GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 861
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Remélem JC6 jön a Broncoshoz 😀szaba
2011-2015 all picks for Sláger.fetomy
Csaaaak? 😊
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
2011-2015 all picks for Sláger.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
felesleges talalgatni. sztem full egyertelmu.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 170
Remélem JC6 jön a Broncoshoz 😀
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 233 — Whoops, looks like something went wrong.
Tehát vagy elhozod két első körért hosszú szerződéssel, vagy pedig elhozod egy évre tages fizuval annyiért, amiért meg tudsz egyezni a másik GM-mel, aztán jövőre max hosszabbíthatsz vele Te magad?
Csak hogy akkor tiszta legyen, mert ezt a módszert én sem vágtam, amit te itt az előbb felvázoltál, de szerintem ezzel még elég sokan vagyunk így.

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A franchise tag így működik. Az, hogy tagelt játékost másképp is el lehet trade-elni, az nem ide tartozik. Lásd IRL Cassel esete.somoskovig
Részemről csak amiatt vetettem fel, hogy nálunk NEM lehet új szerződést ajánlani az embernek (mint pl RFA-knél), tehát én azt a kiegészítést szedném ki belőle, hogy ne legyen zavaró, vagy valóban lehessen újat adni, hogy igaz legyen 😊
Btw, köszi 😊Wyatt
De, lehet, csak még nem volt rá példa. De ha én pl. idén nem tudok hosszabbítani Bowe-val, ráteszem a taget, valaki pedig ajánl egy tag+10% szerződést 5 évre, akkor eldönthetem, hogy matchelem vagy elengedem két első körért.somoskovig
Igen? Hát ez új akkor. Én azt hittem, hogy itt már csak tagelt összeggel lehet egy évre megszerezni valakit. És ez a 10% most fix, vagy csak kiindulási alap? Mert akkor ezt is bele lehetne tenni a szabálykönyvbe 😊

több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 734 — Chiefs GM
Okés.
Ha meg kellek rozinak, akkor szóljatok.

ja, a taget tényleg át kéne írni két első körről, eddig sem eszerint mentek az ellenértékek, szerintem nem is kéne ehhez ragaszkodni.Stez
A franchise tag így működik. Az, hogy tagelt játékost másképp is el lehet trade-elni, az nem ide tartozik. Lásd IRL Cassel esete.somoskovig
Részemről csak amiatt vetettem fel, hogy nálunk NEM lehet új szerződést ajánlani az embernek (mint pl RFA-knél), tehát én azt a kiegészítést szedném ki belőle, hogy ne legyen zavaró, vagy valóban lehessen újat adni, hogy igaz legyen 😊
Btw, köszi 😊Wyatt
De, lehet, csak még nem volt rá példa. De ha én pl. idén nem tudok hosszabbítani Bowe-val, ráteszem a taget, valaki pedig ajánl egy tag+10% szerződést 5 évre, akkor eldönthetem, hogy matchelem vagy elengedem két első körért.

több mint 14 éve
Okés.

ja, a taget tényleg át kéne írni két első körről, eddig sem eszerint mentek az ellenértékek, szerintem nem is kéne ehhez ragaszkodni.Stez
Btw, köszi 😊

több mint 14 éve
Rajna akár beugorhatna teljesjogú rózinak, és akkor már csak egy ember kell. Én Stezhez hasonlóan szívesen segítek, de amennyiben nálam alkalmasabb személy jelentkezne, természetesen támogatom a kinevezését.

több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 734 — Chiefs GM
Okés.

A franchise tag így működik. Az, hogy tagelt játékost másképp is el lehet trade-elni, az nem ide tartozik. Lásd IRL Cassel esete.

több mint 14 éve
Hát Tibit sajnálom...
több mint 14 éve
Okés.

ja, a taget tényleg át kéne írni két első körről, eddig sem eszerint mentek az ellenértékek, szerintem nem is kéne ehhez ragaszkodni.

több mint 14 éve
„A többi csapat ajánlhat szerződést a játékosnak a franchise tag használata után, ekkor a játékos eredeti csapatának 2 lehetősége van:
• megfizetni ezt az összeget és ekkora a játékos a régi csapatánál marad
• két első körös draft pickért elengedi a játékost”
Ezt mi mondjuk eddig így nem használtuk, csak trade-elhető volt a játékos tagelés után, de nem lehetett új összeget ajánlani, és 2 elsőkörösért elhozni (ment az olcsóbban is, azoknál, akiket el akartak engedni 😛)

