GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
braxa88
12 534
az is igaz..meg még kevesebb nagy név jönne ki a piacra.Bosa nem akart maradni. ez van.Túl egyszerű lenne...így be kell vállalni néhány szopós helyzetet, de jó lehetőség a zavarosban halászni is.
IRL is volt már ilyen hogy egy sztárt nem tudott megtartani a GM, bármennyire is akarta.
a nyílt resign tényleg nem lenne hülyeség amúgy.
braxa88
Én simán adtam volna Bosának az IRL fizetését. Top sztárral nem szabad szarakodni...
Klaci79
mondjuk IRL is egy Golladay a legnagyobb név
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Bosa nem akart maradni. ez van.Túl egyszerű lenne...így be kell vállalni néhány szopós helyzetet, de jó lehetőség a zavarosban halászni is.
IRL is volt már ilyen hogy egy sztárt nem tudott megtartani a GM, bármennyire is akarta.
braxa88
Én simán adtam volna Bosának az IRL fizetését. Top sztárral nem szabad szarakodni...
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Bosa nem akart maradni. ez van.IRL is volt már ilyen hogy egy sztárt nem tudott megtartani a GM, bármennyire is akarta.
több mint 3 éve
dankodavid
2 246
Nem szeretnek sot szorni egy nyilvanvaloan fajo sebre, de azert azt fontos szvsz figyelembe venni, hogy nalunk csusztatva irnak ala a market setting penzekert a franchise edge-ek, lasd, sem Garrett, sem TJ Watt nem irt ala iden a probalkozasok ellenere. Az elmult evek felhozatala a kozeleben sincs annak, ami iden es jovore jon, raadasul a Bosa eseteben kiindulasi alapnak tokeletes az IRL szerzodesenek 77%-a. De ertem en a problemat, meg reszben egyet is ertek; reszben pedig nem, mert en siman nyiltta tennem az egesz licitet peldaul resign period utan; ez viszont legyen az en bajom.Igen, igen, sejtettem, hogy a miért nem ajánlottál többet lesz az első... és ok, de megvolt az oka, nem is egy. Sosem jártam még így, és attól még szar a szabály.Gyönyörűséges ez a Bosa ügy... no comment.szerintem is hülyeség, hogy nincs tag, de ez évek óta így van, a szabálykönyvben is rögzítve van.
És arról beszélek, hogy nem lehetett Tagelni, ami egy óriási bullshit.
A nem oly gyenge rosterem legjobb emberét elveszítettem és kapok majd egy 3. kört.
Chargers LT
a hosszabbítás első körében 80-95% között ajánlottál, ha nagyon biztosra akarsz menni, kiszámolhattad volna, hogy mennyiért ír alá fixen.
kristof
Plusz nálunk a tag összeg és az, hogy az idei évig mennyiért tudtak aláírni az elit rusherek, megtévesztően alacsony volt!
Chargers LT
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Igen, igen, sejtettem, hogy a miért nem ajánlottál többet lesz az első... és ok, de megvolt az oka, nem is egy. Sosem jártam még így, és attól még szar a szabály.Gyönyörűséges ez a Bosa ügy... no comment.szerintem is hülyeség, hogy nincs tag, de ez évek óta így van, a szabálykönyvben is rögzítve van.
A nem oly gyenge rosterem legjobb emberét elveszítettem és kapok majd egy 3. kört.
Chargers LT
a hosszabbítás első körében 80-95% között ajánlottál, ha nagyon biztosra akarsz menni, kiszámolhattad volna, hogy mennyiért ír alá fixen.
kristof
Plusz nálunk a tag összeg és az, hogy az idei évig mennyiért tudtak aláírni az elit rusherek, megtévesztően alacsony volt!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Gyönyörűséges ez a Bosa ügy... no comment.szerintem is hülyeség, hogy nincs tag, de ez évek óta így van, a szabálykönyvben is rögzítve van.
