GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 106
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Klaci79
22 106
340-es volt nekem, de a végén már eléggé kevés figyelmem jutott 1-1 prospectnek
több mint 3 éve
Nem is tőled vártam mondjuk... 😛Én nem írtam 150+ fős big boardot sajnos idén 😕 (meg is látszik), de biztos van aki írt... lennie kell valakinek... 😉Évek óta nem big boardot csinálok hanem pozíciós rangsorokat mellé round projectionnel. My bad.
Igor
empty taxi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Én nem írtam 150+ fős big boardot sajnos idén 😕 (meg is látszik), de biztos van aki írt... lennie kell valakinek... 😉Én 3 emberes big boardot írtam (ketten jöttek is), onnantól meg c'est la vie!
Igor
Ezért szoktam a középső körökben szenvedni, mert ott próbálom a bpa-t/hiányposztot eltalálni, a végén pedig jöhetnek megint a kedvencek (Adams Jr. és Patrick Johnson kettősétől nagyon sokat várok és bízom benne, hogy sokkal korábban kimennek majd)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Én nem írtam 150+ fős big boardot sajnos idén 😕 (meg is látszik), de biztos van aki írt... lennie kell valakinek... 😉Évek óta nem big boardot csinálok hanem pozíciós rangsorokat mellé round projectionnel. My bad.
Igor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Én nem írtam 150+ fős big boardot sajnos idén 😕 (meg is látszik), de biztos van aki írt... lennie kell valakinek... 😉az enyémben oweh pl első körös, tremble meg 2., úgyhogy hanyagolnám 😀
Igor
ljambrik
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
ljambrik
601
Én nem írtam 150+ fős big boardot sajnos idén 😕 (meg is látszik), de biztos van aki írt... lennie kell valakinek... 😉az enyémben oweh pl első körös, tremble meg 2., úgyhogy hanyagolnám 😀
Igor
több mint 3 éve
Én nem írtam 150+ fős big boardot sajnos idén 😕 (meg is látszik), de biztos van aki írt... lennie kell valakinek... 😉
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
Less trash talk, more analysis/big board sharing in GM Lapszemle pls! 😛Mondjuk így gyorsan az Irl draft előtt kiváncsi lennék ki milyen big boardot állított össze, mert én nem írok fel mindenkit, hanem állítok egy 5 neves sort kb arra a helyekre ahol húzok, mert 2 valamire való pickem volt a draft előtt. Mondjuk az sokat nem ér, mert tudtam hogy 1/8-ra Slatert szeretném, és a 3.körös pickre rosszul mértem fel/reménykedtem hogy hátha bent lesznek, erre mindenki a 2.körben már kiment 😀
Igor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Less trash talk, more analysis/big board sharing in GM Lapszemle pls! 😛
több mint 3 éve
Klaci79
22 106
Ezért jó is lesz majd TE-nek 😀Davis Mills játszott center alól hamár itt tartunk... 🧐A legkevésbé sem amiatt reagáltam. 😛 Ez a "Kittle-t sem használták a passzjátékban" kb. olyan szinten releváns, mintha egy QB prospectet kapásból Peyton Manninghez kezdenénk méregetni csak azért, mert egyetemen nem csak shotgunból, hanem center alól is vett már át snapet.tudtam, hogy a Kittle kiszólás elegendő trigger lesz. 😉Tommy Tremble viszont még érthetetlen módon elérhető volt. Ami big boardokat én néztem, mindenhol 50-75 között volt, és szerintem is valahol itt van a reális helye. Kicsit sötét ló, de a 3. körben ez már nem akkora meglepetés. Elkapni is tud, bár erre nem igazán használták az egyetemen. Pont, mint Kittle, csaxólok. Ezért nem igazán tudtam hova tenni vassadi kommentjét, hogy 167. a boardon.ljambrik157. 