GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Azért az mi már, hogy Brooks meg Marpet is visszavonul egy offseason alatt.Hát nem tudom mi a gecit csináljak így a falammal 😀
több mint 3 éve
Nem teljesen tiszta számomra az új FA lebonyolítás... Ugyanúgy több tierre lesz szétszedve a szabadügynökpiac, vagy bárki bárkire licitálhat?Abban semmi változás h milyen körök lesznek. Ugyan úgy lesz mint eddig.
Rataxes
Ez csak annyiban módosít, hogy nem teljesen fix határideje van egy játékos elkelésének. A GM-ek kvázi tudni fogják már előre hova ír alá a hírekből csak azt nem, hogy mennyiért.
Ha sokáig vezetsz 1 játékosnál, majd mikor már lejárna a határidő beelőznek nem esel ki, kapsz időt visszaemelni. Úgy nem kellhet el játékos, hogy előzetesen azt hircsokorba ne költe volna az "ügynök", hogy xy csapat átvette a vezetést. Ergó senkit se ér váratlanul, hátrányosan egy késői ajánlat, mert akkor tolódik kicsit a határidő és tudnak reagálni akik akarnak.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nem teljesen tiszta számomra az új FA lebonyolítás... Ugyanúgy több tierre lesz szétszedve a szabadügynökpiac, vagy bárki bárkire licitálhat?Bárkire licitálhatsz, de tudtommal igen, szét lesz szedve körökre, hogy ne egyszerre menjünk 200 játékosért. Legalábbis így gondolom. Aztán vagy megcáfolnak, vagy nem. 😊
Rataxes
több mint 3 éve
Nem teljesen tiszta számomra az új FA lebonyolítás... Ugyanúgy több tierre lesz szétszedve a szabadügynökpiac, vagy bárki bárkire licitálhat?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 3 éve
Befutott a Chargers listája is.@alatriste, @braxa88, @dankodavid, @Egon bá, @Klaci79, @Rajna, @Spigo Bővítve a lista a Giants hosszabbításaival, illetve Tannehill átkerült a Vikingshoz.+ Lamar Jackson a Ravensnél
vassadi
vassadi
több mint 3 éve
@alatriste, @braxa88, @dankodavid, @Egon bá, @Klaci79, @Rajna, @Spigo Bővítve a lista a Giants hosszabbításaival, illetve Tannehill átkerült a Vikingshoz.+ Lamar Jackson a Ravensnél
vassadi
több mint 3 éve
@alatriste, @braxa88, @dankodavid, @Egon bá, @Klaci79, @Rajna, @Spigo Bővítve a lista a Giants hosszabbításaival, illetve Tannehill átkerült a Vikingshoz.
több mint 3 éve
Igen, ez igaz. Bár sajnos csak egy 1/4-et tudok felmutatni példának, de egy kicsit jobb sales-el...Wentzet drágán vihette volna, akinek fix 1/1 kell...csak nem így reklámoztad 😀Faszom, tudtam, hogy hamar raktam ki....Akkor kernem Wentzet és ramegyunk az 1/1-reSziasztok bocsi h elmaradtam, de jelenleg műtét előtt és melo váltás közben vagyok. ( ma van az utolsó napom) ráadásul a fórumról sem kapok e-mailt így teljesen lemaradtam. Ma este elküldöm a listát mindenképp ha még lehet, ha nem akkor beszoptuk 😀annyi van, hogy Mahomes megsértődött és kiüli az évet 😛
Farky
braxa88
Farky
kristóf17
Klaci79
több mint 3 éve
Wentzet drágán vihette volna, akinek fix 1/1 kell...csak nem így reklámoztad 😀Faszom, tudtam, hogy hamar raktam ki....Akkor kernem Wentzet és ramegyunk az 1/1-reSziasztok bocsi h elmaradtam, de jelenleg műtét előtt és melo váltás közben vagyok. ( ma van az utolsó napom) ráadásul a fórumról sem kapok e-mailt így teljesen lemaradtam. Ma este elküldöm a listát mindenképp ha még lehet, ha nem akkor beszoptuk 😀annyi van, hogy Mahomes megsértődött és kiüli az évet 😛
Farky
braxa88
Farky
kristóf17
több mint 3 éve
Az Garoppoloval is menne szerintem, hm? 😊Akkor kernem Wentzet és ramegyunk az 1/1-reSziasztok bocsi h elmaradtam, de jelenleg műtét előtt és melo váltás közben vagyok. ( ma van az utolsó napom) ráadásul a fórumról sem kapok e-mailt így teljesen lemaradtam. Ma este elküldöm a listát mindenképp ha még lehet, ha nem akkor beszoptuk 😀annyi van, hogy Mahomes megsértődött és kiüli az évet 😛
Farky
braxa88
Farky
több mint 3 éve
Faszom, tudtam, hogy hamar raktam ki....Akkor kernem Wentzet és ramegyunk az 1/1-reSziasztok bocsi h elmaradtam, de jelenleg műtét előtt és melo váltás közben vagyok. ( ma van az utolsó napom) ráadásul a fórumról sem kapok e-mailt így teljesen lemaradtam. Ma este elküldöm a listát mindenképp ha még lehet, ha nem akkor beszoptuk 😀annyi van, hogy Mahomes megsértődött és kiüli az évet 😛
Farky
braxa88
Farky
több mint 3 éve
Akkor kernem Wentzet és ramegyunk az 1/1-reSziasztok bocsi h elmaradtam, de jelenleg műtét előtt és melo váltás közben vagyok. ( ma van az utolsó napom) ráadásul a fórumról sem kapok e-mailt így teljesen lemaradtam. Ma este elküldöm a listát mindenképp ha még lehet, ha nem akkor beszoptuk 😀annyi van, hogy Mahomes megsértődött és kiüli az évet 😛
