NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

bowl.hu div. 1.

15 feliratkozó

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra

2024-es draftsorrend:

1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)

Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 318 — 49ers GM
Én is gyorsértékelek:

QB: Matt Ryan (5.kör), Derek Carr (14.)
Ryan-t top tier QB-nak gondolom, főleg Koetter rendszerében top 3 irányító volt, asszem 5. QB-nak vettem ki, ez rendben van. Csere QB-val biztos lehetett volna még várni, de Carr-tól én viszonylag sokat várok, lehet, hogy lesz olyan matchup, amikor inkább ő fog kezdeni. Plusz 20-as ligában csere QB nélkül maradni nem jó ómen, egy sérülés és vége a szezonnak kb.

RB: Duke Johnson (4.), Matt Breida (7.), Peyton Barber (9.), Ito Smith (19.)
Az autodraft első két körben WR-t húzott, így igazi workhorse RB nem jutott, de nem vagyok elégedetlen. Duke szerintem tanár lesz, Hyde már nem igazán veszélyes, és passzokkal is rengeteget fogják keresni, Breida csak összehozott 1000 scrimmage yardot tavaly, ennyit idén is várok tőle, Barber is inkább RB1 mint RB2 a csapatában, Ito Smith meg az előszezonban nem volt rossz, goal line melót kaphat, amilyen 3-4. számú futók mentek ott ki, ő ajándék volt.

WR: Tyreek Hill (1.), OBJ (2.), Tyrell Williams (16.), Terry McLaurin (27.)
Sose volt még egy elit WR-em sem, általában az RB-LB posztokkal szoktam kezdeni, most kipróbáljuk ezt a megoldást az autodraft első két húzása miatt. Ha nem tetszik, innen mehet majd csere, főleg, ha Williams is hozza a tavalyi számait Oaklandben is (már Carr esetén jeleztem, hogy sokat várok a Raiders O-tól). McLaurin újonc, adekvát QB nélkül, a franchise LT sztrájkol, szóval egyértelmű steal. 😊

TE: Will Dissly (24.)
A TE poszt szokás szerint a végére maradt, mindig kiment előttem az, akit adott körre kinéztem, reachelni meg nem akartam, a top 5 mögött szerintem már majdnem mindegy. Dissly ígéretesen kezdett tavaly, aztán megsérült, ha az idei szezont kibírja, erős középmezőnyre jó lehet.

DT: Denico Autry (13.), Rodney Gunter (21.)
Autry nagy kedvencem volt tavaly, 4 meccset kihagyott, és sérülten is játszott párat emellett, remélem, idén végig egészséges lesz és top 5 DT. Gunter pont ugyanazt tudja, mint az összes ebben a régióban húzott DT, néha 1-1 sack összejön neki.

DE: Olivier Vernon (12.), Sam Hubbard (15.)
Itt sajnos nem úgy jött össze a dolog, ahogy terveztem, sok kiszemeltem ment ki pár pickkel korábban, aztán mindig találtam fontosabb posztot. Vernon szerintem extra nem lesz, de stabil igen, és Hubbard is jobb lehet, mint tavaly, hogy már nem rontja a levegőt Michael Johnson a helyén. Mindenesetre ide kellhet erősítés.

LB: Cory Littleton (3.), Fred Warner (6.) Shaun Dion Hamilton (10.), Adrian Phillips (11.), Jahlani Tavai (22.)
A két Wr-es kezdés másik folyománya, hogy a szokott 3 elit LB helyett most csak 2 jutott, ennek nem örülök, de olyan reachek mentek már a közepes LB-kért is, hogy elképesztő. Littleton és Warner remélem, hozzák a tavalyi szintet, akkor nagy baj már nincs. Warner a 26. kihúzott LB volt a 6.körben... Hamilton és Tavai közül remélem, legalább az egyik lesz egy korrekt LB3, Phillips meg a jokerem, inkább S poszton fogom játszatni szerintem, de ha kell, ide is befér.

CB: Tre Flowers (18.), Byron Murphy (20.), Justin Coleman (23.)
A szokásos elhanyagolt posztom, pár olyan játékos volt csak, akit korábban húztam volna (King - köszi Igor, vagy Kareem Jackson), egyébként ezt szinte minden évben waiveren oldom meg véglegesen. Sanszosan idén is így lesz, de persze mindhárom CB, akit húztam, hatalmas fantasy potenciállal rendelkező, futás ellen is hasznos labdamágnes, top 10 potenciál, ilyesmi. 😊

S: Jessie Bates (9.), (Adrian Phillips (11.)), Karl Joseph (17.), Mike Edwars (26.)
Bates tavaly 6. legjobb safety volt, tartsa meg. 😊 Phillips S poszton érték lehet bőven, én Josephtől nagyon jó szezont várok, tavalyi év 2.felében egész értelmezhető száámokat hozott. Edwars majd kiderül, 3-4. opciónak nem kell jobb.

