GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Frommnak hány incomplete passza volt?
több mint 3 éve
Kyler dob 400+ yardot INT nélkül, az ellenfélnél Tannehill 200 alatt marad.Eredmény: vereség.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ah inkább csúsztattad volna még tovább ezt a simet 😀Én mindent elkövettem ebben az offseasonban, hogy leépüljön a csapat. Erre ott tartok, hogy lassan már nézegetnem kell a wild card helyeket. Igen ebben TE is hibás vagy! 😀 Hogy tud Jamies eladott labda nélkül 400+ yardot 3TD-t felrakni a pályára? Milyen védelem van Buffaloban?
Komolyan nem hiszem el, nem lesz PO.
tenorx
Eszem megáll. Azt reméltem a szezon ezen pontján már lassen eldől, hogy a 7-9 9-7-es mérlegektől végleg búcsút vehetek, erre 1 meccsre van megint az 50%...
Amúgy 6 v 7 csapat megy PO-ba? Tiszta ideg vagyok, hogy ilyenekkel kell foglalkoznom!
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ah inkább csúsztattad volna még tovább ezt a simet 😀Komolyan nem hiszem el, nem lesz PO.
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
A tizedik hét eredményeit megtaláljátok az erdmények között, csoportokkal és sérültekkel együtt 😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Na még mindig lehet rosszabb, David DeCastro aki az OL-em legfontosabb tagja volt úgy néz ki vissza fog vonulni, ezzel rohadt sok dead moneyt hagyvaA játék számodra pozitív hozadéka, hogy előre leszimulálja az idényt, így legalább nyertél egy DeCastro évet, miközben a valóságban már nem lesz több idénye...sajnos
Heisman
több mint 3 éve
Na még mindig lehet rosszabb, David DeCastro aki az OL-em legfontosabb tagja volt úgy néz ki vissza fog vonulni, ezzel rohadt sok dead moneyt hagyva
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
Lesz ma fordulo 😊 Koszi a turelmet es kulon koszonom, hogy senki sem rakott be ordogszekeres gifeket, ertekelem! 😀
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Trevornak megvan az első 5 TD-s meccse 😊 Ó igen!6-2-ről már csúnya lenne PO nélkül végezni, de a maddenben nincs lehetetlen 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Mi történik 😕
több mint 3 éve
Hajrá Dolphins, Chiefs és Cowboys, kellenek a győzelmekEzek szerint ma is kiszoptam.
Heisman
több mint 3 éve
Teccetek volna nem kikapni a Sivatagi Pintyektől a 6. héten és akkor nem lenne ennyire aktuális ez a probléma.Hajrá Dolphins, Chiefs és Cowboys, kellenek a győzelmekBaszki, első körön kívül kb nincs pickem, erre erősen hajtok az 1/1-re. Picsaba.
Heisman
ljambrik
Liverpool Fc
több mint 3 éve
ljambrik
601
Hajrá Dolphins, Chiefs és Cowboys, kellenek a győzelmekBaszki, első körön kívül kb nincs pickem, erre erősen hajtok az 1/1-re. Picsaba.
Heisman
több mint 3 éve
Hajrá Dolphins, Chiefs és Cowboys, kellenek a győzelmek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Ilyen statokkal hogy tudtam dupla annyival kikapni???
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
Ligaelső, ligaelső álé
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
9. hét is fent, előfordulhat, hogy a következő két napban elmarad forduló, amennyiben így lesz, sry és legkésőbb pénteken megyünk tovább, de igyekszem besűríteni valahogy a napokba.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Nem tudom mit adnék azért hogy a Madden egyszer beadjon egy pozitív szezont 😀Nézd a pozitívumokat, láttam Lock tök jól játszik. 😀
Heisman
több mint 3 éve
Nem tudom mit adnék azért hogy a Madden egyszer beadjon egy pozitív szezont 😀
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Hogy sikerült 28 pontot kapnom az utolsó negyedben? 😀Kérdezd meg Pouncey-t és Big Bent....el fogják mondani, hogy megy ez 😀
empty taxi
több mint 3 éve
Felraktam a 8. hetet csoportállásokkal és bőséges statisztikai adatokkal.Köszi
dankodavid
Mi történt Big Bennel?
HTTR
több mint 3 éve
Hogy sikerült 28 pontot kapnom az utolsó negyedben? 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
😕
több mint 3 éve
Madden and the Lions: a love story
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal