GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
ha minden igaz, 66 678$ cap space-em még maradt 😊azt viheted jövőre 😊
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ha minden igaz, 66 678$ cap space-em még maradt 😊
több mint 3 éve
Ugye ugye 😁Ok, két kör alatt sikerült 15 tokent felhasználni, király.nekem meg túl sok udfa-m lett 😀
tenorx
Löfli
Puntert átveszem 7. körért 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Chris Wilcox (CB, BYU) személyében egy IRL draftolt udfa maradt továbbra is csapat nélkül
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ok, két kör alatt sikerült 15 tokent felhasználni, király.nekem meg túl sok udfa-m lett 😀
tenorx
több mint 3 éve
Ok, két kör alatt sikerült 15 tokent felhasználni, király.
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Kategorikusan kijelenteni azt, hogy az ötödik körös rookie kicker jobb mint Seibert, az bátor, de azért azt pontosítom akkor, a Carter ügyet nem követem, Akins elé meg hát remélem, hogy draftoltak jobbat, csapatom érdekében, de ott se látok ilyen embert. 😀Valószínűleg utolsó keres-kínál.mondjuk mindhárom arc elé draftoltak jobb embereket, de próbálkozásnak nem rossz. 😀
Benne kezdő kicker, kezdőért küzdő tight-end, returner.
adam8
kristof
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Valószínűleg utolsó keres-kínál.mondjuk mindhárom arc elé draftoltak jobb embereket, de próbálkozásnak nem rossz. 😀
Benne kezdő kicker, kezdőért küzdő tight-end, returner.
adam8
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Valószínűleg utolsó keres-kínál.Benne kezdő kicker, kezdőért küzdő tight-end, returner.
több mint 3 éve
Amúgy ha jól emlékszem a posztminimumok is Madden miatt alakultak így, nem?Amúgy valakinek van ellenvetése, ha nekem a base defense 4-2-5? Jewell helyett inkább Chinnt látnám pályán.A posztminimumoknak kell eleget tenni, aztán hogy a depth chartodat hogyan írod, az nekem már édesmindegy.
Vagy ezt tiltja a szabály @vassadi?
tenorx
vassadi
több mint 3 éve
Amikor én Saints gm voltam, még udfa kígyódraft ment, de ez kétségkívül jobb és izgalmasabb így.Meg mondjuk direkt megnéztem az előző éveket, hogy rájöjjek, ha tényleg kell valaki, rá muszáj 40+ pontot ellőni, bár azt nem gondoltam volna, hogy ennyi irl draftolt megmarad még. Earnest Brownnál félek, hogy lesz belőle valaki, mert már a drafton három alkalommal is inkább mást vittem és az első udfa licitnél se tettem rá egy pontot se abban a hiszemben, hogy valaki úgyis megszórja majd sok kredittel...
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Arra majd figyeljen mindenki, (vannak idén újak egyáltalán? 😀) hogy 2. körben az el nem költöttet lehet csak felhasználni... ha elsőre elment 40, akkor már csak 10-el bizniszelhetsz.
több mint 3 éve
minden évben igazolok valakit, hogyha beválik, el tudjam adni a rosteren lévőt utána 😀Megnyugodtam, hogy nem Trevor kell érte 😀Nah 5 palya jött az 1. körben, az nem rossz, de P-em még mindig nem letteladom Braden Mannt jövő évi 5. körért 😀
Chargers LT
Löfli
De hogy minek neked PS punter vaze 😀
Most igazolhatok valakit a gimiből...
