Vizes Sportok
11 feliratkozó
21 órája
A lényeg, hogy minél több meccsen kegyen a végén büntetőpárbaj.Nem lehet szabira menni sem foci-vb, sem pl olimpia alatt. xdNem tudom, ki talalta ki ezeket a vizilabda boviteseket is, de szarjon sunt. Eljonnek ilyen roman csapatok, uszni nem tudnak, aztan meccsenkent dobnak ke golt es kapnak 25-ot. Semmi ertelme.remélem a foci vb alatt szabin leszel 😊
Stez
NB2
De a vb-n nem is a sok nevetseges sormeccs veri ki elsosorban a biztositekot nalam, hanem azok a kezdesi idopontok, amikkel szopatjak az europaiakat.
Stez
22 órája
Nem lehet szabira menni sem foci-vb, sem pl olimpia alatt. xdNem tudom, ki talalta ki ezeket a vizilabda boviteseket is, de szarjon sunt. Eljonnek ilyen roman csapatok, uszni nem tudnak, aztan meccsenkent dobnak ke golt es kapnak 25-ot. Semmi ertelme.remélem a foci vb alatt szabin leszel 😊
Stez
NB2
De a vb-n nem is a sok nevetseges sormeccs veri ki elsosorban a biztositekot nalam, hanem azok a kezdesi idopontok, amikkel szopatjak az europaiakat.
23 órája
Nem tudom, ki talalta ki ezeket a vizilabda boviteseket is, de szarjon sunt. Eljonnek ilyen roman csapatok, uszni nem tudnak, aztan meccsenkent dobnak ke golt es kapnak 25-ot. Semmi ertelme.remélem a foci vb alatt szabin leszel 😊
Stez
1 napja
Nem tudom, ki talalta ki ezeket a vizilabda boviteseket is, de szarjon sunt. Eljonnek ilyen roman csapatok, uszni nem tudnak, aztan meccsenkent dobnak ke golt es kapnak 25-ot. Semmi ertelme.Dehogynem, van olyan amikor kièlhetjük rajtuk minden trianoni frusztráltságunkat 😏😎 (no komoly)
Stez
1 napja
Nem tudom, ki talalta ki ezeket a vizilabda boviteseket is, de szarjon sunt. Eljonnek ilyen roman csapatok, uszni nem tudnak, aztan meccsenkent dobnak ke golt es kapnak 25-ot. Semmi ertelme.
1 napja
istenem, női vizilabda. spanyolok alapvonalról gólt dobnak a rövidbemondjuk kozel 70%kal vedeni azert ez klasszis teljesitmeny ...
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
De azért vertük az előző EB döntőst, 5-7-ről, 4-0-ás utolsó negyeddel!!!Jó kezdés, hajrá csajok!!!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
1 napja
istenem, női vizilabda. spanyolok alapvonalról gólt dobnak a rövidbe
2 napja
Nekem az is elég, ha elkerüljük őket. 😊Ákos jó volt! Vámos hiányzott nekem... És egy center... De az régótaMég bíró sem kell nekik annyival jobbaknem mondanam ezt sem. szoros ez, ok belottek azt a ket fort, amit 7-6nal kaptak, mi nem.
ozibozi
edzonk rosszkor kert challenget, ez is minusz 1 gol nalunk.
de nembaj, szep ez az ezust, fiatalok beepitese megkezdodott, Tatrai meg Varga is jo hogy ezt megizlelte, de Nagy Akos helyett en akkor is Buriant vittem volna.
csebi
zemanla
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
2 napja
Igen, és láttákSzerintem nem 100%~on pörgött ez a szerb csapat, volt ott még tartalékMég bíró sem kell nekik annyival jobbakMár nem.
ozibozi
Nem mindegy, hogy egál, vagy mínusz 2.
Akkor más meccs. Nincs ebben semmi meglepő, csak a szokásos.
Elfáradtunk lélekben is sajnos. Függetlenül a bíróktól azért grat a szerbeknek.
kishaszi
ozibozi
Is, hogy nem megy se fejben, se fizikumban nekünk.
Kicsit olyan volt, mint Sidneyben nekünk a ruszkik ellen, teljesen egyértelmű volt, hogy az a nagy különbség annak volt köszönhető, hogy az elődöntőben lepusztultak a 2x hosszabbítás miatt. Az egy nagyon forró meccs lett volna..
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
2 napja
sajnos ez a csapat nem birja el, hogy Mano 6/0 legyen egy dontoben. nalunk az egyetlen igazi klasszis a tudasa alatt teljesitett.Abszolút egyetértek.
ettol fuggetlenul ez egy szep torna volt ettol a fiatal csapattol, le a kalappal.
mate93
2 napja
Ákos jó volt! Vámos hiányzott nekem... És egy center... De az régótaMég bíró sem kell nekik annyival jobbaknem mondanam ezt sem. szoros ez, ok belottek azt a ket fort, amit 7-6nal kaptak, mi nem.
ozibozi
de nembaj, szep ez az ezust, fiatalok beepitese megkezdodott, Tatrai meg Varga is jo hogy ezt megizlelte, de Nagy Akos helyett en akkor is Buriant vittem volna.
csebi

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
2 napja
sajnos ez a csapat nem birja el, hogy Mano 6/0 legyen egy dontoben. nalunk az egyetlen igazi klasszis a tudasa alatt teljesitett.ettol fuggetlenul ez egy szep torna volt ettol a fiatal csapattol, le a kalappal.
2 napja
Laza,Az olimpián visszavágunk!🙂 De nagyon durván!🙂
Ez sima hazai volt.. eldőlt mire elkezdődött volna.
De szép jövő előtt állnak, le a kalappal. Én 3.helyet vizionaltam, rám cáfolták 😊
Jó lesz ez, hidd el.
JC6 (Mr. Miele)
2 napja
Szerintem nem 100%~on pörgött ez a szerb csapat, volt ott még tartalékMég bíró sem kell nekik annyival jobbakMár nem.
ozibozi
kishaszi
2 napja
Még bíró sem kell nekik annyival jobbakMár nem.
ozibozi
2 napja
Laza,Ez sima hazai volt.. eldőlt mire elkezdődött volna.
De szép jövő előtt állnak, le a kalappal. Én 3.helyet vizionaltam, rám cáfolták 😊
Jó lesz ez, hidd el.
2 napja
nekik van egy Mandicsuk, aki vilagsztar, nekunk meg ma nem volt egy sem.Belgradban azert a Kemeny csapat sem nyerni jart ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 napja
Teljesen elbizonytalanodtunk, ez katasztrófa. A görögök ellen jöttek a jobbnál jobb lövések, most meg...
2 napja
Még bíró sem kell nekik annyival jobbaknem mondanam ezt sem. szoros ez, ok belottek azt a ket fort, amit 7-6nal kaptak, mi nem.
ozibozi
2 napja
Még bíró sem kell nekik annyival jobbak
2 napja
Akkor ez enbyi hogy rthadjanak meg...mi ezt itthon soha nem kaptuk meg😡😡😡😤hagyjuk ezt. 7-6nal kaptunk ket fort mig ok egyet sem. azt kellett volna beloni, meg visszanezetni a meguszast.
dande2
nem a jogos otost kell reklamalni, meg a rossz edzoi dontest a challenge-re ...
4 perccel a vege elott kikerni a 2. idokerest is mekkora hulyeseg.
2 napja
Akkor ez enbyi hogy rthadjanak meg...mi ezt itthon soha nem kaptuk meg😡😡😡😤