GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 106
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Kicsit frissítettem a KeKi-nAkár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
Na ez a SF trade végleg kinyírta Jimmy G-t, fasza lesz majd cutolni jövőre... nem jött be. Remélem jövőre 1/1 leszek és jöhet egy rookie QB.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Rasul Douglas kétszer van az fa trackerben.Gondolom a drágább vezet.
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Ha mint utólag kiderült, érvénytelen licit miatt emeltem (Hekker), akkor ugye az az emelés nem számít?A helyzet egyértelműsége miatt nem vettem figyelembe a második licitet, de mondjuk ez az "utólag kiderült" olyan, hogy ha épp nem is naprakész a tracker, akkor is utána lehet ám nézni, hogy a másik csapat licitje érvényes volt-e... 😛
Döme
több mint 3 éve
Akkor rosszul emlékeztem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Nem csak 2 nap után lesz egy licit “hivatalos” mert volt aki már beírta a szerződést24oras a licit
Heisman
több mint 3 éve
Nem csak 2 nap után lesz egy licit “hivatalos” mert volt aki már beírta a szerződést24 óra
Heisman
több mint 3 éve
Nem csak 2 nap után lesz egy licit “hivatalos” mert volt aki már beírta a szerződést
több mint 3 éve
Ha mint utólag kiderült, érvénytelen licit miatt emeltem (Hekker), akkor ugye az az emelés nem számít?
több mint 3 éve
ljambrik
601
Milyen már, hogy másodszor szopok azért, mert el vannak gépelve nevek... nálad Jamychal HastyAhkello Witherspoon is el van gépelve a roster file-ban, mielőtt még.
van, én az igazi JaMycal Hasty -t szerettem volna megszerezni. Rákeresek a fájlban, nincs senkinél, erre meg jön a ****, köszi 😊
habakukk
Szerkesztette: ljambrik
több mint 3 éve
Milyen már, hogy másodszor szopok azért, mert el vannak gépelve nevek... nálad Jamychal HastyMikor licitáltál vettem észre, hogy amúgy én korábban elütöttem egy betűcskét. Az nyugtasson Devonnál, hogy ha az én licitem szar volt, a tiéd is az lett volna. 😀
van, én az igazi JaMycal Hasty -t szerettem volna megszerezni. Rákeresek a fájlban, nincs senkinél, erre meg jön a ****, köszi 😊
habakukk
több mint 3 éve
Milyen már, hogy másodszor szopok azért, mert el vannak gépelve nevek... nálad Jamychal Hastyvan, én az igazi JaMycal Hasty -t szerettem volna megszerezni. Rákeresek a fájlban, nincs senkinél, erre meg jön a ****, köszi 😊
HTTR
több mint 3 éve
ljambrik
601
A viking harcosnak üzenem, hogy jamychal hasty nálam van rosteren. Ajánlatot meghallgatok érte, de a vetminnél azért több kell majd.
több mint 3 éve
Ha ekkora iránta a kereslet, várom az ajánlatokat. 😊Ha 30-40 nem is, de csak gyorsan átfutva a liciteket, vannak köztük érvénytelenek. Példáuk Derek Barnett több postban is szerepel, miközben ő a Giantsnél van.22:18-cal bezárólag mára befejeztem az FA adminisztrációt, holnap csak késő délután / este tudom majd folytatni.addig összejön egy 30-40 érvénytelen 😊
vassadi
Klaci79
Mindenkinek javaslom átnézni, hogy mit hibázhatott el, ne este érjen valakit a meglepetés, hogy a majd' egy napos licitje érvénytelen.
vassadi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Ha 30-40 nem is, de csak gyorsan átfutva a liciteket, vannak köztük érvénytelenek. Példáuk Derek Barnett több postban is szerepel, miközben ő a Giantsnél van.22:18-cal bezárólag mára befejeztem az FA adminisztrációt, holnap csak késő délután / este tudom majd folytatni.addig összejön egy 30-40 érvénytelen 😊
vassadi
Klaci79
Mindenkinek javaslom átnézni, hogy mit hibázhatott el, ne este érjen valakit a meglepetés, hogy a majd' egy napos licitje érvénytelen.
több mint 3 éve
Klaci79
22 106
22:18-cal bezárólag mára befejeztem az FA adminisztrációt, holnap csak késő délután / este tudom majd folytatni.addig összejön egy 30-40 érvénytelen 😊
vassadi
több mint 3 éve
vassadi
15 617
22:18-cal bezárólag mára befejeztem az FA adminisztrációt, holnap csak késő délután / este tudom majd folytatni.
több mint 3 éve
Én meg már lassan minden létező hibát 4 év alatt. 😊En megcsinaltam ugyanezt😅Köszi druszáim! 😀Bocsi az ijesztgetésért 😀
megláttam
adam8
Heisman
több mint 3 éve
En megcsinaltam ugyanezt😅Köszi druszáim! 😀Bocsi az ijesztgetésért 😀
megláttam
adam8
több mint 3 éve
Jón Gunnarson
233
Köszi druszáim! 😀
több mint 3 éve
vassadi
15 617
De, ez még bocsánatos bűn. 😊Az első licitem csapatnév ( 😀) lehagyás ellenére él vagy nem? 😊Nem-nem. 😀
megláttam
adam8
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Az első licitem csapatnév ( 😀) lehagyás ellenére él vagy nem? 😊Nem-nem. 😀
megláttam
több mint 3 éve
Jón Gunnarson
233
Az első licitem csapatnév ( 😀) lehagyás ellenére él vagy nem? 😊
több mint 3 éve
Felírtam, köszönöm!De, már januárban előrejeleztem. 😊Keresem, de nem találom. Beszéltünk már időpontot draftra, vagy még nem? Elnézést, csak muszáj előre tervezni, mert kissé rengeteg dolog van mostanság. 😊Még nincs, de tippem szerint a Draft előtti vasárnap, este 8 lesz...tippem szerint persze
kristóf17
Klaci79
Egyébként igen, szokás szerint az IRL draft előtti vasárnap lesz, tehát április 25.
vassadi