GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 650
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Well fuck, egész FA hétvégén nem leszek otthon 😀
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 515 — Keep pounding
Hülye kérdés, RFA tendert vissza lehet vonni?
Mert így hogy már rátettem Johnsonra nem cserélhető, ennek csak most neztem utana a szabalykonyvben...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 515 — Keep pounding
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Keres-Kínál 2022 - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Friss keki

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
szar játékosoknak adtam szar ajánlatot, de azért izgatott vagyok, hogy mikor utasítják vissza 😕
több mint 3 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
A hosszabbítási ajánlatok küldésének most mi a határideje?
Farky
Amikor az utolsó rózi is leadja az árait, onnantól számítva három nap. Öten küldték el eddig.

A hosszabbítási ajánlatokat 14 GM-től kaptam meg.
vassadi
Ma kuldom en is, sry a delayert.
dankodavid
Spigo-tól is megkaptam közben, úgyhogy akkor rajtad kívül már csak @somoskovig-tól várom.
vassadi
Este én is összerakom, bocsi, bolondokháza van a melóban...
somoskovig
Ha ma befut tényleg mindenkitől, az szombati határidőt jelentene, de akkor biztos nem fogok tudni hirdetni, úgyhogy előzetesen vasárnap délelőtti határidővel lehet kalkulálni.
vassadi
thx

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Farky
Amikor az utolsó rózi is leadja az árait, onnantól számítva három nap. Öten küldték el eddig.

vassadi
dankodavid
Spigo-tól is megkaptam közben, úgyhogy akkor rajtad kívül már csak @somoskovig-tól várom.
vassadi
somoskovig
Ha ma befut tényleg mindenkitől, az szombati határidőt jelentene, de akkor biztos nem fogok tudni hirdetni, úgyhogy előzetesen vasárnap délelőtti határidővel lehet kalkulálni.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 489 — Chiefs GM
Farky

vassadi
dankodavid
vassadi

több mint 3 éve
Farky

vassadi
dankodavid
több mint 3 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 476
Farky

vassadi

Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Farky

több mint 3 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Már a nagyján én is túl vagyok, még finomítgatom picit de mindenkihez beírtam az első összegeket, de félelmetes kikkel akarnak a GM-ek hosszabbítani.
Olyan srácok is vannak a listán akikre rá kellett keresnem, hogy hol is játszik mit is csinált mert az se lepett volna meg, ha 1 éve nincs csapatuk annyira rotációs emberek. Pedig elég sok időt töltök nfl-el.
Vetminért nyilván nem resignel senki..., pedig pár helyen csodálkoznék ha a piacon bárki többet adna itt 1-1 srácnak.
alatriste
Nekem volt vagy 15 UFA-m, a lehető legtöbb embert meg szerettem volna tartani, hogy ne kelljen túl sokat pótolni. Valószínűleg ez rookie mistake, túl realisztikusan gondolkodtam 😊 tanácsolta is Ádi, hogy perememberekkel nem érdemes hosszabbítani, de akkor már leadtam a listám, nem akartam variálni.
dancogo
Ha látod majd, hogy a "gyengébb képességűek" milyen pénzeket kapnak a piacon, többet nem próbálsz hosszabbítani ilyenekkel. Ilyenkor ugyanis a hosszabbításnál mindig többet akarnak a játékosok, mint amit utána megkapnak.
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 432 — Big Penix Energy
Már a nagyján én is túl vagyok, még finomítgatom picit de mindenkihez beírtam az első összegeket, de félelmetes kikkel akarnak a GM-ek hosszabbítani.
Olyan srácok is vannak a listán akikre rá kellett keresnem, hogy hol is játszik mit is csinált mert az se lepett volna meg, ha 1 éve nincs csapatuk annyira rotációs emberek. Pedig elég sok időt töltök nfl-el.
Vetminért nyilván nem resignel senki..., pedig pár helyen csodálkoznék ha a piacon bárki többet adna itt 1-1 srácnak.
alatriste
Nekem volt vagy 15 UFA-m, a lehető legtöbb embert meg szerettem volna tartani, hogy ne kelljen túl sokat pótolni. Valószínűleg ez rookie mistake, túl realisztikusan gondolkodtam 😊 tanácsolta is Ádi, hogy perememberekkel nem érdemes hosszabbítani, de akkor már leadtam a listám, nem akartam variálni.
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 575 — Jedi Master
Amúgy megvan hol lehetett a kavarás:

Cardinals draftnapi tradek:

Cardinals adja: 1/21
Washington adja: 2/3 + 2022/2

------

Washington adja: 3/8
Cardinals adja: 4/27 + 2022/3

A saját második köröm nálam van. Sőt a Was 2. köre is nálam van ezek jól szerepelnek az excelben.
Viszont az ARI 3. köre a Washingtoné, ez nem jó az excelben. És a Draft tracker-es topicban sem, utóbbiban valszeg félre lett gépelve.
alatriste
Ott néztem meg, azt vettem alapul... akkor a 3. köröd az enyém. Ettől függetlenül a 2. körödet is elfogadom 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 761 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 662 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
FA excelben mit jelentenek a színezések?
braxa88
zöld = jelenleg van csapata
sárga = tavaly volt csapata
narancs = tavalyelőtt volt csapata
kék = future contractos

valószínűleg nem lesz 100%ig pontos, de igyekszem 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
braxa88
a szivárvány több színét is látom, ide is betört az LMBTQ propaganda
kristof
Igen, tuti ez lehet a háttérben 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
braxa88
a szivárvány több színét is látom, ide is betört az LMBTQ propaganda
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
több mint 3 éve
Spigo New England Patriots 1 191 — Patriots GM
Helyzetjelentés: a rózi számokat még senkitől se kaptam meg*, a hosszabbítási ajánlatokat eddig tíz GM küldte el.

* Nem sürgetésből; tudom, hogy idén kifejezetten sok a hosszabbításra jelölt játékos.
vassadi
Azt tervezem, hogy ma vagy holnap este befejezem és küldöm
több mint 3 éve
Helyzetjelentés: a rózi számokat még senkitől se kaptam meg*, a hosszabbítási ajánlatokat eddig tíz GM küldte el.

* Nem sürgetésből; tudom, hogy idén kifejezetten sok a hosszabbításra jelölt játékos.
vassadi
Én tegnap délelőtt átküldtem neked mailen 😮
Egon bá
Megvan, csak nem jött róla értesítés, köszi.
több mint 3 éve
Egon bá New England Patriots 1 195 — Saints GM

vassadi
Én tegnap délelőtt átküldtem neked mailen 😮

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve

vassadi
én küldöm rögtön
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Azért az mi már, hogy Brooks meg Marpet is visszavonul egy offseason alatt.
Hát nem tudom mi a gecit csináljak így a falammal 😀
tenorx
David Edwards super bowl győztes kezdő og millió alatti fizuval eladó.