NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
268
35
18:30-tól, ARENA4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
Jövök
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Mudig23
81
Sziasztok! Jönnék én is.
több mint 5 éve
Maradnék.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Jövök a div. 2-be
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Sziasztok, en is folytatnam termeszetesen
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
sziasztok!ahogy az általános topikba is írtuk, az összeolvadást végül nem valósítjuk meg, így a bowl.hu-s ligák a megszokottak szerint folytatódnak. ehhez szükséges, hogy a commishok írják be a tavalyi eredményeket és kezdjék el összegyűjteni a játékosokat - egyelőre mindenki ott jelentkezzen, ahol tavaly is játszott. ennek a határideje legyen mondjuk augusztus 16. - 8:00, majd ezután elkészül a hivatalos beosztás (ki hova jut fel, az elszivárgók helyét kik veszik át, stb.) és a ligák még épp időben el tudják kezdeni szervezni a saját draftjukat.
mivel az idő sürget, így a commishokat megkérném, hogy a lehető legtöbb fronton, (pm, email) zaklassák a játékosokat, ne maradjon le senki, aki játszani akar.
köszi!
több mint 5 éve
Toto21
5 965
Akkor majd en is jovok, hogy Liga 1 vagy 2 az mind1. Csak osszatok be. 😊
több mint 5 éve
fasza, ha így van akkor jövök én is természetesenVÁLTOZÁS, avagy marad minden a régibenAkkor én jönnék.
A kommentjeitek alapján újrabeszéltük a dolgokat, és úgy döntöttünk, hogy nem lesz összeolvadás a fantasy ligák közt.
Ez azt jelenti, hogy az eddig FK!-n futó bajnokságot szervezzük központilag, a bowl.hu-s ligák pedig saját szervezésben folytatódnak - amennyiben igény mutatkozik rá.
katonadani
zinedine5
több mint 5 éve
VÁLTOZÁS, avagy marad minden a régibenAkkor én jönnék.
A kommentjeitek alapján újrabeszéltük a dolgokat, és úgy döntöttünk, hogy nem lesz összeolvadás a fantasy ligák közt.
Ez azt jelenti, hogy az eddig FK!-n futó bajnokságot szervezzük központilag, a bowl.hu-s ligák pedig saját szervezésben folytatódnak - amennyiben igény mutatkozik rá.
katonadani
több mint 5 éve
ennyi volt az isBárhogy is lesz, nekem 15 év után ennyi volt a fantasy.😕
További jót srácok.
atapapa
WEFL marad azért?
clbass
több mint 5 éve
Final standingset tenne ki a commish? Asszem 5. Lettem....
több mint 5 éve
Ha jól értelmezem hiába maradtam bent az első osztályban az átalakulás miatt másodosztályban folytatom?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Bárhogy is lesz, nekem 15 év után ennyi volt a fantasy.😕
További jót srácok.
atapapa
WEFL marad azért?
több mint 5 éve
Sziasztok,Kipihentem magam, a terápia is sikeres volt, de az elvonókúrát ott kellet hagynom, mert a szenvedély csak nem akart múlni 🥺...Jelentkeztem az új ligába, elvileg találkozunk az 1. Osztályban 😉
több mint 5 éve
Bárhogy is lesz, nekem 15 év után ennyi volt a fantasy.További jót srácok.
több mint 5 éve
Én is csatlakozom, de csak ha espn lesz.jah, én el se olvastam.. ezek alapján gondolom mehetnék én is a másodosztályba, pedig mióta játszom pl még sosem voltam alsó házban se a rájátszásban.
Egy megjegyzéssel az összeolvadási szabályokhoz kapcsolódva:
"1. osztály (18 fő)-(eredetileg 20+14)
Mindkét alapszakasz győztese első osztályú marad. (2 fő) Mindkét csoportban az alapszakasz győztesen túl a rájátszás legjobb 4 helyezést elérő játékos marad. (8 fő) A négy másodosztályú csoport alapszakasz győztese, valamint a rájátszás győztese (vagy döntőse, amennyiben az alapszakasz győztes nyert) feljut. (8 fő). Ezzel az első osztály 18 fővel kész."
Nem tudom miért van több joga egy 2. osztály feljutónak 1. osztályban játszani, mint nekem az 1. osztályú tagságot megtartani, ha 20+14-ről csökkentjük 18-ra a létszámot...?
Akár az is lehetne, hogy a 20 fősből marad 11 fő, a 14-esből meg 7.
janos