NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
483
57
18:30-tól, ARENA4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
Abszolút nem értek egyet én sem azzal, hogy outsiderek egyből az első osztályban kezdjenek.Csak gondoltam helyezek egy kis nyomást a döntéshozókra 😊Szerintem ez is fölösleges.. várjuk már ki a dolgokat pls, nem kell belengetni dolgokat stb.Szerintem már sokszor le lett írva, hogy FK-s dologtól is függ jövőre, ezért nehéz megmondani, nem kell 18-szor megkérdezni... a régi szabályok alapján meg elég könnyű kiszámolni...mondjuk ha összevonás lesz (főleg, ha szabálymódosításokkal, márpedig erről volt szó korábban) akkor lesz még egy szabad hely, mert én biztosan nem indulok úgy jövőre
Alapszakasz után kiesett Bru/Susogós Mackók, így akik szarban vannak
-Lackváros Funk
-Cylon Toasters
-Kaposvar Sharks - Nagypapi Klonsereg vesztese
Ebbol a harombol fog kikerülni a két kieső, nem szeretnék az össze permutáción végigmenni..
Igor
Szesze
És hogy legyen ontopic... krva jó, hogy kiesett Milano is, ha nem lenne nálam Rokkant Smith, akkor most valóban olyan szarban lenneék, hogy csak na. Így csak közepes pácban...
Meg a SF CB rulettet is egész évben játszottam, de persze Reedről lemaradok 😕
Igor
Szesze
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
MuhahaSzerintem ez is fölösleges.. várjuk már ki a dolgokat pls, nem kell belengetni dolgokat, ultimátumot osztani, stb.Szerintem már sokszor le lett írva, hogy FK-s dologtól is függ jövőre, ezért nehéz megmondani, nem kell 18-szor megkérdezni... a régi szabályok alapján meg elég könnyű kiszámolni...mondjuk ha összevonás lesz (főleg, ha szabálymódosításokkal, márpedig erről volt szó korábban) akkor lesz még egy szabad hely, mert én biztosan nem indulok úgy jövőre
-Lackváros Funk
-Cylon Toasters
Ebbol a harombol fog kikerülni a két kieső, nem szeretnék az össze permutáción végigmenni..
Igor
Szesze
És hogy legyen ontopic... krva jó, hogy kiesett Milano is, ha nem lenne nálam Rokkant Smith, akkor most valóban olyan szarban lenneék, hogy csak na. Így csak közepes pácban...
Igor
A keeper ligas veresegert 😀
több mint 5 éve
Csak gondoltam helyezek egy kis nyomást a döntéshozókra 😊Szerintem ez is fölösleges.. várjuk már ki a dolgokat pls, nem kell belengetni dolgokat stb.Szerintem már sokszor le lett írva, hogy FK-s dologtól is függ jövőre, ezért nehéz megmondani, nem kell 18-szor megkérdezni... a régi szabályok alapján meg elég könnyű kiszámolni...mondjuk ha összevonás lesz (főleg, ha szabálymódosításokkal, márpedig erről volt szó korábban) akkor lesz még egy szabad hely, mert én biztosan nem indulok úgy jövőre
-Lackváros Funk
-Cylon Toasters
Igor
Szesze
Igor
több mint 5 éve
Szerintem ez is fölösleges.. várjuk már ki a dolgokat pls, nem kell belengetni dolgokat, ultimátumot osztani, stb.Szerintem már sokszor le lett írva, hogy FK-s dologtól is függ jövőre, ezért nehéz megmondani, nem kell 18-szor megkérdezni... a régi szabályok alapján meg elég könnyű kiszámolni...mondjuk ha összevonás lesz (főleg, ha szabálymódosításokkal, márpedig erről volt szó korábban) akkor lesz még egy szabad hely, mert én biztosan nem indulok úgy jövőre
-Lackváros Funk
-Cylon Toasters
Igor
Szesze
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Szerintem már sokszor le lett írva, hogy FK-s dologtól is függ jövőre, ezért nehéz megmondani, nem kell 18-szor megkérdezni... a régi szabályok alapján meg elég könnyű kiszámolni...mondjuk ha összevonás lesz (főleg, ha szabálymódosításokkal, márpedig erről volt szó korábban) akkor lesz még egy szabad hely, mert én biztosan nem indulok úgy jövőre
