mama! Remélem mostanra már fel van ásva a kerted és ültethetsz bele krumplit. Sajnos csak ennyit tudtam innen tenni érted. Szeretlek. Samuel
több mint 14 éve
Alkalmi pár a hotelszobában meghitten szeretkezik, amikor a szőke csaj megszólal:- Van egy kis gond. AIDS-es vagyok...
Srác:
- Én is...
Csaj:
...- De én csak vicceltem...
Srác:
- Többet nem fogsz.
A pedofil lemegy a kupiba.
- Kérek szépen egy kislányt!
- Na és pénze van?
- Igen, persze.
- Akkor várjon, mindjárt küldöm!
- Miért, már tud járni? 😕
több mint 14 éve
Bár egy éve tették fel, de talán akad más is akinek eddig kimaradt:http://www.youtube.com/watch?v=P2GuVBlGlV4

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

több mint 14 éve
A székely fiú elmondja otthon, hogy román lányt vesz feleségül. Áll otthon a bál, de végülis beletörődnek a szülők a tragédiába. Az apa négyszemközti beszélgetésre hívja a fiát:-Áron! A nászéjszakán az ajó előtt karjaidba veszet a lányt, hogy lássa a román, hogy a székely erős! Ezután berúgod az ajtót, hogy lássa a román, hogy a székely határozott! Utána dobd le az ágyra, hogy lássa a román, hogy a székely az úr a háznál!
A nászéjszaka eltelik, az apa fálrehívja a fiát:
-Mesélj Áron!
-Hát apám, úgy tettem ahogy mondta! Az ajtóban a karjaimba kaptam, hogy lássa erős a székely! Berúgtam az ajtót, hogy lássa, hogy határozott a székely! Ledobtam az ágyra, hogy lássa, hogy a székely az úr a háznál! Utána kivertem a farkamat..
-Mit csináltál Te gyerek, aszt miért???
-Hogy lássa a román, hogy a székely autonóm!!
😀 😀

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
ööö ródeó szex, hátulról, és fülébe súgni, hogy a szeretőm is ebben a pózban szereti a legjobban, és utána minél tovább rajtamaradni😀😀😀Milyen a magyar rodeo?én ezt úgy ismerem hogy azt kell a fülébe súgni hogy a legjobb barátnőjével csalod.Cowboykarcsi
Mikor a legjobban "pakolod" a barátnődet/feleségedet, súgj a fülébe egy idegen női nevet. Aztán számolhatod a másodperceket meddig tudsz rajta maradni....apeszos
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Milyen a magyar rodeo?én ezt úgy ismerem hogy azt kell a fülébe súgni hogy a legjobb barátnőjével csalod.
Mikor a legjobban "pakolod" a barátnődet/feleségedet, súgj a fülébe egy idegen női nevet. Aztán számolhatod a másodperceket meddig tudsz rajta maradni....apeszos
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben,a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszeszacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét. A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert bejárata, a kutyának nyoma sincs. Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappaliban a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és játékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja szétszórva a földön, egy törött pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött...
Egyből rohan fel a lépcsőn (átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon)aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyosóra, bent csuromvíz minden, a WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve...
Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra. És a feleségét ott találja az ágyban...
Édesen összekucorodva, egy könyvvel a kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:
- Szia drágám, hogy telt a napod?
A férj dühösen nézi:
- De mi a fene történt ma itt?
A feleség ártatlanul:
- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni, hogy mi a f..szt csinálok egész nap?
Férj még dühösebben:
- Persze,... ÉS!
Ekkor a feleség édesen rámosolyog:
- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT B.MEG!!!!
több mint 14 éve
Megállítja a szomszéd a babakocsit toló kismamát, belenéz a kocsiba:- Tisztára az apja!
- Valóban! Ha elveszik tőle az üveget, rögtön ordítani kezd.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDelete
Beszartam.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
http://www.facebook.com/video/video.php?v=179704272055562&commentseaglesmcnabbEz is fake sztem.

több mint 14 éve
- Mi lesz a páncélos lovagból, ha átmegy rajta az úthenger? - Lemezlovas 😀

több mint 14 éve
Én el tudom képzelni, hogy vannak ilyen hülyék.http://www.youtube.com/watch?v=Vv_WWr1X5SESebiireggel néztem napiszaron, de nem tudom eldönteni, fake-e vagy sem 😕kobalu91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Vv_WWr1X5SESebiireggel néztem napiszaron, de nem tudom eldönteni, fake-e vagy sem 😕
több mint 14 éve
ezt találtam, nem volt kedvem keresgélni...http://www.facebook.com/video/video.php?v=179704272055562&commentseaglesmcnabbNem-facebookos verzió nincs?szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
http://www.facebook.com/video/video.php?v=179704272055562&commentseaglesmcnabbNem-facebookos verzió nincs?
több mint 14 éve
http://www.facebook.com/video/video.php?v=179704272055562&commentseaglesmcnabbcsávó nem szarozott.... 😀😀
több mint 14 éve
http://www.facebook.com/video/video.php?v=179704272055562&comments
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Milyen a magyar rodeo?Mikor a legjobban "pakolod" a barátnődet/feleségedet, súgj a fülébe egy idegen női nevet. Aztán számolhatod a másodperceket meddig tudsz rajta maradni....
több mint 14 éve
szőke nő jön kifelé a nőgyógyásztól és ismételgeti:😀 😀 Ez de beteg.... 😀 😀
"Darázs, derék, homár, darázs, derék, homár..."
Utánaszól a nőgyógyász:
- Nem, nem! Utoljára mondom: Méh nyak rák!JayB
több mint 14 éve
szőke nő jön kifelé a nőgyógyásztól és ismételgeti:"Darázs, derék, homár, darázs, derék, homár..."
Utánaszól a nőgyógyász:
- Nem, nem! Utoljára mondom: Méh nyak rák!
több mint 14 éve
Egy egyiptomi kutatócsoport 1977-ben feltár egy piramist, és csodák csodájára a piramis mélyén élve találja meg az odatemetett fáraót és a tevéjét. Össze is gyűlnek a világ tudósai, hogy kiderítsék, mi is volt e csodás túlélésnek a titka. Nagy nehezen sikerül megérteni a fáraót, aki elmondja, hogy bizony nem volt más hátra, a teve ürülékét ő ette meg, az övét meg a teve ette meg. Az orosz tudós nem érti a beszédet, megböki a magyart:- Mit mondott?
- Képzeld, azt magyarázza, hogy ők találták fel a KGST-t!