GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
@Farky és @Igor nem pótolta határidőre a PS-ből elvitt játékosait, úgyhogy náluk marad nyolc, illetve kilenc fős a gyakorlócsapat. A többieknél minden rendben volt, adminisztráltam mindent. A keretek ezzel véglegesek, az idei GM szezonból már csak a Madden sim és az esetleges supplemental draft van hátra.meg a GM of the year szavazás 😊
vassadi
több mint 3 éve
vassadi
15 617
@Farky és @Igor nem pótolta határidőre a PS-ből elvitt játékosait, úgyhogy náluk marad nyolc, illetve kilenc fős a gyakorlócsapat. A többieknél minden rendben volt, adminisztráltam mindent. A keretek ezzel véglegesek, az idei GM szezonból már csak a Madden sim és az esetleges supplemental draft van hátra.
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ismét felületes voltam a szabálykönyvvel, köszi a segítséget, Ádi 😊
több mint 3 éve
minimum 99-esnek kéne lennie 😉Szerintem is borzasztó sok neki 😀Korrekt és érthető, hogy nem nagyon variálsz velük. Engem leginkább a screen miatt is foglalkoztat ez, mert az, hogy Herbert 78-as ratinggel irányítson azt én keveslem, és szerintem okozna differenciát. Úgyhogy csapatonként akárcsak 2-3 állítással szerintem a befektetett energiához képest arányosan elég sok jót tudnánk tenni a játéknak. Ha nem fér bele, akkor természetesen megértem, hiszen így is igen sok munkád lesz vele. 😊Megnéztem Lock valami 70-es, én is fel vagyok háborodva 😀
adam8
Heisman
tenorx
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Szerintem is borzasztó sok neki 😀Korrekt és érthető, hogy nem nagyon variálsz velük. Engem leginkább a screen miatt is foglalkoztat ez, mert az, hogy Herbert 78-as ratinggel irányítson azt én keveslem, és szerintem okozna differenciát. Úgyhogy csapatonként akárcsak 2-3 állítással szerintem a befektetett energiához képest arányosan elég sok jót tudnánk tenni a játéknak. Ha nem fér bele, akkor természetesen megértem, hiszen így is igen sok munkád lesz vele. 😊Megnéztem Lock valami 70-es, én is fel vagyok háborodva 😀
adam8
Heisman
több mint 3 éve
Korrekt és érthető, hogy nem nagyon variálsz velük. Engem leginkább a screen miatt is foglalkoztat ez, mert az, hogy Herbert 78-as ratinggel irányítson azt én keveslem, és szerintem okozna differenciát. Úgyhogy csapatonként akárcsak 2-3 állítással szerintem a befektetett energiához képest arányosan elég sok jót tudnánk tenni a játéknak. Ha nem fér bele, akkor természetesen megértem, hiszen így is igen sok munkád lesz vele. 😊Megnéztem Lock valami 70-es, én is fel vagyok háborodva 😀
adam8
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Korrekt és érthető, hogy nem nagyon variálsz velük. Engem leginkább a screen miatt is foglalkoztat ez, mert az, hogy Herbert 78-as ratinggel irányítson azt én keveslem, és szerintem okozna differenciát. Úgyhogy csapatonként akárcsak 2-3 állítással szerintem a befektetett energiához képest arányosan elég sok jót tudnánk tenni a játéknak. Ha nem fér bele, akkor természetesen megértem, hiszen így is igen sok munkád lesz vele. 😊
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
Kivalasztjatod, nickelben hogy nezzen ki a DL es a ket LB ki legyen, illetve a slot cb szemelyet is meg lehet hatarozni. Korabban mar a semakat itt belinkeltem, ugyanaz, mint tavaly, abban nincs valtozas.Szia!Kínzó kérdés: mikor lesz sim?Sok mindenen mulik, most nincs idom a rosterrel foglalkozni, de korabban emlitettem, szerintem csapatonkent 5-10 modositast kell csak megcsinalnom a majus kozepi allapothoz kepest -kellett nektek ennyire aktivkodni a ps-korben, fakkjumencseszter, hogy “klasszikust” idezzek-, ami relative gyors folyamat, juni 10-30 kozott indulunk el valamikor, addig orulnek, ha a maddenre vonatkozo dolgokat -subpackage edge es interior rusher, sub lb, sema/playbook- mindenki, minel hamarabb elkuldene, ha akarja, hogy beallitsak neki ilyeneket. Jo esellyel egyszer csak irok, hogy holnap indulunk, addig azt kell eldonteni, mehet-e heti 3, max 4 meccsel a dolog, vagy porgetni akarjuk.
ljambrik
dankodavid
Köszi az infót!
