GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Well fuck, egész FA hétvégén nem leszek otthon 😀
több mint 3 éve
Hülye kérdés, RFA tendert vissza lehet vonni?Mert így hogy már rátettem Johnsonra nem cserélhető, ennek csak most neztem utana a szabalykonyvben...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Friss keki
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
szar játékosoknak adtam szar ajánlatot, de azért izgatott vagyok, hogy mikor utasítják vissza 😕
több mint 3 éve
thxHa ma befut tényleg mindenkitől, az szombati határidőt jelentene, de akkor biztos nem fogok tudni hirdetni, úgyhogy előzetesen vasárnap délelőtti határidővel lehet kalkulálni.Este én is összerakom, bocsi, bolondokháza van a melóban...Spigo-tól is megkaptam közben, úgyhogy akkor rajtad kívül már csak @somoskovig-tól várom.Ma kuldom en is, sry a delayert.A hosszabbítási ajánlatok küldésének most mi a határideje?Amikor az utolsó rózi is leadja az árait, onnantól számítva három nap. Öten küldték el eddig.
Farky
A hosszabbítási ajánlatokat 14 GM-től kaptam meg.
vassadi
dankodavid
vassadi
somoskovig
vassadi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Ha ma befut tényleg mindenkitől, az szombati határidőt jelentene, de akkor biztos nem fogok tudni hirdetni, úgyhogy előzetesen vasárnap délelőtti határidővel lehet kalkulálni.Este én is összerakom, bocsi, bolondokháza van a melóban...Spigo-tól is megkaptam közben, úgyhogy akkor rajtad kívül már csak @somoskovig-tól várom.Ma kuldom en is, sry a delayert.A hosszabbítási ajánlatok küldésének most mi a határideje?Amikor az utolsó rózi is leadja az árait, onnantól számítva három nap. Öten küldték el eddig.
Farky
vassadi
dankodavid
vassadi
somoskovig
több mint 3 éve
Este én is összerakom, bocsi, bolondokháza van a melóban...Spigo-tól is megkaptam közben, úgyhogy akkor rajtad kívül már csak @somoskovig-tól várom.Ma kuldom en is, sry a delayert.A hosszabbítási ajánlatok küldésének most mi a határideje?Amikor az utolsó rózi is leadja az árait, onnantól számítva három nap. Öten küldték el eddig.
Farky
vassadi
dankodavid
vassadi
több mint 3 éve
Spigo-tól is megkaptam közben, úgyhogy akkor rajtad kívül már csak @somoskovig-tól várom.Ma kuldom en is, sry a delayert.A hosszabbítási ajánlatok küldésének most mi a határideje?Amikor az utolsó rózi is leadja az árait, onnantól számítva három nap. Öten küldték el eddig.
Farky
vassadi
dankodavid
több mint 3 éve
Ma kuldom en is, sry a delayert.A hosszabbítási ajánlatok küldésének most mi a határideje?Amikor az utolsó rózi is leadja az árait, onnantól számítva három nap. Öten küldték el eddig.
Farky
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
A hosszabbítási ajánlatok küldésének most mi a határideje?Amikor az utolsó rózi is leadja az árait, onnantól számítva három nap. Öten küldték el eddig.
Farky
több mint 3 éve
A hosszabbítási ajánlatok küldésének most mi a határideje?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Ha látod majd, hogy a "gyengébb képességűek" milyen pénzeket kapnak a piacon, többet nem próbálsz hosszabbítani ilyenekkel. Ilyenkor ugyanis a hosszabbításnál mindig többet akarnak a játékosok, mint amit utána megkapnak.Már a nagyján én is túl vagyok, még finomítgatom picit de mindenkihez beírtam az első összegeket, de félelmetes kikkel akarnak a GM-ek hosszabbítani.Nekem volt vagy 15 UFA-m, a lehető legtöbb embert meg szerettem volna tartani, hogy ne kelljen túl sokat pótolni. Valószínűleg ez rookie mistake, túl realisztikusan gondolkodtam 😊 tanácsolta is Ádi, hogy perememberekkel nem érdemes hosszabbítani, de akkor már leadtam a listám, nem akartam variálni.
Olyan srácok is vannak a listán akikre rá kellett keresnem, hogy hol is játszik mit is csinált mert az se lepett volna meg, ha 1 éve nincs csapatuk annyira rotációs emberek. Pedig elég sok időt töltök nfl-el.
