Vizes Sportok

11 feliratkozó

21 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 719 — #NoStress
Nem tudom, ki talalta ki ezeket a vizilabda boviteseket is, de szarjon sunt. Eljonnek ilyen roman csapatok, uszni nem tudnak, aztan meccsenkent dobnak ke golt es kapnak 25-ot. Semmi ertelme.
Stez
remélem a foci vb alatt szabin leszel 😊
NB2
Nem lehet szabira menni sem foci-vb, sem pl olimpia alatt. xd
De a vb-n nem is a sok nevetseges sormeccs veri ki elsosorban a biztositekot nalam, hanem azok a kezdesi idopontok, amikkel szopatjak az europaiakat.
Stez
A lényeg, hogy minél több meccsen kegyen a végén büntetőpárbaj.

22 órája
Stez SMU Mustangs 47 176 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem tudom, ki talalta ki ezeket a vizilabda boviteseket is, de szarjon sunt. Eljonnek ilyen roman csapatok, uszni nem tudnak, aztan meccsenkent dobnak ke golt es kapnak 25-ot. Semmi ertelme.
Stez
NB2
Nem lehet szabira menni sem foci-vb, sem pl olimpia alatt. xd
De a vb-n nem is a sok nevetseges sormeccs veri ki elsosorban a biztositekot nalam, hanem azok a kezdesi idopontok, amikkel szopatjak az europaiakat.

23 órája
NB2 New England Patriots 27 723 — nabege2@yahoo.com
Stez
1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 859 — Így remélem megfelelek nektek.....
Stez
Dehogynem, van olyan amikor kièlhetjük rajtuk minden trianoni frusztráltságunkat 😏😎 (no komoly)
1 napja
Stez SMU Mustangs 47 176 — Whoops, looks like something went wrong.

1 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 450 — Lucas Scott
istenem, női vizilabda. spanyolok alapvonalról gólt dobnak a rövidbe
petey
mondjuk kozel 70%kal vedeni azert ez klasszis teljesitmeny ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 592 — Dolphins fan
De azért vertük az előző EB döntőst, 5-7-ről, 4-0-ás utolsó negyeddel!!!
Jó kezdés, hajrá csajok!!!

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
1 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 005 — Csodabogár
istenem, női vizilabda. spanyolok alapvonalról gólt dobnak a rövidbe

2 napja
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 985 — Steelers fan
Még bíró sem kell nekik annyival jobbak
ozibozi
nem mondanam ezt sem. szoros ez, ok belottek azt a ket fort, amit 7-6nal kaptak, mi nem.
edzonk rosszkor kert challenget, ez is minusz 1 gol nalunk.

de nembaj, szep ez az ezust, fiatalok beepitese megkezdodott, Tatrai meg Varga is jo hogy ezt megizlelte, de Nagy Akos helyett en akkor is Buriant vittem volna.
csebi
Ákos jó volt! Vámos hiányzott nekem... És egy center... De az régóta
zemanla
Nekem az is elég, ha elkerüljük őket. 😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
2 napja
ozibozi
Már nem.

Nem mindegy, hogy egál, vagy mínusz 2.
Akkor más meccs. Nincs ebben semmi meglepő, csak a szokásos.

Elfáradtunk lélekben is sajnos. Függetlenül a bíróktól azért grat a szerbeknek.
kishaszi
Szerintem nem 100%~on pörgött ez a szerb csapat, volt ott még tartalék
ozibozi
Igen, és látták
Is, hogy nem megy se fejben, se fizikumban nekünk.
Kicsit olyan volt, mint Sidneyben nekünk a ruszkik ellen, teljesen egyértelmű volt, hogy az a nagy különbség annak volt köszönhető, hogy az elődöntőben lepusztultak a 2x hosszabbítás miatt. Az egy nagyon forró meccs lett volna..

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
2 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 149 — beers & Packers
sajnos ez a csapat nem birja el, hogy Mano 6/0 legyen egy dontoben. nalunk az egyetlen igazi klasszis a tudasa alatt teljesitett.

ettol fuggetlenul ez egy szep torna volt ettol a fiatal csapattol, le a kalappal.
mate93
Abszolút egyetértek.
2 napja
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 404 — Do Your Job
ozibozi
nem mondanam ezt sem. szoros ez, ok belottek azt a ket fort, amit 7-6nal kaptak, mi nem.

de nembaj, szep ez az ezust, fiatalok beepitese megkezdodott, Tatrai meg Varga is jo hogy ezt megizlelte, de Nagy Akos helyett en akkor is Buriant vittem volna.
csebi
Ákos jó volt! Vámos hiányzott nekem... És egy center... De az régóta

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
2 napja
mate93 New Orleans Saints 535
sajnos ez a csapat nem birja el, hogy Mano 6/0 legyen egy dontoben. nalunk az egyetlen igazi klasszis a tudasa alatt teljesitett.

ettol fuggetlenul ez egy szep torna volt ettol a fiatal csapattol, le a kalappal.
2 napja
Laza,
Ez sima hazai volt.. eldőlt mire elkezdődött volna.
De szép jövő előtt állnak, le a kalappal. Én 3.helyet vizionaltam, rám cáfolták 😊
Jó lesz ez, hidd el.
JC6 (Mr. Miele)
Az olimpián visszavágunk!🙂 De nagyon durván!🙂
2 napja
ozibozi New York Giants 20 651
ozibozi
Már nem.

kishaszi
Szerintem nem 100%~on pörgött ez a szerb csapat, volt ott még tartalék
2 napja
ozibozi
Már nem.

2 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 773
Laza,
Ez sima hazai volt.. eldőlt mire elkezdődött volna.
De szép jövő előtt állnak, le a kalappal. Én 3.helyet vizionaltam, rám cáfolták 😊
Jó lesz ez, hidd el.
2 napja
nekik van egy Mandicsuk, aki vilagsztar, nekunk meg ma nem volt egy sem.
Belgradban azert a Kemeny csapat sem nyerni jart ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 napja
Teljesen elbizonytalanodtunk, ez katasztrófa. A görögök ellen jöttek a jobbnál jobb lövések, most meg...
2 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 773
-3nál kettős emberelőny
Köszi 😂
2 napja
ozibozi

2 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 005 — Csodabogár
geci, kettős fórban........

Szerkesztette: petey

2 napja
ozibozi New York Giants 20 651
2 napja
Akkor ez enbyi hogy rthadjanak meg...mi ezt itthon soha nem kaptuk meg😡😡😡😤
dande2
hagyjuk ezt. 7-6nal kaptunk ket fort mig ok egyet sem. azt kellett volna beloni, meg visszanezetni a meguszast.
nem a jogos otost kell reklamalni, meg a rossz edzoi dontest a challenge-re ...

4 perccel a vege elott kikerni a 2. idokerest is mekkora hulyeseg.

2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 859 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ez enbyi hogy rthadjanak meg...mi ezt itthon soha nem kaptuk meg😡😡😡😤