GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Sidney Jones is eldőlt, beírtam az eredetibe
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
2021 Arizona Cardinals starting QBLiverpool Fc
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
Ha minden terv szerint halad, akkor hétfő este, vagy legkésőbb kedd délelőtt lezárul a harmadik licitkör, a nyílt licit pedig így csütörtök este indulna.Booo, ugyis mindenki az utolso oraban kuld ajanlatot 😕
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Ha minden terv szerint halad, akkor hétfő este, vagy legkésőbb kedd délelőtt lezárul a harmadik licitkör, a nyílt licit pedig így csütörtök este indulna.
több mint 3 éve
vassadi
15 617
Annullálva nem lesz a csere, mert az meg a partnerrel lenne kiszúrás, aki végképp nem tehet arról, hogy Chung visszavonult. Egy lassan 34 éves safety-nél megvan annak a kockázata, hogy bármelyik pillanatban szögre akaszthatja a sisakot, és maga Chung nem mondott olyat, hogy vissza akar térni, csak a "mindig megbízható" Ian Rapoport hozta le ezt hírként. Tény, hogy elég hülyén jött ki, meg "újoncoknak" szoktunk mindenféle engedményt adni, így annyit tehetünk szerintem, hogy a cut büntetéstől eltekintünk.Erről mi akkor a hivatalos álláspont? Csak mert mindig azt látom a csevegőben, hogy ez nem életszerű meg az nem életszerű, de az mennyire realisztikus, hogy valaki 3 héttel az átigazolása után bejelenti a visszavonulását?Visszavonulás miatt lehet cserét voidolni? 😀Remélem nem, mert már kurvára nincs pénzem 😀
r.baggio
tenorx
r.baggio
több mint 3 éve
Volt egy pár, elsőre Reggie Wayne 12 napos New England-i pályafutása ugrik be, de voltak falemberek is. A visszavonulási életkor-határ felett is van Chung, nincs sok reményed a dologra. Vassadi majd mondja a hivatalosat, csak hogy mire készülj.Igen, azt még hozzá kellett volna tennem, hogy a holtszezon kellős közepén, mert Wayne esetében is ugye az volt a helyzet, hogy nekiment az edzőtábornak, aztán hamar belátta, mégse fog menni. Ha Chungról a training camp alatt derül ez ki, kevésbé bosszankodnék, de ez így ultragáz szerintem, nem is a hatodik körös draftpick miatt, hanem az így benyelt dead money-ért
De tény, hogy elég nagy pech.
adam8
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Nanemá h visszavonult embereket tegyünk be csak mert madden...Hát most ha kicsit a szimuláció szempontjából nézzük a Maddenben még benne van, aztán jövőre cut. Én mást nem tudok mondani.Erről mi akkor a hivatalos álláspont? Csak mert mindig azt látom a csevegőben, hogy ez nem életszerű meg az nem életszerű, de az mennyire realisztikus, hogy valaki 3 héttel az átigazolása után bejelenti a visszavonulását?Visszavonulás miatt lehet cserét voidolni? 😀Remélem nem, mert már kurvára nincs pénzem 😀
r.baggio
tenorx
r.baggio
Heisman
több mint 3 éve
Hát most ha kicsit a szimuláció szempontjából nézzük a Maddenben még benne van, aztán jövőre cut. Én mást nem tudok mondani.Erről mi akkor a hivatalos álláspont? Csak mert mindig azt látom a csevegőben, hogy ez nem életszerű meg az nem életszerű, de az mennyire realisztikus, hogy valaki 3 héttel az átigazolása után bejelenti a visszavonulását?Visszavonulás miatt lehet cserét voidolni? 😀Remélem nem, mert már kurvára nincs pénzem 😀
r.baggio
tenorx
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Volt egy pár, elsőre Reggie Wayne 12 napos New England-i pályafutása ugrik be, de voltak falemberek is. A visszavonulási életkor-határ felett is van Chung, nincs sok reményed a dologra. Vassadi majd mondja a hivatalosat, csak hogy mire készülj.Erről mi akkor a hivatalos álláspont? Csak mert mindig azt látom a csevegőben, hogy ez nem életszerű meg az nem életszerű, de az mennyire realisztikus, hogy valaki 3 héttel az átigazolása után bejelenti a visszavonulását?Visszavonulás miatt lehet cserét voidolni? 😀Remélem nem, mert már kurvára nincs pénzem 😀
r.baggio
tenorx
r.baggio
De tény, hogy elég nagy pech.
