NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
392
52
18:30-tól, ARENA4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
Én is csatlakozom, de csak ha espn lesz.Egy megjegyzéssel az összeolvadási szabályokhoz kapcsolódva:
"1. osztály (18 fő)-(eredetileg 20+14)
Mindkét alapszakasz győztese első osztályú marad. (2 fő) Mindkét csoportban az alapszakasz győztesen túl a rájátszás legjobb 4 helyezést elérő játékos marad. (8 fő) A négy másodosztályú csoport alapszakasz győztese, valamint a rájátszás győztese (vagy döntőse, amennyiben az alapszakasz győztes nyert) feljut. (8 fő). Ezzel az első osztály 18 fővel kész."
Nem tudom miért van több joga egy 2. osztály feljutónak 1. osztályban játszani, mint nekem az 1. osztályú tagságot megtartani, ha 20+14-ről csökkentjük 18-ra a létszámot...?
Akár az is lehetne, hogy a 20 fősből marad 11 fő, a 14-esből meg 7.
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 5 éve
Csatlakozom! Ha nfl.com, akkor koszi nem. Viszont van egy privat keeper ligank, ott lesz uresedes. Osszesen amugy 16 csapat. Ha valakit erdekel, szoljon.
több mint 5 éve
Az nfl.com-os draftklienst nem szereti az itteni netem, úgyh abból én sem kérnék.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Toto21
5 965
nem kérek nfl.com-ot én se
több mint 5 éve
jah, akkor nekem is game over..Hello!gondolom ja
Most akkor ez így ebben a formában megszűnik?
Szesze
tizenpluszévi játék...
ha nfl.comos felület lesz ismeretlenekkel akkor engem hagyjatok.
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Hello!gondolom ja
Most akkor ez így ebben a formában megszűnik?
Szesze
tizenpluszévi játék...
ha nfl.comos felület lesz ismeretlenekkel akkor engem hagyjatok.
több mint 5 éve
Grat a bajnoknak!Ha Igor lesz max vigasztal, hogy alapszakaszban megvertem 😁😁😁
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Kellemes karácsonyt!Izgalmas lett ez a szezon is nekem ugye vékony jégen táncolás volt 4 napig hogy sikerul e bentmaradni vagy sem.
Amilyen szar volt a draft ,egesz normalis keretet sikerult osszebuherálni szerzett pontokban jo voltam de persze szinte ellenem szereztek a legtobb pontot.(3.kb )
Grat mindenkinek jó kis küzdelem volt!
több mint 5 éve
Grat Igor.Köszi, én is hasonlóan zártam mondjuk, dettó harmadik leggyengébb hét..
szar h legszarabb hetem a döntőben volt 😕
braxa88
Akármi is lesz (bár nyilván jobban örülnék, ha így maradna), én azért erre a szezonra is büszke vagyok, akárki akármit mond, meg akárhogy is jött ki a PO... 😛 mégiscsak negyedik döntő (és remélhetőleg bajnoki cím)
Egyrészt el kell oda jutni, másrészt meg a rájátszásban sem ér véget a feladat.
A 15. helyről draftoltam (szóval nem volt esélyem Zeke-szintű elsőkörös gimme pickre, de bust is lett rögtön a húzásom), de behúztam 7. körben a No 1 DE-t, 14.-ben a No 1 CB-t, emellett az offense vitte a csapatot, TOP 3-as WR-t és három TOP 20-as futót (ez kulcsfontosságú volt) draftoltam, sőt ugye Godwin/Ridley is jöttek, meg hát ugye Patty Mahomes, aki nyilván fantasy MVP idén...
