GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Tommy Tremble big boardodon elfoglalt helyére gondoltam, de lehet már rosszul emlékszem 😂Köszi Ádi! Most elgondolkodtam, hogy eladó-e az 1/1, van rá egy szezonom átgondolni. A 158-as számot viszont fogom én még ide posztolni 😜.Hát, nem tudom Mac hányszor fog tökéletes passer ratinget produkálni, de legyen úgy.
ljambrik
vassadi
több mint 4 éve
Köszi Ádi! Most elgondolkodtam, hogy eladó-e az 1/1, van rá egy szezonom átgondolni. A 158-as számot viszont fogom én még ide posztolni 😜.Hát, nem tudom Mac hányszor fog tökéletes passer ratinget produkálni, de legyen úgy.
ljambrik
több mint 4 éve
Köszi Ádi! Most elgondolkodtam, hogy eladó-e az 1/1, van rá egy szezonom átgondolni. A 158-as számot viszont fogom én még ide posztolni 😜.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
igen, most nagyon megnyugtattál 😀köszönöm a képet, úgy emlékeztem nem ennyire durva a helyzet, aztán most ránézve a rosterre, sírva fakadtam mennyire nincs tehetség az egész D# oldalon 😀Ha ez valamennyire megnyugtat, eredetileg úgy is indult, hogy a komplett védelemről lesz a "csapatfotó", de úgy nem lett volna ekkora a kontraszt a gödörben lévő illető és a többiek között.
kristof
vassadi
több mint 4 éve
köszönöm a képet, úgy emlékeztem nem ennyire durva a helyzet, aztán most ránézve a rosterre, sírva fakadtam mennyire nincs tehetség az egész D# oldalon 😀Ha ez valamennyire megnyugtat, eredetileg úgy is indult, hogy a komplett védelemről lesz a "csapatfotó", de úgy nem lett volna ekkora a kontraszt a gödörben lévő illető és a többiek között.
kristof
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
köszönöm a képet, úgy emlékeztem nem ennyire durva a helyzet, aztán most ránézve a rosterre, sírva fakadtam mennyire nincs tehetség az egész D# oldalon 😀
több mint 4 éve
Köszi, hogy gondoltál rám Ádi <3
több mint 4 éve
Akers sérülésével a Lions holtszezonja ott folytatódott, ahol az alapszakasz véget ért, csodás.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
2022-es tag értékek és opciós évi fizetések 2023-ban:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xfU_PRd_Xo6VNcoy-mQErAkkKMoX5jvGI3wufMVPXqU/edit?usp=sharing
több mint 4 éve
Itt a jövő évi roster fájl is:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1U25CyL435RSHe2b4lU51YJBxICjg3qDf8NX08OqFyhI/edit?usp=drivesdk
Az alap cap limit 150 millióval van számolva.
több mint 4 éve
Kész a draft tracker:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1R_UrR8_zs55Rv04czXTB_tpju-xD__5Qc86mCzy4RV4/edit?usp=drivesdk
Azokat a pickeket, amelyikeknél már eldőlt, hogy milyen kondíció lép életbe, már eszerint vittem fel, a fórumos trackerben viszont még az eredeti állapotban van minden.
Igyekszem a 2022-es roster fájlt is megcsinálni még a közeljövőben.
több mint 4 éve
1/2 eladó, in case anyone interested...Akarom mondani, az 1/1 eladó
ljambrik
több mint 4 éve
Felraktam a tényleges draftsorrendet, ahol az azonos mérlegű csapatoknál nem Madden rangsor, hanem IRL tiebreakerek alapján van meghatározva a sorrend. A komplett draft trackert is megcsinálom a napokban.Fúj, bunda! 😊
vassadi
több mint 4 éve
Felraktam a tényleges draftsorrendet, ahol az azonos mérlegű csapatoknál nem Madden rangsor, hanem IRL tiebreakerek alapján van meghatározva a sorrend. A komplett draft trackert is megcsinálom a napokban.
több mint 4 éve
szerintem bunda volt!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Köszi mindenki, örülök, hogy volt értelme így win-now üzemmódba kapcsolni.Jöhet az off-season 😀
több mint 4 éve
Amúgy a legnagyobb grat Göbinek, akinek a Watson cserében odaadtam a Texans 2022/1.et, ami 1/3 lett basszameg 🤦♂️🤣😅😵Nem kicsit járt jól 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Grat texorx, köszi Dávid!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Asszem amúgy minden idők legszorosabb idénye volt ez,2db 11-5-ös
8db 10-6-os!
csapat volt az alapszakasz után, ilyen kiegyenlített mezőnyt én még nem láttam semmilyen GM ligában vagy évben, a rostereket nézve ebben nem is csalt a madden, mert nincs igazán kiemelkedő, viszont szépen eloszlanak a playmakerek.
Innen tényleg bárki nyerhetett, bár a legjobb HC nálam van, szóval nem értem ezt a madden hogy nem értékelte 😁
több mint 4 éve
Grat a Billsnek és köszi a simet Dávid 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Grat a döntősöknek és végül a Billsnek!Jó kis szezon volt! 😎
És köszi a simet Dávidnak!
több mint 4 éve
Hatalmas köszönet a szezon sim-ért, dankodavid!
több mint 4 éve
A Super Bowl majdnem teljes hosszában felkerült, eredményt spoilertagekbe raktam, ha valaki esetleg nézné. 😊Thx a beleölt melót, nálam megér egy kompenzációs hetedik kört 🤣
dankodavid
Of course grat a Billsnek, ez majdnem lemaradt 😊
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Gratula Tenorx! Nyilván tök jó biznisz lesz ha soha többet nem lép pályára.Ahhoz túl jó játékos, hogy Goodellék hagyják elkallódni. Szóval látjuk még. Annak mondjuk én is örülnék, ha nem az AFC Southban tenné ezt a jövőben.
Hogy a madden mit randomkodik pont leszarom, jobban örülnék ha IRL megoldódna a helyzete és egy normális csapathoz kerülne.
gabokocka