NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
417
54
18:30-tól, ARENA4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
Elég szoros a döntő. 😊Én a Jake elleni peches vereséggel kicsit lelkesedésemet vesztettem, de azért búcsúzóul a felsőház legmagasabb pontszámát tette oda a csapat, így 7. hely lesz. Több is lehetett volna ebben a szezonban, de sajnos a legrosszabbkor fagyott le mindenki.
több mint 5 éve
például Braxa 😊Nem érdemre osztják... és talán van 2-3 erősebb csapat, de szerintem a PO-ban sem voltam rossz eddig.sztem megnyered bár őszintén szólva nem érdemelnél bajnoki címet idén 😊18 tackle opportunity-ből eddig 6 Littleton-é, 33.3%-os arány teljesen nonszensz... ha ez marad a 2. félidőben is, akkor szívok...Eldobtam mindenkit aki megnyerhette volna a meccset 😕 Corey Thompson, Crawford, Gallup... Odum szintén a padon, damn.nyugi, a védelmed behúzza ezt is 😉
És itt a nagy kérdés, CJ Anderson vagy Cohen... igazából Smallwood helyett kellett volna, de persze hogy bíztam ebben az ostoba Eagles staffban is 😕
Gronkowski, te pedig dögölj meg....
Igor
Szesze
De igazából ez továbbra is a Mahomes vs Wilson meccsen áll.. ha Marshall nem csinál sok pontot..
Igor
Szesze
Miért ki érdemli meg? 😛
Igor
több mint 5 éve
Nem érdemre osztják... és talán van 2-3 erősebb csapat, de szerintem a PO-ban sem voltam rossz eddig.sztem megnyered bár őszintén szólva nem érdemelnél bajnoki címet idén 😊18 tackle opportunity-ből eddig 6 Littleton-é, 33.3%-os arány teljesen nonszensz... ha ez marad a 2. félidőben is, akkor szívok...Eldobtam mindenkit aki megnyerhette volna a meccset 😕 Corey Thompson, Crawford, Gallup... Odum szintén a padon, damn.nyugi, a védelmed behúzza ezt is 😉
És itt a nagy kérdés, CJ Anderson vagy Cohen... igazából Smallwood helyett kellett volna, de persze hogy bíztam ebben az ostoba Eagles staffban is 😕
Igor
Szesze
De igazából ez továbbra is a Mahomes vs Wilson meccsen áll.. ha Marshall nem csinál sok pontot..
Igor
Szesze
Miért ki érdemli meg? 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
sztem megnyered bár őszintén szólva nem érdemelnél bajnoki címet idén 😊18 tackle opportunity-ből eddig 6 Littleton-é, 33.3%-os arány teljesen nonszensz... ha ez marad a 2. félidőben is, akkor szívok...Eldobtam mindenkit aki megnyerhette volna a meccset 😕 Corey Thompson, Crawford, Gallup... Odum szintén a padon, damn.nyugi, a védelmed behúzza ezt is 😉
Igor
Szesze
Igor
több mint 5 éve
18 tackle opportunity-ből eddig 6 Littleton-é, 33.3%-os arány teljesen nonszensz... ha ez marad a 2. félidőben is, akkor szívok...Eldobtam mindenkit aki megnyerhette volna a meccset 😕 Corey Thompson, Crawford, Gallup... Odum szintén a padon, damn.nyugi, a védelmed behúzza ezt is 😉
Igor
Szesze
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Eldobtam mindenkit aki megnyerhette volna a meccset 😕 Corey Thompson, Crawford, Gallup... Odum szintén a padon, damn.nyugi, a védelmed behúzza ezt is 😉
Igor
több mint 5 éve
Eldobtam mindenkit aki megnyerhette volna a meccset 😕 Corey Thompson, Crawford, Gallup... Odum szintén a padon, damn.És itt a nagy kérdés, CJ Anderson vagy Cohen... igazából Smallwood helyett kellett volna, de persze hogy bíztam ebben az ostoba Eagles staffban is 😕
Szerkesztette: Igor
több mint 5 éve
Hagyjuk már, amikor Coleman több yardot fut, mint az előző négy meccsen összesen, nálam meg Woodyard és Martinez két top10 lb együtt kevesebb pontot hoz, mint Roqan, és ezek csak a top irreális faszságok. De kétségtelen, hogy elfogytunk amúgy is év végére, most már egyértelműen jobb a csapatod, megérdemelted, grat!Nah, végülis mindketten jól jósoltuk meg a dolgot... 😛 pedig még mákod is van, Coleman kb 15 pontot hagyott eddig a táblán, s a LB sort csak sikerült azért elbaszni...Nem teljesen mindegy melyikőtök kap ki ellenem az elődöntőben, vagy ennyire kapartok a bronzmeccsért?Azért félelmetes, hogy milyen szar teljesítmények vannak ellened majdnem minden héten.
