GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 106
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
5/38 + 7/31 + 7/34 csomaggal jönnék feljebb 5. kör eléjebe.
több mint 3 éve
Hétfőn korán kell kelnem, ezért a 3/11+5/11+7/11 pickkel mennék fel a 2. körbe, a 4/10+6/10-el pedig a 3. kör végére. Ha érdekel valakit a fenti konstrukciók valamelyike, vagy azok összessége szíveskedjen megkeresni privát üzenet formájában.
Szerkesztette: pgabtb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM Game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 3 éve
Nekem is a 3 db 7.körrel, köztük 7/35 és 7/39... Eltart majd egy ideigNa majd az 1/1re gyorsan bemondom Mac Jonest, hogy haladjunk 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
dankodavid
2 242
hátsó körökben draftolna nekem valaki, akinek leadhatok listát? sajnos hétfőn hajnalban kell kelnem, így nekem idén nem sok marad a draftból, hiszen először a 3. kör végén húzok, utána meg húzok aludni kbKüldj boardot nyugodtan, nekem hosszú lesz az este 😊
Löfli
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
hátsó körökben draftolna nekem valaki, akinek leadhatok listát? sajnos hétfőn hajnalban kell kelnem, így nekem idén nem sok marad a draftból, hiszen először a 3. kör végén húzok, utána meg húzok aludni kb
több mint 3 éve
Jón Gunnarson
233
Köszi a mockot srácok!Én még nem vagyok teljesen kész, mert Sirianni módszerét fejlesztettem tovább és kő-papír-olló mellett már amőbáztam is a kiszemeltekkel. Monopoly party mindjárt kész, utána pókerezünk.
Gondoltam, hogy mindenkinek adok egy aláírt tojást is, hogy tudnak-e rá vigyázni. De ezt lehet csak jövőre csinálom, 😀
Ha lesz még idő, akkor meglátogatunk egy night clubbot, ahol random belekötök idegenekbe, így megfigyelve a prospectek reakcióját.
Ha nem sikerül jó játékost húzni, akkor legalább lesz egy barátom, akivel még számtalan játékkal üthetjük el a következő 4 évet.
Amúgy 2/18 esetleges elcseréléséről szívesen fogadok leveleket. 😉
több mint 3 éve
Köszi részemről is, bár hogy a már nyilvánosságra került detroiti insiderek infóira se hallgattok, az meglepő 😉Igazán csinálhattatok volna 3 köröset ha már nálatok van az összes pickem.Hahhahaha, persze, igy rament egy durvan 2-2.5 ora 😀 Harmadik korrel szvsz hnapig nem vegzunk.
tenorx
dankodavid
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
dankodavid
2 242
Nem panaszkodni akartam, jo moka volt, inkabb csak mar a masodik kor vegen is annyira random a draft, hogy kb barkit barhova beirhatunk, illetve abban sem vagyok biztos, hogy ket kornek van ertelme, az elso meg valamennyire kiszamithato, de minden evben rajon az ember, hogy onnantol aztan... 😀Én köszönöm így is munkádat! Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz elérhető 1/15-re, remélem lecsúszik valamelyik kiszemeltem odáig 😉Igazán csinálhattatok volna 3 köröset ha már nálatok van az összes pickem.Hahhahaha, persze, igy rament egy durvan 2-2.5 ora 😀 Harmadik korrel szvsz hnapig nem vegzunk.
tenorx
dankodavid
Egon bá
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Én köszönöm így is munkádat! Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz elérhető 1/15-re, remélem lecsúszik valamelyik kiszemeltem odáig 😉Igazán csinálhattatok volna 3 köröset ha már nálatok van az összes pickem.Hahhahaha, persze, igy rament egy durvan 2-2.5 ora 😀 Harmadik korrel szvsz hnapig nem vegzunk.
tenorx
dankodavid
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
dankodavid
2 242
Igazán csinálhattatok volna 3 köröset ha már nálatok van az összes pickem.Hahhahaha, persze, igy rament egy durvan 2-2.5 ora 😀 Harmadik korrel szvsz hnapig nem vegzunk.
tenorx
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Igazán csinálhattatok volna 3 köröset ha már nálatok van az összes pickem.
több mint 3 éve
1 6 Baltimore Ravens (TB) Kyle Pitts TEI loooooove this (extremely obvious) pick.
Ha így alakul a draft, ez egy reális pick/a legvalószínűbb forgatókönyv.
A+
1 14 Baltimore Ravens Jaylen Waddle WR
I really like this pick.
Elég komoly lenne TE/WR-rel kezdeni.. Ha így alakul a draft, ezen a ponton 4 név lenne itt a listámon, ebből Waddle az egyik... most még nem tudom kit vinnék a négyből 😕 maybe letrade... valakit érdekel majd 1/14? 😊
A-
2 13 Baltimore Ravens Ifeatu Melifonwu CB
I "meh" this pick.
