GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 219
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
Az nem tiszta, hogy az elbukott licit pontja(i) is akkor ugrott(ak)? Mi van az el nem vitt udfa emberekkel, őket sehogy se lehet leigazolni?
r.baggio
Nem, azokat viszed tovább a második körbe és a fennmaradó játékosokra lehet vele licitálni, majd utána már nyílt licit lesz azokra akik még maradnak.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 355 — no es importante
Az nem tiszta, hogy az elbukott licit pontja(i) is akkor ugrott(ak)? Mi van az el nem vitt udfa emberekkel, őket sehogy se lehet leigazolni?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 304 — 49ers GM
Ha esetleg valaki szeretné elszórni a következő évek 7. körös pickjeit olyan PS eligible játékosokra, akik rosteren vannak, és/vagy léptek már pályára a ligában, akkor az alábbi listáról lehet szemezgetni:

Phil Haynes OG
Scoota Harris LB
Will Harris FS
Ron'Dell Carter DE

Illetve nem PS eligible idiótánk, Holton Hill is eladó hasonló áron, ha valakinek kell egy olcsó 4-5. CB.

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tudtam h elfelejtettem valamit 😕

WAS és NYJ orulhet igy ennek, 1-1 plusz emberrel...
Igor
Kamu 😛
több mint 3 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
yess, újabb PS Punter, lassan már hagyomány lesz nálam 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Klasszikus, 35 vs 30 és 21 vs 20.
több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 362 — No 1 Zhang Yufei fan
Tudtam h elfelejtettem valamit 😕

WAS és NYJ orulhet igy ennek, 1-1 plusz emberrel...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Amúgy valakinek van ellenvetése, ha nekem a base defense 4-2-5? Jewell helyett inkább Chinnt látnám pályán.
Vagy ezt tiltja a szabály @vassadi?
tenorx
A posztminimumoknak kell eleget tenni, aztán hogy a depth chartodat hogyan írod, az nekem már édesmindegy.
több mint 3 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Amint végez mindenki a rosterzárásokkal, elkezdem megcsinálni a Maddent, valszeg lassú folyamat lesz, de szerintem esténként 1-1 órát rászánva kb júni elején, közepén indulhatunk. Azt kell egyedül eldönteni, hogy hetente hány meccset toljunk le, tekintve, hogy 8-10 hét lesz erre az egészre, ha 3-4 meccsel haladunk, el lehet húzni nyár végéig és valszeg azt én is jobban tudom tartani.

szerk;  www.maddenguides.com/madden-20-offensive-and-defensive-schemes-breakdown/

Ez még mindig nem változott, aki támadó/védőoldalon az irl csapat sémájától eltérőt szeretne, ebből a listából választhat, illetve ha a depth chartoknál írtok designated slot wr-t, 3rd down rb-t, passz szitunál pályán lévő DE-DT és LB sort, ezeket is megcsinálom.

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Spigo, legjobb védőd (Simmons) miért nem kezd?
én elviszem ha nem kell 😀
braxa88
van az a pick minőség és mennyiség 😀
több mint 3 éve
Amúgy valakinek van ellenvetése, ha nekem a base defense 4-2-5? Jewell helyett inkább Chinnt látnám pályán.
Vagy ezt tiltja a szabály @vassadi?
több mint 3 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
Billsnél repülnek majd a too many men on the field zászlók folyamatosan amikor védekeznek 😜
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Spigo, legjobb védőd (Simmons) miért nem kezd?
én elviszem ha nem kell 😀
több mint 3 éve
több mint 3 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Browns claim:

Raymond Calais, RB
Rico Dowdle, RB
K.J. Osborn, WR
Corey Ballentine, CB
kristof
több mint 3 éve
Jól látom, hogy aki nem játszott az 65-ös értékelést kap... ami majdnem Ryan Kelly szintje?
Aha, sure.

A normalizálást már említettétek, meg h más a range/a szórás... ebbe nem megyek akkor bele, de azért komoly h LT-knél 61.7 a legalja? (nyilván az enyém, király 😀)

Amugy ha a 23 too high volt, a 31 too low. 😊
Igor
A rookieknak 65-t adtam, ami above avg rating a PFF-nél. Megelőlegezett bizalom 😊
több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 362 — No 1 Zhang Yufei fan
Jól látom, hogy aki nem játszott az 65-ös értékelést kap... ami majdnem Ryan Kelly szintje?
Aha, sure.

A normalizálást már említettétek, meg h más a range/a szórás... ebbe nem megyek akkor bele, de azért komoly h LT-knél 61.7 a legalja? (nyilván az enyém, király 😀)

Amugy ha a 23 too high volt, a 31 too low. 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Íme a PFF alapján készített táblázat:

Spigo
Feldobtam imgur-ra, mert nekem valamiért az előző nem jött be.

több mint 3 éve

Spigo
Amúgy ez sincs súlyozva ahogy látom.

Ha Biadaszt teszem be Lamp helyett máris 17. az egység. Súlyozással meg egy kis szerencsével +1-1 hely összejönne hisz mégiscsak LT > bármi más.

