NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 5 éve
Felidoben wetz -1pont kbAzért jól felpörgött, kemény csata ez a bennmaradásért!👏🏼
Janek
több mint 5 éve
Ott carson es 7 pont elony itt MillerCsoda lesz
több mint 5 éve
Így is cumi lesz, Rivers 10 perc után megcsinálta kb azt a 14 pontot, amivel zárt. A legendás Cincy D ellen - turnover nélkül!!Ez a kretén Pederson meg elfogad egy holdingot Cox sack helyett. Ilyen faszságokon múlik.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Nem elég a failcoins dominancia, a Kittle nemtudomi nullázza Lindsay lehetőségeit is...
több mint 5 éve
Olyan sokat nem is panaszkodtam. Összességében nem voltak durva pontszámok, csak egy-egy kiemelkedő teljesítmény, Wagner 50 pont meg ilyenek 😊Máknak mák, de az már jóval érdekesebb kérdés hogy baromira ezen nem múlott semmi - mert a 9 győzelmemből 7 meccset több mint 48 pont különbséggel nyertem... illetve ütöttelek téged 31-gyel, a legszorosabb meg Janek ellen egy 17 pont különbségű.Passz, nem fogom megnézni. Azt viszont megnéztem, hogy Points Against 2510 nálad, ami messze-messze a legkevesebb a ligában. Én középmezőnyben vagyok és így is 150 ponttal többet csináltak ellenem no contest.Mondja ezt az aki ellen Week 7 óta nem csinált senki 210 pontnál többet... és vajon mi történt Week 7 során...Azért félelmetes, hogy milyen szar teljesítmények vannak ellened majdnem minden héten.Nem teljesen mindegy melyikőtök kap ki ellenem az elődöntőben, vagy ennyire kapartok a bronzmeccsért?Drake TD-je tetszett, somos? 😀Nyavalyás mázlista vagy. 😛
Jakehomer
Mondjuk a 4 nullázás és a -2 pontos punter jobban zavar.
somoskovig
Igor
Jakehomer
Igor
Jakehomer
Másrészt a 150 pontból 30 onnan jön, hogy te béna voltál ellenem, én viszont nem... 😛
Szerintem az elmúlt 2 hónapban te se panaszkodhattál a szerencsére, és ezért sem hiszem hogy ildomos a 2510 PA-ra mutogatni, hogy ezért jutottam be, amit te esetlegesen implikáltál.. pláne a fenti részletek tükrében.
Igor
De hogy panaszkodjak is, ma megint van egy korai sérültem.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Máknak mák, de az már jóval érdekesebb kérdés hogy baromira ezen nem múlott semmi - mert a 9 győzelmemből 7 meccset több mint 48 pont különbséggel nyertem... illetve ütöttelek téged 31-gyel, a legszorosabb meg Janek ellen egy 17 pont különbségű.Passz, nem fogom megnézni. Azt viszont megnéztem, hogy Points Against 2510 nálad, ami messze-messze a legkevesebb a ligában. Én középmezőnyben vagyok és így is 150 ponttal többet csináltak ellenem no contest.Mondja ezt az aki ellen Week 7 óta nem csinált senki 210 pontnál többet... és vajon mi történt Week 7 során...Azért félelmetes, hogy milyen szar teljesítmények vannak ellened majdnem minden héten.Nem teljesen mindegy melyikőtök kap ki ellenem az elődöntőben, vagy ennyire kapartok a bronzmeccsért?Drake TD-je tetszett, somos? 😀Nyavalyás mázlista vagy. 😛
Jakehomer
somoskovig
Igor
Jakehomer
Igor
Jakehomer
Másrészt a 150 pontból 30 onnan jön, hogy te béna voltál ellenem, én viszont nem... 😛
Szerintem az elmúlt 2 hónapban te se panaszkodhattál a szerencsére, és ezért sem hiszem hogy ildomos a 2510 PA-ra mutogatni, hogy ezért jutottam be, amit te esetlegesen implikáltál.. pláne a fenti részletek tükrében.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Passz, nem fogom megnézni. Azt viszont megnéztem, hogy Points Against 2510 nálad, ami messze-messze a legkevesebb a ligában. Én középmezőnyben vagyok és így is 150 ponttal többet csináltak ellenem no contest.Mondja ezt az aki ellen Week 7 óta nem csinált senki 210 pontnál többet... és vajon mi történt Week 7 során...Azért félelmetes, hogy milyen szar teljesítmények vannak ellened majdnem minden héten.Nem teljesen mindegy melyikőtök kap ki ellenem az elődöntőben, vagy ennyire kapartok a bronzmeccsért?Drake TD-je tetszett, somos? 😀Nyavalyás mázlista vagy. 😛