-Lackváros Funk
-Cylon Toasters
Igor
több mint 5 éve
Szerintem már sokszor le lett írva, hogy FK-s dologtól is függ jövőre, ezért nehéz megmondani, nem kell 18-szor megkérdezni... a régi szabályok alapján meg elég könnyű kiszámolni...Alapszakasz után kiesett Bru/Susogós Mackók, így akik szarban vannak
-Lackváros Funk
-Cylon Toasters
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Ezzel az egész fordulóval pechem volt, ez van 😊Köszi, de várjuk meg az átszámolást 😊Sajnos kevés lett, csalódott vagyok. Grat Jake!Ja, Donaldot megfogták, így még maradt esélyem. WR-t elég jól kukáztam, (bezzeg a TE-k mindig azután hozzák a TD-ket, hogy kidobtam őket 😊 ), de Hunt kiválását nem bírjuk el, főleg így, hogy Rivers csak egy TD-t dobott, mert ebben a hétben benne lett volna megint a 230 pont feletti eredmény, amit a szezon első felében stabilan hoztam.Így is cumi lesz, Rivers 10 perc után megcsinálta kb azt a 14 pontot, amivel zárt. A legendás Cincy D ellen - turnover nélkül!!Azért sajnos inkább neked áll, 2 meccs közbeni sérülés, 5 nullázás, és a gyökér mínusz pontos punter együtt soknak tűnik sajnos...
Ez a kretén Pederson meg elfogad egy holdingot Cox sack helyett. Ilyen faszságokon múlik.
Jakehomer
somoskovig
Jakehomer
somoskovig
Peched volt a Seahawks meccsel, Clark szanaszét dominálta a Vikes falat, sokkal több pont volt benne.
Jakehomer
több mint 5 éve
Köszi, de várjuk meg az átszámolást 😊Sajnos kevés lett, csalódott vagyok. Grat Jake!Ja, Donaldot megfogták, így még maradt esélyem. WR-t elég jól kukáztam, (bezzeg a TE-k mindig azután hozzák a TD-ket, hogy kidobtam őket 😊 ), de Hunt kiválását nem bírjuk el, főleg így, hogy Rivers csak egy TD-t dobott, mert ebben a hétben benne lett volna megint a 230 pont feletti eredmény, amit a szezon első felében stabilan hoztam.Így is cumi lesz, Rivers 10 perc után megcsinálta kb azt a 14 pontot, amivel zárt. A legendás Cincy D ellen - turnover nélkül!!Azért sajnos inkább neked áll, 2 meccs közbeni sérülés, 5 nullázás, és a gyökér mínusz pontos punter együtt soknak tűnik sajnos...
Ez a kretén Pederson meg elfogad egy holdingot Cox sack helyett. Ilyen faszságokon múlik.
Jakehomer
somoskovig
Jakehomer
somoskovig
Peched volt a Seahawks meccsel, Clark szanaszét dominálta a Vikes falat, sokkal több pont volt benne.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Most akkor én már bennmaradtam? 😊 valamelyik boss erősítsen meg benne 😊
több mint 5 éve
Padon hagyott jelentős pontok okozták vesztemet... De ha bejutottam volna a felső PO-ba kiejtettem volna az alapszakasz elsőt...Akkor én is.
Fakanál...
ThundersNFL
több mint 5 éve
Sajnos kevés lett, csalódott vagyok. Grat Jake!Ja, Donaldot megfogták, így még maradt esélyem. WR-t elég jól kukáztam, (bezzeg a TE-k mindig azután hozzák a TD-ket, hogy kidobtam őket 😊 ), de Hunt kiválását nem bírjuk el, főleg így, hogy Rivers csak egy TD-t dobott, mert ebben a hétben benne lett volna megint a 230 pont feletti eredmény, amit a szezon első felében stabilan hoztam.Így is cumi lesz, Rivers 10 perc után megcsinálta kb azt a 14 pontot, amivel zárt. A legendás Cincy D ellen - turnover nélkül!!Azért sajnos inkább neked áll, 2 meccs közbeni sérülés, 5 nullázás, és a gyökér mínusz pontos punter együtt soknak tűnik sajnos...