Chargers LT
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
minden évben igazolok valakit, hogyha beválik, el tudjam adni a rosteren lévőt utána 😀Megnyugodtam, hogy nem Trevor kell érte 😀Nah 5 palya jött az 1. körben, az nem rossz, de P-em még mindig nem letteladom Braden Mannt jövő évi 5. körért 😀
Chargers LT
Löfli
Chargers LT
több mint 3 éve
Megnyugodtam, hogy nem Trevor kell érte 😀Nah 5 palya jött az 1. körben, az nem rossz, de P-em még mindig nem letteladom Braden Mannt jövő évi 5. körért 😀
Chargers LT
Löfli
több mint 3 éve
Nah 5 palya jött az 1. körben, az nem rossz, de P-em még mindig nem letteladom Braden Mannt jövő évi 5. körért 😀
Chargers LT
több mint 3 éve
Nah 5 palya jött az 1. körben, az nem rossz, de P-em még mindig nem lett
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Vártam már h ki teszi rosterre Tebowt 😀
több mint 3 éve
1. udfa körben licit nélkül maradó IRL drafoltak:Earnest Brown IV, DE (Northwestern)
Avery Williams, CB (Boise State)
Phil Hoskins, DT (Kentucky)
Wyatt Hubert, DE (Kansas State)
Matt Farniok, G (Nebraska)
Tre Norwood, CB (Oklahoma)
Will Fries, G (Penn State)
Chris Wilcox, CB (Brigham Young)
Marquiss Spencer, DE (Mississippi State)
Kawaan Baker, WR (South Alabama)
Grant Stuard, LB (Houston)
---
több mint 3 éve
Én is kettőre osztottam, csak mindkettőt buktam 😀Ezért idén csak 2 emberre osztottam. Felesleges. Több értelme van elszórni. Legalább jön valaki.Egyétek ki a 48 meg 50 pontokkal. 😊egy év után megtanulja az ember, hogyha van egy játékos akit nagyon szeretnél arra ré kell pakolni olyan 40-47 pontot, a maradékot pedig elosztani kisebb játékosok mellett ami feltölti a PS-t. Nem sokat fognak azért innen beválni 😀
| (faszom) |
kristóf17
Heisman
kristóf17
több mint 3 éve
Ezért idén csak 2 emberre osztottam. Felesleges. Több értelme van elszórni. Legalább jön valaki.Egyétek ki a 48 meg 50 pontokkal. 😊egy év után megtanulja az ember, hogyha van egy játékos akit nagyon szeretnél arra ré kell pakolni olyan 40-47 pontot, a maradékot pedig elosztani kisebb játékosok mellett ami feltölti a PS-t. Nem sokat fognak azért innen beválni 😀
| (faszom) |
kristóf17
Heisman
több mint 3 éve
ljambrik
601
Kivéve Neshon Wright 😀 én - meg még sokan szerintem - úgy éreztem, hogy többen rányomnak valami 50 pont körülit, erre egy árva licit érkezett a legmagasabban húzott UDFA-ra, 20 pontért szép fogás volt!Nahshon, ha kérhetem 😉
adam8
Orbitális reach IRL szvsz, de ha már Cowboys, megpróbáltam behúzni. 20-nál többet nem tettem volna rá, de senkinek sem kellett, úgyhogy nálam kötött ki 😀. Ami azért is jó, mert a tavalyi itteni 4. körös, IRL 3. körös (vagy fordítva) Reggie Robinson II is nálam van. Ha egyik kiszorítja a másikat, akkor sem járok rosszul (legalább rövid távon). Bár az ourlads-nél II. Reggie jelenleg FS-ként van fent, de az ourladsnél azért vannak meredek dolgok, úgyhogy ki tudja.
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Kivéve Neshon Wright 😀 én - meg még sokan szerintem - úgy éreztem, hogy többen rányomnak valami 50 pont körülit, erre egy árva licit érkezett a legmagasabban húzott UDFA-ra, 20 pontért szép fogás volt!
több mint 3 éve
Egyétek ki a 48 meg 50 pontokkal. 😊egy év után megtanulja az ember, hogyha van egy játékos akit nagyon szeretnél arra ré kell pakolni olyan 40-47 pontot, a maradékot pedig elosztani kisebb játékosok mellett ami feltölti a PS-t. Nem sokat fognak azért innen beválni 😀
| (faszom) |
kristóf17
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz