GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 3 éve
Löfli te utálod a USC alumnikat? JuJu meg Leo Williams is kimaradt a WR/DI második körből 😀igen, mert ott jött az utolsó percben 1-1 előzés
kristof
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Löfli te utálod a USC alumnikat? JuJu meg Leo Williams is kimaradt a WR/DI második körből 😀
több mint 3 éve
lehet öreg, de most 99-es, és ha van még két elit éve, akkor az három az ötből. ha nem vonul vissza, még a szerződés végén is jó kezdő szintű játékos lesz. kicsit front-load-olom a kontract-ot, és szépen megéri, van cap space, érdemes elit játékosra költeni (idén még nem lesz jó QB valszeg aki vinné a zsét...)De Hilton 27 éves, Gilmore meg 31, erre lett egy 5 éves szerződés...Atyaeg, Gilmore...Nem lett olcsó...Hilton se...
somoskovig
Klaci79
somoskovig
HTTR
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Braxa, szépen meggyengítetted a riválist, de nem sok az a 4 év Harrison Smithnek? 😀Évek óta alig van caphitem, majd max 2-3 év múlva lesz
adam8
Kellett a safety mint a kenyér, ha már budda horror áron ment el.
Szerk: az új cut határok is segíteni fognak, a 7millas éveknek kisebb szorzója lesz.
Szerkesztette: braxa88
több mint 3 éve
De Hilton 27 éves, Gilmore meg 31, erre lett egy 5 éves szerződés...Atyaeg, Gilmore...Nem lett olcsó...Hilton se...
somoskovig
Klaci79
több mint 3 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Braxa, szépen meggyengítetted a riválist, de nem sok az a 4 év Harrison Smithnek? 😀
több mint 3 éve
Mindenki átküldte és mégse hirdetik ki ?NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jöhet nekem is. 😀Küldtem messengeren, mint szerdán 😉
empty taxi
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
akár nekem is jöhet, csak történjen már valami!!!
több mint 3 éve
mindjárt én is küldöm, egyébként ilyenkor valamelyik admin nem tud segíteni abban, h megnyitja a topickot vagy addig ad jogot írni bele, hátha nem mindenki ér rá ilyenkor
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Jöhet nekem is. 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Én készen vagyok!Dobd at nekem.
Vagy ide tudom beírni és majd @vassadi átmásolja, vagy tudom küldeni valakinek, akinek van írási joga a hivatalos közleményekbe.
Egon bá
több mint 3 éve
Én készen vagyok!küldd el nekem
Vagy ide tudom beírni és majd @vassadi átmásolja, vagy tudom küldeni valakinek, akinek van írási joga a hivatalos közleményekbe.
Egon bá
több mint 3 éve
Én készen vagyok!Vagy ide tudom beírni és majd @vassadi átmásolja, vagy tudom küldeni valakinek, akinek van írási joga a hivatalos közleményekbe.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
Köszi Beki, hogy Jacksont így megfizetted, jön majd compi pick érte is.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
friss KeKí Ohio legszebb városában:
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
ha az első ajánlatodat vesszük 80%-nak, arra megadod a 95%-ot, szerintem még mindig alacsonyabb érték jön ki, mint amennyit így fog kapni a piacon - ilyen szempontból pedig érthető, hogy nem írt alá, neki az a célja, hogy minél többet keressen.az évi 1 nyílt tárgyalás nem rossz ötlet, de szerintem nincs _ennyi_ szuper fontos franchise játékos, én két/három évente adnék egy lehetőséget.
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Bosa irl 27M/év, tag: 15MHa lemegy a Bosa business majd bemondom az árat...mindenesetre egyetértek...3 top EDGE...2. legdrágább poszt, és Watt kivételével nyilvános fizetések...sajnos ez már az a kategória, ahol célszerű előre gondolkozni, hogy mibű tartom majd meg....szólok is a Watt-Garrett tulajoknak, hogy ez jövőre sem lesz olcsó 😀
tehát bőőőven a tag felett keres.
Az h elkér itt 16-17 millat szerintem tök jogos.
Én amúgy wattot, bosat es garrettet egy árra helyeztem.
Gondolom többi rozi se 20millara árazta bosat.
Nemtudom mennyit ajánlottál érte de volt lehetőséged megtartani.
