GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Egyébként ezt egy kicsit azért lehetne konkretizálni, pl. ha az első offer 50-60% alatti, akkor komolytalan, ha két egymást követő ajánlat is 80% alatti, akkor szintén kuka, ilyesmik.Lehet lemaradtam volna, de most higy napi két hirdetés van, hogyan működik a licit? Mármint ha az első ajánlat nagyon alacsony volt, lehet újra licitálni vagy már nem?Lehet. De mondjuk ha 2-3 igen távoli próbálkozás van az ügynök jóakaratán múlik, hogy elkerget-e a fenébe vagy hagy még próbálkozni szóval 2.-jára komolyat illik javulni ha az első ajánlat kutya volt.
Spigo
alatriste
több mint 3 éve
btw arról kapunk külön hírt személyesen ha valakit beelőztek és előtte az 1.helyen volt a játékosért?Vagy az már túl nagy munka lenne?
Ezt a 48 óra utáni +24 órára gondoltam
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Lehet lemaradtam volna, de most higy napi két hirdetés van, hogyan működik a licit? Mármint ha az első ajánlat nagyon alacsony volt, lehet újra licitálni vagy már nem?Lehet. De mondjuk ha 2-3 igen távoli próbálkozás van az ügynök jóakaratán múlik, hogy elkerget-e a fenébe vagy hagy még próbálkozni szóval 2.-jára komolyat illik javulni ha az első ajánlat kutya volt.
Spigo

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Rohadt jók az FA hírek, annyi a baj hogy 5 percenként frissítem az oldalt hogy jött e új 😀na most van mit olvasni 😀
Heisman
több mint 3 éve
Lehet lemaradtam volna, de most higy napi két hirdetés van, hogyan működik a licit? Mármint ha az első ajánlat nagyon alacsony volt, lehet újra licitálni vagy már nem?
több mint 3 éve
Rohadt jók az FA hírek, annyi a baj hogy 5 percenként frissítem az oldalt hogy jött e új 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
már most imádom az új FAt, csak az FA hírek topic maradjon is ilyen kreatív 😀Részemről is köszönet mindenkinek, aki segédkezik benne! Óriásit dob a játékon
braxa88

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Trey Flowers boldogabb, mint katolikus pap az óvodába újonnan felvettek látványátólVazze, ráköptem a kávémat a monitorra. 😀
több mint 3 éve
asszem Kaeperinick is benne van az idei vagy tavalyi maddenben. nem is szar a ratingje, mehetett volna FA 1.körbe
több mint 3 éve
Valóságtól teljesen elrugaszkodva lehet, hog kevesebbet adok érte fel, mint az irl SF 😊hát nem volt drága Jones :oEgyrészt Tommy Tremble így is, úgy is HOF-er lesz, mindegy ki dobál neki, egy game manager aki vagy GOAT lesz, vagy csak egy Jimmy G 2,vagy egy kiskezű fake slide-ozó fehér gyerek, vagy egy futkározó fekete fiú, aki legkésőbb a 3. évében összetörnek. Másrészt az ellenérték összesen egy majdnem 1/10 ellenérték, ami egy game managerért (akiből vagy lesz több, mint Bradyből lett, vagy nem, mint Jimmy G-ből), szerintem fair.
kristof
Trey Lance pedig a i) a Maddenben még mindig jobb, mint Mac Jones (tudom, tudom a Madden szar, roulette stb stb), ii) az itteni Lance trade-hez szerintem nem érdemes hasonlítani semmit, az egy érzelmi alapú trade volt, valóságtól teljesen elrugaszkodva - így már ráadásul Dre Greenlaw-ért sem tud bejelentkezni dankodavid, úgyhogy egy évvel eltoltam a dilemmát, hogy mit csináljak vele ("paying an off-ball linebacker almost never works out")
ljambrik
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
GM szabálykönyv 0. pontja: nem a Maddennek építesz csapatotannak aki ennek mentén játszik, ott van a többi pont.
Löfli
Tommy Tremble-t emelném ki leginkább, amúgy
több mint 3 éve
GM szabálykönyv 0. pontja: nem a Maddennek építesz csapatot

