GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Ki marad, ki nem:https://doodle.com/poll/5zpcvk48hcxg6ye4?utm_source=poll&utm_medium=link
@tenorx, @Spigo, @Göbi, @Igor, @dankodavid, @kristof, @Klaci79, @megláttam, @iktriad, @Rajna, @Löfli, @kristóf17, @Döme, @Farky, @ljambrik, @empty taxi, @Rataxes, @Chargers LT, @Heisman, @r.baggio, @DeSean, @habakukk, @Shilkor, @gabokocka, @Egon bá, @labo7, @alatriste, @somoskovig, @braxa88
több mint 4 éve
Nálam:* Ha 2022/1 (SF) 11-20 közötti, akkor 2022/3 (SF) a Steelersé, ha 21-32 közötti, akkor 2022/2 (SF) a Steelersé.
** Ha Alexander Mattison a 2021-es szezonban elér legalább 1000 scrimmage yardot, akkor 2023/4 (SF) a Texansé; ha legalább 1400 scrimmage yarddal zár, akkor 2022/4 (SF) kerül a Texanshoz.
Tehát a 3. kör megy a Steelershez, viszont a 4. kör marad idén is és jövőre is.
több mint 4 éve
* Ha Tyler Johnsonnak 500-nál kevesebb elkapott yardja lesz a 2021-es alapszakaszban, és Nate Herbig 600-nál több snapet játszik, akkor 2022/4 (ATL) helyett 2022/3 (ATL) kerül a Cardinalshoz.Nem aktiválódott egyik feltétel se, nemhgoy mind a 2. Marad a 22/4 (ATL)

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ha már itt tartunk, ha valaki tradelne hátsó körökért kezdő, de olyan 3-8 millió környékén kereső kicsit túlkereső WR-t, az keresse a Bears FO-t 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Woods helyett sajnos Kupp hozott állat szezont, de Mooney is jól néz ki #3 WRnek Chicagoban.Nem hiába tradeltem fel anno érte, amit megjegyzem sose szoktam a draftokon. (Asszem még 1 feltradem volt a rookie GM évemben Kupp felcsere mellett.) 😉
tenorx
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Én elvagyok a top WR-emmel:List of players in NFL history with 3,000 receiving yards in their first 2 seasons:
— CBS Sports HQ (@CBSSportsHQ) January 10, 2022
- Justin Jefferson
END. OF. LIST. pic.twitter.com/p39oLXN2Kq
Woods helyett sajnos Kupp hozott állat szezont, de Mooney is jól néz ki #3 WRnek Chicagoban.
több mint 4 éve
tenorx kommentje után a Giants topicban a csoda WR-igazolásokról már nem is érzem olyan rosszul az én ámokfutásom miattÖrülök, hogy segíthettem 😀
r.baggio
több mint 4 éve
de 😀nekem jelenleg nincs igazi elkapóm, egyedül Keenan Allen van és neki is lejár a szerződése 😀nézz be te is a Giants topicba és meglátod, lehetne rosszabb is 😀
Heisman
r.baggio
Allennel ugye hosszabbítani kell, Ruggs egy gyilkos, Dorsett 0 TD/7 elkapás, Jeffrey és Fitzgerald egy meccset se játszott (jó kicsit undorító de már tavaly se volt WR-em ezért egy Madden szezonért és a tiszteletem kifejezése miatt jött csak a legenda)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
nekem jelenleg nincs igazi elkapóm, egyedül Keenan Allen van és neki is lejár a szerződése 😀nézz be te is a Giants topicba és meglátod, lehetne rosszabb is 😀
Heisman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
nekem jelenleg nincs igazi elkapóm, egyedül Keenan Allen van és neki is lejár a szerződése 😀
több mint 4 éve
tenorx kommentje után a Giants topicban a csoda WR-igazolásokról már nem is érzem olyan rosszul az én ámokfutásom miatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
micsoda?En meg leigazolom Peyton Manninget, aztán van egy top irányítóm, előbb találják fel az időgépet es lesz ő újra 30 éves, mint hogy Fuller meg Parker egészségesen lejatszik egy szezont.Nem tier1 a csapatom offensem, csak rávilágítottam h az a tier1 lista komikusRespect a PRért! Menő dolog tényleg.Én is feljebb tettelek volna, csodálkoztam is, hogy mi ketten egy kalapba kerültünk. De a tier 1 azért erős úgy, hogy Burrow mellett Scary Terry az egyetlen izgalmas srác az offenseben és a fal sem bitang Brownon kívül.
De a Tier1 az csak vicc ugye?
Watsonnal, Murrayvel?! 😀
Sztem az én offenseem is tier 1 így (miamival tuti nem egy kalap pl)
braxa88
De persze rendben van az offense és egy top QB-val (ami adott) minimum tier 3 (nálam).
Amúgy a PR-ért tényleg köszi. Jó volt látni, hogy egy ilyen legallja QB-val is olyan csapatokkal kerültem egy kalapba mint Burrow, TB, RWilson... 😊 A keret többi részének nagyon jól esett!
alatriste
Lehet csak McLaurin izgi de van egy top wr triom egészségesen, egy elitnek tűnő fiatal QBval és egy jó RB
Csak kár h mindenki üveg 😕 TE posztom szar csak, OL is simán közepes.
Paradis pl nem kezdene hanem Gates, mondjuk ő is sérült.
Ilyen felfogás alapján az irl kc se tier 1-2 mert nincs jó wr2-3 meg elit ol.
De még több ilyet!
braxa88
somoskovig
Jauan Jennings, TreQuan Smith és Freddie Swain! 22:25ös sávban hárman összesen 4 TD
😛 😀
több mint 4 éve
En meg leigazolom Peyton Manninget, aztán van egy top irányítóm, előbb találják fel az időgépet es lesz ő újra 30 éves, mint hogy Fuller meg Parker egészségesen lejatszik egy szezont.Nem tier1 a csapatom offensem, csak rávilágítottam h az a tier1 lista komikusRespect a PRért! Menő dolog tényleg.Én is feljebb tettelek volna, csodálkoztam is, hogy mi ketten egy kalapba kerültünk. De a tier 1 azért erős úgy, hogy Burrow mellett Scary Terry az egyetlen izgalmas srác az offenseben és a fal sem bitang Brownon kívül.
Watsonnal, Murrayvel?! 😀
braxa88
De persze rendben van az offense és egy top QB-val (ami adott) minimum tier 3 (nálam).
Amúgy a PR-ért tényleg köszi. Jó volt látni, hogy egy ilyen legallja QB-val is olyan csapatokkal kerültem egy kalapba mint Burrow, TB, RWilson... 😊 A keret többi részének nagyon jól esett!
alatriste
Lehet csak McLaurin izgi de van egy top wr triom egészségesen, egy elitnek tűnő fiatal QBval és egy jó RB
De még több ilyet!
braxa88
több mint 4 éve
Nem tier1 a csapatom offensem, csak rávilágítottam h az a tier1 lista komikusRespect a PRért! Menő dolog tényleg.Én is feljebb tettelek volna, csodálkoztam is, hogy mi ketten egy kalapba kerültünk. De a tier 1 azért erős úgy, hogy Burrow mellett Scary Terry az egyetlen izgalmas srác az offenseben és a fal sem bitang Brownon kívül.
Watsonnal, Murrayvel?! 😀
braxa88
alatriste
De még több ilyet!
több mint 4 éve
Respect a PRért! Menő dolog tényleg.Én is feljebb tettelek volna, csodálkoztam is, hogy mi ketten egy kalapba kerültünk. De a tier 1 azért erős úgy, hogy Burrow mellett Scary Terry az egyetlen izgalmas srác az offenseben és a fal sem bitang Brownon kívül.
Watsonnal, Murrayvel?! 😀
braxa88
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
GM szinten hogy állunk? 1 távozóról tudok biztosan, több is lesz?én is gondolkodtam, aztán rájöttem, hogy annyira szar a keretem, hogy ezt nincs pofám ráhagyni másra, szóval inkább maradok. ez meg úgyis csak a Browns, belefér, hogy szarok vagyunk.
alatriste
több mint 4 éve
Tavaly volt róla szó aztán nem emlékszem hogy szavazásig jutott-e, hogy irl caprendszerre átállnánk(?)Köszi, csak valamiért azt hittem, valahogy még mindig az IRL cap alapján számolunk.Tényleg, azt tudjuk már, hogy mennyi lesz a cap idén?A szokásos 5% körüli emelést tartva 150 millió, a roster fájlban is már ez alapján van számolva a cap space.
somoskovig
vassadi
somoskovig

