Vizes Sportok

9 feliratkozó

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 126
Közben megtudtam, hogy Gyurta G. eléggé sáros volt az ügyet illetően, szóval annyira nem volt indokolatlan Dávid tette. 😛
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
JSanyo huga? 😮Höri
sajnos nem... illetve annyira nem sajnos, mert így akár meg is lehet egyszer (szerk: valóban annyira nem szép azért), csak nehogy a volt osztálytársam, Verrasztó Péter megverjen érte 😀JSanyo
Azért ilyen már tényleg nincs, hogy mindenkinek van valakije, aki érintett az ügyben, ha más nem, névileg. 😀szaba
jah, kicsi a világ 😀 mondjuk nem tudom melyik név ritkább

több mint 11 éve
Joó Sára volt elvileg, ha nem ismerné valaki, egy 16 éves lánykáról van szó. 😀Schleck
JSanyo huga? 😮Höri
sajnos nem... illetve annyira nem sajnos, mert így akár meg is lehet egyszer (szerk: valóban annyira nem szép azért), csak nehogy a volt osztálytársam, Verrasztó Péter megverjen érte 😀JSanyo
Azért ilyen már tényleg nincs, hogy mindenkinek van valakije, aki érintett az ügyben, ha más nem, névileg. 😀
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Joó Sára volt elvileg, ha nem ismerné valaki, egy 16 éves lánykáról van szó. 😀Schleck
JSanyo huga? 😮Höri
sajnos nem... illetve annyira nem sajnos, mert így akár meg is lehet egyszer (szerk: valóban annyira nem szép azért), csak nehogy a volt osztálytársam, Verrasztó Péter megverjen érte 😀

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Azt írják mindenhol, hogy valami úszócsaj miatt baszott be Gyurtának. 😀 Vajon melyik ikonunk lehet, aki így körbe vándorol a sporttársak között? 😀
Mondjuk hogy mi az igazság, azt szabától kell kérdezni, az Ő kokszos haverjairól van szó. 😀 De nyilván alap, hogy nem voltak józanok, pedig ezt sem írják sehol. 😊Stez
Aki enyhén szólva sem szép.

Amúgy meg okádhatnékom van,ha a két Verrasztót meglátom a képernyőn.
Gusztustalan ilyet kimondani,de remélem semmit nem nyernek az olimpián.

több mint 11 éve
Amúgy lehet tippelni, mi Dávid kedvenc sportja? 😀 Ketrecharc, óriási UFC rajongó 😀szaba
Ezt vállalja is, a MÚSZ.hu-n a példakép rovatban egy név szerepel: Fedor Emalianenko 😀Schleck
Múltkor beosztott engem, hogy Rampage-et bírom. Aztán mondtam, hogy a másik kedvencem Jon Jones, akkor már nem volt nagy a pofája. 😀
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Amúgy lehet tippelni, mi Dávid kedvenc sportja? 😀 Ketrecharc, óriási UFC rajongó 😀szaba
Ezt vállalja is, a MÚSZ.hu-n a példakép rovatban egy név szerepel: Fedor Emalianenko 😀

több mint 11 éve
Amúgy lehet tippelni, mi Dávid kedvenc sportja? 😀 Ketrecharc, óriási UFC rajongó 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mit adtok, ha megverem Dave-et? 😀szaba
rules of engagement, Jeff és Adam elmennek bebaszni. Sikerül is nekik, amikor elkövetkezik az alábbi párbeszéd:

- mit adsz ha egyben lenyomom ezt az erőspaprikát?
- semmit.
- jó!

😀

JSanyo huga? 😮

több mint 11 éve
Mit adtok, ha megverem Dave-et? 😀
több mint 11 éve
Azt írják mindenhol, hogy valami úszócsaj miatt baszott be Gyurtának. 😀 Vajon melyik ikonunk lehet, aki így körbe vándorol a sporttársak között? 😀
Mondjuk hogy mi az igazság, azt szabától kell kérdezni, az Ő kokszos haverjairól van szó. 😀 De nyilván alap, hogy nem voltak józanok, pedig ezt sem írják sehol. 😊Stez
Joó Sára volt elvileg, ha nem ismerné valaki, egy 16 éves lánykáról van szó. 😀