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Szerte nézett s nem leléErről mi akkor a hivatalos álláspont? Csak mert mindig azt látom a csevegőben, hogy ez nem életszerű meg az nem életszerű, de az mennyire realisztikus, hogy valaki 3 héttel az átigazolása után bejelenti a visszavonulását?Visszavonulás miatt lehet cserét voidolni? 😀Remélem nem, mert már kurvára nincs pénzem 😀
r.baggio
tenorx
r.baggio
Honját a hazában
😀
több mint 3 éve
Erről mi akkor a hivatalos álláspont? Csak mert mindig azt látom a csevegőben, hogy ez nem életszerű meg az nem életszerű, de az mennyire realisztikus, hogy valaki 3 héttel az átigazolása után bejelenti a visszavonulását?Visszavonulás miatt lehet cserét voidolni? 😀Remélem nem, mert már kurvára nincs pénzem 😀
r.baggio
tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Kíváncsi leszek Winston mennyit kap végül
több mint 3 éve
örülök, hogy mindenkinek eszébe jutott liciteket küldeni az utolsó pár órában 😊Nálam csak 6 üzenet esett be 7 óra óta 😀
Löfli
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Az egyetlen megbocsátható lehetőség 😀örülök, hogy mindenkinek eszébe jutott liciteket küldeni az utolsó pár órában 😊azt hittem tegnap volt a határidő, de akkor véletlenül berúgtam, szóval most kellett pótolni
Löfli
kristof
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
örülök, hogy mindenkinek eszébe jutott liciteket küldeni az utolsó pár órában 😊azt hittem tegnap volt a határidő, de akkor véletlenül berúgtam, szóval most kellett pótolni
Löfli
több mint 3 éve
örülök, hogy mindenkinek eszébe jutott liciteket küldeni az utolsó pár órában 😊
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
A nagyon turelmetleneknek uzenem, hogy RB es TE liciteket, csak fel 9 utan tudok majd hirdetni
Spigo
több mint 3 éve
A nagyon turelmetleneknek uzenem, hogy RB es TE liciteket, csak fel 9 utan tudok majd hirdetni
több mint 3 éve
Gondolom nincs erre szabály, de azért na, kijelenti, hogy várja a 2021-es szezont, majd pár hétre rá visszavonul. Mindegy, Richburggal együtt küldhetem az elíziumi mezőkre, úgy fest, hogy centerem se maradjonVisszavonulás miatt lehet cserét voidolni? 😀Hehe 😀 pech, hogy veled történt, mert te tudtál volna olyan játékost húzni 6/36-ra, akit jól ismersz. 😀
r.baggio
adam8
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 3 éve
Visszavonulás miatt lehet cserét voidolni? 😀Remélem nem, mert már kurvára nincs pénzem 😀
r.baggio
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Visszavonulás miatt lehet cserét voidolni? 😀Hehe 😀 pech, hogy veled történt, mert te tudtál volna olyan játékost húzni 6/36-ra, akit jól ismersz. 😀
r.baggio
több mint 3 éve
Visszavonulás miatt lehet cserét voidolni? 😀
---
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Nem ők csináltak belőle, hanem a sok csapat, akinek QB kell. Az meg teljesen reális, hogy a legjobb 5 QB között ott van 😊Hát mondjuk akik Mac Jonesból első körös talentet tudnak a varázsolni azok tényleg tudnak valamitWaddle párti vagyok, őszintén szólva 😊Tavaly is bejött nekünk a 2 első körös Bama WR 😀Te nem vihetsz 😀És én ? 😉En mar nem is vihetek elkapot? :/Szép próbálkozás, de erős gyanúm van, hogy kit viszel ki és így nem nehéz megtippelni hogy a legjobb itt elérhető lesz 😉 😀Ha valaki szeretné kihúzni a class legjobb WR-ét, az megkereshet nyugodtan egy ajánlattal 1/9-ért 😉Bold of you to assume, hogy el tudom találni ki lesz a legjobb WR... vagy hogy nem viszem ki a WR class legnagyobb bustját 1/6-tal 😛
Klaci79
Igor
Klaci79
dankodavid
Heisman
Klaci79
Idén kit szeretnél, Waddle-t vagy Smith-t? 😀😀
Heisman
Mondjuk amit Smith tud sem mindennapi...
Klaci79
Heisman
több mint 3 éve
Hát mondjuk akik Mac Jonesból első körös talentet tudnak a varázsolni azok tényleg tudnak valamitWaddle párti vagyok, őszintén szólva 😊Tavaly is bejött nekünk a 2 első körös Bama WR 😀Te nem vihetsz 😀És én ? 😉En mar nem is vihetek elkapot? :/Szép próbálkozás, de erős gyanúm van, hogy kit viszel ki és így nem nehéz megtippelni hogy a legjobb itt elérhető lesz 😉 😀Ha valaki szeretné kihúzni a class legjobb WR-ét, az megkereshet nyugodtan egy ajánlattal 1/9-ért 😉Bold of you to assume, hogy el tudom találni ki lesz a legjobb WR... vagy hogy nem viszem ki a WR class legnagyobb bustját 1/6-tal 😛
Klaci79
Igor
Klaci79
dankodavid
Heisman
Klaci79
Heisman
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Waddle párti vagyok, őszintén szólva 😊Tavaly is bejött nekünk a 2 első körös Bama WR 😀Te nem vihetsz 😀És én ? 😉En mar nem is vihetek elkapot? :/Szép próbálkozás, de erős gyanúm van, hogy kit viszel ki és így nem nehéz megtippelni hogy a legjobb itt elérhető lesz 😉 😀Ha valaki szeretné kihúzni a class legjobb WR-ét, az megkereshet nyugodtan egy ajánlattal 1/9-ért 😉Bold of you to assume, hogy el tudom találni ki lesz a legjobb WR... vagy hogy nem viszem ki a WR class legnagyobb bustját 1/6-tal 😛
Klaci79
Igor
Klaci79
dankodavid
Heisman
Klaci79
Heisman