Jakehomer
somoskovig
Jakehomer
több mint 5 éve
Padon hagyott jelentős pontok okozták vesztemet... De ha bejutottam volna a felső PO-ba kiejtettem volna az alapszakasz elsőt...Fakanál...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
szerintem nemMost hogy nyerek caminoi ellen en mar biztos hogy maradok?Playoff bracket-ben elert helyezes alapjan esik ki a maradek ket fo?
Playoff bracketet nezve
schuldid
Ha igen, akkor ugy latom Obuda es a felettiek mar maradnak es a Lack-varos - Kaposvar nyertese meccsel Cylon-nal a maradasert.
schuldid
több mint 5 éve
Most hogy nyerek caminoi ellen en mar biztos hogy maradok?Playoff bracket-ben elert helyezes alapjan esik ki a maradek ket fo?
Playoff bracketet nezve
schuldid
Ha igen, akkor ugy latom Obuda es a felettiek mar maradnak es a Lack-varos - Kaposvar nyertese meccsel Cylon-nal a maradasert.
több mint 5 éve
Ja, Donaldot megfogták, így még maradt esélyem. WR-t elég jól kukáztam, (bezzeg a TE-k mindig azután hozzák a TD-ket, hogy kidobtam őket 😊 ), de Hunt kiválását nem bírjuk el, főleg így, hogy Rivers csak egy TD-t dobott, mert ebben a hétben benne lett volna megint a 230 pont feletti eredmény, amit a szezon első felében stabilan hoztam.Így is cumi lesz, Rivers 10 perc után megcsinálta kb azt a 14 pontot, amivel zárt. A legendás Cincy D ellen - turnover nélkül!!Azért sajnos inkább neked áll, 2 meccs közbeni sérülés, 5 nullázás, és a gyökér mínusz pontos punter együtt soknak tűnik sajnos...
Jakehomer
somoskovig
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Itt is gratulálok, beálltam a földbe randán....Köszi, a CHI meccs teljesen egyoldalúan a javamra döntötte el (Gurley+Trevathan 9 pont vs Joyner+Roquan+Cohen 45), a teljes front seven úgy en bloc cserbenhagyott, így nem volt nehéz..
Kájzerszóze
clbass-braxa elődöntő másik oldalon, viszont hogy ki lesz az én ellenfelem, azért még lehet izgalom, egy Seattle W esetén kb 25 pont kell Clarktól+McDougaldtól
Szerkesztette: Igor
több mint 5 éve
Azzal a 200feletti ponttal kb 4 masik meccset megnyertem volna amit majd nem nyerek meg ma.
több mint 5 éve
Köszönöm Ata 😉Nem elég a failcoins dominancia, a Kittle nemtudomi nullázza Lindsay lehetőségeit is...Este még nem úgy nézett ki hogy ekkora lesz a difi.
clbass
Gratulálok, egy szenttől kikapni sose fájó.
További sok sikert, húzd be megint.
atapapa
Amikor a Ryan/Julio párosra jött még Kittle űr kezdése, akkor kicsit becsokiztam...aztán csak kiszaladt
szerk.: mármint az eredmény 😀
Szerkesztette: clbass
több mint 5 éve
Nem elég a failcoins dominancia, a Kittle nemtudomi nullázza Lindsay lehetőségeit is...Este még nem úgy nézett ki hogy ekkora lesz a difi.
clbass
Gratulálok, egy szenttől kikapni sose fájó.
További sok sikert, húzd be megint.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
köszi Amari, ne hagyd abba még két meccsig 😊
több mint 5 éve
Így is cumi lesz, Rivers 10 perc után megcsinálta kb azt a 14 pontot, amivel zárt. A legendás Cincy D ellen - turnover nélkül!!Azért sajnos inkább neked áll, 2 meccs közbeni sérülés, 5 nullázás, és a gyökér mínusz pontos punter együtt soknak tűnik sajnos...
Jakehomer
több mint 5 éve
Most hogy nyerek caminoi ellen en mar biztos hogy maradok? Playoff bracketet nezve