Szerintem jobb, ha minél jobban el van nyújtva a dolog, nekem elég 3 meccs egy héten, da majd gondolom akkor itt kinyilvánitja a napokban a többség, hogy mit akar.
Ezeket a subpackage-eket, amelyeket el kellene dönteni és elküldeni neked a beállításhoz, hol találjuk meg, hogy tudjuk miből lehet választani?
ljambrik
@adam8 itt valaszolok, talaltam meg anno egy rostert, amiben az udfa-k egy resze is benne volt, illetve ahogy neztem, a valosaghoz viszonylag kozeliek a ratingek illetve a skillek, azt hasznalom, allitgatnu azt nem nagyon fogom, egyreszt, mert ennyi idom azert nincs (fantasy draft opcioval tudok minden evben rostert csinalni, mert a roster edit reszven serult jatekosokat nem mozgathatom), es ugye 53x32 valasztas, ugyennnyiszer tovabbleptetve az excelt, mindenkit egyenkent kikeresni elkepesztoen sok ido volt igy is, az a minimalis differencia, ami jelentkezne, aranytalan tobbletmunkat igenyelne reszemrol. Azt a masik topicbna is leirtam, aki keri, annak a kesz csapatatol, rostererol tudok kuldeni screent, de azt is csinalhatjuk, hogy letrehozok egy mappat az osszes csapat rosterevel, aztan mindenki azt ellenoriz vagy csekkol, amit szeretne 😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Köszi, hogy idén is foglalkozol vele, a ratingeken is fogsz állítani valamennyit ugye?Kínzó kérdés: mikor lesz sim?Sok mindenen mulik, most nincs idom a rosterrel foglalkozni, de korabban emlitettem, szerintem csapatonkent 5-10 modositast kell csak megcsinalnom a majus kozepi allapothoz kepest -kellett nektek ennyire aktivkodni a ps-korben, fakkjumencseszter, hogy “klasszikust” idezzek-, ami relative gyors folyamat, juni 10-30 kozott indulunk el valamikor, addig orulnek, ha a maddenre vonatkozo dolgokat -subpackage edge es interior rusher, sub lb, sema/playbook- mindenki, minel hamarabb elkuldene, ha akarja, hogy beallitsak neki ilyeneket. Jo esellyel egyszer csak irok, hogy holnap indulunk, addig azt kell eldonteni, mehet-e heti 3, max 4 meccsel a dolog, vagy porgetni akarjuk.
ljambrik
dankodavid
több mint 3 éve
ljambrik
601
Szia!Kínzó kérdés: mikor lesz sim?Sok mindenen mulik, most nincs idom a rosterrel foglalkozni, de korabban emlitettem, szerintem csapatonkent 5-10 modositast kell csak megcsinalnom a majus kozepi allapothoz kepest -kellett nektek ennyire aktivkodni a ps-korben, fakkjumencseszter, hogy “klasszikust” idezzek-, ami relative gyors folyamat, juni 10-30 kozott indulunk el valamikor, addig orulnek, ha a maddenre vonatkozo dolgokat -subpackage edge es interior rusher, sub lb, sema/playbook- mindenki, minel hamarabb elkuldene, ha akarja, hogy beallitsak neki ilyeneket. Jo esellyel egyszer csak irok, hogy holnap indulunk, addig azt kell eldonteni, mehet-e heti 3, max 4 meccsel a dolog, vagy porgetni akarjuk.
ljambrik
dankodavid
Köszi az infót!
Szerintem jobb, ha minél jobban el van nyújtva a dolog, nekem elég 3 meccs egy héten, da majd gondolom akkor itt kinyilvánitja a napokban a többség, hogy mit akar.