Tavaly, idén hosszabbítani vele, vagymost FAn megszerezni.
braxa88
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Bosa irl 27M/év, tag: 15Mtehát bőőőven a tag felett keres.
Az h elkér itt 16-17 millat szerintem tök jogos.
Én amúgy wattot, bosat es garrettet egy árra helyeztem.
Gondolom többi rozi se 20millara árazta bosat.
Nemtudom mennyit ajánlottál érte de volt lehetőséged megtartani.
Tavaly, idén hosszabbítani vele, vagymost FAn megszerezni.
több mint 3 éve
Jöhetnek az ajánlatok Myles Garrettért ezek után 😀
több mint 3 éve
Vágom, hogy nem, ezért nem jártam így soha...de most nem volt annyi capem. És a többi körülmény...de nem ismétlem magam 😀Bosa nem akart maradni. ez van.Túl egyszerű lenne...így be kell vállalni néhány szopós helyzetet, de jó lehetőség a zavarosban halászni is.
IRL is volt már ilyen hogy egy sztárt nem tudott megtartani a GM, bármennyire is akarta.
a nyílt resign tényleg nem lenne hülyeség amúgy.
braxa88
Én simán adtam volna Bosának az IRL fizetését. Top sztárral nem szabad szarakodni...
Klaci79
több mint 3 éve
Szerintem mindenki tudja, hogy olyan szinten elszállt 1-2 ár (IRL), míg a többi ember meg szotyiba kerül, hogy ezt nem lehet tartani, hiába nálunk a cap 77%-a az IRL-nek.Nem szeretnek sot szorni egy nyilvanvaloan fajo sebre, de azert azt fontos szvsz figyelembe venni, hogy nalunk csusztatva irnak ala a market setting penzekert a franchise edge-ek, lasd, sem Garrett, sem TJ Watt nem irt ala iden a probalkozasok ellenere. Az elmult evek felhozatala a kozeleben sincs annak, ami iden es jovore jon, raadasul a Bosa eseteben kiindulasi alapnak tokeletes az IRL szerzodesenek 77%-a. De ertem en a problemat, meg reszben egyet is ertek; reszben pedig nem, mert en siman nyiltta tennem az egesz licitet peldaul resign period utan; ez viszont legyen az en bajom.Igen, igen, sejtettem, hogy a miért nem ajánlottál többet lesz az első... és ok, de megvolt az oka, nem is egy. Sosem jártam még így, és attól még szar a szabály.Gyönyörűséges ez a Bosa ügy... no comment.szerintem is hülyeség, hogy nincs tag, de ez évek óta így van, a szabálykönyvben is rögzítve van.
És arról beszélek, hogy nem lehetett Tagelni, ami egy óriási bullshit.
A nem oly gyenge rosterem legjobb emberét elveszítettem és kapok majd egy 3. kört.
Chargers LT
a hosszabbítás első körében 80-95% között ajánlottál, ha nagyon biztosra akarsz menni, kiszámolhattad volna, hogy mennyiért ír alá fixen.
kristof
Plusz nálunk a tag összeg és az, hogy az idei évig mennyiért tudtak aláírni az elit rusherek, megtévesztően alacsony volt!
Chargers LT
dankodavid
Bosa IRL lóvéjának a 77%-a az 20M felett van... nálunk a Tag 12.5M... maga az összehasonlítás is röhejes.
Ráadásul, ha fejre állok se lett volna 20 millám rá.
Ez egyrészt egy olyan anomália a számok különbségében, amire nem lehet számítani, másrészt ilyen az életben soha nem történik meg, mert van tárgyalási alap, amiről tud mindkét fél.
Ha nem is az egészet nyílttá tenni, de évente minden GM kiválaszthatna 1 játékost, akivel nyíltan tárgyalhat...nyilván pont a legfontosabb játékosok miatt, a rózik beáraznák, a GM meg vagy megadja, vagy nem. Vagy a GM választhatna, hogy nyíltan akar-e tárgyalni azzal az egy játékossal, ha igen, akkor a rózi árazás 110%-át kell tartania, mert úgy drágább az ipse, de legalább látja a számot, így korrekt.
Mert pl, ha idén nekem Bosa "azt mondja", 20milla öcskös... lehet önszántamból engedem el a piacra, mert azt nem tudom megfizetni... így működik IRL is.
Persze lehet, csak 10 évente lesz egy ilyen szar eset és most én voltam.