Amit sajnálok - a szégyenteljes első kört, és a teljes bukta LB soromat, itt valószínűleg át kell gondolnom az elmúlt évek sikertelenségeit, valszeg rosszul scoutolom/rangsorolom a dolgokat... de még így átlag feletti drafttal indultunk és sikerült folyamatos, kínkeserves és kőkemény munkával pótolni/felhozni arra a szintre a LB egységet, ami végül elég lett a döntőben. | thx somosnak, bár azért Jackson fair ár volt, King meg a 40 pontos meccse ellenére is több dühöt okozott mint örömet a szezon második felében... vicces No 2 CB-re ezt írni. |
Mindenkinek köszönet az egész éves küzdelmet - továbbra is ez az a liga, ahol minden héten tépem a hajam a waiver után, ergo a legjobban élvezem. 😊
Kellemes ünnepeket/jó pihenést!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Grat Igor! Mázlid volt h az elsö körben találkoztunk, mikor totál betli volt a csapatom 😉😉😉Viccet félretéve, köszi a játékot, elégedett vagyok az újonc évvel. Mindenkinek Boldog Karácsonyt és jó pihenést kívánok!
több mint 5 éve
Azért az kemény, hogy minden egyes meccs győztese több pontot szerzett, mint a döntő győztese, sőt a meccsek felén a vesztes is.Jah, konkrétan 3 csapat szerzett kevesebb pontot, mint ők 😊
zinedine5
Ettől függetlenül persze grat Igor (vagy esetleg Braxa, ha úgy alakul..)!
Elég furcsa szezon volt, ha jobban választok QB-t akkor simán bajnok lehettem volna, Stafford nagyon beszopatott (Mahomes konkrétan 300 ponttal termelt többet, azért ez brutális.. ahogy nekem a QB-n ment el a szezon, Igornak meg a QB nyerte meg). Sok volt a sérülés is, de az benne van a lapok közt, a végére a QB-t leszámítva teljesen jó volt a csapat, sajnos pont a legfontosabb meccseken esett ki Gordon akit nem tudtam megfelelően pótolni, de tényleg elég lett volna ha csak egy közepes irányítót sikerült volna húznom.
Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
Grat a győztesnek, köszi a játékot.1/2-n Le'Veon Bell f@szságát sajnos nem úsztam meg kiesés nélkül.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Gratulálok az átszámolás utáni győztesnek és a további helyezetteknek, köszi a játékot. Külön köszönet Rajna a szervezést.Érdekes szezon volt, átszámolás után elbukott győzelmekkel, első 4 választottból 3 IR-en, mégis 14. legtöbb pont, cserébe 5. legtöbb kapott, győzelmekkel a rájátszásban.
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek. 😊
Szerkesztette: Bruschi85
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Azért az kemény, hogy minden egyes meccs győztese több pontot szerzett, mint a döntő győztese, sőt a meccsek felén a vesztes is.
több mint 5 éve
Egy elég rendes szezoncsúccsal zárom az idényt, nyilván nem ez volt a normális, de az utolsó 6 meccsen 210 körül ment mindig ...a szezon első felében ez nem ment,Gratula!
Ott ment el...pedig így bajnokesélyes lehettt volna a csapat, Freeman, Olsen Pick volt a legnagyobb orda bukta sajnos
Göbi
több mint 5 éve
Na 3L Po-ban... Mégjó, hogy bentmaradtam...Nekem meg 3 W, de kitörölhetem vele 😊
ThundersNFL
több mint 5 éve
Na 3L Po-ban... Mégjó, hogy bentmaradtam...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Várjuk meg a pénteket..Ájj de necces leszAz
braxa88
Janek
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Egy elég rendes szezoncsúccsal zárom az idényt, nyilván nem ez volt a normális, de az utolsó 6 meccsen 210 körül ment mindig ...a szezon első felében ez nem ment,Ott ment el...pedig így bajnokesélyes lehettt volna a csapat, Freeman, Olsen Pick volt a legnagyobb orda bukta sajnos
több mint 5 éve
Szerintem meglesz neked braxa.Volt egyetlen ihletett waiverem (Eric Wilson), de az összes többin csak pontot buktam (DT-nél -3.5, S-nél -9, WR-nél 10-et), és a CJA/Cohen döntéssel elment sajnos a dolog...
De benne van a pakliban, hogy meg kell várni az átszámolást.
Szerkesztette: Igor
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Ájj de necces lesz