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
hát nem volt drága Jones :oEgyrészt Tommy Tremble így is, úgy is HOF-er lesz, mindegy ki dobál neki, egy game manager aki vagy GOAT lesz, vagy csak egy Jimmy G 2,vagy egy kiskezű fake slide-ozó fehér gyerek, vagy egy futkározó fekete fiú, aki legkésőbb a 3. évében összetörnek. Másrészt az ellenérték összesen egy majdnem 1/10 ellenérték, ami egy game managerért (akiből vagy lesz több, mint Bradyből lett, vagy nem, mint Jimmy G-ből), szerintem fair.
kristof
Trey Lance pedig a i) a Maddenben még mindig jobb, mint Mac Jones (tudom, tudom a Madden szar, roulette stb stb), ii) az itteni Lance trade-hez szerintem nem érdemes hasonlítani semmit, az egy érzelmi alapú trade volt, valóságtól teljesen elrugaszkodva - így már ráadásul Dre Greenlaw-ért sem tud bejelentkezni dankodavid, úgyhogy egy évvel eltoltam a dilemmát, hogy mit csináljak vele ("paying an off-ball linebacker almost never works out")
több mint 3 éve
Kora délután felülvizsgálom a beérkezett offereket (jöttek szép számmal), aztán este szintén, ha valaki még próbálkozna.
több mint 3 éve
már most imádom az új FAt, csak az FA hírek topic maradjon is ilyen kreatív 😀
több mint 3 éve
Jövök majd én is hírekkel de egészen egyszerűen nem nagyon van még mit kihirdetni... 😀

Liverpool Fc
több mint 3 éve

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
hát nem volt drága Jones :o
több mint 3 éve
Az FA "top" köre elindult, mehetnek az offerek. Csak side note, gondolom semmi komoly de tegnap este elküldtem dankodavidnak az FA-s excelt. Azóta nem jelzett vissza. Remélhetőleg estétől (de inkább holnaptól) rendben lesz és a napi (min) 2 hirdetésre rendelkezésre áll majd.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Aki nem akar a draft 7. körével bajlódni, annak ajánlom a minimum szerződéssel rendelkező Olszewski-t.Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
Pont azon gondolkodtam, hogy miért erőltetitek a könnyű beférni a sapi alá dolgot, amikor nekem eddigi évek alatt egyszer volt könnyű. 😀 De elnézve a többieket valami lehet benne.
több mint 3 éve
FA nyitás előtti cap helyzet a liga csapataiban.ARI 81,737,050
CLE 69,283,846
IND 50,112,659
PIT 49,251,443
LV 43,396,141
CHI 37,402,150
NYJ 36,213,804
SEA 32,986,778
LAC 32,515,349
LAR 31,069,079
CIN 30,638,154
MIA 30,379,704
SF 29,806,370
NE 29,560,495
NO 28,405,234
BUF 27,171,827
TB 26,978,080
PHI 26,544,170
HOU 25,283,492
DET 21,212,329
TEN 18,736,137
BAL 18,349,141
MIN 17,414,868
NYG 16,247,991
CAR 16,078,642
ATL 15,731,714
WAS 14,869,876
GB 13,294,220
DEN 9,682,178
JAX 9,086,918
DAL 7,861,787
KC 6,005,593
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Annyi változás még, hogy JPP helyett bekerült Randy Gregory. Végleges lista a közleményeknél.Az első FA-kör jelen állás szerinti névsora, posztfelelősökkel:Update a tegnapi események fényében: az örökké túlértékelt Melvin Gordont a Dolphinshoz első számú RB-nek aláíró Chase Edmonds váltja az első körben, valamint a támadófalemberekhez csatlakozik Joseph Noteboom látszólagos leendő Rams kezdő LT.
Quarterback: Baker Mayfield, Carson Wentz, Jimmy Garoppolo - @dankodavid
Running back: Dalvin Cook, Melvin Gordon, Nick Chubb - @dancogo
Wide receiver: D.J. Chark, DeVante Parker, Jarvis Landry, Julio Jones, Keenan Allen, Michael Gallup - @BaltimoreDefense
Tight end: C.J. Uzomah, Rob Gronkowski, Travis Kelce - @alatriste
Offensive line: Alex Cappa, Brian Allen, D.J. Humphries, Frank Ragnow, James Daniels, Jason Kelce, Ryan Ramczyk - dancogo
Defensive interior: Akiem Hicks, Da'Ron Payne, Ndamukong Suh, Sheldon Richardson - dankodavid
Edge: Jason Pierre-Paul, Sam Hubbard, Shaquil Barrett, Trey Flowers - dankodavid
Linebacker: C.J. Mosley, Cory Littleton, Jerome Baker, Uchenna Nwosu - alatriste
Cornerback: D.J. Reed, Kyle Fuller, Ronald Darby, Taron Johnson, Tre'Davious White - BaltimoreDefense
Safety: Adrian Phillips, Anthony Harris, Devin McCourty, Jordan Whitehead - alatriste
vassadi
vassadi
több mint 3 éve
Sajnos már upgradelték a posztját! 😕Big Benért tuti jó komp pick jár majd 😊Minden jogosult játékost bele szoktam írni, a visszavonultakat is. Ki tudja, ki tol egy Brady-t.
Löfli
vassadi

Liverpool Fc