GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Sztem akár kétnaponta is lehetne.. nem baj, ha marad SB utánra is egy pici, tovább tart.. lehet többet treseelni közbe 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Most azért ennyire nem vészes fake meg Bria 😀 Visinek meg legalább van ízlése is 😛Ki ne szeretne 😕WyattEnnél nagyobb büntetést szinte el sem tudnék képzelni ....Delonso_

több mint 14 éve
Ki ne szeretne 😕WyattEnnél nagyobb büntetést szinte el sem tudnék képzelni ....
több mint 14 éve
Én pl 😐

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Egyértelmű! 😂 Szeretne Pats GM lenni, hogy bekerüljön ebbe a nagyszerű csoportba 😉csak szomorú vagy mert kidobtunk 😛briareosAmúgy briareos, fake, visi:tenorx
a fórum többségével ellentétben én nem itéltem el, amikor egymásra találtatok, mert felvilágosult embernek tartom magam, aki el tudja fogadni, hogy nem mindenki ellenkező nemű partnerrel találja meg a boldogságot. De hogy így a szakításotok után a gm csevegőben civakodtok, ez kicsit sok.
szobára 😛briareos
több mint 14 éve
csak szomorú vagy mert kidobtunk 😛Amúgy briareos, fake, visi:tenorx
a fórum többségével ellentétben én nem itéltem el, amikor egymásra találtatok, mert felvilágosult embernek tartom magam, aki el tudja fogadni, hogy nem mindenki ellenkező nemű partnerrel találja meg a boldogságot. De hogy így a szakításotok után a gm csevegőben civakodtok, ez kicsit sok.
szobára 😛briareos
több mint 14 éve
Amúgy briareos, fake, visi:
szobára 😛briareos
több mint 14 éve
Csakis a divrangadó 😀 Pályán kívül nem vagyok agresszív 😀hat az eleg konnyen menne neked ha engem veszunk bar sztem brianak egy kis eselye meg lenne 😀már azt se tudja mit beszél....😀 A munka tönkre tesz. Amúgy az igazság az hogy a draft a legjobb rész, azt várom a legjobban, de titeket már el szeretnélek verni. 😀visi_b
same old jestbriareos
btw a divrangadokrol beszelsz ? 😀 azt elfelejtheted 😀Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hat az eleg konnyen menne neked ha engem veszunk bar sztem brianak egy kis eselye meg lenne 😀már azt se tudja mit beszél....😀 A munka tönkre tesz. Amúgy az igazság az hogy a draft a legjobb rész, azt várom a legjobban, de titeket már el szeretnélek verni. 😀visi_b
same old jestbriareos
btw a divrangadokrol beszelsz ? 😀 azt elfelejtheted 😀
több mint 14 éve
már azt se tudja mit beszél....😀 A munka tönkre tesz. Amúgy az igazság az hogy a draft a legjobb rész, azt várom a legjobban, de titeket már el szeretnélek verni. 😀
same old jestbriareos
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most akkor erdekel az eredmeny v sem ? 😀mit akarsz ellenem 5-1 a mérleged 😀briareosEzt szeretném folytatni. 😀visi_b
több mint 14 éve
mit akarsz ellenem 5-1 a mérleged 😀briareosEzt szeretném folytatni. 😀
több mint 14 éve
OK. Kb én is így draftolok 😀 De akkor is én azt a részét szeretem a legjobban a játéknak. De most már remélem hogy a Billst és a Dolphinst elverem 😀erre nem is gondoltam de igy aztan duplanvicc amit fentebb visi mondott 😀Fakehttp://www.youtube.com/watch?v=IMk5sMHj58IFakemég nem klikkeltem rá, de jól sejtem, hogy elhangzik benne a jól ismert, we want sapp rigmus? 😀
szerk: és nem 😀briareos
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
erre nem is gondoltam de igy aztan duplanvicc amit fentebb visi mondott 😀még nem klikkeltem rá, de jól sejtem, hogy elhangzik benne a jól ismert, we want sapp rigmus? 😀Nem is igazán az eredmények miatt, hanem a draft poziciók a fontosak 😀visi_bhttp://www.youtube.com/watch?v=IMk5sMHj58IFake
szerk: és nem 😀briareos
több mint 14 éve
még nem klikkeltem rá, de jól sejtem, hogy elhangzik benne a jól ismert, we want sapp rigmus? 😀Nem is igazán az eredmények miatt, hanem a draft poziciók a fontosak 😀visi_bhttp://www.youtube.com/watch?v=IMk5sMHj58IFake
szerk: és nem 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem is igazán az eredmények miatt, hanem a draft poziciók a fontosak 😀visi_bhttp://www.youtube.com/watch?v=IMk5sMHj58I
több mint 14 éve
Rohadtul várom már a simet. Nem is igazán az eredmények miatt, hanem a draft poziciók a fontosak 😀 Hatalmas köszönet és gratuláció mindenkinek aki részt vett a roster és az új progi összehozásában!
több mint 14 éve
Ha a Dolphins 4-3-ra vált, akkor Odrick biztosan eladó lesz, DT needeseknek mondom, majd PM-ben lehet keresni.
több mint 14 éve
Jól hangzik, köszi.
több mint 14 éve
Vasárnap-hétfőt mondanék, amikorra szerintem elindulhatunk, aztán szerintem naponta kéne nyomni.Köszönöm a választ.Gondolom.Ma este megleszek remélhetőleg a teljes excellel (természetesen a ratingelés sokkal lassabban halad mint vártam...), aztán holnap csinálok egy próbasimet.Döme
Meg azt is hogy talán kiderülne indul-e, vagy nem és ha igen mikor, vagy oldjuk meg másként.Delonso_
Van arra elképzelésed ha rendben lesz a próba mikor indulhatunk és milyen lesz a sim gyakorisága?Delonso_