GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
i'm in. vinnem is a fakerszt de akkor realisztikus lesz a jatek es nekem lesz 90 misi capemén csinálnék, de ahhoz a bowl.hu-n nem lesz 30 GM, ez majdnem fixHöria college játék halott ötlet.Höriegyébként ha lockout lesz nálunk, nem csinálunk egy nba gm játékot, hogy ne unatkozzunk?kristof
a putto milwaukeenak meg charlottenak meg 40 😊
több mint 14 éve
hujjujujj, ezt meg most találtam 😀Én nagyon benne lennék.
http://www.solecismic.com/tcy/index.php
a nyáron elkezdhetnétek szervezni a másik projectet is akkor 😀JJ
több mint 14 éve
én csinálnék, de ahhoz a bowl.hu-n nem lesz 30 GM, ez majdnem fixa college játék halott ötlet.Höriegyébként ha lockout lesz nálunk, nem csinálunk egy nba gm játékot, hogy ne unatkozzunk?kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a college játék halott ötlet.Höriegyébként ha lockout lesz nálunk, nem csinálunk egy nba gm játékot, hogy ne unatkozzunk?
több mint 14 éve
hujjujujj, ezt meg most találtam 😀a college játék halott ötlet.
http://www.solecismic.com/tcy/index.php
a nyáron elkezdhetnétek szervezni a másik projectet is akkor 😀JJ
ha gép által generált játékosokért megy a versengés, ahhoz semmi szakértelem se kell, csak felismerni, hogy két szám közül melyik a nagyobb.
több mint 14 éve
Megvettem. Kicsit most belemélyedek, aztán jelentkezem. 😉
több mint 14 éve
azonnal kiszúrtam, hogy ez munkaidőben olvasandó cikk, viszont az első képre kattintva látom, hogy a steelersnek 0-8as mérlege van, rossz program nem lehet!összefoglalja vki, hogy mit kell/érdemes tudni erről a software-ről ?gabtsihttp://www.footballoutsiders.com/reviews/2007/game-review-front-office-football
vannak a cikkben szép képek isJJ
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
hujjujujj, ezt meg most találtam 😀http://www.solecismic.com/tcy/index.php
a nyáron elkezdhetnétek szervezni a másik projectet is akkor 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
összefoglalja vki, hogy mit kell/érdemes tudni erről a software-ről ?gabtsihttp://www.footballoutsiders.com/reviews/2007/game-review-front-office-football
vannak a cikkben szép képek is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
összefoglalja vki, hogy mit kell/érdemes tudni erről a software-ről ?gabtsihogy fasza
több mint 14 éve
összefoglalja vki, hogy mit kell/érdemes tudni erről a software-ről ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Igor pénze is megjött, neki is jár a virtuális pacsi.
több mint 14 éve
cserebere nincsen már.Na, akkor csak volt trade deadline, erről valahogy lemaradtam 😛
ha valamelyik embered a játék kezdetéig visszavonul vagy lesérül, akkor igazolhatsz helyette FA-t, de ennyi.
a supp draft meg iRL se tudom mikor lesz, de nálunk egy héttel hamarabb 😛 ha Pryor az egyetlen, aki jelentkezett rá, akkor le lehet bonyolítani már holnap, de nem találok listát erről.Höri
Nyugodtan említsd csak meg, Dez Bryantért 1+3 is bőven több, mint amit érdemes lenne adni érte, Maclinért egy az egyben meg egészen felejtős jelen állapotában

több mint 14 éve
cserebere nincsen már.ha valamelyik embered a játék kezdetéig visszavonul vagy lesérül, akkor igazolhatsz helyette FA-t, de ennyi.
a supp draft meg iRL se tudom mikor lesz, de nálunk egy héttel hamarabb 😛 ha Pryor az egyetlen, aki jelentkezett rá, akkor le lehet bonyolítani már holnap, de nem találok listát erről.
több mint 14 éve
szefárd vagyok, nem óhéber te mesügeén Roddyért annó egy db 2. köröst adtamSzegecsDe te óhéber vagy.szaba

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Két első kör egy lejáró szerződésű játékosért?😊Wow. Aki megadja annak előre gratulálok.
több mint 14 éve
Ezért jó, ha az ember kedvence szar 😂
több mint 14 éve
ja,csak aztán jövőre cutolhatsz 3 a csapatnak is hasznos játékost,ahelyett,hogy még idén eladnád DJaxet,normális áron...mondjuk nekem nem gáz,hogy gyengül a Vikings 😛NewmanGyanús, nagyon rajta vagyok hogy D-Jax távozzon a csoportból... Csak nem az a célod hogy gyengüljön a Vikings? 😊
Fake: akkor meg tárgytalan a téma, Wyattnek marad a szabadügynökpiac 😊 Kösz!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
ja,csak aztán jövőre cutolhatsz 3 a csapatnak is hasznos játékost,ahelyett,hogy még idén eladnád DJaxet,normális áron...mondjuk nekem nem gáz,hogy gyengül a Vikings 😛De Harvinnak nem járt le a szerződése következő évben :padam8Következő év? Hol van az még, élj a mának! 😀 Nem titok egyébként hogy nagy kedvencem D-Jax, így érzelmi okai is vannak az árnak. Nem esek kétségbe ha marad akkor sem... Egyébként meg lehet még seftelni egyáltalán? 😊Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ratapintottal a lenyegre. nem.De Harvinnak nem járt le a szerződése következő évben :padam8Következő év? Hol van az még, élj a mának! 😀 Nem titok egyébként hogy nagy kedvencem D-Jax, így érzelmi okai is vannak az árnak. Nem esek kétségbe ha marad akkor sem... Egyébként meg lehet még seftelni egyáltalán? 😊Rataxes
több mint 14 éve
én Roddyért annó egy db 2. köröst adtamSzegecsja, hát egyike a korai, tapasztalatlanságomból adódó hülyeségemnek 😛
több mint 14 éve
De Harvinnak nem járt le a szerződése következő évben :padam8Következő év? Hol van az még, élj a mának! 😀 Nem titok egyébként hogy nagy kedvencem D-Jax, így érzelmi okai is vannak az árnak. Nem esek kétségbe ha marad akkor sem... Egyébként meg lehet még seftelni egyáltalán? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
én Roddyért annó egy db 2. köröst adtam

The response must be equal to the threat.