Csak szemre azért ez a Rams fal biztos, hogy top10 inkább mintsem 19.
No1 fala az amiben Charles Leno a LT? Na ezért kell a súlyozás. Ez a Bills fal nem szar de kb top5-ben nincs helye.
Lions simán -> No1
alatriste
Nem súlyoztam, mert PFF WAR szerint nincs is nagy külömbség a pozíciók közt (TOP10), sőt, az IOL magasabb WAR-ral bírt 2019-ben.

www.pff.com/news/draft-why-positional-value-matters-in-the-nfl-draft

de felfogható súlyozásnak, az, hogy a tackle rating átlag magasabb, mint az IOL:
LT átlag a táblázatban: 75,7
LG: 64,8
C: 66,9
RG: 66,5
RT: 72,2

Szerkesztette: Spigo
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Spigo
Amúgy ez sincs súlyozva ahogy látom.

Ha Biadaszt teszem be Lamp helyett máris 17. az egység. Súlyozással meg egy kis szerencsével +1-1 hely összejönne hisz mégiscsak LT > bármi más.

Csak szemre azért ez a Rams fal biztos, hogy top10 inkább mintsem 19.
No1 fala az amiben Charles Leno a LT? Na ezért kell a súlyozás. Ez a Bills fal nem szar de kb top5-ben nincs helye.
Lions simán -> No1

Liverpool Fc
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Nagyon szép munka az OL rangsort összeállítani.
Nem is kötök inkább bele, főleg mert a 2. Bills-nél elakadtam.
Az LT-t kibaszta a Bears egy újonc RT miatt, az RT-nek meg csapata sincs...😀 Még a végén vissza is vonul és eléldegél a bitcoinjaiból a lelkem 😉
Mi lehet a 15.-20.-30. helyeken 😀
Klaci79
Lesz helye máshol, cap szitu 😀
Amúgy meg van még egy kezdő RT a rosteren, Brian O'Neill. És akkor a két guard top 5-ös (talán top 3-as), plusz egy átlag feletti center.
tenorx
Hát inkább O'Neill akkor már, úgy el is hiszem. Amúgy egy top játékosnál, LT poszton különösen, ritkán nézi a csapat a nap szitut. Ettől persze nem rossz ő, csak vele kezdődjön a támadófal a 2. legjobbnál, az szerintem túlzás. Na persze nem rossz az, csak nem 2.
De ha madden, akkor viszont érthető, még kevesebb szót érdemel 😊
Klaci79
Mondjuk a PFF WAR szerint meg (2019-ben) a pozíciónkénti top10 WAR átlag pont egy kicsit magasabb a IOL vs OT tekintetében
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 219
Nagyon szép munka az OL rangsort összeállítani.
Nem is kötök inkább bele, főleg mert a 2. Bills-nél elakadtam.
Az LT-t kibaszta a Bears egy újonc RT miatt, az RT-nek meg csapata sincs...😀 Még a végén vissza is vonul és eléldegél a bitcoinjaiból a lelkem 😉
Mi lehet a 15.-20.-30. helyeken 😀
Klaci79
Lesz helye máshol, cap szitu 😀
Amúgy meg van még egy kezdő RT a rosteren, Brian O'Neill. És akkor a két guard top 5-ös (talán top 3-as), plusz egy átlag feletti center.
tenorx
Hát inkább O'Neill akkor már, úgy el is hiszem. Amúgy egy top játékosnál, LT poszton különösen, ritkán nézi a csapat a nap szitut. Ettől persze nem rossz ő, csak vele kezdődjön a támadófal a 2. legjobbnál, az szerintem túlzás. Na persze nem rossz az, csak nem 2.
De ha madden, akkor viszont érthető, még kevesebb szót érdemel 😊
több mint 3 éve
Akkor lelövöm a poént
Ez a Madden21 ratingek alapján öasszerakott sorrend 😊
Ha lesz időm, összerakom a PPF rating szerintit is és akkor meg lehet nézni a különbségeket.

Spigo
Írhattad volna hamarabb is, hogy a random dobta ki, akkor teljesen egyetértek vele! 😊
Btw ebbe a rangsorba van pozíciós különbség? Vagy csak az 5 figyelembe vett játékos grade-jét összeadva született eredmény? Ergó egy C ugyan annyit ér mint egy LT?
alatriste
Jogos a felvetés, de végül csak simán az 5 jatékos átlaga
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Akkor lelövöm a poént
Ez a Madden21 ratingek alapján öasszerakott sorrend 😊
Ha lesz időm, összerakom a PPF rating szerintit is és akkor meg lehet nézni a különbségeket.

Spigo
Írhattad volna hamarabb is, hogy a random dobta ki, akkor teljesen egyetértek vele! 😊
Btw ebbe a rangsorba van pozíciós különbség? Vagy csak az 5 figyelembe vett játékos grade-jét összeadva született eredmény? Ergó egy C ugyan annyit ér mint egy LT?

Liverpool Fc