Igor
Jakehomer
Igor
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Jo lett volna ha Orunwasor vagy ki is a kezdőben van... 💪😵😉
több mint 5 éve
Oooo hát egyre gondoltunk, a cenzúra és a kiskorúak miatt fogalmaztam szofisztikáltan 😉Kötsd fel a gátyót Igor, ez kemény buttfumble lesz 😵😵😵Az első 6 betű stimmel, uccsó négy helyett én 5 betűs toldalékot tennék inkább, amivel C-vel kezdődik, és királyra végződik....
Kájzerszóze
Igor
több mint 5 éve
Kötsd fel a gátyót Igor, ez kemény buttfumble lesz 😵😵😵Az első 6 betű stimmel, uccsó négy helyett én 5 betűs toldalékot tennék inkább, amivel C-vel kezdődik, és királyra végződik....
Kájzerszóze
több mint 5 éve
Kötsd fel a gátyót Igor, ez kemény buttfumble lesz 😵😵😵
több mint 5 éve
Milano, Geathers, Lamar Miller már most out, és még van egy csomó kérdőjelesem... odaát meg a TOP 5 futóból ott van 3... lassan előre gratulálhatok.
több mint 5 éve
Legalább egy meccset jó lenne nyerni itt az alsó PO-ban...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
nehéz szezon volt ez így.Igen, így már biztos, hogy Funk és Klónsereg a két másik kieső.és ha így marad akkor bent maradtam ?másféllel, sztem ez már a végleges, grat 😊Most fel ponttal nyertem.Vicces az atszamitasBaromság van kiírva.. ha belenyomsz a konkrét meccsekbe akkor mást ír ki, de a punterek még ott sincsenek beírva. Nálatok punterek nélkül 178-177,5 neked per pill 😊
Most kikaptam 20 ponttal
Janek
Szesze
Janek
Szesze
Janek
somoskovig
3-7 körig csupa bustot húzott az autodraft én a 8.körben tudtam húzni magamnak telefonrol....
több mint 5 éve
Igen, így már biztos, hogy Funk és Klónsereg a két másik kieső.és ha így marad akkor bent maradtam ?másféllel, sztem ez már a végleges, grat 😊Most fel ponttal nyertem.Vicces az atszamitasBaromság van kiírva.. ha belenyomsz a konkrét meccsekbe akkor mást ír ki, de a punterek még ott sincsenek beírva. Nálatok punterek nélkül 178-177,5 neked per pill 😊
Most kikaptam 20 ponttal
Janek
Szesze
Janek
Szesze
Janek
több mint 5 éve
és ha így marad akkor bent maradtam ?másféllel, sztem ez már a végleges, grat 😊Most fel ponttal nyertem.Vicces az atszamitasBaromság van kiírva.. ha belenyomsz a konkrét meccsekbe akkor mást ír ki, de a punterek még ott sincsenek beírva. Nálatok punterek nélkül 178-177,5 neked per pill 😊
Most kikaptam 20 ponttal
Janek
Szesze
Janek
Szesze
több mint 5 éve
másféllel, sztem ez már a végleges, grat 😊Most fel ponttal nyertem.Vicces az atszamitasBaromság van kiírva.. ha belenyomsz a konkrét meccsekbe akkor mást ír ki, de a punterek még ott sincsenek beírva. Nálatok punterek nélkül 178-177,5 neked per pill 😊
Most kikaptam 20 ponttal
Janek
Szesze
Janek
több mint 5 éve
Most fel ponttal nyertem.Vicces az atszamitasBaromság van kiírva.. ha belenyomsz a konkrét meccsekbe akkor mást ír ki, de a punterek még ott sincsenek beírva. Nálatok punterek nélkül 178-177,5 neked per pill 😊
Most kikaptam 20 ponttal
Janek
Szesze
több mint 5 éve
Vicces az atszamitasMost kikaptam 20 ponttal
több mint 5 éve
ez igaz.Csütörtökön átszámolás. 😊Fel ponton mult...na most mi a helyzet a kiesés terén ? tudom fk meg minden de ha mégse....Alapszakasz alapján Bru's Patriots és Susogós Mackók.
Janek
Playoff alapján hozzájuk csatlakozol Te és a Lack-város Funk - Nagypapi Klónserege meccs vesztese.
somoskovig
Hihetetlen
Janek
somoskovig