NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Bowl.hu Darts PL
10 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Emptynek kláccs/mákos hete volt 😕Igor5-2-ről jött vissza, az utolsó döntő legje 13 nyilas volt, a végén nagy-bull kiszállóval, szóval mondhatni jól ment neki a clutch szerep 😀
én ezzel valszeg búcsúzom a rájátszástól, sobri/farky/marko ellen legalább egy, de inkább két meglepetést kéne hoznom...
több mint 10 éve
pótlás az 5. fordulóból:hogyvót?
empty - kristof 6-5 😕kristof
több mint 10 éve
Emptynek kláccs/mákos hete volt 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
pótlás az 5. fordulóból:empty - kristof 6-5 😕
több mint 10 éve
Új hely, kérdés nélkül.berger90Beírtam Julcsit is.
Szokás szerint Sobri lenéz, de komoly ember ilyesmivel nem foglalkozik. Megverhetsz négy leggel, semmit nem fog érni a rájátszásbeli meccsünkön. 😊berger90Dehogy nézlek le. Csak hát közelről láttam, hogy félméteres szórással dobálsz, azzal pedig nem lehet nyerni meccset a rájátszásban.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Jets - Cowboys örökrangadó? Nem is hangzik olyan szörnyen csütörtökre. Szokás szerint Sobri lenéz, de komoly ember ilyesmivel nem foglalkozik. Megverhetsz négy leggel, semmit nem fog érni a rájátszásbeli meccsünkön. 😊
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Mi lesz a Toca - shawnka "99Problems derby"-vel?pörgetjük jövő héten
Nem lemaradni, aztán a tabella majd jól nem fest valós képet az erőviszonyokról.
TocashawnkaSobri Jóska
több mint 10 éve
Jó a Raiders! Draft Manziel!!! Ha sikerül behúzni, akkor megcsapjuk a Phillyt 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Mi lesz a Toca - shawnka "99Problems derby"-vel?Nem lemaradni, aztán a tabella majd jól nem fest valós képet az erőviszonyokról.
Toca
shawnka
több mint 10 éve
Sobri: Jobbszeretek inkognitóban maradni!Én a Löfli kéróra szavazok!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
hiszek nektek, akkor legyen az Attila úti hely
több mint 10 éve
És akkor indulhat a hivatalos szavazás a bowl.hu darts PL helyszínéről.Sobri JóskaMeglepne, ha a tegnap lent lévők közül valaki nem az Attila útra szavazna. Amikor megláttam a lenti helységet már egy percig nem volt kérdés, hogy én is az új helyre szavazok.
több mint 10 éve
Eredmények beírva, tabella frissítve.jómagam is az Attila úti helyre szavazok
És akkor indulhat a hivatalos szavazás a bowl.hu darts PL helyszínéről.
Én az Attila útira szavazok, írja mindeki, hogy melyik helyszínre, és beírom a kiemelt posztba.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Eredmények beírva, tabella frissítve.És akkor indulhat a hivatalos szavazás a bowl.hu darts PL helyszínéről.
Én az Attila útira szavazok, írja mindeki, hogy melyik helyszínre, és beírom a kiemelt posztba.
több mint 10 éve
nemtom.Ezért kell telószámot cserélni a meccsszervezési folyamat során. 😛
annyit tudok, hogy mi nem játszottunk, de mivel se fórumot, se facebookot nem néztem melóban így lementem 5re az akadémiába, 6ig dobálgattam, aztán jöttem haza. Szóval majd jövőhéten bepótoljuk 😀eaglesmcnabb
több mint 10 éve
nemtom.Mi lent voltunk, én ki is kaptam 6-1-re Markótól, csak utána el kellett jönnöm.
annyit tudok, hogy mi nem játszottunk, de mivel se fórumot, se facebookot nem néztem melóban így lementem 5re az akadémiába, 6ig dobálgattam, aztán jöttem haza. Szóval majd jövőhéten bepótoljuk 😀eaglesmcnabb
több mint 10 éve
nemtom.annyit tudok, hogy mi nem játszottunk, de mivel se fórumot, se facebookot nem néztem melóban így lementem 5re az akadémiába, 6ig dobálgattam, aztán jöttem haza. Szóval majd jövőhéten bepótoljuk 😀
több mint 10 éve
16-os, na.. De koszi a tippet.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Akkor legyen ez az attila uti, probalok idoben odaerni.. Asszem nekem 26-os busz kell, roosevelt terrol, vagy szechenyi vagy mi a neve..Igor26-os? 86-os vagy 105-ös kell onnan neked. maps.google.hu/maps?saddr=Sz%C3%A9chenyi+Istv%C3%A1n+t%C3%A9r&daddr=Attila+%C3%BAt&hl=hu&ie=UTF8&sll=47.493751,19.038985&sspn=0.003095,0.008256&geocode=FRrN1AIdHqIiAQ%3BFfuy1AIdCIIiAQ&dirflg=r&ttype=now&noexp=0&noal=0&sort=def&mra=ltm&t=m&z=16&start=0