GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Bosa nem akart maradni. ez van.
IRL is volt már ilyen hogy egy sztárt nem tudott megtartani a GM, bármennyire is akarta.

a nyílt resign tényleg nem lenne hülyeség amúgy.
braxa88
Túl egyszerű lenne...így be kell vállalni néhány szopós helyzetet, de jó lehetőség a zavarosban halászni is.
Én simán adtam volna Bosának az IRL fizetését. Top sztárral nem szabad szarakodni...
Klaci79
az is igaz..meg még kevesebb nagy név jönne ki a piacra.
mondjuk IRL is egy Golladay a legnagyobb név
több mint 3 éve
IRL is volt már ilyen hogy egy sztárt nem tudott megtartani a GM, bármennyire is akarta.

braxa88
Túl egyszerű lenne...így be kell vállalni néhány szopós helyzetet, de jó lehetőség a zavarosban halászni is.
Én simán adtam volna Bosának az IRL fizetését. Top sztárral nem szabad szarakodni...
több mint 3 éve

több mint 3 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Gyönyörűséges ez a Bosa ügy... no comment.
És arról beszélek, hogy nem lehetett Tagelni, ami egy óriási bullshit.
A nem oly gyenge rosterem legjobb emberét elveszítettem és kapok majd egy 3. kört.
Chargers LT
szerintem is hülyeség, hogy nincs tag, de ez évek óta így van, a szabálykönyvben is rögzítve van.

a hosszabbítás első körében 80-95% között ajánlottál, ha nagyon biztosra akarsz menni, kiszámolhattad volna, hogy mennyiért ír alá fixen.
kristof
Igen, igen, sejtettem, hogy a miért nem ajánlottál többet lesz az első... és ok, de megvolt az oka, nem is egy. Sosem jártam még így, és attól még szar a szabály.
Plusz nálunk a tag összeg és az, hogy az idei évig mennyiért tudtak aláírni az elit rusherek, megtévesztően alacsony volt!
Chargers LT
Nem szeretnek sot szorni egy nyilvanvaloan fajo sebre, de azert azt fontos szvsz figyelembe venni, hogy nalunk csusztatva irnak ala a market setting penzekert a franchise edge-ek, lasd, sem Garrett, sem TJ Watt nem irt ala iden a probalkozasok ellenere. Az elmult evek felhozatala a kozeleben sincs annak, ami iden es jovore jon, raadasul a Bosa eseteben kiindulasi alapnak tokeletes az IRL szerzodesenek 77%-a. De ertem en a problemat, meg reszben egyet is ertek; reszben pedig nem, mert en siman nyiltta tennem az egesz licitet peldaul resign period utan; ez viszont legyen az en bajom.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
A nem oly gyenge rosterem legjobb emberét elveszítettem és kapok majd egy 3. kört.
Chargers LT
szerintem is hülyeség, hogy nincs tag, de ez évek óta így van, a szabálykönyvben is rögzítve van.

a hosszabbítás első körében 80-95% között ajánlottál, ha nagyon biztosra akarsz menni, kiszámolhattad volna, hogy mennyiért ír alá fixen.
kristof
Igen, igen, sejtettem, hogy a miért nem ajánlottál többet lesz az első... és ok, de megvolt az oka, nem is egy. Sosem jártam még így, és attól még szar a szabály.
Plusz nálunk a tag összeg és az, hogy az idei évig mennyiért tudtak aláírni az elit rusherek, megtévesztően alacsony volt!

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Chargers LT

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
RBs don't matter
ljambrik
ha az OT-kre is ezt mondod, akkor le is húzhatom a keretemet a wc-n 😕 😊
r.baggio
OTs matter 😜
több mint 3 éve
Este nagyon be lehetettem baszva! Most vettem csak észre, hogy Eddie Jacksont végül sikerült megszereznem potom évi 5 millióért 4 évre... 😀

Még panaszkodtam is Lacinak, hogy egy kiszemeltem se jött össze és rengetegen, köztük Jackson is de rohadt olcsó lett...
alatriste
annyira azért nem nagy fogás, volt egy kiemelkedő szezonja többi meg átlag vagy alatti. (hú de megmondtam most amolyan FKsan 😀 )

gabotol meg tavaly kaptam szépen hogy elvittem 6Mért Carsont, ő meg elvitte most 8ért Zeket. (CEH mellé) 😀
braxa88
Láttad te mi maradt a bajnok (értsd PO-ba végre bejutó) Cardinalsból? 😀
Olyan magasan a legjobb sec playam lett egyből, hogy a többiek szerintem nem is mernek majd köszönni neki edzésen.

Komolyra fordítva Fangio alatt nagyon jól ment neki, azóta csak simán jó, valóban nem a liga teteje. Azonban ha választani kell pl h FS-ben Maye 10-ért vagy Jackson 5-ért akkor kérdés nélkül utóbbi. Mondom ezt úgy, hogy ajánlottam amúgy Maye-re is, csak valami 7 körüli összege, ami kevés lett.
alatriste
Charmander Ward(540k) ésvagy Steven Nelson(3,2M) szivesen menne a rivális secondarybe.
Máshova is mennének, hiszen ELADÓAK!
Wills Dissly(685k) is, ha már itt tartunk.
több mint 3 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 361 — no es importante
RBs don't matter
ljambrik
ha az OT-kre is ezt mondod, akkor le is húzhatom a keretemet a wc-n 😕 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Este nagyon be lehetettem baszva! Most vettem csak észre, hogy Eddie Jacksont végül sikerült megszereznem potom évi 5 millióért 4 évre... 😀

Még panaszkodtam is Lacinak, hogy egy kiszemeltem se jött össze és rengetegen, köztük Jackson is de rohadt olcsó lett...
alatriste
annyira azért nem nagy fogás, volt egy kiemelkedő szezonja többi meg átlag vagy alatti. (hú de megmondtam most amolyan FKsan 😀 )

gabotol meg tavaly kaptam szépen hogy elvittem 6Mért Carsont, ő meg elvitte most 8ért Zeket. (CEH mellé) 😀
braxa88
Láttad te mi maradt a bajnok (értsd PO-ba végre bejutó) Cardinalsból? 😀
Olyan magasan a legjobb sec playam lett egyből, hogy a többiek szerintem nem is mernek majd köszönni neki edzésen.

