GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 237
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 759 — 49ers GM
Sziasztok!

Idéntől én is csatlakozom a játékhoz, a szabálykönyv alapján nagyon izgalmasnak és elég jó kihívásnak hangzik. Nézegettem a topicot, ismerkedem a játékkal, de lehet, hogy lesznek még triviális kérdéseim, ezekért előre is elnézést. Remélem mihamarabb fel tudom venni a ritmust és nem leszünk pofozógépek.

Melyik csapatot örököltem meg?
dancogo
Ne hallgass a károgókra. 😊 Asszem egyébként Rams vagy Jets a két lehetőség.

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 24 735 — Keep pounding
Sziasztok!

Idéntől én is csatlakozom a játékhoz, a szabálykönyv alapján nagyon izgalmasnak és elég jó kihívásnak hangzik. Nézegettem a topicot, ismerkedem a játékkal, de lehet, hogy lesznek még triviális kérdéseim, ezekért előre is elnézést. Remélem mihamarabb fel tudom venni a ritmust és nem leszünk pofozógépek.

Melyik csapatot örököltem meg?
dancogo
Welcome 😊
Somossal ne koss uzletet, ez a fo szabaly, minden mas reszletkerdes 😉

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
dancogo Minnesota Vikings NC State Wolfpack 1 905 — Big Penix Energy
Sziasztok!

Idéntől én is csatlakozom a játékhoz, a szabálykönyv alapján nagyon izgalmasnak és elég jó kihívásnak hangzik. Nézegettem a topicot, ismerkedem a játékkal, de lehet, hogy lesznek még triviális kérdéseim, ezekért előre is elnézést. Remélem mihamarabb fel tudom venni a ritmust és nem leszünk pofozógépek.

Melyik csapatot örököltem meg?

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 067 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
De ez a fajta korlátozás se feltétlenül szükséges, hogy ki kire ajánlhat. Ha van pár jó adminisztrátor akkor az egyesz FA kor le tud menni korlátozás nélkül. Barki ajánlhat bárkire csak dátumok vannak meiyl játékosra meddig megy a licit. Az viszont behind the screen zajlik, csak az adminok látják az összegeket és kommunikalnak a gmekkel.


Liverpool Fc fan
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 067 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Én mindenképp olyan új FA rendszert favorizálnék, ahol több ajánlat is tehető ha arról van szó. Kicsit interaktívabbá tenni azt az időszakot. De ehhez persze intezívebb adminisztráció tartozik. Akár jóval intenzívebb is.
Ha erre nem lenne kapacitás akkor a nyílt is jobbnak tűnne a mostaninál.