😊 A bajok ott kezdődnek nála, hogy a fizikuma (6-3 magas és 240 font körül van a versenysúlya) és a játéka is távol áll egy prototipikus NFL tight endétől. Ő sokkal inkább H-back / fullback, mintsem valódi tight end; a felépítése és a dinamikussága sincs meg ahhoz, hogy azt hozza, amit az NFL egy legitim TE-től a passzjátékban megkövetel (és akkor a kipróbálatlan ball skilljeit még fel se hoztam). Amiben tényleg elsőrangú, az a blokkolás, ezen a téren párját ritkítja a draft prospectek között (nem csak az idei classon belül). Ha olyan rendszerbe kerül, amelyik ezt kellőképp ki tudja aknázni, és tényleg elit szintet tud majd képviselni a játék ezen elemében, akkor egy 4. körös befektetést megszolgálhat, de ezzel a skill settel ennyi a maximum szerintem. A 157. hely a boardomon pedig annak is köszönhető, hogy én sokkal inkább áldozok be egy hátsó körös picket olyasvalakiért, akinél talán alacsonyabban van a floor, mint Tremble esetében, de emellett nem is áll meg nála a plafon egy blokkoló "tight end" szintjén. (A Kittle mentiont meg inkább nem kommentálom... 😀 )
vassadi
ljambrik
vassadi
alatriste
A kör bezárult 😉
több mint 3 éve
ljambrik
601
Érzékeny az a ravasz, mint Michael Douglas ujján az Összeomlásban 😉A legkevésbé sem amiatt reagáltam. 😛 Ez a "Kittle-t sem használták a passzjátékban" kb. olyan szinten releváns, mintha egy QB prospectet kapásból Peyton Manninghez kezdenénk méregetni csak azért, mert egyetemen nem csak shotgunból, hanem center alól is vett már át snapet.tudtam, hogy a Kittle kiszólás elegendő trigger lesz. 😉Tommy Tremble viszont még érthetetlen módon elérhető volt. Ami big boardokat én néztem, mindenhol 50-75 között volt, és szerintem is valahol itt van a reális helye. Kicsit sötét ló, de a 3. körben ez már nem akkora meglepetés. Elkapni is tud, bár erre nem igazán használták az egyetemen. Pont, mint Kittle, csaxólok. Ezért nem igazán tudtam hova tenni vassadi kommentjét, hogy 167. a boardon.ljambrik157. 😊 A bajok ott kezdődnek nála, hogy a fizikuma (6-3 magas és 240 font körül van a versenysúlya) és a játéka is távol áll egy prototipikus NFL tight endétől. Ő sokkal inkább H-back / fullback, mintsem valódi tight end; a felépítése és a dinamikussága sincs meg ahhoz, hogy azt hozza, amit az NFL egy legitim TE-től a passzjátékban megkövetel (és akkor a kipróbálatlan ball skilljeit még fel se hoztam). Amiben tényleg elsőrangú, az a blokkolás, ezen a téren párját ritkítja a draft prospectek között (nem csak az idei classon belül). Ha olyan rendszerbe kerül, amelyik ezt kellőképp ki tudja aknázni, és tényleg elit szintet tud majd képviselni a játék ezen elemében, akkor egy 4. körös befektetést megszolgálhat, de ezzel a skill settel ennyi a maximum szerintem. A 157. hely a boardomon pedig annak is köszönhető, hogy én sokkal inkább áldozok be egy hátsó körös picket olyasvalakiért, akinél talán alacsonyabban van a floor, mint Tremble esetében, de emellett nem is áll meg nála a plafon egy blokkoló "tight end" szintjén. (A Kittle mentiont meg inkább nem kommentálom... 😀 )
vassadi
ljambrik
vassadi
több mint 3 éve