Ezeket a subpackage-eket, amelyeket el kellene dönteni és elküldeni neked a beállításhoz, hol találjuk meg, hogy tudjuk miből lehet választani?
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
Kínzó kérdés: mikor lesz sim?Sok mindenen mulik, most nincs idom a rosterrel foglalkozni, de korabban emlitettem, szerintem csapatonkent 5-10 modositast kell csak megcsinalnom a majus kozepi allapothoz kepest -kellett nektek ennyire aktivkodni a ps-korben, fakkjumencseszter, hogy “klasszikust” idezzek-, ami relative gyors folyamat, juni 10-30 kozott indulunk el valamikor, addig orulnek, ha a maddenre vonatkozo dolgokat -subpackage edge es interior rusher, sub lb, sema/playbook- mindenki, minel hamarabb elkuldene, ha akarja, hogy beallitsak neki ilyeneket. Jo esellyel egyszer csak irok, hogy holnap indulunk, addig azt kell eldonteni, mehet-e heti 3, max 4 meccsel a dolog, vagy porgetni akarjuk.
ljambrik
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
ljambrik
601
Kínzó kérdés: mikor lesz sim?
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Rengeteg a PS claim, úgyhogy határidőre kell majd rendezni a sorokat, mindenki úgy készüljön, hogy péntekig kell helyet csinálni az érkezőknek, illetve pótolni a távozókat.
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Ahol még így három nappal a határidő után is elmaradás volt, ott lezártam én a keretet: a Washingtonnál Marquez Stevenson és Jamien Sherwood került PS-be (Caleb Johnson kellett a rosterre a DI/LB minimumok miatt), a Ravensnél meg egy komplett kerethirdetés lett pótolva.@Chargers LT, @Igor
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Masszív keret lehet, ahol Jalen csak PS-be fér.Nah fél perc alatt javítottam gyorsan a rosteres dolgokatHát nem egészen, Ramsey ezzel a fizetéssel nem tehető PS-be.
Chargers LT
vassadi
alatriste
több mint 3 éve
Masszív keret lehet, ahol Jalen csak PS-be fér.Nah fél perc alatt javítottam gyorsan a rosteres dolgokatHát nem egészen, Ramsey ezzel a fizetéssel nem tehető PS-be.
Chargers LT
vassadi
Liverpool Fc
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Nah fél perc alatt javítottam gyorsan a rosteres dolgokatHát nem egészen, Ramsey ezzel a fizetéssel nem tehető PS-be.
Chargers LT
több mint 3 éve
Nah fél perc alatt javítottam gyorsan a rosteres dolgokat, elnéztem a topicot
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Javon McKinley viszont ezzel a fizetéssel nem PS-jogosult, úgyhogy valakire ki kell cserélned.Igaz, köszönöm, módosítva.Azt hiszem megvan az 53+9. Ennyit tudtam kihozni idén sajnos magamból. 😊Tipa Galeai is a rostereden van, akit lehagytál a depth chartról, úgyhogy megvan az 53+10.
kristóf17
vassadi
kristóf17
több mint 3 éve
A draftsorrendben is előrébb leszel, nyugi 😉Iszonyúan bizsereg a mutatóujjam hogy keresztbe tegyek a csoportriválisnak ha már előrébb vagyok a waiver sorrendben 😊Van Rotent így keretzárási határidő után claimelhetem?Igen
empty taxi
vassadi
Rataxes
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Iszonyúan bizsereg a mutatóujjam hogy keresztbe tegyek a csoportriválisnak ha már előrébb vagyok a waiver sorrendben 😊Van Rotent így keretzárási határidő után claimelhetem?Igen
empty taxi
vassadi
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 3 éve
Az első év, hogy tetszik a keretem. Mondanám, hogy egy futóra a bajnokságtól, de azért ennyire nem vagyok szerény.Tuti, hogy PO sem lesz, ami még Truby-val is majdnem.
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Van Rotent így keretzárási határidő után claimelhetem?Igen
empty taxi
több mint 3 éve
vassadielvileg megvagyok mindennel, remélem nem basztam el semmit
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.