A saját játékos visszahozatala rész amúgy tetszik, beletehető ha lesz új rendszer.
alatriste
Nekem az nem életszerű, hogy egy-egy körben akár 15-20 elit FA-ra is licitálhat valaki, valahogy nem látom magam előtt az az IRL GM-irodát, ahol az FA piac összes top neve adogatja egymásnak a kilincset. Valami hasonló kreditrendszert, mint az UDFA licit, simán bevezetnék, nem az FA megszerzésére, hanem a licitálási jog elnyerésére.
somoskovig
Nem kezdek el nekiállni agyalni mert jó ha összegyűlik több ötlet. Ezzel félig van bajom félig nincs. Az h 15-ből 15-re menjen valaki valóban nem reális, de csak 2-3 ra se szűkíteném le. Ha ilyen kredit rendszer van is jól kell kitalálni, mert az előző példámnál maradva, ha nekem CB kell és van 3 jó a top FA körben akkor ha az elsőnél elszálltam sztem nem ördögtől való a másik 2-höz bejelentkezni, miközben pár más posztokon lévő FA-ra is megy közben az ember.
Plusz ott van az továbbra is, hogy ha valakire kevesen mennek irreálisan olcsó is lehet. Szal ez a kredit rendszer sem jó ha előre lenne lefixálva. Hisz ha 1 FA-ra csak 1 ember tesz kreditet az elejn és látja is h más nem fog rámenni elhozza olcsón. Ha tennénk is bele dinamikus kéne legyen sztem, hogy lehessen mozogni az árak függvényében.
alatriste
Csak nagyon draft példa:
1. Mindenkinek van 50 kreditje FA-körönként.
2. Ebből mindenki maga dönti el, hogy mennyit használ el a kör elején a bejelentkezésre, és mennyit tart meg a kör közbeni plusz beszállásokra.
3. Mindenki a körök elején a névsor alapján elküldi az adminnak, hogy mennyi kreditet szán az adott játékosra. A top 5 kreditet adó GM szállhat harcba első körben a licittel. Ez azt hivatott leképezni, hogy egy komoly FA nem fog 10-12 csapatot végiglátogatni IRL sem, az ügynöke max. körbetelefonál (ez az összes GM, aki kreditet tett), aztán a legérdekesebb helyeken elindul a tárgyalás (ez a top 5).
4. A megmaradó kreditekkel be lehet szállni a 2. és 3. licitkörben, de minimum annyi kreditet kell adni, mint a top 5 GM közül a legkevesebb (ez azt hivatott szimbolizálni, hogy IRL is előfordulhatnak olyan esetek, hogy nincs megegyezés a top érdeklődőkkel, de akkor se az van, hogy a GM lök egy telefont, hogy 10 milla 5 évre, hanem komoly melót kell beletenni, hogy egy első körben nem favorizált csapathoz is menjen a top FA).
5. Ha egy FA-ra nincs 5 érdeklődő, akkor megy a 2. FA-körbe, mert akkor nem top FA (ez nyilván lehet 3-4-5-6-7 érdeklődő, ahogy meghatározzuk).
6. A megmaradt kreditek az 1. FA-kör végén átmennek a 2. FA-körbe (az 1. körben kevésbé aktív csapatoknak több idejük volt a 2. vonalas FA-kat puhítani, amíg a nagy halakért verték egymást az 1. körben a GM-ek, ezért ott több erőforrásal gazdálkodhatnak).

Egyébként ez fel is pörgetheti magát a licit-folyamatot is, mert minden játékosra csak az 5 licitet kell megvárni, aztán lehet is eredményt hirdetni, ha akarunk. 😊
somoskovig
Olvasás közben eszembe jutott egy ezen alapuló hasonló szisztéma.

Nem kifejezetten kredit lenne benne, hanem prioritási sorrend. A kredittel csak annyi a bajom, hogy korlátoz és szerencsétlen esetben kizár embereket. A prioritási sorrendben viszont nem bukhatsz más miatt (legalábbis az ajánlattételig eljutnál).
Nem kiforrott, de így képzelem el.

Minden GM lead egy prioritási sorrendet hasonlóan mint a kreditnél. Azonban nem számokat kell szétosztani az elérhető játékosok között, hanem prioritási sorrendet. Egy gm mondjuk rendelkezik 3db 1-es prió kártyával. 3 játékosra adhat le ilyen magas "igényt".
Akit egy GM 1. priora rakott annak BIZTOSAN adhat ajánlatot. Ha ez 5 GM akkor 5, ha 7 akkor 7 ha 10 akkor 10. Ha kikerül a piacra Mahomes biztos 16+ csapat menne érte. Adjuk meg az esélyt, hogy ha van nagyon top név akkor mehessen érte bárki.

Mondjuk megszabunk egy minimum darab határt. Tehát teszem azt ha nincs 5db 1. prios GM kártya az adott játékoson, akkor azok is ajánlhatnak a játékosnak akik csak 2. priora tették azt. Ezen minta alapján addig megyünk a prión lefelé amíg meg nem lesz a minimum létszám. Hogy ez 5, 7 stb megbeszélés kérdése mi legyen a minimum. De a prio lista legaljáig 'kuporgatjuk' a csapatokat.