Jakehomer
somoskovig
Igor
Jakehomer
Igor
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Mondja ezt az aki ellen Week 7 óta nem csinált senki 210 pontnál többet... és vajon mi történt Week 7 során...Azért félelmetes, hogy milyen szar teljesítmények vannak ellened majdnem minden héten.Nem teljesen mindegy melyikőtök kap ki ellenem az elődöntőben, vagy ennyire kapartok a bronzmeccsért?Drake TD-je tetszett, somos? 😀Nyavalyás mázlista vagy. 😛
Jakehomer
somoskovig
Igor
Jakehomer
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Azért félelmetes, hogy milyen szar teljesítmények vannak ellened majdnem minden héten.Nem teljesen mindegy melyikőtök kap ki ellenem az elődöntőben, vagy ennyire kapartok a bronzmeccsért?Drake TD-je tetszett, somos? 😀Nyavalyás mázlista vagy. 😛
Jakehomer
somoskovig
Igor
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Nem teljesen mindegy melyikőtök kap ki ellenem az elődöntőben, vagy ennyire kapartok a bronzmeccsért?Drake TD-je tetszett, somos? 😀Nyavalyás mázlista vagy. 😛
Jakehomer
somoskovig
több mint 5 éve
Drake TD-je tetszett, somos? 😀Nyavalyás mázlista vagy. 😛
Jakehomer
Szerkesztette: somoskovig
több mint 5 éve
Padoztatok vagy 100 pontot
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
caminoi
225
A -2 pontos punter az mi a k*rvaanyja????34,7-es átlag. Ha felmegy 36 fölé, már kaphat pontot. Nálam Sanchez -5 pont, eddig jobb mint gondoltam 😀
somoskovig
több mint 5 éve
Nézem az éjjeli meccs ismétlését. Milyen hülye haja van Derék Henrinek 😵😵😵
több mint 5 éve
amikor a meccs után félve nézed meg a fantasyt hogy ugye nem ellened játszott Derrick Henry 😀én vagyok a "szerencsés"
braxa88
Asszem ezzel el is dőlt h kiesek. Ezúton küldöm el az 1/2-re kiválasztott Le'Veon Bellt melegebb éghajlatra.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
braxa88
12 534
amikor a meccs után félve nézed meg a fantasyt hogy ugye nem ellened játszott Derrick Henry 😀
több mint 5 éve
Rajna: láttalak tegnap a honfoglalóban, gratula a döntőbe jutáshoz, fasza voltál!!a héten persze ettől függetlenül elkenem a szádat 😊
több mint 5 éve
caminoi
225
Amelyikünk nyer: majdnem tuti, hogy bennt marad. Jól jár. 😊Hopp átszámolás után nyertem és párat előre léptem, mondjuk schuldid így jól járt a héten.Nincs PO = Nincs jól járás
caminoi
Egyébként igyis úgyis egymás ellen játszunk aszondja az ESPN vagy lemaradtam valamiről?
schuldid
Alapból Janek ellen játszottam volna, az jobban tetszett.
Szerkesztette: caminoi
több mint 5 éve
Hopp átszámolás után nyertem és párat előre léptem, mondjuk schuldid így jól járt a héten.Nincs PO = Nincs jól járás
caminoi
Egyébként igyis úgyis egymás ellen játszunk aszondja az ESPN vagy lemaradtam valamiről?
több mint 5 éve
caminoi
225
Hopp átszámolás után nyertem és párat előre léptem, mondjuk schuldid így jól járt a héten.
több mint 5 éve
Véletlen volt Igor, bocsiiiiiRemek lett a waiver, persze mindenkit elhappoltatok előlem 😵😵😵Mondja az aki kiszedte Onyematát előlem, khm... bár igazából Gallupban sem reménykedtem, úgyhogy már ez apró győzelem..
Kájzerszóze
Igor
több mint 5 éve
Remek lett a waiver, persze mindenkit elhappoltatok előlem 😵😵😵Mondja az aki kiszedte Onyematát előlem, khm... bár igazából Gallupban sem reménykedtem, úgyhogy már ez apró győzelem..
Kájzerszóze