Davis Mills játszott center alól hamár itt tartunk... 🧐A legkevésbé sem amiatt reagáltam. 😛 Ez a "Kittle-t sem használták a passzjátékban" kb. olyan szinten releváns, mintha egy QB prospectet kapásból Peyton Manninghez kezdenénk méregetni csak azért, mert egyetemen nem csak shotgunból, hanem center alól is vett már át snapet.tudtam, hogy a Kittle kiszólás elegendő trigger lesz. 😉Tommy Tremble viszont még érthetetlen módon elérhető volt. Ami big boardokat én néztem, mindenhol 50-75 között volt, és szerintem is valahol itt van a reális helye. Kicsit sötét ló, de a 3. körben ez már nem akkora meglepetés. Elkapni is tud, bár erre nem igazán használták az egyetemen. Pont, mint Kittle, csaxólok. Ezért nem igazán tudtam hova tenni vassadi kommentjét, hogy 167. a boardon.ljambrik157. 😊 A bajok ott kezdődnek nála, hogy a fizikuma (6-3 magas és 240 font körül van a versenysúlya) és a játéka is távol áll egy prototipikus NFL tight endétől. Ő sokkal inkább H-back / fullback, mintsem valódi tight end; a felépítése és a dinamikussága sincs meg ahhoz, hogy azt hozza, amit az NFL egy legitim TE-től a passzjátékban megkövetel (és akkor a kipróbálatlan ball skilljeit még fel se hoztam). Amiben tényleg elsőrangú, az a blokkolás, ezen a téren párját ritkítja a draft prospectek között (nem csak az idei classon belül). Ha olyan rendszerbe kerül, amelyik ezt kellőképp ki tudja aknázni, és tényleg elit szintet tud majd képviselni a játék ezen elemében, akkor egy 4. körös befektetést megszolgálhat, de ezzel a skill settel ennyi a maximum szerintem. A 157. hely a boardomon pedig annak is köszönhető, hogy én sokkal inkább áldozok be egy hátsó körös picket olyasvalakiért, akinél talán alacsonyabban van a floor, mint Tremble esetében, de emellett nem is áll meg nála a plafon egy blokkoló "tight end" szintjén. (A Kittle mentiont meg inkább nem kommentálom... 😀 )
vassadi
ljambrik
vassadi
Liverpool Fc fan
több mint 3 éve
Nem is értem... Hiszen Andy Dalton a goat. Ezt is tudja mindenki.
több mint 3 éve
vassadi
15 617
A legkevésbé sem amiatt reagáltam. 😛 Ez a "Kittle-t sem használták a passzjátékban" kb. olyan szinten releváns, mintha egy QB prospectet kapásból Peyton Manninghez kezdenénk méregetni csak azért, mert egyetemen nem csak shotgunból, hanem center alól is vett már át snapet.tudtam, hogy a Kittle kiszólás elegendő trigger lesz. 😉Tommy Tremble viszont még érthetetlen módon elérhető volt. Ami big boardokat én néztem, mindenhol 50-75 között volt, és szerintem is valahol itt van a reális helye. Kicsit sötét ló, de a 3. körben ez már nem akkora meglepetés. Elkapni is tud, bár erre nem igazán használták az egyetemen. Pont, mint Kittle, csaxólok. Ezért nem igazán tudtam hova tenni vassadi kommentjét, hogy 167. a boardon.ljambrik157. 😊 A bajok ott kezdődnek nála, hogy a fizikuma (6-3 magas és 240 font körül van a versenysúlya) és a játéka is távol áll egy prototipikus NFL tight endétől. Ő sokkal inkább H-back / fullback, mintsem valódi tight end; a felépítése és a dinamikussága sincs meg ahhoz, hogy azt hozza, amit az NFL egy legitim TE-től a passzjátékban megkövetel (és akkor a kipróbálatlan ball skilljeit még fel se hoztam). Amiben tényleg elsőrangú, az a blokkolás, ezen a téren párját ritkítja a draft prospectek között (nem csak az idei classon belül). Ha olyan rendszerbe kerül, amelyik ezt kellőképp ki tudja aknázni, és tényleg elit szintet tud majd képviselni a játék ezen elemében, akkor egy 4. körös befektetést megszolgálhat, de ezzel a skill settel ennyi a maximum szerintem. A 157. hely a boardomon pedig annak is köszönhető, hogy én sokkal inkább áldozok be egy hátsó körös picket olyasvalakiért, akinél talán alacsonyabban van a floor, mint Tremble esetében, de emellett nem is áll meg nála a plafon egy blokkoló "tight end" szintjén. (A Kittle mentiont meg inkább nem kommentálom... 😀 )
