NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
283
23
22:25
Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
179
19
RedZone week 15
103
10
19:00
New Orleans Saints - Carolina Panthers
50
13
San Francisco 49ers - Tennessee Titans
22
6
Los Angeles Rams - Detroit Lions
11
8
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Da'ron Payne két csapattól is kapott emelést, és jelen állás szerint a Vikingsnak az eddigieknél is jelentősebb mértékben kellene változtatnia ajánlatán ahhoz, hogy akár csak ideiglenesen átvehesse a vezetést, hiszen a Cardinals külső hatás kényszer nélkül is, ad hoc több pénzzel kínálja meg őt.Itt a külső hatás annyi volt, hogy az első hirdetés alapján nem én vezettem hanem a Raiders. 😀
dankodavid

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Mivanmivanmivan? 😊Sok a meló és kevés a történés 😀
somoskovig
több mint 3 éve
A nagy FA hírek közepette emlékeztetném a GM-eket, hogy Jake Matthews megbízható játéka még mindig eladó, idén 7,7 milliót keres, ami alamizsna szinte és még IRL SB győztes safety is van a kínálatban.
több mint 3 éve
Leonard Fournette fele ennyit keres és nem kell senkinek...furcsa játék ez...
több mint 3 éve
Lehet lemaradtam volna, de most higy napi két hirdetés van, hogyan működik a licit? Mármint ha az első ajánlat nagyon alacsony volt, lehet újra licitálni vagy már nem?a játékosok visszajelzései alapján te inkább ne 😀 😉
Spigo
több mint 3 éve
de akkor a 48+24+24 órás rendszer ha jól értem megmarad, 4 nap után biztosan elkel az emberbtw arról kapunk külön hírt személyesen ha valakit beelőztek és előtte az 1.helyen volt a játékosért?Külön pm-et nem, de ha vezettél és beelőztek a kövi hirdetésből látni fogod és onnantól 24 órád van reagálni rá. Szal a számláló mindig-mindig újraindul amikor változik a vezető csapat és a hirdetés időpontja a nullázó pont.
Vagy az már túl nagy munka lenne?
Ezt a 48 óra utáni +24 órára gondoltam
Heisman
alatriste
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
btw arról kapunk külön hírt személyesen ha valakit beelőztek és előtte az 1.helyen volt a játékosért?Külön pm-et nem, de ha vezettél és beelőztek a kövi hirdetésből látni fogod és onnantól 24 órád van reagálni rá. Szal a számláló mindig-mindig újraindul amikor változik a vezető csapat és a hirdetés időpontja a nullázó pont.
Vagy az már túl nagy munka lenne?
Heisman

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Egyébként ezt egy kicsit azért lehetne konkretizálni, pl. ha az első offer 50-60% alatti, akkor komolytalan, ha két egymást követő ajánlat is 80% alatti, akkor szintén kuka, ilyesmik.Lehet lemaradtam volna, de most higy napi két hirdetés van, hogyan működik a licit? Mármint ha az első ajánlat nagyon alacsony volt, lehet újra licitálni vagy már nem?Lehet. De mondjuk ha 2-3 igen távoli próbálkozás van az ügynök jóakaratán múlik, hogy elkerget-e a fenébe vagy hagy még próbálkozni szóval 2.-jára komolyat illik javulni ha az első ajánlat kutya volt.
Spigo
alatriste
több mint 3 éve
btw arról kapunk külön hírt személyesen ha valakit beelőztek és előtte az 1.helyen volt a játékosért?Vagy az már túl nagy munka lenne?
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Lehet lemaradtam volna, de most higy napi két hirdetés van, hogyan működik a licit? Mármint ha az első ajánlat nagyon alacsony volt, lehet újra licitálni vagy már nem?Lehet. De mondjuk ha 2-3 igen távoli próbálkozás van az ügynök jóakaratán múlik, hogy elkerget-e a fenébe vagy hagy még próbálkozni szóval 2.-jára komolyat illik javulni ha az első ajánlat kutya volt.
Spigo

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Rohadt jók az FA hírek, annyi a baj hogy 5 percenként frissítem az oldalt hogy jött e új 😀na most van mit olvasni 😀
Heisman
több mint 3 éve
Lehet lemaradtam volna, de most higy napi két hirdetés van, hogyan működik a licit? Mármint ha az első ajánlat nagyon alacsony volt, lehet újra licitálni vagy már nem?
több mint 3 éve
Rohadt jók az FA hírek, annyi a baj hogy 5 percenként frissítem az oldalt hogy jött e új 😀
több mint 3 éve
már most imádom az új FAt, csak az FA hírek topic maradjon is ilyen kreatív 😀Részemről is köszönet mindenkinek, aki segédkezik benne! Óriásit dob a játékon
braxa88

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Trey Flowers boldogabb, mint katolikus pap az óvodába újonnan felvettek látványátólVazze, ráköptem a kávémat a monitorra. 😀
több mint 3 éve
asszem Kaeperinick is benne van az idei vagy tavalyi maddenben. nem is szar a ratingje, mehetett volna FA 1.körbe
több mint 3 éve
Valóságtól teljesen elrugaszkodva lehet, hog kevesebbet adok érte fel, mint az irl SF 😊hát nem volt drága Jones :oEgyrészt Tommy Tremble így is, úgy is HOF-er lesz, mindegy ki dobál neki, egy game manager aki vagy GOAT lesz, vagy csak egy Jimmy G 2,vagy egy kiskezű fake slide-ozó fehér gyerek, vagy egy futkározó fekete fiú, aki legkésőbb a 3. évében összetörnek. Másrészt az ellenérték összesen egy majdnem 1/10 ellenérték, ami egy game managerért (akiből vagy lesz több, mint Bradyből lett, vagy nem, mint Jimmy G-ből), szerintem fair.
kristof
Trey Lance pedig a i) a Maddenben még mindig jobb, mint Mac Jones (tudom, tudom a Madden szar, roulette stb stb), ii) az itteni Lance trade-hez szerintem nem érdemes hasonlítani semmit, az egy érzelmi alapú trade volt, valóságtól teljesen elrugaszkodva - így már ráadásul Dre Greenlaw-ért sem tud bejelentkezni dankodavid, úgyhogy egy évvel eltoltam a dilemmát, hogy mit csináljak vele ("paying an off-ball linebacker almost never works out")
ljambrik
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
GM szabálykönyv 0. pontja: nem a Maddennek építesz csapatotannak aki ennek mentén játszik, ott van a többi pont.
Löfli
Tommy Tremble-t emelném ki leginkább, amúgy
több mint 3 éve
GM szabálykönyv 0. pontja: nem a Maddennek építesz csapatot

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
hát nem volt drága Jones :oEgyrészt Tommy Tremble így is, úgy is HOF-er lesz, mindegy ki dobál neki, egy game manager aki vagy GOAT lesz, vagy csak egy Jimmy G 2,vagy egy kiskezű fake slide-ozó fehér gyerek, vagy egy futkározó fekete fiú, aki legkésőbb a 3. évében összetörnek. Másrészt az ellenérték összesen egy majdnem 1/10 ellenérték, ami egy game managerért (akiből vagy lesz több, mint Bradyből lett, vagy nem, mint Jimmy G-ből), szerintem fair.
kristof
Trey Lance pedig a i) a Maddenben még mindig jobb, mint Mac Jones (tudom, tudom a Madden szar, roulette stb stb), ii) az itteni Lance trade-hez szerintem nem érdemes hasonlítani semmit, az egy érzelmi alapú trade volt, valóságtól teljesen elrugaszkodva - így már ráadásul Dre Greenlaw-ért sem tud bejelentkezni dankodavid, úgyhogy egy évvel eltoltam a dilemmát, hogy mit csináljak vele ("paying an off-ball linebacker almost never works out")
több mint 3 éve
Kora délután felülvizsgálom a beérkezett offereket (jöttek szép számmal), aztán este szintén, ha valaki még próbálkozna.
több mint 3 éve
már most imádom az új FAt, csak az FA hírek topic maradjon is ilyen kreatív 😀
több mint 3 éve
Jövök majd én is hírekkel de egészen egyszerűen nem nagyon van még mit kihirdetni... 😀

Liverpool Fc