Vetminért nyilván nem resignel senki..., pedig pár helyen csodálkoznék ha a piacon bárki többet adna itt 1-1 srácnak.
alatriste
dancogo
több mint 3 éve
Már a nagyján én is túl vagyok, még finomítgatom picit de mindenkihez beírtam az első összegeket, de félelmetes kikkel akarnak a GM-ek hosszabbítani.Nekem volt vagy 15 UFA-m, a lehető legtöbb embert meg szerettem volna tartani, hogy ne kelljen túl sokat pótolni. Valószínűleg ez rookie mistake, túl realisztikusan gondolkodtam 😊 tanácsolta is Ádi, hogy perememberekkel nem érdemes hosszabbítani, de akkor már leadtam a listám, nem akartam variálni.
Olyan srácok is vannak a listán akikre rá kellett keresnem, hogy hol is játszik mit is csinált mert az se lepett volna meg, ha 1 éve nincs csapatuk annyira rotációs emberek. Pedig elég sok időt töltök nfl-el.
Vetminért nyilván nem resignel senki..., pedig pár helyen csodálkoznék ha a piacon bárki többet adna itt 1-1 srácnak.
alatriste
több mint 3 éve
Amúgy megvan hol lehetett a kavarás:Ott néztem meg, azt vettem alapul... akkor a 3. köröd az enyém. Ettől függetlenül a 2. körödet is elfogadom 😀
Cardinals draftnapi tradek:
Cardinals adja: 1/21
Washington adja: 2/3 + 2022/2
------
Washington adja: 3/8
Cardinals adja: 4/27 + 2022/3
A saját második köröm nálam van. Sőt a Was 2. köre is nálam van ezek jól szerepelnek az excelben.
Viszont az ARI 3. köre a Washingtoné, ez nem jó az excelben. És a Draft tracker-es topicban sem, utóbbiban valszeg félre lett gépelve.
alatriste
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Már a nagyján én is túl vagyok, még finomítgatom picit de mindenkihez beírtam az első összegeket, de félelmetes kikkel akarnak a GM-ek hosszabbítani. Olyan srácok is vannak a listán akikre rá kellett keresnem, hogy hol is játszik mit is csinált mert az se lepett volna meg, ha 1 éve nincs csapatuk annyira rotációs emberek. Pedig elég sok időt töltök nfl-el.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
FA excelben mit jelentenek a színezések?zöld = jelenleg van csapata
braxa88
sárga = tavaly volt csapata
narancs = tavalyelőtt volt csapata
kék = future contractos
valószínűleg nem lesz 100%ig pontos, de igyekszem 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Igen, tuti ez lehet a háttérben 😀FA excelben mit jelentenek a színezések?a szivárvány több színét is látom, ide is betört az LMBTQ propaganda
braxa88
kristof
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
FA excelben mit jelentenek a színezések?a szivárvány több színét is látom, ide is betört az LMBTQ propaganda
braxa88
több mint 3 éve
FA excelben mit jelentenek a színezések?
több mint 3 éve
Helyzetjelentés: a rózi számokat még senkitől se kaptam meg*, a hosszabbítási ajánlatokat eddig tíz GM küldte el.Azt tervezem, hogy ma vagy holnap este befejezem és küldöm
* Nem sürgetésből; tudom, hogy idén kifejezetten sok a hosszabbításra jelölt játékos.
vassadi
több mint 3 éve
Megvan, csak nem jött róla értesítés, köszi.Helyzetjelentés: a rózi számokat még senkitől se kaptam meg*, a hosszabbítási ajánlatokat eddig tíz GM küldte el.Én tegnap délelőtt átküldtem neked mailen 😮
* Nem sürgetésből; tudom, hogy idén kifejezetten sok a hosszabbításra jelölt játékos.
vassadi
Egon bá
több mint 3 éve
Helyzetjelentés: a rózi számokat még senkitől se kaptam meg*, a hosszabbítási ajánlatokat eddig tíz GM küldte el.Én tegnap délelőtt átküldtem neked mailen 😮
vassadi
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
Helyzetjelentés: a rózi számokat még senkitől se kaptam meg*, a hosszabbítási ajánlatokat eddig tíz GM küldte el.én küldöm rögtön
vassadi
több mint 3 éve
Helyzetjelentés: a rózi számokat még senkitől se kaptam meg*, a hosszabbítási ajánlatokat eddig tíz GM küldte el.* Nem sürgetésből; tudom, hogy idén kifejezetten sok a hosszabbításra jelölt játékos.
több mint 3 éve
Azért az mi már, hogy Brooks meg Marpet is visszavonul egy offseason alatt.David Edwards super bowl győztes kezdő og millió alatti fizuval eladó.
Hát nem tudom mi a gecit csináljak így a falammal 😀
tenorx