Az, hogy melyik kártyából ki mennyit kap szintén át lehet beszélni és, hogy milyen "mélységig" létezzenek ezek a prioritási kártyák. Most csak elsőre 3-asával osztanám kb 5-ös mélységig, de ezt át kell gondolni.

Azért tetszene nekem jobban egy ilyesmi rendszer mert a kreditesben az is megeshet és alapvetően nem is teljesen esélytelenül, hogy valaki 1 FA-ra se tud ajánlatott tenni, mert sok szék közt a földre huppant. Persze értem, hogy adhatott volna többet, de egy ilyen prios rendszerben biztosan tudsz 3 (vagy amennyit kitalálunk) játékosra ajánlani. Tuti nem maradsz ki. Sőt, akár még 2. vagy 3. prios kártyákkal is versenyben lehetsz, ha másoknál se volt olyan népszerű a játékos.

Az ajánlattétel, annak elbírálása, ha esetleg nem kel el a játékos akkor új prio kör alapján új emberek licitbe való beszállása szintén opció lehetne és ha tetszik az irány kigondolom hogy nézhetne ki.

Ami még ide tartozik de egy másik terület, az a párhuzamosság:
Mert az se feltétlen jó, hogy ha van 3 top CB egyszerre kellnek el és mindről egyszerre értesül a GM, hogy az ajánlata nyert/nem nyert stb. Ha én szeretnék egyet ebből a trióból ne mindnek kelljen 15m/évet beajánlanom egyszerre, hogy extrém esetben mind a 3-at elhozzam. Én alapvetően tudok egy szisztémát, amivel ilyen nem következhetne be, mert a GM az ajánlata után kvázi gyorsan kap reakciót hogy vezet-e nem vezet stb, de mint írtam ahhoz AKTÍV adminisztrátori munka kell - viszont bizonyítottan nem lehet ilyen csapdába esni, sőt GM szempontból sokkal jobban lehet lavírozni a piacon, nagyobb fun lesz tőle az FA kör. 2-3-(4) adminisztrátorral pedig simán működik csak természetesen (ahogy eddig is) az adminisztrátorok nem tudnak ajánlani az álltaluk vitt játékosokra.

Szerkesztette: alatriste


Liverpool Fc fan
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 759 — 49ers GM
Ezek jó felvetések, viszont a nyíltat én nagyon nem támogatom. Az elrontaná az élvezeti értékét számomra.
kristóf17
Egyetértek.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 22 634 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Egyébként ha csak adminisztratív lenne az extra munka (szóval csak gépelni kell) azt valszeg be tudom vállalni. Hogy ez ne legyen a gond egy esetleges váltásnál.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart
National Teams : HUN, ESP, Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Saka, Zaccagni
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 411 — Colts fan
Ezek jó felvetések, viszont a nyíltat én nagyon nem támogatom. Az elrontaná az élvezeti értékét számomra.
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 759 — 49ers GM
Én mindenképp olyan új FA rendszert favorizálnék, ahol több ajánlat is tehető ha arról van szó. Kicsit interaktívabbá tenni azt az időszakot. De ehhez persze intezívebb adminisztráció tartozik. Akár jóval intenzívebb is.
Ha erre nem lenne kapacitás akkor a nyílt is jobbnak tűnne a mostaninál.