Chargers LT
több mint 3 éve
Gyönyörűséges ez a Bosa ügy... no comment.És arról beszélek, hogy nem lehetett Tagelni, ami egy óriási bullshit.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
ljambrik
601
OTs matter 😜RBs don't matterha az OT-kre is ezt mondod, akkor le is húzhatom a keretemet a wc-n 😕 😊
ljambrik
r.baggio
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Charmander Ward(540k) ésvagy Steven Nelson(3,2M) szivesen menne a rivális secondarybe.Láttad te mi maradt a bajnok (értsd PO-ba végre bejutó) Cardinalsból? 😀Este nagyon be lehetettem baszva! Most vettem csak észre, hogy Eddie Jacksont végül sikerült megszereznem potom évi 5 millióért 4 évre... 😀annyira azért nem nagy fogás, volt egy kiemelkedő szezonja többi meg átlag vagy alatti. (hú de megmondtam most amolyan FKsan 😀 )
Még panaszkodtam is Lacinak, hogy egy kiszemeltem se jött össze és rengetegen, köztük Jackson is de rohadt olcsó lett...
alatriste
gabotol meg tavaly kaptam szépen hogy elvittem 6Mért Carsont, ő meg elvitte most 8ért Zeket. (CEH mellé) 😀
braxa88
Olyan magasan a legjobb sec playam lett egyből, hogy a többiek szerintem nem is mernek majd köszönni neki edzésen.
Komolyra fordítva Fangio alatt nagyon jól ment neki, azóta csak simán jó, valóban nem a liga teteje. Azonban ha választani kell pl h FS-ben Maye 10-ért vagy Jackson 5-ért akkor kérdés nélkül utóbbi. Mondom ezt úgy, hogy ajánlottam amúgy Maye-re is, csak valami 7 körüli összege, ami kevés lett.
alatriste
Máshova is mennének, hiszen ELADÓAK!
Wills Dissly(685k) is, ha már itt tartunk.
több mint 3 éve
RBs don't matterha az OT-kre is ezt mondod, akkor le is húzhatom a keretemet a wc-n 😕 😊
ljambrik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Láttad te mi maradt a bajnok (értsd PO-ba végre bejutó) Cardinalsból? 😀Este nagyon be lehetettem baszva! Most vettem csak észre, hogy Eddie Jacksont végül sikerült megszereznem potom évi 5 millióért 4 évre... 😀annyira azért nem nagy fogás, volt egy kiemelkedő szezonja többi meg átlag vagy alatti. (hú de megmondtam most amolyan FKsan 😀 )
Még panaszkodtam is Lacinak, hogy egy kiszemeltem se jött össze és rengetegen, köztük Jackson is de rohadt olcsó lett...
alatriste
gabotol meg tavaly kaptam szépen hogy elvittem 6Mért Carsont, ő meg elvitte most 8ért Zeket. (CEH mellé) 😀
braxa88
Olyan magasan a legjobb sec playam lett egyből, hogy a többiek szerintem nem is mernek majd köszönni neki edzésen.
Komolyra fordítva Fangio alatt nagyon jól ment neki, azóta csak simán jó, valóban nem a liga teteje. Azonban ha választani kell pl h FS-ben Maye 10-ért vagy Jackson 5-ért akkor kérdés nélkül utóbbi. Mondom ezt úgy, hogy ajánlottam amúgy Maye-re is, csak valami 7 körüli összege, ami kevés lett.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
ljambrik
601
RBs don't matter
több mint 3 éve
Carson nem elit futó, Zeke igen.Carsonnak lejárt a szerződése es nem marasztaljak, Zeke még 3-4 évig egy high power offenseben fog rohangálni. Továbbá Carson ráadásul sérülékeny is, és elkapásokban sem jeleskedik annyira. Szoval tartom, Carsonnak nem fizetnék 6 milliót, Zekének 8at igen.
És hát van 75 misi helyem, ha van sztem elit talent FA-n rámegyek, ha csak nem nagyon telített a poszt, marpedig CEH-en nem volt normális futóm.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Este nagyon be lehetettem baszva! Most vettem csak észre, hogy Eddie Jacksont végül sikerült megszereznem potom évi 5 millióért 4 évre... 😀annyira azért nem nagy fogás, volt egy kiemelkedő szezonja többi meg átlag vagy alatti. (hú de megmondtam most amolyan FKsan 😀 )
alatriste
Szerkesztette: braxa88
több mint 3 éve
Este nagyon be lehetettem baszva! Most vettem csak észre, hogy Eddie Jacksont végül sikerült megszereznem potom évi 5 millióért 4 évre... 😀Még panaszkodtam is Lacinak, hogy egy kiszemeltem se jött össze és rengetegen, köztük Jackson is de rohadt olcsó lett...