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Lesz új denveri, már Stormot megkérdeztem vagy egy hete, de ő marad Ram, így új ember fog jönni.

ne találgassatok.

több mint 14 éve
Ha kell, és nincs elég, akkor leszek Rosenhaus tag.
Bár kétlem, hogy nagyon rám vágynátok.
Broncos GM lesz új? Mert nem úgy néz ki, hogy Tibi nagyon tudná, vagy akarná majd vinni a csapatát.
Mondjuk engem nem kifejezetten érdekel, hogy ki ellen kell tolni, csak kíváncsiságból kérdezem.

több mint 14 éve
Ha nem a Madden lesz a jövőben is a simprogram, akkor a posztonkénti korlátokat lehetne módosítani talán

több mint 14 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 929 — Keep pounding
Csak felraktam ami eddig megvan, az RFA témakör nyilván változni fog még, draft időpont pedig még nincs

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Kell Rosenhaus bizottság (5 fő)
Kell hosszabbítós ember, akinek majd lehet küldeni az ajánlatokat (gondolom az egyik Rosenhaus lesz)
Kell kompenzációs pickek kiosztására is ember (1 fő)
Illetve tisztázni kell, mind a 32 jelenlegi GM marad-e és vállalja a csapata tovább építését.gabokocka
a komp pickeket megcsinálom én.
és a létszámot is kézben tartom. ha valaki át akar menni másik csapathoz, szóljon nekem.

több mint 14 éve
Kell Rosenhaus bizottság (5 fő)
Kell hosszabbítós ember, akinek majd lehet küldeni az ajánlatokat (gondolom az egyik Rosenhaus lesz)
Kell kompenzációs pickek kiosztására is ember (1 fő)
Illetve tisztázni kell, mind a 32 jelenlegi GM marad-e és vállalja a csapata tovább építését.

Tag értékeket, veterán minimumokat, újonc fizukat meg az egyéb már tisztázott dolgokat már átírtam a szabálykönyvben, ha minden más letisztul akkor felrakom.

több mint 14 éve
Cap-szavazás, RFA-kérdések, egyebek is most legyenek? A korábbi ötleteket elő kéne keresni valahonnan majd

több mint 14 éve
momentán nincs GM szezon.

igen, ilyenkor kell átírogatni a szabálykönyvet.

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
elvileg én vállaltam a szabálykönyv aktualizálását, de akkor már le lett zárva a mostani szezonra.

szóval első körben azt kéne eldönteni hogy akkor most mégis módosítsunk még rajta köv offseason előtt

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
...gabokocka
Korábban már felvetettem, mondjuk ez lehet hogy majd inkább az off-season indulásakor lesz aktuális:

"ha a játékos fizetése legalább $1,200,001; akkor a salary cap büntetés 20% (pl. $4,000,000 fizetés esetén a salary cap büntetés $800,000)"

"Azon játékosok, akik kevesebb, mint $ 1.200.000 éves átlagú ajánlatot kapnak, maximum 3 éves szerződést írhatnak alá."

Szerintem a kettőt összhangbe kéne hozni, hogy 3 évesnél hosszabb szerződést csak 20 % capbünti mellett lehessen adni (most ugye 1.200.000-es átlaggal már 5 éves szerződés is adható, viszont a bünti csak 10%). Viccesnek hangzik, mert 1 dollárról van szó 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Most itthon vagyok egy darabig, még szezonkezdet előtt átnézném a szabálykönyvet, hogy kijavítsuk a hibákat, aktualizáljuk a dolgokat stb... A sirámokat most kéne elővezetni, a le nem szabályozott részekről rendelkezni, kiskapukat bezárni, világmegváltó ötletekkel előrukkolni. Bárkinek bármi nem tiszta, most derüljön ki, ne játékközben variáljunk jó szokásunkhoz híven. Az ötletelés mehet itt szerintem, de amit szavazásra érdemesnek tartunk azt külön topikba vezessük majd át.

több mint 14 éve
Okay. Szerintem minden szót lerágtunk a múlton úgysem változtatunk.
Januárban ha minden igaz indul a bajnokság, ez a lényeg. ha pedig nem megy valaki részéről az szól és akinek van ideje és ereje rá az segít.

Nekem lesz valamennyi időm, bár nem nagyon vágom mi hogy van de ha kapok pontos instrukciókat, gondolom nem nagy kaland.