bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gratulálok az idei Miskolc Bowl megnyeréséért, részemről már annak örültem, hogy az MNF-re maradt sanszom 😀
több mint 13 éve
300 😊JakehomerWow! Gratulálok. Nem semmi.
Én sem panaszkodhatok ezen a héten, csak téged nem vertelek volna meg a saját teljesítményemmel, bármely más meccset nyerek.
Sőt, magam sem hittem volna, hogy miután ellenfelem vasárnap este (hétfő reggelre) elhúzott, az MNF elég lesz a fordításhoz. (3 player vs 1 player.) De elég volt, bőven.
Hullámzó párviadalnak bizonyult ez a Chelsea Dolphins elleni. Még vasárnap negyed 8 tájban bizakodó voltam: a két QB-nk úgy kezdett, hogy
Fitzpatrick 2/2 60 yard 2 pont Newton 2/0 INT -2 pont
de aztán minden a visszájára fordult, az én emberem elkezdte dobálni az INT-eket, az övé meg a TD-ket (és futni is), brr, rossz volt nézni. Este 10-re a pontarány 8-25-re, oda. Hozzátehetem, hogy közben a DET-CAR meccset néztem élőben, a Lionsból volt mindkettőnknek egy-egy futója.
Nos, meredten néztem, hogy az övé gyártotta a TD-ket (Smith 40 pont), az enyém meg semmit (Morris 2 pont). Gyakorlatilag ezzel úgy is tűnt, hogy eldőlt a parti. Dacára, hogy egyébként a csapatom nem szerepelt rosszul, akadt néhány szép egyéni teljesítmény, igaz, betli is. (Smith DT 0, két LB-m összesen 11...)
Akárhogy is, hétfőről keddre virradóra nemigen fűztem reményeket a fordításhoz; volt vagy húsz pont különbség a hátrányomra. A vége mégis 243-218 lett ide. Mondom, panaszra semmi okom - szerencse is kell a bolthoz!
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Na úgy számolom, hogy már 80% az esélye, hogy kivívtam a bennmaradást, kár hogy Jamaal Charles korai kiesése miatt a feljutásra már nem adnék többet mint 10%. :]
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jéé duplavé kerül a nevem mellé :o (ideje volt már az utóbbi hetek sokpontos szopói után)
több mint 13 éve
Nahát, a csapatom elkezdett teljesíteni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem 11en nincsenek meg a draftoltjaim közül
több mint 13 éve
Nekem megvan még:(1. Peyton Manning Out)
2. Jerod Mayo LB
3. Reggie Wayne WR
4. Dez Bryant WR
5. James Anderson LB
7. Chung S
8. Smith DT
12. T. William CB*
15. Gronkowski TE
16. Kelly DT
18. Foster LB
23. Akers K
24. Weatherford P
28. D. Edwards DE
(nincs: Moreno RB, Abraham DE, Torain RB, R. Edwards DE, Spiller RB, Jones WR, R. Brown RB, S. Brown CB, Simpson WR, Young WR, Colts HC, Allen CB, Peterson LB
IR-re ment: Rhodes S, Woodley LB)
* őt már kiraktam, aztán visszavettem
tehát 13/14 van még meg a draft óta
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Kinek hány draftolt játékosa van még rosteren? Nekem 17, de ebből Britt IR, S Moss meg hetek óta out, úgyhogy a 29-ből 15-öt tudok is használni.
Egyébként is elég szarul draftoltam, ahogy így átnéztem most a draft historyt (Rivers az első körben 😀 )
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
McCourtyt FA-ről vettem fel még talán az első meccs előtt, ezek szerint ki lett dobva a nr 1 corner.Fred Jackson a 9. körben, Welker a tizedikben ment ki, Smitty a huszadikban az igen 😊
Persze, ha megnézem a saját csapatomat, egyre több az FA benne, két WR-em is rookie, pár hete vettem fel őket, és nem panaszkodhatok rájuk -> a draft overrated (legalábbis bizonyos posztokon).
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Newton mekkora gigabest volt az uccsó körben, pedig csak poénból húztam be, McCoynak szántam a kezdőt 😊Petersont 3. számú CBnek hoztam, azóta meg a 2. legjobb az egész ligában 😀
Kerriganről meg pre alatt kiderült, h fasza max azon lepődtem meg, hogy ilyen sokáig bentmaradt 😊
jó lista, thenksz
több mint 13 éve
Mindig is izgatott, hogy mennyire van igazunk, amikor egy Fantasy-szezon kezdetén, a draft előtt kvázi "veszekszünk", illetve örülünk avagy siránkozunk, hogy kinek milyen drafthely jutott. Első körben első-e az ember vagy csak tizedik, mondjuk.Megnéztem, a most augusztusi játékosbörzénk milyen korrelációban áll az aktuális pontszerzői táblázattal.