Farky
braxa88
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Sziasztok bocsi h elmaradtam, de jelenleg műtét előtt és melo váltás közben vagyok. ( ma van az utolsó napom) ráadásul a fórumról sem kapok e-mailt így teljesen lemaradtam. Ma este elküldöm a listát mindenképp ha még lehet, ha nem akkor beszoptuk 😀annyi van, hogy Mahomes megsértődött és kiüli az évet 😛
Farky
több mint 3 éve
Sziasztok bocsi h elmaradtam, de jelenleg műtét előtt és melo váltás közben vagyok. ( ma van az utolsó napom) ráadásul a fórumról sem kapok e-mailt így teljesen lemaradtam. Ma este elküldöm a listát mindenképp ha még lehet, ha nem akkor beszoptuk 😀Lehet, péntek estig hosszabbítottuk a hosszabbítást 😊
Farky
több mint 3 éve
Sziasztok bocsi h elmaradtam, de jelenleg műtét előtt és melo váltás közben vagyok. ( ma van az utolsó napom) ráadásul a fórumról sem kapok e-mailt így teljesen lemaradtam. Ma este elküldöm a listát mindenképp ha még lehet, ha nem akkor beszoptuk 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Köszönöm a megértést!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ez melyik Leonard Floyd aki 1.körért elkelt? biztos nem az akit én ismerekegyik kedvenc playám de azért durva hogy crosby landryvel csomagban olcsóbb volt nála.
braxa88
csak 30 éves, aki a sebességéből él, és nyilván az fog megkopni leghamarabb.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ha mar Mahomes miatt kivetelt teszunk sztem toljuk ki a hataridot pentek estig es aki esetleg meg nem kuldott hosszabbitos listat potolja.Nem tudom ki jart meg igy emptyn kivul.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Szerintem adjunk kivételt, nyilván nem optimális, de evvan.Amíg valaki nem rendszeresen csinálja ami miatt áll a játék, és nem tudunk haladni szvsz belefér.
több mint 3 éve
Lemaradtam a szerződéshosszabbítós lista megküldésével.Kérdem én h ha még ma megküldöm lehet-e kivétel vagy akk így jártam?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
beszéltem Farkyval, teljesen el van havazva, de maradna, 1-2 nap haladékot kér, nyilván szeretne hosszabbítani Mahomesszal

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Nem kell force tagelni - kell egy aktív Chargers GM, aki eldönti kivel akar hosszabbítani, vagy amíg keresünk rá valakit, akkor addig eldöntjük itt, hogy kiket árazzanak be még pluszba a Rózik - hogy a GM már úgy jöhessen ide, nem pedig beesni a játékba, hogy fingja sincs mi van.
több mint 3 éve
Sztem meg Mahomes holdoutolja ki az évet 😀
több mint 3 éve
Baromira nem jó ez, de valljuk be a LAC szétesése se lenne jó (kivétel a csoportriválisosnak) 😀Igy van, ezert irtam kifejezetten a kozossegi tagelest, mint szamomra aggalyos aktust.Illetve ezzel a kozossegi tagelessel az a problemam, hogy nem tudjuk, meg tudott volna-e vele egyezni a gm. Akkor vegye at ideiglenesen valaki es probaljon meg hosszabbitani, de ennek fenyeben pl Joey Bosa tulajdonosa szvsz teljes mertekben joggal verne az asztalt, hiszen igy veszitett el egy liga top5 edge rushert. Az pedig szamomra nem igazan jarhato ut, hogy adott jatekosok kedveert felulirjuk a szabalyokat, ott a piac, a jelenlegi vagy future tulajanak adott lesz a lehetoseg, hogy visszahozza.azért Bosa tulajdonosa próbált hosszabbítani, csak nem volt elég...58 milliója van a LAC-nak, szerintem bárki legalább megpróbálná a hosszabbítást
dankodavid
Klaci79
dankodavid
több mint 3 éve
Bosanál volt GM aki tudott dönteni, most nincs.Igy van, ezert irtam kifejezetten a kozossegi tagelest, mint szamomra aggalyos aktust.Illetve ezzel a kozossegi tagelessel az a problemam, hogy nem tudjuk, meg tudott volna-e vele egyezni a gm. Akkor vegye at ideiglenesen valaki es probaljon meg hosszabbitani, de ennek fenyeben pl Joey Bosa tulajdonosa szvsz teljes mertekben joggal verne az asztalt, hiszen igy veszitett el egy liga top5 edge rushert. Az pedig szamomra nem igazan jarhato ut, hogy adott jatekosok kedveert felulirjuk a szabalyokat, ott a piac, a jelenlegi vagy future tulajanak adott lesz a lehetoseg, hogy visszahozza.azért Bosa tulajdonosa próbált hosszabbítani, csak nem volt elég...58 milliója van a LAC-nak, szerintem bárki legalább megpróbálná a hosszabbítást
dankodavid
Klaci79
dankodavid

Liverpool Fc