GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
nem erre vártam 3 napot... 😕 Ryan tavaly se jutott túl a wild card körön, csak akkor ellenünk játszott, mekkora choker 😕Mission: The Departed - accomplished
Löfli
több mint 4 éve
48-0, kurva reális, kibaszott Madden. 😀Eddig altatott a csapat.
Beki
több mint 4 éve
Véget ért ez az izgalmas szezon sajnos 😕Megint 1 TD-n belüli ponttal kaptam ki, mint a szezonban szinte mindig, ha így alakult 😀
Na nem baj, idén még csak a PO volt a cél, nem a SB, az pedig sikerült.
Mr. Peter Varhidi egyértelműen remek választás volt a HC posztra, a tavalyi 6-10-es csoport utolsó csapatból 10-6-os csoportgyőztest faragott! 😀 Így Tomlinson GM is maradhat a helyén, nem lesz kirúgva. 😛
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
nem erre vártam 3 napot... 😕 Ryan tavaly se jutott túl a wild card körön, csak akkor ellenünk játszott, mekkora choker 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
48-0, kurva reális, kibaszott Madden. 😀
több mint 4 éve
én az eredmények topikbanLesz majd ma fordulo, ha minden jol megy 😊
Löfli
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
én az eredmények topikban

Don't blink!
több mint 4 éve
Az 5 éves terv sikerült 😀 Eddig...Újra PO és csoportgyőzelem 😊 Csak remélhettem, innen minden hab a tortán...
Remek offense több szép teljesítménnyel, és bár csapat szinten a védelem nem hasított, de ott is elértünk ezt-azt, remek turnover mutató, Top1 a D# szerzett labdákban (Vikingsel együtt), 2. legtöbb INT a Jaguars mögött, stb stb 😊
A helyzet furcsasága, hogy rögtön megint a Philly lesz az ellenfél a PO-ban 😀
Igazi ki-ki meccs, remélem Tanyahill újra így fogja szórni a labdákat 😛
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Kár a hosszabbításért 😕 De nem emlékszem mikor volt utoljára pozitív szezonom 😊Ha jól láttam mi kaptuk a legkevesebb pontot, amire azért büszke vagyok!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
Kis optimista, inkább 6-11 😊7-10-es 😊6-10-es mérleg? 😊Madden tudja mi lesz idén Coloradoban 😉😎Lock NFC Offensive Player of the Year 😎😎😎😎😎Ez inkább LOL. 😊
Heisman
iktriad
Heisman
somoskovig
Löfli
több mint 4 éve
7-10-es 😊6-10-es mérleg? 😊Madden tudja mi lesz idén Coloradoban 😉😎Lock NFC Offensive Player of the Year 😎😎😎😎😎Ez inkább LOL. 😊
Heisman
iktriad
Heisman
somoskovig

Don't blink!
több mint 4 éve
(nem) 😀6-10-es mérleg? 😊Madden tudja mi lesz idén Coloradoban 😉😎Lock NFC Offensive Player of the Year 😎😎😎😎😎Ez inkább LOL. 😊
Heisman
iktriad
Heisman
somoskovig
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
6-10-es mérleg? 😊Madden tudja mi lesz idén Coloradoban 😉😎Lock NFC Offensive Player of the Year 😎😎😎😎😎Ez inkább LOL. 😊
Heisman
iktriad
Heisman
több mint 4 éve
Madden tudja mi lesz idén Coloradoban 😉😎Lock NFC Offensive Player of the Year 😎😎😎😎😎Ez inkább LOL. 😊
Heisman
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Lock NFC Offensive Player of the Year 😎😎😎😎😎Ez inkább LOL. 😊
Heisman
több mint 4 éve
Jake Fromm a legnagyobb király! Thielen visszajön, aztán alázunk a PO-ban!

Don't blink!
több mint 4 éve
Lock NFC Offensive Player of the Year 😎😎😎😎😎
több mint 4 éve
A tökéletes szezon, ha jól láttam, 1/10-es a pickem, vagyis a Steelers nem kap lofutyit se 😊De legalább még a saját peckem is szar lett...oda-vissza kikapni a Browns-tól....se negatív szezon, se PO 😀 😀
somoskovig
több mint 4 éve
D. Locknak milyen ratingek lettek beállítva? Minden 110?

Liverpool Fc
több mint 4 éve
A tökéletes szezon, ha jól láttam, 1/10-es a pickem, vagyis a Steelers nem kap lofutyit se 😊
több mint 4 éve
És persze, hogy 9-3-as holtversenyes ligaelsőség után jött rá a madden, hogy ez a keret nem érdemel rájátszást, és sorozatban négy vereséggel le is csúsztam az utószezonról... se tank, se eredmény, csodásJa és hosszabbításban sikerült az utolsó fordulóban elbukni, hát ezt nevezem én hiteles szimulációnak #justlionsthings
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
17. hét is fent, év végi díjakkal, statisztikákkal, draft sorrenddel és az érintetteknek sérültlistával. 😊
Pulvis et umbra sumus.