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Vagy legalább az első körben ne írjon alá FA-n, ha nem kapja meg azt a penzt, amit korábban kért, max második körben ha addig se kap jobb ajanlatot.
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Mondjuk azt fel lehetne vetni szabálymódosításként, hogy amennyiben a nem hosszabbitó GM tartja az ajánlatát FA-re, akkor számitson be, vagy vmi ilyesmiIgazándiból erre meg azt mondom, hogy senki nem köti meg a korábbi tulaj kezét, hogy azt az ajánlatot ne dobja be a közösbe.
gabokocka
Szóval szerintem inkább a tulajok gondolkodjanak abban, hogy megpróbálja azon az áron visszahozni, mint növeljük a szabálykönyv méretét 😊
több mint 3 éve
Mondjuk azt fel lehetne vetni szabálymódosításként, hogy amennyiben a nem hosszabbitó GM tartja az ajánlatát FA-re, akkor számitson be, vagy vmi ilyesmi
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Megpróbálhattad volna visszacsábítani...mindig vannak ilyen bug-ok a rendszerbenFőleg hogy Deckernek e fölött ajánlottam szerződést🤣Megtisztelő, mester 😀Hát elég sokan elég olcsók lettek, különösen a védőfal tűnik bolhapiacnak az árak alapján, de máshol is vannak szép fogások. Klaci különösen beletenyerelt azokba, akik kaptak kb. vetmines viccajánlatot 😊Igen, Klaci kapja idén a tenorx emlékérmet, sajnálom, hogy idén kimaradok a mókából 😀
Rajna
tenorx
A Decker 9 millió is elképesztően diszkont ár... 😊 Collins meg 11,8 misi, bezzeg 12-ért senki nem akart érte egy 7.kört adni! 😊Érthetetlen, bevallom mindkét ár.
somoskovig
Még ha fordítva lenne, azt mondom ok....de így
Klaci79
Göbi
több mint 3 éve
Főleg hogy Deckernek e fölött ajánlottam szerződést🤣Megtisztelő, mester 😀Hát elég sokan elég olcsók lettek, különösen a védőfal tűnik bolhapiacnak az árak alapján, de máshol is vannak szép fogások. Klaci különösen beletenyerelt azokba, akik kaptak kb. vetmines viccajánlatot 😊Igen, Klaci kapja idén a tenorx emlékérmet, sajnálom, hogy idén kimaradok a mókából 😀
Rajna
tenorx
A Decker 9 millió is elképesztően diszkont ár... 😊 Collins meg 11,8 misi, bezzeg 12-ért senki nem akart érte egy 7.kört adni! 😊Érthetetlen, bevallom mindkét ár.
somoskovig
Klaci79
több mint 3 éve
Majd abban a 3-4 labdaérintesben amit kap meccsenként idén is jól fog.Ellenben Zekenek 6 év van a szerződéséből, még vagy 3 évig nem tudnak belőle kiszállni, tömni fogják labdával és ha Prescott egészséges marad az egy brutál offense lesz.
több mint 3 éve
Zeke sztem még 3-4 évig top5 futó leszHát de már most se az 😀
gabokocka
Értem, hogy az idei szezont rá lehet fogni Dak sérülésére, meg a falra, de Pollard jobban nézett ki 😀
több mint 3 éve
IRL 15 misi/evet kapott a Cowboystól, még nincs 26 éves.Jonesrol fingom sincs hova kerül, de sztem rosszabb helyre, mint a Boys vagy a Packers O.
Zeke sztem még 3-4 évig top5 futó lesz, QB, WR-ek adottak, a fal is jó ha nem sérül le mindenki, szóval ideális helyen van.
Remek páros lesznek CEH-hel 😊
több mint 3 éve
Amúgy gabo nem vagy szívbajos, Zekenek odaadni 8 millát 5 évre.
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Megtisztelő, mester 😀Hát elég sokan elég olcsók lettek, különösen a védőfal tűnik bolhapiacnak az árak alapján, de máshol is vannak szép fogások. Klaci különösen beletenyerelt azokba, akik kaptak kb. vetmines viccajánlatot 😊Igen, Klaci kapja idén a tenorx emlékérmet, sajnálom, hogy idén kimaradok a mókából 😀
Rajna
tenorx
somoskovig