A saját játékos visszahozatala rész amúgy tetszik, beletehető ha lesz új rendszer.
alatriste
Nekem az nem életszerű, hogy egy-egy körben akár 15-20 elit FA-ra is licitálhat valaki, valahogy nem látom magam előtt az az IRL GM-irodát, ahol az FA piac összes top neve adogatja egymásnak a kilincset. Valami hasonló kreditrendszert, mint az UDFA licit, simán bevezetnék, nem az FA megszerzésére, hanem a licitálási jog elnyerésére.
somoskovig
Nem kezdek el nekiállni agyalni mert jó ha összegyűlik több ötlet. Ezzel félig van bajom félig nincs. Az h 15-ből 15-re menjen valaki valóban nem reális, de csak 2-3 ra se szűkíteném le. Ha ilyen kredit rendszer van is jól kell kitalálni, mert az előző példámnál maradva, ha nekem CB kell és van 3 jó a top FA körben akkor ha az elsőnél elszálltam sztem nem ördögtől való a másik 2-höz bejelentkezni, miközben pár más posztokon lévő FA-ra is megy közben az ember.
Plusz ott van az továbbra is, hogy ha valakire kevesen mennek irreálisan olcsó is lehet. Szal ez a kredit rendszer sem jó ha előre lenne lefixálva. Hisz ha 1 FA-ra csak 1 ember tesz kreditet az elejn és látja is h más nem fog rámenni elhozza olcsón. Ha tennénk is bele dinamikus kéne legyen sztem, hogy lehessen mozogni az árak függvényében.
alatriste
Csak nagyon draft példa:
1. Mindenkinek van 50 kreditje FA-körönként.
2. Ebből mindenki maga dönti el, hogy mennyit használ el a kör elején a bejelentkezésre, és mennyit tart meg a kör közbeni plusz beszállásokra.
3. Mindenki a körök elején a névsor alapján elküldi az adminnak, hogy mennyi kreditet szán az adott játékosra. A top 5 kreditet adó GM szállhat harcba első körben a licittel. Ez azt hivatott leképezni, hogy egy komoly FA nem fog 10-12 csapatot végiglátogatni IRL sem, az ügynöke max. körbetelefonál (ez az összes GM, aki kreditet tett), aztán a legérdekesebb helyeken elindul a tárgyalás (ez a top 5).
4. A megmaradó kreditekkel be lehet szállni a 2. és 3. licitkörben, de minimum annyi kreditet kell adni, mint a top 5 GM közül a legkevesebb (ez azt hivatott szimbolizálni, hogy IRL is előfordulhatnak olyan esetek, hogy nincs megegyezés a top érdeklődőkkel, de akkor se az van, hogy a GM lök egy telefont, hogy 10 milla 5 évre, hanem komoly melót kell beletenni, hogy egy első körben nem favorizált csapathoz is menjen a top FA).
5. Ha egy FA-ra nincs 5 érdeklődő, akkor megy a 2. FA-körbe, mert akkor nem top FA (ez nyilván lehet 3-4-5-6-7 érdeklődő, ahogy meghatározzuk).
6. A megmaradt kreditek az 1. FA-kör végén átmennek a 2. FA-körbe (az 1. körben kevésbé aktív csapatoknak több idejük volt a 2. vonalas FA-kat puhítani, amíg a nagy halakért verték egymást az 1. körben a GM-ek, ezért ott több erőforrásal gazdálkodhatnak).

Egyébként ez fel is pörgetheti magát a licit-folyamatot is, mert minden játékosra csak az 5 licitet kell megvárni, aztán lehet is eredményt hirdetni, ha akarunk. 😊

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 067 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Én mindenképp olyan új FA rendszert favorizálnék, ahol több ajánlat is tehető ha arról van szó. Kicsit interaktívabbá tenni azt az időszakot. De ehhez persze intezívebb adminisztráció tartozik. Akár jóval intenzívebb is.
Ha erre nem lenne kapacitás akkor a nyílt is jobbnak tűnne a mostaninál.

A saját játékos visszahozatala rész amúgy tetszik, beletehető ha lesz új rendszer.
alatriste
Nekem az nem életszerű, hogy egy-egy körben akár 15-20 elit FA-ra is licitálhat valaki, valahogy nem látom magam előtt az az IRL GM-irodát, ahol az FA piac összes top neve adogatja egymásnak a kilincset. Valami hasonló kreditrendszert, mint az UDFA licit, simán bevezetnék, nem az FA megszerzésére, hanem a licitálási jog elnyerésére.
somoskovig
Nem kezdek el nekiállni agyalni mert jó ha összegyűlik több ötlet. Ezzel félig van bajom félig nincs. Az h 15-ből 15-re menjen valaki valóban nem reális, de csak 2-3 ra se szűkíteném le. Ha ilyen kredit rendszer van is jól kell kitalálni, mert az előző példámnál maradva, ha nekem CB kell és van 3 jó a top FA körben akkor ha az elsőnél elszálltam sztem nem ördögtől való a másik 2-höz bejelentkezni, miközben pár más posztokon lévő FA-ra is megy közben az ember.
Plusz ott van az továbbra is, hogy ha valakire kevesen mennek irreálisan olcsó is lehet. Szal ez a kredit rendszer sem jó ha előre lenne lefixálva. Hisz ha 1 FA-ra csak 1 ember tesz kreditet az elejn és látja is h más nem fog rámenni elhozza olcsón. Ha tennénk is bele dinamikus kéne legyen sztem, hogy lehessen mozogni az árak függvényében.


Liverpool Fc fan
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 759 — 49ers GM
Én mindenképp olyan új FA rendszert favorizálnék, ahol több ajánlat is tehető ha arról van szó. Kicsit interaktívabbá tenni azt az időszakot. De ehhez persze intezívebb adminisztráció tartozik. Akár jóval intenzívebb is.
Ha erre nem lenne kapacitás akkor a nyílt is jobbnak tűnne a mostaninál.

A saját játékos visszahozatala rész amúgy tetszik, beletehető ha lesz új rendszer.
alatriste
Nekem az nem életszerű, hogy egy-egy körben akár 15-20 elit FA-ra is licitálhat valaki, valahogy nem látom magam előtt az az IRL GM-irodát, ahol az FA piac összes top neve adogatja egymásnak a kilincset. Valami hasonló kreditrendszert, mint az UDFA licit, simán bevezetnék, nem az FA megszerzésére, hanem a licitálási jog elnyerésére.

több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 759 — 49ers GM
FA lebonyolítás átalakítására van igény?
A mostani szerintem nem a leghatékonyabb, sok fa kap alapvetően még áron alul is ajánlatokat, miközben nagy csorbát szenvednek a gm-ek a párhuzamosság miatt. Ajánlasz 2 top CB-nek de igazán 1 kellene aztán vagy mindkettőt megszerezted, vagy egyiket se és hasonlók.
Közben az izgalmi faktora se olyan nagy, napokig csak elküld az ember egy ajánlatot és vár.
Ennél szerintem lehetne jobbat összehozni (még a nyilt licit is jobb lehet akár).
alatriste
Szerintem erre is lenne nyitottság, ha van konkrét ötlet. 😊
somoskovig
Viszont maximálnám valahogy, évi 1 vagy 2 ilyen játékost hozhat haza a GM maximum, mert különben semmi értelme nem lesz hosszabbítani, meg lehet várni mindenki kapcsán, hova árazza be a piac, aztán mindenkit lehet matchelni. És az 1-2 játékost előre meg kellene jelölni.
somoskovig
Sztem ki lehet ezt azzal védeni h csak annál a playánál van ez a mechanizmus, akivel megpróbáltál FA előtt hosszabbítani.
empty taxi
En is így gondoltam
Heisman
Persze, csak azt szeretném elkerülni, hogy innentől mindenki bead ajánlatot a maximális 5 játékosra, aztán ha 1 se jön össze, akkor mindegyiket visszahozza az FA-piacról (ez persze a Rózikra is erős kritika lenne, hogy mindenkit túláraztak).

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 067 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Én mindenképp olyan új FA rendszert favorizálnék, ahol több ajánlat is tehető ha arról van szó. Kicsit interaktívabbá tenni azt az időszakot. De ehhez persze intezívebb adminisztráció tartozik. Akár jóval intenzívebb is.
Ha erre nem lenne kapacitás akkor a nyílt is jobbnak tűnne a mostaninál.