vassadi
ljambrik
több mint 3 éve
ljambrik
601
tudtam, hogy a Kittle kiszólás elegendő trigger lesz. 😉Tommy Tremble viszont még érthetetlen módon elérhető volt. Ami big boardokat én néztem, mindenhol 50-75 között volt, és szerintem is valahol itt van a reális helye. Kicsit sötét ló, de a 3. körben ez már nem akkora meglepetés. Elkapni is tud, bár erre nem igazán használták az egyetemen. Pont, mint Kittle, csaxólok. Ezért nem igazán tudtam hova tenni vassadi kommentjét, hogy 167. a boardon.ljambrik157. 😊 A bajok ott kezdődnek nála, hogy a fizikuma (6-3 magas és 240 font körül van a versenysúlya) és a játéka is távol áll egy prototipikus NFL tight endétől. Ő sokkal inkább H-back / fullback, mintsem valódi tight end; a felépítése és a dinamikussága sincs meg ahhoz, hogy azt hozza, amit az NFL egy legitim TE-től a passzjátékban megkövetel (és akkor a kipróbálatlan ball skilljeit még fel se hoztam). Amiben tényleg elsőrangú, az a blokkolás, ezen a téren párját ritkítja a draft prospectek között (nem csak az idei classon belül). Ha olyan rendszerbe kerül, amelyik ezt kellőképp ki tudja aknázni, és tényleg elit szintet tud majd képviselni a játék ezen elemében, akkor egy 4. körös befektetést megszolgálhat, de ezzel a skill settel ennyi a maximum szerintem. A 157. hely a boardomon pedig annak is köszönhető, hogy én sokkal inkább áldozok be egy hátsó körös picket olyasvalakiért, akinél talán alacsonyabban van a floor, mint Tremble esetében, de emellett nem is áll meg nála a plafon egy blokkoló "tight end" szintjén. (A Kittle mentiont meg inkább nem kommentálom... 😀 )
vassadi
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Tommy Tremble viszont még érthetetlen módon elérhető volt. Ami big boardokat én néztem, mindenhol 50-75 között volt, és szerintem is valahol itt van a reális helye. Kicsit sötét ló, de a 3. körben ez már nem akkora meglepetés. Elkapni is tud, bár erre nem igazán használták az egyetemen. Pont, mint Kittle, csaxólok. Ezért nem igazán tudtam hova tenni vassadi kommentjét, hogy 167. a boardon.ljambrik157. 😊 A bajok ott kezdődnek nála, hogy a fizikuma (6-3 magas és 240 font körül van a versenysúlya) és a játéka is távol áll egy prototipikus NFL tight endétől. Ő sokkal inkább H-back / fullback, mintsem valódi tight end; a felépítése és a dinamikussága sincs meg ahhoz, hogy azt hozza, amit az NFL egy legitim TE-től a passzjátékban megkövetel (és akkor a kipróbálatlan ball skilljeit még fel se hoztam). Amiben tényleg elsőrangú, az a blokkolás, ezen a téren párját ritkítja a draft prospectek között (nem csak az idei classon belül). Ha olyan rendszerbe kerül, amelyik ezt kellőképp ki tudja aknázni, és tényleg elit szintet tud majd képviselni a játék ezen elemében, akkor egy 4. körös befektetést megszolgálhat, de ezzel a skill settel ennyi a maximum szerintem. A 157. hely a boardomon pedig annak is köszönhető, hogy én sokkal inkább áldozok be egy hátsó körös picket olyasvalakiért, akinél talán alacsonyabban van a floor, mint Tremble esetében, de emellett nem is áll meg nála a plafon egy blokkoló "tight end" szintjén. (A Kittle mentiont meg inkább nem kommentálom... 😀 )
több mint 3 éve
Akinek kellene Justin Houston 4 575 000 - UFA
és
Shawn Williams 3 520 000 $ 4 655 000 - UFA
2 napig vihetőek 7. körért. Ha nem kellnek el FA piacon újra megtalálhatóak lesznek.
Liverpool Fc fan
több mint 3 éve
nem akarlak elkeseírteni, de Parsonszal kapcsolatban az utóbbi egy hétben kezdtek terjedni pletykák karakter porblémákról...Lehet. Ilyenkor szoktak ilyenek lenni, hogy csússzon egy játékos. Az nem is annyira érdekel, hogy mikor kel el, az legyen az ő baja, az annál inkább, hogy hová kerül. Én el tudnám képzelni a Patsbe Hightower pótlásaként akár 2/14-re 😉
ljambrik
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
ljambrik
601
A "draftommal" kapcsolatban pár gondolat, a keret elemzését meghagyom az IRL draft utánra:nem akarlak elkeseírteni, de Parsonszal kapcsolatban az utóbbi egy hétben kezdtek terjedni pletykák karakter porblémákról...
Bárhogy készülök fel, hagyományosan szarul draftolok 😕 Az eddig kiválasztott 54 játékosból 1 lett elit, 4 átlag feletti, 17 átlagos, 7 átlag alatti, 21 volt kuka és tavalyról van még 4 játékos, akinél nem tudok dönteni. Mindezek alapján arra a döntésre jutottam, hogy pár pickért inkább játékost hozok, így került a csapathoz Frank Ragnow, OC (2. kör), Jaylon Smith, LB (3. kör) és Javadeon Clowney, EDGE (6. kör). Az 1/4-et azért ajánlottam fel cserére, mert gondoltam, hogy lesz valaki, akinek QB kell és így lett az 1/4-ből, idei 1/15, jövő évi 1. és 3. kör (más ajánlat nem jött). Alapból a 3-3 TOP WR és OT volt a kiszemelt és bíztam benne, hogy valamelyik lecsúszik addig, ami nem így történt. Gondolkoztam, hogy esetleg jöhet - ha posztot nézek - itt Vera-Tucker, vagy Bateman, akik nálam 4.-ek voltak a posztonkénti boardnál, de Parsonst nem volt szívem bent hagyni, akiben defense oldalon a legnagyobb playmaker potenciált látom a classban. Remélem jó helyre kerül és hogy jól döntöttem...
5/2 és 7/4 között volt 7 választásom, akikkel idén a PS-t akarom tölteni és ha szerencsém van, akkor egy-két játékos majd jövőre cserének beférhet.
Egon bá
több mint 3 éve
A "draftommal" kapcsolatban pár gondolat, a keret elemzését meghagyom az IRL draft utánra:Bárhogy készülök fel, hagyományosan szarul draftolok 😕 Az eddig kiválasztott 54 játékosból 1 lett elit, 4 átlag feletti, 17 átlagos, 7 átlag alatti, 21 volt kuka és tavalyról van még 4 játékos, akinél nem tudok dönteni. Mindezek alapján arra a döntésre jutottam, hogy pár pickért inkább játékost hozok, így került a csapathoz Frank Ragnow, OC (2. kör), Jaylon Smith, LB (3. kör) és Javadeon Clowney, EDGE (6. kör). Az 1/4-et azért ajánlottam fel cserére, mert gondoltam, hogy lesz valaki, akinek QB kell és így lett az 1/4-ből, idei 1/15, jövő évi 1. és 3. kör (más ajánlat nem jött). Alapból a 3-3 TOP WR és OT volt a kiszemelt és bíztam benne, hogy valamelyik lecsúszik addig, ami nem így történt. Gondolkoztam, hogy esetleg jöhet - ha posztot nézek - itt Vera-Tucker, vagy Bateman, akik nálam 4.-ek voltak a posztonkénti boardnál, de Parsonst nem volt szívem bent hagyni, akiben defense oldalon a legnagyobb playmaker potenciált látom a classban. Remélem jó helyre kerül és hogy jól döntöttem...
5/2 és 7/4 között volt 7 választásom, akikkel idén a PS-t akarom tölteni és ha szerencsém van, akkor egy-két játékos majd jövőre cserének beférhet.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
@Chargers LT A draftra nem is jelentkező Austin Deculus helyére beírtam a közös board legmagasabban rangsorolt még elérhető OL prospectjét, Carson Greent.Igen, köszi, ez így remek!
vassadi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
vassadi
15 617
@Chargers LT A draftra nem is jelentkező Austin Deculus helyére beírtam a közös board legmagasabban rangsorolt még elérhető OL prospectjét, Carson Greent.