Poszt oké (bár nem ez lenne az első, ahova erősítenék, sztem CB-t később hoznék), a player maga so-so - és van jónéhány név, aki feljebb van egy-két szinttel. A pick érthető, de ilyen draftlefutás esetén szinte biztos nem vinném Melit, i'm not the NY Jets...
C+
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Első körben OT a full leépítő Arizónaiaknak? Ki írta ezt a mockot?! | És hogy fért hozzá a csapat titkosított big boardjához!? |
Liverpool Fc fan
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Nem azért generáltam az orbitális CB-needemet, hogy ne mockoljon rá senki 😀 az 1/3-as TE pick viszont nagyon tetszene 😀Köszi a mockot! 😀
Szerkesztette: hétszilvafás adam8
több mint 3 éve
1/13-ra, Paye vs Farley. Aztán szegény Farley első körben szóba sem kerül máshol 😀 IgorJa ez tényleg jó, ráadásul úgy, hogy 1/24-re még CB-t is húzok 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Na a fő célt elértem, hogy felkavarjam egy kicsit az állóvizet 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
1/13-ra, Paye vs Farley. Aztán szegény Farley első körben szóba sem kerül máshol 😀 Persze, értem a dolgot a sérülések miatt, de ez vicces vót... nem hiszem, h GM játékban ott tartanánk, h scheme fit tervezzük húzogatni a védőket... 😊
1/6 sztem elég egyszerű, aki marad a 4 elit QB-ből, azt viszem 😊 viszont a baltimore-i insidereket picit meglepte az 1/14... de láttam már rosszabb mockot is.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Klaci79
22 106
Egon, nagyon szép munka...el is találtad a dilemmámat 😀
több mint 3 éve
Klaci79
22 106
képzeld el azt a 9ers szurkolót, aki hasonló játékban birtokolja Garoppolot...micsoda meghasonulás 😀Denver szurkoló vagyok. Nálam van Lock és vele pettingelünk. És erősítettem a Secondaryn. Emellett érdekelnek a WR-ek hiába hiszem hogy nálam magas a talent level. Most hogy nekem nincs LT-m Irl meg RT nincs az így jött ki 😀Értjük, szóval biztos QB-t húzol.Egy héttel a draft előtt belenéztem a kristálygömbömbe, ha bármi egyezik a valósággal, az csak a véletlen műve 😊Köszi a mockot 😊
bowl.hu/forum/manager-jatek/gm-lapszemle/2284815
P.S. - Hallgatás, beleegyezés 😉
Egon bá
Csak annyi hogy én idén ódzkodom mind Lance-től mind Jonestól, és nincs kezdő LT-m. És a WR class is tetszik 😉
Heisman
Egyébként szép munka Egon bá, az én pickjeimben semmi kivetnivalót nem látok, mondhatni teljesen eltaláltad 😊
tenorx
Heisman
több mint 3 éve
Denver szurkoló vagyok. Nálam van Lock és vele pettingelünk. És erősítettem a Secondaryn. Emellett érdekelnek a WR-ek hiába hiszem hogy nálam magas a talent level. Most hogy nekem nincs LT-m Irl meg RT nincs az így jött ki 😀Értjük, szóval biztos QB-t húzol.Egy héttel a draft előtt belenéztem a kristálygömbömbe, ha bármi egyezik a valósággal, az csak a véletlen műve 😊Köszi a mockot 😊
Egon bá
Csak annyi hogy én idén ódzkodom mind Lance-től mind Jonestól, és nincs kezdő LT-m. És a WR class is tetszik 😉
Heisman
Egyébként szép munka Egon bá, az én pickjeimben semmi kivetnivalót nem látok, mondhatni teljesen eltaláltad 😊
tenorx
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Látod, abban voltam a legbiztosabb 😊Értjük, szóval biztos QB-t húzol.Egy héttel a draft előtt belenéztem a kristálygömbömbe, ha bármi egyezik a valósággal, az csak a véletlen műve 😊Köszi a mockot 😊
Egon bá
Heisman
tenorx
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
Értjük, szóval biztos QB-t húzol.Egy héttel a draft előtt belenéztem a kristálygömbömbe, ha bármi egyezik a valósággal, az csak a véletlen műve 😊Köszi a mockot 😊
Egon bá
Heisman
több mint 3 éve
Egy héttel a draft előtt belenéztem a kristálygömbömbe, ha bármi egyezik a valósággal, az csak a véletlen műve 😊Minnesotai insiderek szerint nagy a döbbent csend a vikingeknek mokkolt OT kapcsán 😊
Egon bá
HTTR
több mint 3 éve
Egy héttel a draft előtt belenéztem a kristálygömbömbe, ha bármi egyezik a valósággal, az csak a véletlen műve 😊A detroiti insidereim nekem annyit megsúgtak, hogy az új gm soha az életben nem fog leendő ordas bust edge emberekre első körös pickeket elfecsérelni 😊
Egon bá
---