A saját játékos visszahozatala rész amúgy tetszik, beletehető ha lesz új rendszer.


Liverpool Fc fan
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 22 634 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
FA lebonyolítás átalakítására van igény?
A mostani szerintem nem a leghatékonyabb, sok fa kap alapvetően még áron alul is ajánlatokat, miközben nagy csorbát szenvednek a gm-ek a párhuzamosság miatt. Ajánlasz 2 top CB-nek de igazán 1 kellene aztán vagy mindkettőt megszerezted, vagy egyiket se és hasonlók.
Közben az izgalmi faktora se olyan nagy, napokig csak elküld az ember egy ajánlatot és vár.
Ennél szerintem lehetne jobbat összehozni (még a nyilt licit is jobb lehet akár).
alatriste
Szerintem erre is lenne nyitottság, ha van konkrét ötlet. 😊
somoskovig
Viszont maximálnám valahogy, évi 1 vagy 2 ilyen játékost hozhat haza a GM maximum, mert különben semmi értelme nem lesz hosszabbítani, meg lehet várni mindenki kapcsán, hova árazza be a piac, aztán mindenkit lehet matchelni. És az 1-2 játékost előre meg kellene jelölni.
somoskovig
Sztem ki lehet ezt azzal védeni h csak annál a playánál van ez a mechanizmus, akivel megpróbáltál FA előtt hosszabbítani.
empty taxi
En is így gondoltam

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart
National Teams : HUN, ESP, Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Saka, Zaccagni
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 692 — Scream and scout
FA lebonyolítás átalakítására van igény?
A mostani szerintem nem a leghatékonyabb, sok fa kap alapvetően még áron alul is ajánlatokat, miközben nagy csorbát szenvednek a gm-ek a párhuzamosság miatt. Ajánlasz 2 top CB-nek de igazán 1 kellene aztán vagy mindkettőt megszerezted, vagy egyiket se és hasonlók.
Közben az izgalmi faktora se olyan nagy, napokig csak elküld az ember egy ajánlatot és vár.
Ennél szerintem lehetne jobbat összehozni (még a nyilt licit is jobb lehet akár).
alatriste
Szerintem erre is lenne nyitottság, ha van konkrét ötlet. 😊
somoskovig
Viszont maximálnám valahogy, évi 1 vagy 2 ilyen játékost hozhat haza a GM maximum, mert különben semmi értelme nem lesz hosszabbítani, meg lehet várni mindenki kapcsán, hova árazza be a piac, aztán mindenkit lehet matchelni. És az 1-2 játékost előre meg kellene jelölni.
somoskovig
Sztem ki lehet ezt azzal védeni h csak annál a playánál van ez a mechanizmus, akivel megpróbáltál FA előtt hosszabbítani.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 759 — 49ers GM
FA lebonyolítás átalakítására van igény?
A mostani szerintem nem a leghatékonyabb, sok fa kap alapvetően még áron alul is ajánlatokat, miközben nagy csorbát szenvednek a gm-ek a párhuzamosság miatt. Ajánlasz 2 top CB-nek de igazán 1 kellene aztán vagy mindkettőt megszerezted, vagy egyiket se és hasonlók.
Közben az izgalmi faktora se olyan nagy, napokig csak elküld az ember egy ajánlatot és vár.
Ennél szerintem lehetne jobbat összehozni (még a nyilt licit is jobb lehet akár).
alatriste
Szerintem erre is lenne nyitottság, ha van konkrét ötlet. 😊
somoskovig
Viszont maximálnám valahogy, évi 1 vagy 2 ilyen játékost hozhat haza a GM maximum, mert különben semmi értelme nem lesz hosszabbítani, meg lehet várni mindenki kapcsán, hova árazza be a piac, aztán mindenkit lehet matchelni. És az 1-2 játékost előre meg kellene jelölni.

