GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Ha jól láttam úgy vagyok holtversenyben teljesen utolsó, hogy egy meccsen kaptam ki egy pontszerzésnél nagyobb különbséggel. Tehát egy másik szimmel ez 10-2. Csak nem tudom, hogy most ennek örülnöm kellene, vagy sem.
több mint 3 éve
ljambrik
601
most már minek kezdenek el nyerni?oda az 1/1, a cowboys az új jets. bravúros.
több mint 3 éve
már vártam mikor sérül meg valami fontos kezdőm, de úgy néz ki Thielen kiesése sem gond 😀
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
Utoljara a 08-ban lehetett, ami sok szempontbol felhasznalo- es simbaratabb megoldasokkal operalt, ami a testreszabhatosagi lehetosegeket illeti.Ohh, korábbi évben ezt észre se vettem...1. Minden evben igy van, amiota en csinalom, mert;És ez hogy jött ki? Mármint, hogy 2020-as sorsolás alapján nyomjuk? 😀 Az tavaly volt már, mi közünk a 2020-as sorsoláshoz? 2021 draft lement és a 2021/22-es szezont nyomjuk...így van 😊Sorsolást amúgy lehet tudni valahonnan?2020 irl menetrend, legalábbis eddig nagyon nagy volt a hasonlóság.
Chargers LT
alatriste
13. hét a helyén, ezúttal sérültekkel.
dankodavid
Chargers LT
2. A franchise modban elore betaplalt es modosithatatlan a schedule.
dankodavid
Tököm ez a madden, szimulációs játékmód nesze neked 😀 Nem lehet beállítani sorsolást.
Évekkel ezelőtt még lehetett pedig...bár lehet az nem ez a franchise mód volt, azt se tudom mi az 😀
Na mindegy, csak nem vágtam a sorsolást, kivel játszok még...
De már látom Gabóval is még, szóval ágyő csoportgyőzelem 😀
Chargers LT
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Ohh, korábbi évben ezt észre se vettem...1. Minden evben igy van, amiota en csinalom, mert;És ez hogy jött ki? Mármint, hogy 2020-as sorsolás alapján nyomjuk? 😀 Az tavaly volt már, mi közünk a 2020-as sorsoláshoz? 2021 draft lement és a 2021/22-es szezont nyomjuk...így van 😊Sorsolást amúgy lehet tudni valahonnan?2020 irl menetrend, legalábbis eddig nagyon nagy volt a hasonlóság.
Chargers LT
alatriste
dankodavid
Chargers LT
dankodavid
Tököm ez a madden, szimulációs játékmód nesze neked 😀 Nem lehet beállítani sorsolást.
Évekkel ezelőtt még lehetett pedig...bár lehet az nem ez a franchise mód volt, azt se tudom mi az 😀
Na mindegy, csak nem vágtam a sorsolást, kivel játszok még...
De már látom Gabóval is még, szóval ágyő csoportgyőzelem 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
1. Minden evben igy van, amiota en csinalom, mert;És ez hogy jött ki? Mármint, hogy 2020-as sorsolás alapján nyomjuk? 😀 Az tavaly volt már, mi közünk a 2020-as sorsoláshoz? 2021 draft lement és a 2021/22-es szezont nyomjuk...így van 😊Sorsolást amúgy lehet tudni valahonnan?2020 irl menetrend, legalábbis eddig nagyon nagy volt a hasonlóság.
Chargers LT
alatriste
dankodavid
Chargers LT
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Konkrétan ez történik.Szomorú ez a szezon, elég erős underperforming van.
több mint 3 éve
És ez hogy jött ki? Mármint, hogy 2020-as sorsolás alapján nyomjuk? 😀 Az tavaly volt már, mi közünk a 2020-as sorsoláshoz? 2021 draft lement és a 2021/22-es szezont nyomjuk...így van 😊Sorsolást amúgy lehet tudni valahonnan?2020 irl menetrend, legalábbis eddig nagyon nagy volt a hasonlóság.
Chargers LT
alatriste
dankodavid
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
így van 😊Sorsolást amúgy lehet tudni valahonnan?2020 irl menetrend, legalábbis eddig nagyon nagy volt a hasonlóság.
Chargers LT
alatriste
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Sorsolást amúgy lehet tudni valahonnan?2020 irl menetrend, legalábbis eddig nagyon nagy volt a hasonlóság.
Chargers LT
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Sorsolást amúgy lehet tudni valahonnan?
több mint 3 éve
David Bakhtiari irl az elmúlt 4(!) szezonban engedett sack: 8David Bakhtiari a maddenben 11 meccs után engedett sack: 10
Liverpool Fc
több mint 3 éve
AFC Northban mindenki pozitív mérleggel 12 forduló után... Wow, az kemény! 😁
több mint 3 éve
Óriási harc van az AFC Westben... 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Szinte minden meccs szoros, de eddig jól jön ki a csapat ezekből.Mondjuk az, hogy Trevor QB ratingben Top3. Watson és Brady után, nem várt pozitívum.
Az offense, defense tartja a top10et, bár a D# Red zoneban majdnem liga utolsó. 😒
Ami ezt kompenzálja, a Red zone offense, az liga első 💪😎
A védelemnek javulni kellene.
Amúgy nem értem IRL a Denvernek minek kellene ARod... Jól látszik, hogy Lock az új Rodgers 😅🤣
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
42 redzone kirándulásból 16 td, 8 fg - hát ez lófasz...
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
12. hét is fent, rengeteg statisztikával, csoportokkal. 😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Bakker, ez a 2 pontos vereség megint... Nem hiányzott.Ha nyerjük a csoportot, 2. helyen lehetünk a Főcsoportban, a Panthers Watsonnal SB esélyes, túl erősek
Így meg most 5. hely, mert a Philly még előz
Az év legfontosabb meccse lesz Trevoréknak az Eagles elleni visszavágó 😎😁
több mint 3 éve
legjobbkor jött ez a vereség, egy győzelemmel kb már a csoport meglett volna... 😀
több mint 3 éve
11. hét is felkerült, a holnapi fordulót követő alkalmakkor már lesz rendes playoff picture ábra, amit a Madden készít.😊Köszi 😊 legalább a bye weeken nem vertük meg magunkat 😀
dankodavid
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
11. hét is felkerült, a holnapi fordulót követő alkalmakkor már lesz rendes playoff picture ábra, amit a Madden készít.😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Ohh, elkaptuk Baggio 7-1el álló Lionsát 😎Főcsoportban ez még számíthat, ha jól alakul a vége.
Bár meg kell jegyezni, majdnem végig jobb volt a Lions...csak Trevor megint remek volt.
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
Anno volt egy serulese, korabbi kepek kozott megtalalod, es szerintem a mostani hetre epult fel, azert nincs a listan.A tizedik hét eredményeit megtaláljátok az erdmények között, csoportokkal és sérültekkel együtt 😊David Montgomery sérült nálam? Nem látom a sérültek között, de nem is kap labdát a meccseken.
dankodavid
somoskovig
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
A tizedik hét eredményeit megtaláljátok az erdmények között, csoportokkal és sérültekkel együtt 😊David Montgomery sérült nálam? Nem látom a sérültek között, de nem is kap labdát a meccseken.
dankodavid