Komolyra fordítva Fangio alatt nagyon jól ment neki, azóta csak simán jó, valóban nem a liga teteje. Azonban ha választani kell pl h FS-ben Maye 10-ért vagy Jackson 5-ért akkor kérdés nélkül utóbbi. Mondom ezt úgy, hogy ajánlottam amúgy Maye-re is, csak valami 7 körüli összege, ami kevés lett.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
RBs don't matter
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 471 — Keep pounding
Carson nem elit futó, Zeke igen.
Carsonnak lejárt a szerződése es nem marasztaljak, Zeke még 3-4 évig egy high power offenseben fog rohangálni. Továbbá Carson ráadásul sérülékeny is, és elkapásokban sem jeleskedik annyira. Szoval tartom, Carsonnak nem fizetnék 6 milliót, Zekének 8at igen.

És hát van 75 misi helyem, ha van sztem elit talent FA-n rámegyek, ha csak nem nagyon telített a poszt, marpedig CEH-en nem volt normális futóm.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve

alatriste

Szerkesztette: braxa88
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Vagy legalább az első körben ne írjon alá FA-n, ha nem kapja meg azt a penzt, amit korábban kért, max második körben ha addig se kap jobb ajanlatot.

több mint 3 éve
Mondjuk azt fel lehetne vetni szabálymódosításként, hogy amennyiben a nem hosszabbitó GM tartja az ajánlatát FA-re, akkor számitson be, vagy vmi ilyesmi
gabokocka
Igazándiból erre meg azt mondom, hogy senki nem köti meg a korábbi tulaj kezét, hogy azt az ajánlatot ne dobja be a közösbe.
Szóval szerintem inkább a tulajok gondolkodjanak abban, hogy megpróbálja azon az áron visszahozni, mint növeljük a szabálykönyv méretét 😊
több mint 3 éve
Mondjuk azt fel lehetne vetni szabálymódosításként, hogy amennyiben a nem hosszabbitó GM tartja az ajánlatát FA-re, akkor számitson be, vagy vmi ilyesmi

több mint 3 éve
Hát elég sokan elég olcsók lettek, különösen a védőfal tűnik bolhapiacnak az árak alapján, de máshol is vannak szép fogások. Klaci különösen beletenyerelt azokba, akik kaptak kb. vetmines viccajánlatot 😊
Rajna
Igen, Klaci kapja idén a tenorx emlékérmet, sajnálom, hogy idén kimaradok a mókából 😀
tenorx
Megtisztelő, mester 😀
A Decker 9 millió is elképesztően diszkont ár... 😊 Collins meg 11,8 misi, bezzeg 12-ért senki nem akart érte egy 7.kört adni! 😊
somoskovig
Érthetetlen, bevallom mindkét ár.
Még ha fordítva lenne, azt mondom ok....de így
Klaci79
Főleg hogy Deckernek e fölött ajánlottam szerződést🤣
Göbi
Megpróbálhattad volna visszacsábítani...mindig vannak ilyen bug-ok a rendszerben
több mint 3 éve
Göbi Indianapolis Colts 733 — Retired WR
Hát elég sokan elég olcsók lettek, különösen a védőfal tűnik bolhapiacnak az árak alapján, de máshol is vannak szép fogások. Klaci különösen beletenyerelt azokba, akik kaptak kb. vetmines viccajánlatot 😊
Rajna
Igen, Klaci kapja idén a tenorx emlékérmet, sajnálom, hogy idén kimaradok a mókából 😀
tenorx
Megtisztelő, mester 😀
A Decker 9 millió is elképesztően diszkont ár... 😊 Collins meg 11,8 misi, bezzeg 12-ért senki nem akart érte egy 7.kört adni! 😊
somoskovig
Klaci79
Főleg hogy Deckernek e fölött ajánlottam szerződést🤣

több mint 3 éve
Majd abban a 3-4 labdaérintesben amit kap meccsenként idén is jól fog.

Ellenben Zekenek 6 év van a szerződéséből, még vagy 3 évig nem tudnak belőle kiszállni, tömni fogják labdával és ha Prescott egészséges marad az egy brutál offense lesz.

több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Zeke sztem még 3-4 évig top5 futó lesz
gabokocka
Hát de már most se az 😀
Értem, hogy az idei szezont rá lehet fogni Dak sérülésére, meg a falra, de Pollard jobban nézett ki 😀
több mint 3 éve
IRL 15 misi/evet kapott a Cowboystól, még nincs 26 éves.
Jonesrol fingom sincs hova kerül, de sztem rosszabb helyre, mint a Boys vagy a Packers O.
Zeke sztem még 3-4 évig top5 futó lesz, QB, WR-ek adottak, a fal is jó ha nem sérül le mindenki, szóval ideális helyen van.

Remek páros lesznek CEH-hel 😊

több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Amúgy gabo nem vagy szívbajos, Zekenek odaadni 8 millát 5 évre.
több mint 3 éve
Rajna
tenorx
Megtisztelő, mester 😀
somoskovig