több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 759 — 49ers GM
FA lebonyolítás átalakítására van igény?
A mostani szerintem nem a leghatékonyabb, sok fa kap alapvetően még áron alul is ajánlatokat, miközben nagy csorbát szenvednek a gm-ek a párhuzamosság miatt. Ajánlasz 2 top CB-nek de igazán 1 kellene aztán vagy mindkettőt megszerezted, vagy egyiket se és hasonlók.
Közben az izgalmi faktora se olyan nagy, napokig csak elküld az ember egy ajánlatot és vár.
Ennél szerintem lehetne jobbat összehozni (még a nyilt licit is jobb lehet akár).
alatriste
Szerintem erre is lenne nyitottság, ha van konkrét ötlet. 😊

több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 759 — 49ers GM
Az jobb lenne ha az FA nem kap nagyobb ajánlatot mint a saját csapatától akkor a GM eldöntheti hogy visszajöhet e a saját ajánlatáért. (Amennyiben zárt licit lenne)
Erről mik a vélemények?
Heisman
Ez pl. tökre tetszik, teszteli a piacot, aztán mégis marad, IRL is van ilyen azért párszor.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 22 634 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Az jobb lenne ha az FA nem kap nagyobb ajánlatot mint a saját csapatától akkor a GM eldöntheti hogy visszajöhet e a saját ajánlatáért. (Amennyiben zárt licit lenne)
Erről mik a vélemények?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart
National Teams : HUN, ESP, Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Saka, Zaccagni
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 350 — Wrath of Khan
Igen, szerintem mindenképp.
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 067 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
FA lebonyolítás átalakítására van igény?
A mostani szerintem nem a leghatékonyabb, sok fa kap alapvetően még áron alul is ajánlatokat, miközben nagy csorbát szenvednek a gm-ek a párhuzamosság miatt. Ajánlasz 2 top CB-nek de igazán 1 kellene aztán vagy mindkettőt megszerezted, vagy egyiket se és hasonlók.
Közben az izgalmi faktora se olyan nagy, napokig csak elküld az ember egy ajánlatot és vár.
Ennél szerintem lehetne jobbat összehozni (még a nyilt licit is jobb lehet akár).


Liverpool Fc fan
több mint 2 éve
habakukk Washington Commanders Oregon Ducks 261 — Viking GM
Maradok én is

HTTR
több mint 2 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 714 — Sworn to the Black
Az egyik gazdátlanná vált csapat irányítását @eaglesmcnabb veszi át.
vassadi
Üdv így 10 év után újra, ahogy nézem Lavonte David az egyetlen akit anno még én draftoltam, és még a ligában van. 😀
eaglesmcnabb
ha már itt tartunk 2008-ban kezdtük a játékot, akkor draftoltam Duane Brownt (4.kör végén, IRL 1.körös 😛 ), ő egy kis carolinai kitérővel most is nálam van.
Brown után Sheldon Richardson 2013-ból aki még nálam van (még)
braxa88
2007-ben már volt egy ilyen tesztév, onnan tudom hogy én voltam az 1/1, és Megatront húztam. Ja és arról a draftomról Weddle ismét aktív. 😀
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 521
Az egyik gazdátlanná vált csapat irányítását @eaglesmcnabb veszi át.
vassadi
Üdv így 10 év után újra, ahogy nézem Lavonte David az egyetlen akit anno még én draftoltam, és még a ligában van. 😀
eaglesmcnabb
ha már itt tartunk 2008-ban kezdtük a játékot, akkor draftoltam Duane Brownt (4.kör végén, IRL 1.körös 😛 ), ő egy kis carolinai kitérővel most is nálam van.
Brown után Sheldon Richardson 2013-ból aki még nálam van (még)
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 20 426 — TODDHERREMANS79
Az egyik gazdátlanná vált csapat irányítását @eaglesmcnabb veszi át.
vassadi
Üdv így 10 év után újra, ahogy nézem Lavonte David az egyetlen akit anno még én draftoltam, és még a ligában van. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!