K: Gould (25.)
A liga legbiztosabb lábú rúgója, hátha Galoppozó visszatérésével volumen is lesz a minőség mellé.

P: Logan Cooke (28.)
Tökmindegy.

HC: Panthers (29.)
Szintén tökmindegy, majd eladom Jakehomernek, ha jó lesz a Panthers, azért, ha szar, akkor hadd legyen ő, aki kirúgja. 😊

Összegzés: Kicsit más struktúrájú csapat, mint a megszokott, kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle. Azt hiszem, összességében jól mentettem a helyzetet, van néhány olyan játékos, akiben sokkal nagyobb a potenciál, mint ahol draftoltam, ha ezek közül 1-2 beválik, akkor PO megint meglehet.

Schedule: Rápillantottam az elejére, aztán inkább becsuktam, az első 4 fordulóban jön szembe braxa, Igor és Jakehomer, a tavalyi top 4 helyezettből 3... Legalább az elején jó lesz a waiver pozíció, ha döcögős lesz a rajt.

Jó szezont mindenkinek!

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Röviden a csapatomról:

Régen draftoltam már 20 fős ligában, ettől függetlenül tetszik. Ilyenkor szoktam ráb..szni.....😊

QB: Brees, Flacco: Bízva egy utolsó nagy rohamban behúztam Breest, cserének meg jó lesz Flacco,ha nem váltják le a 7. hétig....😊
RB: Kamara, Howard, Bernard, Montgomery, - Kamara TOP 3-as RB, Howardtól is többet várok, mint ők , a többiek pedig 3. nak jók
WR: Allen, Shepard, Washington, Sanu - azt gondolom ez is elmegy
TE: Weller- valakit húztam...
DT: Payne, Tuitt - a végén húztam, ahhoz képest elég jók
DE: Murphy, Lawson, Simon - ezt a posztot elhanyagoltam, a nagyobb nevek kimentek, ők maradtak
LB: Kuechly, Kendricks, Van Noy, Pratt - Elit és elit közeli, közepes kezdő, újonc csere.
S: Williams, McDougald, Harris - ez rendben van, úgy gondolom
CB: Bradberry, Joseph, Trufant - ez sem tűnik rossznak
K: Bryant
P: Cole III
HC: Steelers

Összességében tetszik, hogy mire lesz elég a Premier Leagueben az eldől......😊

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 776 — Panthers fan
Minden úgy alakult ma este, hogy ne tudjak figyelni, aztán végig jelen lenni, szóval a pickjeim harmada autopick, meg se merem nézni, kiket kaptam 😊

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Ugyan még tart a móka, de jelzem, hogy az autodraft (elnéztem a kezdést egy órával...) igencsak masszív elkapó sorral áldott meg, ezért Amari Cooper és Allen Robinsonért is szívesen hallgatnék meg ajánlatokat, leginkább running back érdekelne
Göbi
Én is, de nekem egy Tyreek Hill-OBJ párost dobott. 😊 Sose volt még egy elit WR-em sem, nemhogy 2... 😊
somoskovig
Én megkaptam még Evanst és Devante Adamset is🤣
Göbi
Akkor nem szóltam 😊

több mint 5 éve
Göbi Indianapolis Colts 733 — Retired WR
Ugyan még tart a móka, de jelzem, hogy az autodraft (elnéztem a kezdést egy órával...) igencsak masszív elkapó sorral áldott meg, ezért Amari Cooper és Allen Robinsonért is szívesen hallgatnék meg ajánlatokat, leginkább running back érdekelne
Göbi
Én is, de nekem egy Tyreek Hill-OBJ párost dobott. 😊 Sose volt még egy elit WR-em sem, nemhogy 2... 😊
somoskovig
Én megkaptam még Evanst és Devante Adamset is🤣

több mint 5 éve
Göbi

több mint 5 éve
Göbi Indianapolis Colts 733 — Retired WR

több mint 5 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Nemsoká bulizunk

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Holnap Haribóóó izé Háborúú💪💪💪💪💪💪

Draft

több mint 5 éve
Jupppppi 1/1!!
| Chad Kelly-t húzzátok ki a draft boardról, ő lesz a no. 1 😀 |
Tony Adams
Hang vagy hozzá úgyis 😊
flzoli
Sok pálesz kell

Draft

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jupppppi 1/1!!
Tony Adams
Hang vagy hozzá úgyis 😊

több mint 5 éve
schuldid Indianapolis Colts 335 — schuldid89@gmail.com
Engem kihagytal.
Ket ThundersNFL van 😊

Gondolom en leszek a 8.
Most latom, hogy forditott sorrend van az ujoncok utan.

Szerkesztette: schuldid
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Jupppppi 1/1!!
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
hát valszeg nem leszek a drafton, max a végén telefonról.
beálíltok egy autodraft stratégiát

és minden évben értetlenül látom hogy a liga még mindig 20fős...

Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
A szavazás alapján a draft jövő szerdán, szeptember 4-én 19 órától lesz. Az óra, perc nem fix, ha valakinek egy kicsit előbb vagy később jó csak, az jelezze, de a dátum elég egyértelműnek tűnik és nyilván este lesz.

A résztvevők és a draftsorrend 2019-ben (újoncok random sorrendben):

1. Waiver Warriors (Tony Adams)
2. Szekszárd Gangsters (csi77)
3. Transylvania Grey Wolves (flzoli)
4. Sopron Sharks (Pálca)
5. Nagypapi Klónserege (caminoi)
6. Cylon Toasters (Janek)
7. BKV Conductors (Rajna)
8. Szolnok City Patriots (ThundersNFL)
9. Kaposvár Sharks (mudig23)
10. Southside Guerillas (zinedine5)
11. Óbuda Painkillers (Göbi)
12. Super Bowl Bound (schuldid)
13. Team Szesze (Szesze)
14. Pécs Panthers (janos)
15. Rákosmente Cannonballs (somoskovig)
16. Angola Screws (Kájzerszóze)
17. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
18. Dunakanyar Dwarf Rabbits (clbass)
19. Szarvas Deers (braxa88)
20. Hangover Boyz (Igor)

Szerkesztette: Rajna

több mint 5 éve
A draft sorrend Regular Season vagy Final Standings alapján megy? (a commoshtól bocsánat, sztem véletlenül küldtem e-mailt neki, gondok voltak az app bejelentkezésemmel)
caminoi
Final standings, majd megírom a sorrendet ha mindenki a fedélzeten lesz.

több mint 5 éve
caminoi Green Bay Packers Wisconsin Badgers 225
A draft sorrend Regular Season vagy Final Standings alapján megy? (a commoshtól bocsánat, sztem véletlenül küldtem e-mailt neki, gondok voltak az app bejelentkezésemmel)
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Természetesen jövök, épp nyaraltam, sry...
Igor
akkor írd be magad.. bár ahogy nézem eléggé sanszosan jövő hét utáni szerda lesz belőle

Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Természetesen jövök, épp nyaraltam, sry...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Tudnátok egy liga id-t és jelszót küldeni?

több mint 5 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 912
Megcsináltam a csoportokat. Remélem senki tyúkszemére nem léptem ezzel a cselekedetemmel. Átnéztem a jelentkezőket, talán nem maradt ki senki.
Minden topicba beteszem a beosztást, az kiesők, feljutók a megfelelő helyen jelentkezhetnek.

Div. 1.
1 braxa88
2 Igor
3 somos
4 clbass
5 Jakehomer
6 kájzerszóze
7 janos
8 ThundersNFL
9 zinedine5
10 Szesze
11 Rajna (c)
12 caminoi
13 schuldid
14 Göbi
15 Janek
16 mudig23
17 tony adams (feljutó)
18 pálca (feljutó)
19 flzoli (feljutó)
20 csi77 (feljutó)

több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 5 965
majd szóljatok hova jelezzem a draft miatt a jelentkezést. Melyik Liga 2-be kerülök, stb.
több mint 5 éve
Azt hittem, jeleztem, persze, hogy jövök 😊

több mint 5 éve
Most így állunk:

braxa88 - visszajelzett
Igor - nem jelzett vissza
somos - nem jelzett vissza
atapapa - nem indul

clbass - visszajelzett
Jakehomer - visszajelzett
kájzerszóze - visszajelzett
janos - visszajelzett
ThundersNFL - visszajelzett
zinedine5 - visszajelzett
Szesze - visszajelzett
Rajna - visszajelzett
caminoi - visszajelzett
schuldid - visszajelzett
Göbi - visszajelzett
Janek - visszajelzett
mudig23 - visszajelzett (kiesett volna, de atapapa visszalépése miatt bennmarad)
empty - visszajelzett (elvileg kiesett)
Bruschi85 - visszajelzett (elvileg kiesett)
Toto21 - visszajelzett (elvileg kiesett)

Feljutókról nem tudok semmit. Szóval most 19-en vagyunk, Igornak és somosnak megszavazom a bizalmat, egyelőre de visszajelezhetnek ők is 😊 @Igor @somoskovig

Draft szavazás:  doodle.com/poll/qkkmcees9bxn6af5

több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
draftról lassan kéne szavazni