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Köszi, csak valamiért azt hittem, valahogy még mindig az IRL cap alapján számolunk.Tényleg, azt tudjuk már, hogy mennyi lesz a cap idén?A szokásos 5% körüli emelést tartva 150 millió, a roster fájlban is már ez alapján van számolva a cap space.
somoskovig
vassadi
több mint 4 éve
Tényleg, azt tudjuk már, hogy mennyi lesz a cap idén?A szokásos 5% körüli emelést tartva 150 millió, a roster fájlban is már ez alapján van számolva a cap space.
somoskovig
több mint 4 éve
Szomorú mindkettő 😕Hát adam is mondta, hogy neki az előző volt a hattyúdal.Akkor már 2-ről tudok, aki biztos...GM szinten hogy állunk? 1 távozóról tudok biztosan, több is lesz?Én távozom, ez 100%.
alatriste
Beki
alatriste
tenorx
több mint 4 éve
Leírta párszor 😀Igen, rá gondoltam csak nem tudtam public-e. 😊Hát adam is mondta, hogy neki az előző volt a hattyúdal.Akkor már 2-ről tudok, aki biztos...GM szinten hogy állunk? 1 távozóról tudok biztosan, több is lesz?Én távozom, ez 100%.
alatriste
Beki
alatriste
tenorx
alatriste
több mint 4 éve
Igen, rá gondoltam csak nem tudtam public-e. 😊Hát adam is mondta, hogy neki az előző volt a hattyúdal.Akkor már 2-ről tudok, aki biztos...GM szinten hogy állunk? 1 távozóról tudok biztosan, több is lesz?Én távozom, ez 100%.
alatriste
Beki
alatriste
tenorx

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Hát adam is mondta, hogy neki az előző volt a hattyúdal.Akkor már 2-ről tudok, aki biztos...GM szinten hogy állunk? 1 távozóról tudok biztosan, több is lesz?Én távozom, ez 100%.
alatriste
Beki
alatriste