GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
na én is minek cseréltem fel 2. kör végébe 238 ezres cap space-szel... 😀Én a saját táblámban -1.5 millióval álltam draft előtt, úgy hogy ott volt az 1/6 és 1/14, ami évi 9.2 misi átlagban... aztán rájöttem, h elnéztem az RFA számokat, így most simaliba lesz, pláne hogy megindítom a tisztogató hadműveletet...
Löfli
Csak ki kell vagdalni a szemetet.... mindig van valaki akit ki lehet vágni!
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
na én is minek cseréltem fel 2. kör végébe 238 ezres cap space-szel... 😀Másfél szobás panellakásba a 10-en minek a plazmatévé hitelre? 😀
Löfli
több mint 3 éve
na én is minek cseréltem fel 2. kör végébe 238 ezres cap space-szel... 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
a lapszemlébe talán majd draft után, vagy jövőre, de azért néhány gondolat2/5 - Pat Freiermuth, TE
Jamin Davis lett volna a célpont, ha nem viszi el valaki a picket egy jövő évi első körért. sajnos kocsmából, telefonról követni is nehéz volt a draftot, így a csere-bere egyezkedés esélytelen volt, ráadásul nem is néztem az előttem lévő csapatok needjeit, így ez eléggé az én hibám, hogy nem cseréltem fel néhány picket. Davis után maradt Freiermuth, Asante, Rousseau esetleg Leatherwood, végül előbbi mellett döntöttem, mert talán neki van a legmagasabban a padlója, valamint a TE a legnagyobb hiányposztom. utólag inkább valamelyik védőt vinném, fontosabb posztokra jöttek volna.
3/9 - Jackson Carman, OG
Walker Littlere fájt a fogam, sajnos nem sokkal előttem kiment, volt még pár LB a fejemben, de úgy voltam vele, hogy ők 10 pickkel később is elérhetőek lesznek, Carman talán kevésbé. remélem IRL guard lesz, LT-ként tuti besülne, de belül egy Ereck Flowers szerű szintet bőven hozhat. szerintem hamarabb ki fog menni.
3/19 - Kyle Trask, QB
LB-k közül Boltont és Browningot is kivitték, de még az iOL-be nézett Trey Smitht és Josh Myerst is, így a két pickem közötti néhány választás a lehető legrosszabbul alakult. jópár gin tonic után végül Traskra böktem, irl úgyis elviszi valaki a második körben, ha beválik, tovább lehet cserélni, ha meg nem, van egy drága 3. számú irányítóm az ezer sebből vérző rosteren... ezt sem húznám meg egy fél nappal később, Melifonwu pl. sokkal hasznosabb lett volna már első évében nálam.
5/36 - Talanoa Hufanga, S
negyedik körre vártam, így az ötödik kör végén nem akartam bent hagyni, úgy sem vagyok elégedett a safety sorommal, bár valszeg nem is ő lesz a megváltó, de egy korrekt cserével már elégedett leszek.
6/26 - Jimmy Morrissey, C
random center, kellett valaki a belső posztokra, reméljük talál magának csapatot.
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Ha valaki lemaradt volna, egy-két "gyöngyszem" olcsón elérhető:bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal-2021/2221970
több mint 3 éve
Bazz!!! Igor, ezt 6 sör után?! 🤣🤣Asszem csak 5 volt végül... egyébként meg ösztönözni kell az embereket h írjanak ők is/ha nem írom meg tegnap este, valszeg sose írom meg én sem 😊
Klaci79
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Én csak a Seahawks sapkát ismerem :/Buffalo Bills 2021 draftlátom rámentél a Jets sapkára 😀
Nem voltak korai pickjeim, így nem nagyon ástam bele mélyen magam a prospectekbe, és boardokra hivatkoztam jobban, mint eddig.
Így a felsorolás inkább csak az utólagos könyebb értékelés miatt lesz 😊
3/22: Ifeatu Melifonwu, CB (Syracuse)
4/8: Osa Odighizuwa, Edge (UCLA)
5/24: Jordan Smith, Edge (UAB)
5/27: Dazz Newsome, WR (North Carolina)
6/9: Kary Vincent Jr., CB (LSU)
6/27: Kene Nwangwu, RB (Iowa State)
6/36: Tony Fields II, LB (West Virginia)
7/8: Quintin Morris, TE (Bowling Green)
tenorx
Löfli
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Bazz!!! Igor, ezt 6 sör után?! 🤣🤣
több mint 3 éve
5/37-re majd a rosterre a MyKitty helyett McKitty legyen beírva 😀 😀Csak picknél elírtam...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Kicsit még kóüzdök a discorddal légyszi várjatok meg, szerintem meglesz az 1/16-ig. 😀
több mint 3 éve
braxa88
12 534
nem enged be a discord...
több mint 3 éve
Jón Gunnarson
233
Idei 5. kört vásárolnék jövő évi 5. (Chi) ért.Helytől függően 6. vagy 7. köreinket is cserélhetjük 😊
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Nem enged csatlakozni, mondván érvénytelen a meghívó....Átveszem a pickjeid olcsón 😀
Any idea?
gabokocka
több mint 3 éve
Nem enged csatlakozni, mondván érvénytelen a meghívó....Any idea?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Nem kezdünk inkább 7-kor 😀 alig bírom kivárni 😊Miért, mi lesz ma? 😉🤣
Heisman
több mint 3 éve
Nem kezdünk inkább 7-kor 😀 alig bírom kivárni 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Idei 4/3 vihető jövő évi pickért / pickekért cserébe
több mint 3 éve
Azt hiszem 1/20-ról fentebb mennék kicsit draft alatt. 1/13 köré szeretnék körülbelül.
több mint 3 éve
Ezeket a pickjeimet szeretném jövő éviekre cserélni : 5. kör, 5. kör (CLE), 6. kör, 7. kör, 7. kör (NYJ).Teljes csomagban diszkont jár értük.
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
1/9, eladó lehet Draft közben, de 2/4-ért vagy 2/20 ért is lehet keresni. Érdekelne jövő évi pick is, esetleg hátratrade. Nem akarom mindenáron elpasszolni őket, de ha valakinek nagy álmai vannak, nem akarok útjába állni a megvalósításának 😊
több mint 3 éve
1/21-ről mennék lejjebb. Draft alatt vagy akár már előtte is. Egeszen nagy hátra csere is erdekel szóval ha csak 2. kör végéről v 3. körből jönnél se gond.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
A discord hangcsatornás funkcióját akarjuk-é használni? Valszeg hozzátesz a draftélményhez, ha nem csendben pötyögünk egész este.
Pulvis et umbra sumus.