Csak az első háromszor ötven játékost néztem meg a listáról, abból is csak a főbb posztokról (QB, LB, S, CB, WR, RB, DE) az első ötöt (valamint TE-ből kettő fért még be).
Összevetettem ezt a sorrendet a drafttal. És hogy ki melyik playerre csapott le ügyesen az elején, netán a végén. Nyilván utóbbi a bravúr, mai szemmel visszanézve.
Lássuk. A következtetéseit senki se tartsa magában!
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Na megvan zsinórban a harmadik Never Say Never trophy amit ellenem nyertek, összesen a negyedik, ebben legalább én leszek a legjobb. 😀 2-7, küzdök a kisesés ellen, úgy, hogy szerzett pontokban két 5-4es csapat van mögöttem, szép ez a játék. 😊Engem S érdekel. Pm ment.
Bár tökmindegy már ennek a szezonnak de van eladó TE-m S-m meg RB-m, meg kb mindenkim ha valakit érdekel. 😀Henderson
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 13 éve
Henderson
1 046
Na megvan zsinórban a harmadik Never Say Never trophy amit ellenem nyertek, összesen a negyedik, ebben legalább én leszek a legjobb. 😀 2-7, küzdök a kisesés ellen, úgy, hogy szerzett pontokban két 5-4es csapat van mögöttem, szép ez a játék. 😊Bár tökmindegy már ennek a szezonnak de van eladó TE-m S-m meg RB-m, meg kb mindenkim ha valakit érdekel. 😀
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 13 éve
A punterem több pontot hoz, mint három futóm összesen. Gyönyörű...HendersonNe viccelj már, nálam ez a sztenderd egész szezonban 😉
Offense öt embere összesen átlag tíz pont szokott lenni, és a többiek vagy 130-at szereznek mellé, vagy 200-at, attól függően nyerek vagy vesztek...
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Henderson
1 046
A punterem több pontot hoz, mint három futóm összesen. Gyönyörű...
több mint 13 éve
No legalább ez megvan.
több mint 13 éve
Nagyon komoly végjáték voltJakehomerEzt még így olvasva is izgalmas volt elképzelni.
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Nagyon komoly végjáték volt, az MNF előtt eszembe sem jutott volna, hogy bemákolhatom, aztán Derrick és Weddle is szépen termelt, feljöttünk egy-két pontra, de amikor a Chargers a 4. negyed végén menetelt, Flowersnek volt két DP-je (még szerencse, hogy nem tackle lett belőle 😊 ), és úgy tűnt, eldőlt. De jött a Rivers fumble, aztán a Weddle pick és OT-ban még egy-két tackle Johnsontól, így végül "sima" lett.Fletcher se marad többet padon 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Én a három sztenderd elkapómat tettem most kispadra - mert az előző héten-hetekben csalódást okoztak -, hogy helyettük "senki" RB-ket húzzak be waiverről, akik szállították is a "0" pontokat, szemben a WR-ekkel, akik meg a TD-ket; velük együtt lehet, nyerek, így meg kikapok. ;(
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Fantasy foci karrierem toronymagasan legnagyobb facepalm move-ja volt London Fletcher padon hagyása. Remélem, úgy alakul, hogy vele se tudtam volna nyerni, mert ha ezen múlna a nyeretlenség, az nem segítene az önértékelésemen 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Connor első jó meccse, persze akkor, amikor meguntam a töketlenkedését. Plax 3 TD anyád. Cam is jó volt kristófnál, de valahogy mégis vezetünk - segít, amikor a két CB-d majdnem 50 pontot hoz 😊A támadósortól elég volt 22 pont is, tisztára, mint a Jax 😛
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Henderson
1 046
Tebow érdekelne ha még vasárnapig nyélbe ütjük, de nincs időm most megnézni kit adhatnék, ha gondolod nézz körül nálam és küldj ajánlatot. (Body Head Bangerz)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tebow - Newton duóból valamelyiket cserélném. bármi érdekel 😊
több mint 13 éve
Danny "Fafej" Woodhead-et TE-re cserélném...Akit esetleg érdekel, keressen meg...
(Bármilyen ajánlatra nyitott vagyok...) :rolleyes:
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