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 220 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk hogy mi az igazság, azt szabától kell kérdezni, az Ő kokszos haverjairól van szó. 😀 De nyilván alap, hogy nem voltak józanok, pedig ezt sem írják sehol. 😊

több mint 11 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 4 933 — Saturday Night Lights
Az EB utáni banketten a részeg Verrasztó Dávid megverte Gyurta Gergőt és Virth Balázs is kapott egyet. Nagyszerű ez a csapatszellem így London előtt...Dzsokijuing
ez mióta csapatsport? 😛

kis extra motivációHöri
Csak szóljanak Verrasztónak, hogy London előtt kart-lábat ne törjön el, mert a medencében annyival mi sem vagyunk jobbak.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az EB utáni banketten a részeg Verrasztó Dávid megverte Gyurta Gergőt és Virth Balázs is kapott egyet. Nagyszerű ez a csapatszellem így London előtt...Dzsokijuing
ez mióta csapatsport? 😛

kis extra motiváció

több mint 11 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 4 933 — Saturday Night Lights
Az EB utáni banketten a részeg Verrasztó Dávid megverte Gyurta Gergőt és Virth Balázs is kapott egyet. Nagyszerű ez a csapatszellem így London előtt...

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Tudnám mitől. 2 hetes edzőtábort végigvitte 30 perces edzésekkel... Nevetséges.szaba
ez most komoly? ennyire nyíltan mennek az "ilyen" dolgok?
ez most a csúcs lehetett, vagy csak az előszele a duel-nek?lucy liu
Annyira nyílt, hogy Laci még Battán összeveszett Gyuri bával, azóta nem beszélnek. Azóta nem is edz rendesen.
Sztem inkább ez volt a csúcs, mint a Duel. Ha nem, akkor komolyan fontolóra veszem, hogy abbahagyom a fenébe.
több mint 11 éve
lucy liu Arizona Cardinals 314
Tudnám mitől. 2 hetes edzőtábort végigvitte 30 perces edzésekkel... Nevetséges.szaba
ez most komoly? ennyire nyíltan mennek az "ilyen" dolgok?
ez most a csúcs lehetett, vagy csak az előszele a duel-nek?
több mint 11 éve
Huh, bazzeg. Hát ez no comment.Schleck
Én fel is készültem, hogy leég megint, erre... ok. És akkor próbálj meg csinálni valamit...szaba
De egy rövidpályás EB-n mi értelme van ennek? Ebben ekkora pénz van?Schleck
Nincs ekkora pénz benne. Gondolom a Duel in Pool előtt kellett vmit villantani. Vagy igazából nem tudom...
több mint 11 éve
Én fel is készültem, hogy leég megint, erre... ok. És akkor próbálj meg csinálni valamit...szaba
De egy rövidpályás EB-n mi értelme van ennek? Ebben ekkora pénz van?

több mint 11 éve
Szép volt nagyon Krisztiántól!

Laci pedig állat formában van, remélem ezt áttudja menteni Londonig. 😊
Schleck
Én fel is készültem, hogy leég megint, erre... ok. És akkor próbálj meg csinálni valamit...
több mint 11 éve
Na, Dunaferr SE-nek megvan az első olyan válogatott úszója, aki világversenyen érmes. 😊szaba

Schleck
Huh, bazzeg. Hát ez no comment.

több mint 11 éve
Na, Dunaferr SE-nek megvan az első olyan válogatott úszója, aki világversenyen érmes. 😊szaba

Schleck
Tudnám mitől. 2 hetes edzőtábort végigvitte 30 perces edzésekkel... Nevetséges.
több mint 11 éve

Jah, és Verrasztó Evelyn továbbra is rettenetesen ellenszenvesnek tűnik a nyilatkozatai alapján.

több mint 11 éve
Na, Dunaferr SE-nek megvan az első olyan válogatott úszója, aki világversenyen érmes. 😊
több mint 11 éve
Lochte szenvedését rossz volt nézni, bár én betudom annak, hogy a felkészülés közepén tart vagy még talán ott sem. Neki végülis majd az olimpián kell csúcsra pörögni (igen a válogatón is, de nem látok olyat aki kitúrná még egy gyengébb teljesítmény esetén sem).
Katinka eredményeiről meg jó hallani 😊 Bízom benne, hogy az olimpián megint nagyon jó formában lesz 😊Mex
Na akkor mégegyszer: ki van a Louisville-nél, akit kérdeztél?
Katinkával kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok, odakinn mindig tarol, várjuk meg az olimpiát én azt mondom.
Lochte: sztem pont leszarta a versenyt, és még van ideje hogy felkészüljön bármire is, egész évben úszó nem lehet csúcsformában.

USA-EU pedig sztem simán hazai, főleg a 25m-es medence fog sokat dobni az amcsikon.szaba
Róla van szó: http://www.uoflsports.com/sports/c-swim/mtt/madarassy_adam00.htmlMex
Ja, Madár. 😊 Peking óta se híre se hamva itthon, én azt se tudtam, hogy még úszik. 😛 Pillangós volt azt tudom, mondjuk nem világmegváltó szint, de magyar mezőnyben olyan top 3 körüli volt 100 pillén.